15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dyson V11 verrattuna edelliseen malliin V10 – Onko se hintansa arvoinen?

Nykyään markkinoilla on pölynimureiden valmistajia, joita pidetään parhaina, ja Dyson V11 on uusi esimerkki tästä. Kehittäjien mukaan viimeisin langaton malli Dyson V10: n seuraajana on toistaiseksi paras. Siinä on enemmän tehoa, puhdistusaika ja tyylikäs uusi digitaalinäyttö. Ota siis selvää, mitä uutta täällä on ja arvioi siivoojaa uusilla lisäominaisuuksilla.

Langaton Dyson V11 yhdellä silmäyksellä

innovatiivinen tekniikka uuden mallin pölynimurissa Dyson v11

Dyson V11 Absolute on brändin tähän mennessä kallein pölynimuri. Tässä on jazzy uusi digitaalinen näyttö, joka näyttää tarkasti, kuinka paljon puhdistusaikaa on jäljellä. Automaattinen tila säätää myös imutehoa optimaalisen akun keston ja vaivattoman puhdistuksen saavuttamiseksi. Tämän lisäksi uuden tuotteen pitäisi olla tehokkaampi ja pidempi akunkesto kuin V10 -malli. Dyson väittää, että sen uusi V11 -langaton pölynimuri on paitsi älykkäämpi, myös imuteho on 20% suurempi kuin edeltäjänsä Cyclone V10. Uusi malli näyttää samanlaiselta kuin V10, mutta siinä on joitain houkuttelevia päivityksiä, jotka erottavat sen kilpailijoistaan. Huomattavin on älykäs digitaalinäyttö, joka näyttää akun keston lisäksi myös tarkentaa arvioita ajan myötä.

Lattiapää ja pyörivä harjainen langaton pölynimuri mattojen puhdistamiseen

Absolute -mallissa on myös automaattinen puhdistustila, joka mukauttaa imutehon lattiatyypin mukaan. Tämä säästää sinun vaihtamista ja optimoi akun käyttöiän. Mutta vastaako uusi pölynimuri todella sen hinta-laatusuhdetta? Selvitä, miten Dyson V11 verrataan aiempiin malleihin. Saat yleiskatsauksen uutuuksista, jotta voit verrata koko valikoimaa ja löytää sinulle parhaan vaihtoehdon. Lue lisää vertailusta ominaisuuksien ja teknisten tietojen suhteen.

Akkukäyttöiset pölynimurit verrattuna

Dyson V11 säilyttää suunnittelun muutokset, joista kuluttajat pitivät Dyson V10: n kanssa. Näitä ovat esimerkiksi suurempi kapasiteetti ja pidempi akun käyttöikä sekä muutama muu hyödyllinen lisä. Tärkeimmät lisäykset ovat siis seuraavat:

Digitaalinen näyttö ja ajanhallinta – Molemmissa uusissa malleissa on dynaaminen digitaalinäyttö. Tämä kertoo sinulle, missä puhdistustilassa olet, ja laskee akun keston sekunnista sekuntiin, jolloin lataaminen puolivälissä taloa on menneisyyttä. Dysonin mukaan V11 valvoo jatkuvasti suorituskykyä ja säätää akkuarvioita ajan mittaan ottaen huomioon puhdistustilan, käytetyt työkalut ja likaantumistyypin. Näyttö muistuttaa myös, milloin suodattimet on puhdistettava. Se osoittaa myös, onko tukoksia.

Lisää suorituskykyä ja pidempiä puhdistusaikoja – Valmistajan mukaan Dyson V11: n imuteho on 20% suurempi kuin V10: n. Lattianpuhdistustilassa (eco -asetuksessa) tämä voi kestää vielä 60 minuuttia. Se on parannus verrattuna V10: een, joka kestää vain noin 45 minuuttia. Tämä tekee mahdollisuudesta täydelliseen siivoukseen todelliseksi vaihtoehdoksi suuremmille kotitalouksille. Lisäkäyttöaika tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että lataus kestää tunnin pidempään kuin V10-, V7- ja V6 -sarjat, jotka ovat noin neljä ja puoli tuntia. Uudessa tuotteessa on digitaalinen moottori ja tähän mennessä tehokkain akku.

Muut edut

uusia lisäosia, kuten digitaalimoottori dyson v11: n kahvassa

Pölynimurin ytimessä on siis päivitetty digitaalimoottori, jossa on nyt kolminkertainen diffuusori suorituskyvyn parantamiseksi. Dysonin mukaan kaksi ensimmäistä diffuusoria suoristavat ilmavirtaa ja vähentävät turbulenssia. Tämä lisää imutehoa, kun taas kolmannen diffuusorin on tarkoitus vähentää melutasoa. Moottori käyttää myös paineantureita lähettääkseen tietoja takaisin mikroprosessorille – tyhjiön aivoille – jopa 8000 kertaa sekunnissa. Sinut varoitetaan ongelmista digitaalinäytön kautta. Moottori käyttää myös paineantureita lähettääkseen tietoja takaisin mikroprosessorille jopa 8000 kertaa sekunnissa. Sinut varoitetaan ongelmista digitaalinäytön kautta.

integroitu näyttö näyttää automaattitilan digitaalinäytössä uuden mallin dyson v11

Kalliimmassa Dyson V11 Absolute -mallissa on hihassaan ylimääräinen temppu: automaattinen tila. Tämä toimii kuitenkin vain, jos olet kiinnittänyt vahvan lattiapään ja sopeutunut automaattisesti erilaisiin lattiatyyppeihin parhaan puhdistustuloksen saavuttamiseksi ja akun käyttöiän optimoimiseksi. Lattiapäässä on lisäksi digitaalinen moottori ja se mittaa vastusta määrittääkseen, kuinka paljon tehoa tarvitaan. Yksinkertaisena mutta hyödyllisenä lisävarusteena uusi lisävaruste työnnetään puhdistusputkeen, jotta voit kuljettaa mukana kahta minityökalua, kuten halkaisutyökalua tai verhoiluharjaa. Tämä ei ehkä ole niin mullistava, mutta säästää portaiden kiipeämistä ja edestakaisin kävelemistä autosta, kun sinun on siivottava vaikeassa kulmassa.

Käytännöllinen säilytys

nykyaikaisten seinään kiinnitettävien pölynimureiden säilytys käytännössä kotona

V10 painoi mahtavia 2,6 kg, kun taas V11 painaa hieman yli 3 kg suuremman akun ansiosta. Tämä on edelleen melko keskimääräinen akkupölynimurille, joten se ei ole niin suuri haitta. On kuitenkin syytä varmistaa, että olet mukava lastin kanssa, varsinkin jos voit siivota pidempään. V11 tai V10 eivät voi olla yksin. Jos et siis halua porata telakkaa seinääsi lataamaan sitä tai jättää pölynimuria palasiksi kaappiin, Dyson on tuonut markkinoille uuden telineen nimeltä Dyson Dok. Voit säilyttää pölynimurin ja lisävarusteet siististi telakointiasemassa. Mukana on myös viisi muuta työkalua, mukaan lukien patjanpuhdistustyökalu ja pieni pehmeä pölyharja huonekaluille ja kaihtimille.

uusia langattomien pölynimureiden malleja japanilaisessa myymälässä

Pian myös Dyson V12 tulee myyntiin. Toistaiseksi ihmiset voivat vain spekuloida siitä, mitä seuraaja tarjoaa ja millaisia ​​uusia ominaisuuksia kuluttajat näkevät. Valmistaja on osoittanut suurta kiinnostusta tehokkaiden antureiden käyttämiseen imurointiprosessin tukemiseksi, joten V11: n toiminnot sisällytetään todennäköisesti V12: een. Akun kesto on kuitenkin pidempi ja voit käyttää tehokkaampaa imua. Tämä tehokas imu antaa sinulle enemmän vapautta puhdistettaessa kaikenlaisia ​​pintoja. Viime kädessä Dyson yrittää varmasti edelleen parantaa nykyisen mallin erityisiä suorituskykyominaisuuksia säilyttäen samalla Dyson V11: n erinomaiset ominaisuudet.

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja