15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miksi minilainat ovat erittäin riskialttiita – tärkeitä kritiikkiä ja vaihtoehtoja

vaihtoehtoisia rahoituskeinoja ilman minilainoja

Toistuu jatkuvasti, että rahaa tarvitaan yhtäkkiä odottamattomiin asioihin. Varaukset eivät riitä, mutta palkka on vielä pitkä. Silti pesukone on korjattava tai auto on uusittava. Niin sanotut minilainat lupaavat parannuskeinoa. Mutta ulkonäkö on petollista.

Mikä on minilaina?

Tällainen laina -aika on 30–60 päivää. Lisäksi luottolimiitti on harvoin yli 1 500 euroa. Jotkut lainat alkavat jopa 50 eurosta. Lainan vähimmäismäärä riippuu liikkeeseenlaskijasta tai pankista, joka toimii lainanantajana. Tällainen laina vaikuttaa mielenkiintoiselta, jos pankki ei myönnä tililuottoa tai jos se on jo käytetty.

Vaikka näiden minilainojen järjestelmä on Saksassa suhteellisen uusi, ulkomaiset yritykset ovat jo vuosia ymmärtäneet, mitä mahdollisuuksia pienlainausten takana on. Tämä on myös syy siihen, miksi Yhdysvaltojen ja Ison -Britannian markkinoilla on niin paljon tällaisia ​​pieniä lainoja.

Pienet lainat ovat erittäin riskialttiita, kun yhtäkkiä tarvitaan rahaa

Miten lainanantajat ottavat minilainoja??

Lainamarkkinoilla on suhteellisen löysät säännöt. Tämä tarkoittaa sitä, että monilla palveluntarjoajilla on maksurakenteessa enemmän tai vähemmän vapaat kädet. Tämä näkyy esimerkiksi hirvittävän korkeissa koroissa. Sattuu, että 100 euron minilainasta aiheutuu lisäkustannuksia 30% tai 40%. Lainanottajalle tämä tarkoittaa, että hänen ei tarvitse maksaa vain 100 puntaa 30 tai 60 päivän kuluessa, vaan myös 30 tai 40 € lisämaksut ja korot. Saksassa olemme onnekkaita, että on olemassa finanssivalvonta, joka luokittelee lainat myös moraalittomiksi.

Mikä on minilaina?

Kolme pääperiaatetta minilainoille

Useita päiviä jopa kaksi viikkoa voi kulua ennen kuin saat pienlainan. Mutta voit myös maksaa enemmän maksuja saadaksesi lainan 24 tunnin kuluessa. Nämä maksut ovat kuitenkin usein täysin liiallisia vaaditulle lainasummalle. Toisaalta lainanantajat tietävät, että jos lainanottaja haluaa ottaa minilainan, he tarvitsevat rahansa heti. Tässä suhteessa on toinen tulonlähde.

Voit helposti joutua velka -ansaan. Minilainojen takaisinmaksun pitäisi tapahtua mahdollisimman lyhyessä ajassa. Mutta sinulla on ilmeisesti jo rahaongelma, kun otat tällaisen lainan. Yhtäkkiä ongelma kasvaa entisestään, koska pienlainan maksut ja korot syövät vieläkin enemmän rahaa. Lainanottajat joutuvat nopeasti velkaloukkuun.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Schufa -luokituksesi laskee. Tämä aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa, jos tarvitset muita lainoja. Jokainen minilaina varmistaa, että luottoluokitus kärsii. Muuten Schufa itse raportoi, että Saksan luottotavat ovat esimerkillisiä. Tämä voi myös olla syy siihen, miksi minilainat eivät ole tässä maassa yhtä suosittuja kuin muilla markkinoilla ympäri maailmaa.

Minilainojen takaisinmaksun pitäisi tapahtua mahdollisimman lyhyessä ajassa

Mitä muita vaihtoehtoja minilainalle on??

Näitä on erilaisia. Verkkosivuston alla kreditheld.de vaihtoehtoisista rahoitusvaihtoehdoista on runsaasti tietoa. Näitä ovat klassiset lyhennyslainat sekä ystävien tai sukulaisten pyytäminen. Jopa niillä, jotka puhuvat suoraan velkojilleen, voi olla parempia kortteja säästääkseen paljon ongelmia. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on sanottava, että jopa pankkitililimiitti on usein paljon halvempaa kuin minilaina. Jos pidät tämän mielessä, tiedät minilainojen mahdolliset vaarat, koska myös tililuotolla ei ole hyvä maine. Tämä näkyy erilaisissa vertailuissa, joiden mukaan tällaisten väliaikaisten lainojen korot ovat kauhistuttavia.

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle