15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Meikkiharjat: mitä meikkisivellintä käytetään mihin?

meikkisiveltimen meikki, mitä mitä suositellaan

Olipa poskipuna, meikkivoide, peitevoide tai huulipuna, jokainen tuote on levitettävä oikein, jotta se saavuttaa halutun vaikutuksen. Se ei toimi ilman sopivaa meikkiharjaa. Meikkiharjoja on useita kokoja ja muotoja, ja jokainen niistä on suunniteltu tiettyyn käyttöön. Usein kysytään: mikä harja sopii mihin ja miten sitä käytetään oikein täydellisen ilmeen saavuttamiseksi? Tässä artikkelissa paljastamme lyhyellä harjalla, mitkä 12 harjaa kuuluvat peruslaitteisiin ja miten niitä käytetään ja puhdistetaan oikein.

Pieni harjaosaaminen: mikä meikkisivellin mitä varten?

meikkiharjat meikkityypit käyttävät vinkkejä kauneus

Meikkisiveltimiä käytetään joka päivä, joko päivittäiseen meikkiin tai uusien kauneudenhoitotuotteiden kokeiluun. Laadukkaat mallit maksavat yleensä pienen omaisuuden, joten sinun on voitava käyttää niitä oikein ja myös huoltaa ja puhdistaa ne säännöllisesti. Usein et tiedä, mihin kukin meikkiharja on tarkoitettu ja mitä vaatimuksia sen tulee täyttää. Ensinnäkin harjan tulee olla pehmeä, jotta kauneustuote levittyy hyvin iholle. Voit valita aitojen ja synteettisten hiusten välillä. Pitkä kahva on hyvä vaatimus.

Meikkisivellin jauheelle 

meikkiharja meikkipuuteri vinkkejä kauneus

Irtojauhetta levitetään virheettömästi suurella, pehmeällä harjalla, jonka muoto on pyöristetty ja pitkät hiukset. Puuterisiveltimellä työskentelet kevyellä kädellä ja silität kasvoja hyvin varovasti. On tärkeää olla levittämättä liikaa tuotetta kerralla, joten on suositeltavaa lyödä harja hetki ennen sitä.

Kabuki -harja

meikkiharja meikki kabuki vinkkejä kauneus

Kabuki-harja on alun perin peräisin japanilaisesta teatteritaiteesta, ja sitä käytetään näyttelijöiden tasaisen raskaan meikin levittämiseen. Nykyään tätä suurta harjaa, jossa on lyhyt kahva ja pyöristetty muoto, käytetään yleisimmin mineraalimeikin ja minkä tahansa jauheen levittämiseen. Muodon ja koon ansiosta Kabuki -harja saavuttaa tasaisen peiton ja siten luonnollisen ilmeen.

Meikkiharja poskipunan levittämiseen ja sekoittamiseen 

meikkiharjat muodostavat rouge -vinkkejä

Tämä pehmeä kartion muotoinen harja on ihanteellinen poskipunien, pronssien ja korostuskynän levittämiseen ja sekoittamiseen poskiluiden alapuolelle tai yläpuolelle. Se on hyvin samanlainen kuin jauheharja, mutta hieman pienempi ja siinä on hieman viistetty tai terävä pää.

Paksu harja

meikkiharja meikki tukahduttava kauneusvinkkejä

Tukkaharjalla, joka tunnetaan myös nimellä duo-kuituharja, on kaksi eri pituista hiusta. Pitkät hiukset ovat ohuempia ja lyhyemmät hiukset on asetettu erittäin tiheästi. Sitä voidaan käyttää monin tavoin, mutta ennen kaikkea mineraalimeikin levittämiseen. Jopa nestemäinen tuote, kuten meikkivoide, voidaan levittää helposti ja tasaisesti kasvoille.

Perusharja nestemäiseen meikkiin

meikkisivellin meikkivoide soveltaa kauneusvinkkejä

Meikkivoide sopii parhaiten nestemäiseen meikkiin. Häntä ei saa sitoa löysästi hiuksilla, jotka eivät ole liian pitkiä, muuten hän nielee liikaa tuotetta. Luonnollisen ulkonäön saamiseksi tuote voidaan levittää pyörivin liikkein sisältä ulospäin ja sekoittaa sitten hyvin. Saat täydellisen lopputuloksen käyttämällä myös Beauytblenderia jälkikäteen ja levittämällä meikkivoiteen täydellisesti kasvoillesi.

Meikkiharjat luomiväriin

meikkiharja meikki luomiväri soveltaa vinkkejä

Luomivärisiveltimillä muoto ja hiusten tiheys ja pituus vaihtelevat halutun vaikutuksen mukaan. Pehmeää sivellintä, jolla on suhteellisen pitkät hiukset, käytetään luomivärien sekoittamiseen. Ilmeikäs silmämeikki, jossa on voimakkaat värit, työskentelee luomiväriharjalla, joka on hieman kiinteämpi ja jolla on suhteellisen lyhyet hiukset. On myös toinen pieni harja eyelinerille, joka on hyvin ohut ja viistetty ja jonka avulla tuote voidaan levittää tarkasti.

Meikkiharja peitevoide

meikki harja muodostavat peitevoide kauneus vinkkejä

Peitevoideharjalla on suhteellisen lyhyet, kompaktit ja tiheästi karvat. Tämän ansiosta peitevoide levitetään erittäin tarkasti ja tasaisesti, erityisesti silmä- ja ripsialueelle, ilman meikin tahraamista. On suositeltavaa työntää tuote iholle tahmeilla liikkeillä.

Tuuletinharja 

meikkisiveltimen meikkituulettimen vinkkien suositus

Litteä, tuulettimen muotoinen harja sopii erityisesti ylimääräisten tuotteiden, kuten luomivärien tai jauheen, harjaamiseen helposti. Tämä tarkoittaa, että korostustyökalu voidaan levittää todella tarkasti ja sijoittaa haluamaasi paikkaan. Harjan ei kuitenkaan tarvitse olla liian iso.

Huuliharja

meikkiharja meikkihuulet levitä huulipunavinkkejä

Huuliharja on korvaamaton apu täydellisen huulimeikin luomiseen. Voit käyttää sitä sekoittamalla eri värejä huulipunaa tai levittämällä huulikiiltoa täydelliseen viimeistelyyn. Huuliharja on litteä, kiinteä ja hieman terävä. Pienempää versiota käytetään tarkkaan reunaan ja huulten ääriviivoihin, ja hieman suurempaa harjaa, jolla on sama muoto, käytetään huulipunan levittämiseen suurelle alueelle.

Meikkiharjat kulmakarvoille: kulmakarvojen harja ja hieno harja 

meikki harja muodostavat kulmakarvat asettaa vinkkejä kauneus

Kulmakarvoihin tarvitset itse asiassa kaksi työkalua: harja muotoiluun ja harja tarkkaan suunnitteluun. Ensin kammataan kulmakarvat hienolla harjalla ja tarttuvat karvat erotetaan. Ota sitten kulmakarvaharja, joka on viistetty ja erittäin kiinteä, ja käytä sitä valitun tuotteen – kulmakarvan tai kulmageelin – levittämiseen.

Kauneussekoitin

meikkisivellin meikkisekoittimen sienivinkit

Tehosekoitin on pehmeä sieni, jolle on tunnusomaista kartion muoto ja pehmeä rakenne. Se soveltuu erityisen hyvin kaltevuuden hämärtämiseen ja siirtymiseen väreistä meikkiä käytettäessä. Sitä voidaan käyttää myös perustuksen tasaiseen jakautumiseen. Sen toiminnallisen muodon ansiosta voit työskennellä sekä hyvin pienellä että hieman suuremmalla alueella – käännä tehosekoitinta. Voit tahrata luomivärin tai eyelinerin tai maalata koko kasvojesi alueen.

Meikkiharja muotoiluun

meikkiharjat muotoilevat kauneusvinkit

Muotoilu on kuuma aihe meikkitaiteessa. Muotoilun harjat tulevat yleensä kokonaisena. Tämä sisältää pieniä ja suuria harjoja, jotka muistuttavat hieman vauvan hiusten rintoja. Hiuksesi ovat suhteellisen lyhyet, melko litteät eikä sidottu liian pehmeiksi tai liian tiukkoiksi. Muotoharjoilla tummat sävyt määritetään ensin halutuille kasvoille ja sekoitetaan sitten hyvin. Muotoilu vaatii kuitenkin jonkin verran harjoittelua.

Puhdista meikkiharja

meikkiharja suositus puhdistus koti korjaustoimenpiteitä säilytys vinkkejä

Meikkisiveltimet tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta ne pidentäisivät niiden käyttöikää ja estäisivät mahdolliset ihovirheet. Mieto saippua tai vauvan shampoo sopii tähän. Pese pesun jälkeen juoksevan veden alla ja hiero kevyesti pyyhkeellä. Puhdistussuihkeet ovat ihanteellisia liikkeellä ollessasi. On suositeltavaa puhdistaa meikkisiveltimet vähintään kerran viikossa. Meikkivoide, peitevoide ja huulipunaharjat on puhdistettava jokaisen käytön jälkeen. Tämä on paras tapa levittää meikkiä. Lisäksi on suositeltavaa pitää meikkiharjat ja tarvikkeet pölyttöminä.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia