15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Huulipunavinkit – Tee itsestäsi houkutteleva ja tyylikäs

Huulipunavinkit vaaleanpunainen sävy syksyn talvikausi

Huulipuna on tyypillinen naisten tavaramerkki. Se saa jokaisen naisen näyttämään houkuttelevammalta ja monille se on se osa meikkiä, joka ei saisi puuttua. Mutta onko sinulla huulipunaa silloin tällöin tai säännöllisesti, tämä artikkeli on sinua varten. Meillä on tänään muutamia hyödyllisiä Huulipunavinkit koota sinulle, mikä on ehdottomasti hyödyllistä sinulle.

Huulipunavinkit, jotka todella toimivat

Huulipunavinkit syksyn juhla -iltana soveltaa ideoita

1. Sinun pitäisi kuorita huulet kerran tai kahdesti viikossa. Levitä heti sen jälkeen ostettu tai kotitekoinen huulirasva.

2. Huulipunavinkit – Aina kun ostat uuden huulipunan, varmista, että se ei ole liian kiiltävä. Se voi näyttää liian halvalta. Valitse sen sijaan kermainen huulipuna.

3. Kun valitset sävyä, sinun tulee ohjata huultesi luonnollista väriä. Jos sinulla on esimerkiksi vaaleat huulet, paras vaihtoehto on kirsikanpunainen tai koralli. Jos huulet ovat luonnostaan ​​punaiset, sopivat värit, kuten vaaleanpunainen, oranssi tai puolukka. Naiset, joilla on tummat huulet, voivat käyttää sävyjä, kuten tiiliä ja viininpunaista.

Huulipunavinkit – luonnollisia vivahteita tai rohkeita värejä?

Huulipunavinkit Huulipunan meikki -ideat uudenvuodenaaton juhla -ilta

4. Huulipunavinkit – Huulipunan ihonvärinen sävy näyttää myös erityisen hyvältä. Kun valitset väriä, muista, että sen pitäisi olla vain hieman vaaleampi tai tummempi.

5. Jos haluat korostaa käsivarsikaaria tai tehdä huulista symmetrisempiä, sinun ei pitäisi, kuten usein väärin ajatellaan, valita samanvärinen huulipuna kuin huulipunan väri, vaan sävy, joka vastaa huulet.

6. Huulipunavinkit – Huulet voivat näyttää luonnollisemmilta huulipunalla, jos sumutat reunan varovasti. Sinun ei tarvitse levittää huulipunaa niin tarkasti.

7. Kun käytät huulipunaa, aloita aina keskeltä. Levitä se sitten ulospäin kohti suun kulmaa.

Huulipunavinkit – luota laatuun

tee ideoita vaaleanpunainen huulipuna

8. Huulipunavinkit – Sinun ei pitäisi mennä liikaa värin kanssa. Tämän välttämiseksi voit levittää huulipunan vain ylähuulille ja siirtää sen sitten alahuulille painamalla huulet yhteen. Joten huulipunakerros ei myöskään näytä liian paksulta.

Niin kauan kuin sinulla on tämä Huulipunavinkit Seuraa, huulipunasi saa sinut näyttämään houkuttelevalta missä tahansa juhlissa ja missä tahansa muussa tilanteessa. Ja huulipunalla alkaen kanava Jokainen nainen tuntee itsensä kauneimmaksi – hänen laaja värivalikoimansa ja korkea laatu takaavat.

Väri huulipuna luonnollinen vivahde meikki syksy

Maagisesti kaunis – vaaleanpunaisilla huulilla

vaaleanpunaiset punaiset huulet muodostavat ideoita vivahteita

Tuore ja nuori

Meikkiideoita Ihonvärinen huulipuna

Romanttista ja luonnollista – meikkiä talveksi 

Levitä meikkiideoita vaaleanpunaisiin huulipunan vivahteisiin

Uudenvuodenaattona

Huulipunavinkit Huulipuna Punainen Väri Tummat luomiväriideat

Huulipunavinkit Meikkiideoita Punainen huulipunameikki Syksy Talvi

Levitä vaaleanpunaista luonnonväristä huulipunaa

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia