15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suihkuoven puhdistus – se toimii parhaiten näiden aineiden kanssa!

Puhdas suihkuovi Lime Koti Korjaustoimenpiteet Kylpyhuoneen puhdistusvinkit

Suihkuovet, suihkuseinät ja aidosta lasista valmistetut suihkukaapit ovat tänä vuonna erittäin suosittuja. Ne näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja luovat kirkkaan ja ystävällisen ilmapiirin kylpyhuoneeseen. Mutta jotta lasi näyttäisi kauniilta ja kutsuvalta pitkään, hyvä puhdistus ja hoito on ehdottoman välttämätöntä. Mietitkö parasta tapaa puhdistaa suihkuovesi? Mitkä kodin korjaustoimenpiteet sopivat tähän ja miten voit onnistuneesti estää kalkkikerrostumia ja saippuajäämiä? Kerromme sinulle vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin artikkelissamme!

Puhdista suihkun ovi

Kotihoidot kalkinpoistoon kylpyhuoneen lasisuihkukaapissa

Lasiset suihkukaapit näyttävät epäilemättä hyviltä, ​​mutta ne vaativat paljon puhdistusta. Saippua- ja kalkkitahrat pinnoille voivat vahingoittaa pysyvästi lasiovia ja aiheuttaa korroosiota. Päivittäinen puhdistus on välttämätöntä tämän estämiseksi.

 • Poista jokaisen suihkun jälkeen ja pyyhi sitten kuivaksi – Luultavasti tiedät jo tämän vihjeen, ja vaikka se vaikuttaakin liian hankalalta tai aikaa vievältä – se on ehdottomasti sen arvoista! Itse asiassa koko asia kestää enintään 5 minuuttia – sinun tarvitsee vain puhdistaa lasiseinät vetolastalla ja pyyhkiä ne sitten mikrokuituliinalla. Tällä tavalla kalsiumkertymiä ei muodostu ensiksi.
 • Käytä vettä hylkiviä pesuaineita – Oletko koskaan kuullut lootusvaikutuksesta? Se varmistaa, että vesipisarat rullaavat suihkuseiniltä paljon helpommin ja siten vähemmän saippuajäämiä laskeutuu. Tapoja saavuttaa tämä vaikutus on loputon – markkinoilla on monia pesuaineita, joilla on vettä hylkivä vaikutus. Haluatko sen olevan ympäristöystävällisempää? Sitten voit puhdistaa suihkusiivesi hankaamalla pinnat puolikkaalla perunalla.
 • Jätä ovi auki jokaisen suihkun jälkeen – Kylpyhuoneen tuuletus suihkun jälkeen estää onnistuneesti homeen muodostumisen.

Puhdista suihkun ovi sitruunoilla

Suihkukaapin puhdistus kodin korjaustoimenpiteet kylpyhuoneen kalkkia vastaan

Jos elämä antaa sinulle sitruunoita, puhdista suihkun ovi niiden avulla. Sitrushedelmä on todellinen monipuolinen kotitaloudessa ja bonus tuoksuu myös taivaallisen hyvältä.

Tätä varten tarvitset:

 • 3-4 sitruunaa – riippuen siitä, kuinka suuri suihkuovi on
 • suihkepullo
 • tislattu vesi
 • Mikrokuituliina

Ja näin tehdään:

 • Purista mehu sitruunoista ja kaada se suihkepulloon yhdessä tislatun veden kanssa.
 • Ravista pulloa hyvin ja suihkuta suihkun ovi liuoksella.
 • Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia ja pyyhi lastalla.
 • Kiillota sitten pinta mikrokuituliinalla.

Puhdista suihkun ovi etikalla

Suihkulasin puhdistus kalkkilasi suihkukaappi Kylpyhuoneen sisustustrendit

Kamppailetko joidenkin itsepäisten kalkkitahrojen kanssa kylpyhuoneessasi? Etikkaa on jokaisessa kotitaloudessa ja se on yksi parhaista kotihoidoista suihkuoven puhdistamiseen.

