15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nämä kodin korjaustoimenpiteet saavat palanut kattilat ja pannut loistamaan!

palanut kattilat pannun puhdistus mies kotiin korjaustoimenpiteitä leivinjauhe coca cola

Jopa parhaat heistä huomaavat, että ruoka palaa hetken tarkkaamattomuuden jälkeen. Poltettu ruoka tarttuu kattilan pohjalle epämiellyttävällä kuorella. Ateriasi ei voi syödä, ja sinun on ryhdyttävä töihin poistamaan itsepäiset palanut ruokapalat astioista. Tämän päivän postauksessa olemme koonneet sinulle arvokkaita vinkkejä ja temppuja siitä, kuinka voit nopeasti ja helposti puhdistaa palanut ruukut kotihoidoilla.

poltetut kattilat puhdistavat kotitalouksien korjaustoimenpiteitä ilman kemikaaleja

Kuten olet luultavasti jo kokenut omakohtaisesti, kotitaloudessa ei ole mitään ärsyttävämpää kuin päästä eroon palaneista kuorista työläillä hankauksilla ja kalliilla kokeilla erilaisia ​​puhdistusaineita. Ei tietenkään tarvitse olla! Ennen kuin turvaudut kemiallisiin aineisiin heti, voit säästää paljon työtä puhdistamalla poltetun pannun tai peitetyn kattilan pienellä määrällä vettä ja astianpesuainetta liotus. Jätä palanut keittoastia keittolevylle sen ollessa vielä lämmin. Jos se on palanut kovaa, musta kuori on vielä vaikeampi poistaa. Jos et saa pannua kunnolla puhtaaksi liottamalla sitä, on olemassa erilaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä, joista voi olla paljon apua.

palanut kattila kuori puhdistaa jääneet ruoat

Lue, mitkä ovat tehokkaimmat keinot saada poltettu pannu kuohuviiniksi. Ennen kuin käytät jotakin kokeiltua ja testattua tuotetta, noudata sen materiaalin puhdistusohjeita, josta astiat on valmistettu. Koska puhdistat palanneen päällystetyn pannun eri tavalla kuin valurauta. Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä valurautaisten pannujen puhdistamiseen.

poltettu kattila keskipitkä etikka soodavesi sieni

Ensimmäinen ehdotuksemme palanneiden kattiloiden kotihoitoihin sisältää ruokaa, jota kaikilla on varmasti keittiökaapissaan – etikka ja leivinjauhe. Tarvitset seuraavat kodin korjaustoimenpiteet ruostumattomasta teräksestä valmistetun pannun nopeaan ja hellävaraiseen puhdistamiseen:

1 kuppi valkoviinietikkaa

2 rkl leivinjauhetta

1 kuppi vettä (säädä määrä pannun koon mukaan)

Hankaustyyny

ohjeet palanneiden kattiloiden puhdistamiseen vesi leivinjauhe etikan puhdistusaine

Laita kattila tai kattila liedelle ja lisää vettä niin, että pohja peittyy ohuella kerroksella. Lisää etikka ja kuumenna neste kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä ja lisää leivinjauhe. Varoitus: Neste alkaa vaahtoaa ja suhisea, joten on parasta laittaa pannu pesualtaaseen. Juuri tämä kemiallinen reaktio liuottaa epäpuhtaudet. Lopuksi voit tyhjentää pannun ja tarvittaessa poistaa kaikki jäännökset sienellä. Jos jokin lika tarttuu edelleen, voit hieroa tahrat leivinjauheella ja vedellä ja huuhdella pois tavalliseen tapaan lyhyen altistumisajan jälkeen.

puhdista poltettu pannu kuumenna suola anna sen lämmetä

Jos kattila tai pannu palaa, voit käyttää myös kaupallisesti saatavilla olevaa Pöytäsuola käyttää erittäin tehokkaana luonnollisena pesuaineena. Ripottele suolaa reilusti kattilaan tai pannuun ja kuumenna se liedellä. Heti kun suola muuttuu kellanruskeaksi, ota kattila liedeltä ja pyyhi pohja talouspaperilla tai rievulla. Sormien polttamisen välttämiseksi on suositeltavaa käyttää vanhaa uunikäsineitä.

potti palanut puhtaasti hanki coca cola

Tiesitkö että Koksi onko salainen ase kaikenlaista saastumista vastaan? Voit myös saada palanut kattilat ja pannut kuohuviiniksi kulan avulla. Cola -kylpy toimii seuraavasti: Kaada lasillinen kolaa pannulle tai kattilaan ja kuumenna sitä sitten miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

poltettu kattila puhdista kotitalouksien korjaustoimenpiteet varovasti, nopeasti ja helposti

Jäljellä on vain kuorinta kevyesti saadaksesi palanut pois. Tulet olemaan ihastunut nopeasta tuloksesta. Inturaatiot ovat poissa ja kattilan pohja loistaa jälleen kuten ensimmäisenä päivänä. Jos ruokajäämiä on vielä jäljellä, on suositeltavaa kaataa Coca Cola uudelleen ja antaa vaikuttaa yön yli. Yön yli -menetelmällä pannua ei tarvitse lämmittää.

puhdas poltettu kattila liota oluen kanssa

Voit myös puhdistaa poltetun pannun suositulla hiilihapollisella juomalla olut. Vaikka olisit yllättynyt tästä vaihtoehdosta kaupallisesti saataville pesuaineille, olut saavuttaa suuren vaikutuksen. Kaada olut vielä lämpimään kattilaan. Poltetun alueen tulee olla kokonaan peitetty. Anna oluen kiehua hetki ja poista jäämät kattilan pohjalta harjalla.

palanut potti hoitoon kotona korjaustoimenpiteitä astianpesukone välilehdet

WHO Astianpesukoneen välilehdet Kun sitä käytetään astianpesukoneessa, sitä voidaan käyttää myös puhdistettujen kattiloiden ja pannujen puhdistusaineena. Täytä kattila vain vedellä ja lisää astianpesukoneen kieleke tai kaksi. Anna veden kiehua 10-15 minuuttia ja hankaa jääneet ruoat harjalla. Voit myös kokeilla tätä yksinkertaista menetelmää: täytä pesuallas kuumalla vedellä ja lisää kaksi tai kolme astianpesukoneen tablettia. Anna palaneiden astioiden liota siinä yön yli. Seuraavana päivänä sinun tarvitsee vain pestä pannu tai kattila sienellä tavalliseen tapaan.

liota kattila hanavedellä kiehuvaksi

Poltettujen kattiloiden puhdistamiseksi voit päästä eroon lievästi likaantuneista ilman tavanomaisia ​​kemiallisia tai luonnollisia pesuaineita ja puhdistusaineita, mutta vain vedellä. Itse asiassa se on helpoin kuviteltava menetelmä, vesijohtovettä käyttää puhdistukseen. Lisää vain kupillinen vettä poltettuun pannuun ja kiehauta. Kun vesi kiehuu, hiero purkin pohjaa varovasti harjalla ja pohja loistaa.

Puhdista poltetut kattilat

Useimmat kodin korjaustoimenpiteet ovat turvallisia poltetun päällystetyn pannun puhdistamiseen, jos et käytä teräsvillaa, joka voi naarmuttaa pintaa. Jos käytät tällaisia ​​korjaustoimenpiteitä ensimmäistä kertaa, sinun on oltava turvallisella puolella ja testattava ensin kotihoitoa pienellä alueella.

Previous Post
35 Halloween-meikkivinkkiä koko perheelle
Next Post
22 ideaa koristeelliseen vihannespuutarhaan – ilo silmille ja maulle