Mitä tarvitset:

 • suihkepullo
 • Etikka ja vesi suhteessa 1: 3
 • Sieni
 • pehmeä kangas

Näin se menee:

 • Sekoita etikka ja vesi keskenään ja kaada suihkepulloon.
 • Suihkuta lasiluukkua etikka- liuoksella ja anna sen vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Pinttyneille tahroille suosittelemme valotusaikaa noin 25–30 minuuttia.
 • Lopuksi hankaa varovasti ja varovasti sienellä ja pyyhi sitten liinalla.

Puhdista suihkun ovi huuhteluaineella?

Kylpyhuoneen sisustus modernilla tavalla Elävät trendit Lasinen suihkukaappi

Huuhteluaine ei ole aggressiivinen, sillä on loistava tuoksu ja se takaa mukavan kiillon kylpyhuoneessasi. Voit puhdistaa lasisuihkuoven seuraavasti:

 • Täytä pieni ämpäri lämpimällä vedellä ja lisää huuhteluainetta.
 • Laita seos lasiluukulle mikrokuituliinalla ja hiero se perusteellisesti.
 • Kuivaa sitten puhtaalla keittiöpyyhkeellä.

Huuhteluaine takaa puhtaan ja kiiltävän suihkukaapin

Suihkuoven puhdistus kalkki moderni sisustus pieni kylpyhuone vinkkejä

Koska perinteinen astianpesukoneen huuhtelukirkaste sisältää noin 10 prosenttia sitruunahappoa, voit helposti poistaa kalkkitahrat ja saippuajäämät suihkustasi. Kuinka tehdä se:

 • Jos haluat tahmeampia tahroja, hankaa pinta suoraan huuhtelukirkasteella, anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä ja kiillota mikrokuituliinalla.
 • Jos sinun on poistettava vain kevyet, tuoreet likajäämät, sekoita huuhtelukirkaste puhdistusaineeseen suhteessa 1: 3. Pyyhi suihkuovi liuoksella, anna sen vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä ja kiillota pehmeällä liinalla.

Todellinen monipuolinen kotitaloudessa – puhdista suihkuovi puhdistuskivellä

Suihku Lasin puhdistaminen Kotihoito Kylpyhuoneen sisustus nykyaikaisella tavalla Elävät trendit

Pesualtaat, ruostumaton teräs, kattilat, keittolevyt ja puutarhakalusteet – puhdistuskivi on todellinen monikäyttöinen kotitaloudessa, ja voit käyttää sitä myös lasisen suihkuoven puhdistamiseen ja kalkkitahran poistamiseen. Miten sitä käytetään:

 • Kostuta hieman mukana toimitettua sientä ja hiero se puhdistuskiven päälle. Purista sientä useita kertoja ja hankaa likaiset alueet varovasti sillä. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele puhtaalla vedellä. Pyyhi lopuksi puhtaalla, kuivalla liinalla.

Taistele tahroja vastaan ​​höyrypuhdistimella

Suihkuoven puhdistus Kotihoito vinkkejä Kylpyhuoneen sisustus moderni

Vaikka puhdistat kylpyhuoneesi säännöllisesti, suihkukaappi on puhdistettava perusteellisesti kerran kuukaudessa. Höyrypuhdistin on täydellinen tähän, koska myös vaikeasti saavutettavat kulmat voidaan saavuttaa sopivalla lisälaitteella. Ainoa asia, jota kannattaa varoa, on korkea höyryn lämpötila – tämä on ainoa tapa poistaa kaikki bakteerit ja saada suihkuovi kuohuviiniksi.

Suihkuoven puhdistaminen kotiin korjaustoimenpiteitä vinkkejä kylpyhuoneen asumissuuntauksiin 2019

Previous Post
Alkuperäiset ja pelottavat Halloween-meikkivinkit miehille, naisille ja lapsille
Next Post
Melonin leikkaaminen – ideoita ja ohjeita juhliin ja välipaloja