15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kahvin valmistaminen kotona: millaisia ​​kahvinkeittimiä on olemassa?

Kahvikoneiden tyyppivinkkien valinta

Kahvi on epäilemättä saksalaisten suosikki juoma – tämä on osoitettu lukuisilla tutkimuksilla. Olipa kuuma espresso päivän alkuun, maitokahvi kakun kanssa iltapäivällä tai virkistävä jääkahvi kuumina kesäpäivinä – erilaiset kahvijuomat ovat erittäin suosittuja Saksassa. Tarvitset hyvän kahvinkeittimen, jotta kahvi maistuu yhtä hyvältä kotona kuin suosikkikahvilassasi. Mutta mikä on oikeastaan ​​paras? Tänään esittelemme erilaisia ​​kahvinkeittimiä ja selitämme niiden väliset erot.

Kahvin valmistus erilaisia ​​kahvia erikoisuuksia kahvijuomia

Tilastojen mukaan Saksan kansalaiset kuluttavat keskimäärin yli 3 kuppia kahvia päivässä. Myös mieltymykset vaihtelevat: miehet mieluummin kahvia mustana, kun taas naiset haluavat lisätä maitoa. Voit valmistaa erilaisia ​​kahvi -erikoisuuksia itse kotona, jos sinulla on hyvä kahvinkeitin. Kahvinkeittimellä voidaan valmistaa hyvää kahvia käsin, mutta kahvinkeitin tuottaa tasaisia ​​tuloksia joka päivä. Alla on yhteenveto eri tyypeistä.

Suodatinkahvinkeitin on todellinen klassikko

erityyppiset kahvinkeittimet Yleiskatsaus suodatinkahvinkeitin

Suodatinkahvinkeitin on yksi Saksan suosituimmista kahvinkeittimistä. Jos tarkastelemme vielä kerran tilastoja, voimme nähdä, että yli 60 prosentilla saksalaisista kotitalouksista on tällainen laite. Se on yleensä pieni ja vie siksi vähän tilaa keittiön työtasolla. Näin voit valmistaa suuria määriä tuoretta kahvia kerralla, mikä on paitsi halpaa myös säästää aikaa.

Valmista suodatinkahvi kotona kahvinkeittimessä

Suodatinkahvinkeitin toimii yksinkertaisesti: asetat ensin suodattimen (laitteille, joissa ei ole pysyvää suodatinta), täytät sitten kahvijauheen ja kytket kahvinkeittimen päälle. Tuloksena on koko kahvi koko perheelle.

Suodatinkahvin kahvinkeittotyyppien haittapuoli on, että et voi käyttää niitä kahvierikoisuuksien, kuten latte macchiaton ja cappuccinon, valmistamiseen. Jos jokin ei mene oikein valmistuksen aikana, kahvi voi myös maistua liian katkeralta.

Täysin automaattinen kahvinkeitin yksilölliseen kahvin nauttimiseen kotona

Yleiskuvaus kahvinkeittimistä Täysautomaattinen kahvinkeitin

On olemassa useita kahvinkeittimien tyyppejä, jotka ovat olleet nousussa viime vuosina. Näitä ovat täysautomaattiset kahvinkeittimet, jotka ovat moninaisuuden vuoksi yhä kysytyimpiä. Täysautomaattinen kahvinkeitin on laite, joka toimii espresso -menetelmän mukaisesti ja voi tuottaa erilaisia ​​kahvierikoisuuksia. Toisin kuin suodatinkahvinkeitin, vesi puristetaan suodattamisen sijaan suoraan kahvijauheen läpi.

Kahvikoneiden tyypit Vinkkejä täysautomaattiseen latte macchiatoon

Todennäköisesti täysautomaattisten koneiden suurin etu muihin kahvinkeittimiin verrattuna on niiden tarjoamien kahvivalikoimien monipuolisuus. Klassisen espresson lisäksi voit valmistaa erilaisia ​​kahvijuomia maidolla – ja kaiken tämän napin painalluksella. Siksi täysautomaattinen kahvinkeitin on täydellinen ratkaisu kotitalouksille, joilla on erilaiset kahvivalinnat. Esimerkiksi valikoima on suuri kaffeevollautomat-kaufen24.com saatavilla, kun voit valita eri valmistajien välillä ja löytää oikean kahvinkeittimen omiin tarpeisiisi.

Kahvinkeitin kapseleilla tai tyynyillä

Kahvikoneiden tyypit Yleiskuva kahvikapseleista

Kapselikahvinkeitin on tällä hetkellä myös erittäin suosittu, koska se toimii nopeasti ja siististi. Avaa vain kansi, aseta kapseli, paina painiketta ja valittu kahvi -erikoisuus on valmis muutamassa sekunnissa. Näiden kahvinkeittimien selvien etujen lisäksi ei pidä unohtaa haittoja. Jokainen valmistaja käyttää tietyntyyppistä kapselia, joka ei yleensä toimi muiden merkkien koneissa. Näin sitoutut ostaessasi vastaavaan kapselijärjestelmään. Lisäksi pienet alumiinikapselit ovat valtava taakka ympäristölle – pelkästään saksalaiset tuottavat yli 5000 tonnia kapselijätettä vuodessa.

Suodatinpaperista valmistettujen kahvikapselien kanssa toimivat kahvikapselikoneet tarjoavat ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Periaate on samanlainen kuin teepussien, mutta tässä tapauksessa annostelun paineella on ratkaiseva merkitys kahvin laadussa. Maku ei kuitenkaan voi tuottaa yhtä hyviä tuloksia kuin muut kahvinkeittimet.

Portafilter -kone täydellistä espressoa varten

Kahvikoneiden tyypit Portafilter -espressokeitin

Todelliset espresso -ystävät vannovat portafilter -koneille, koska he yksinkertaisesti tekevät parhaan espresson. Me kaikki tunnemme ammattitaitoiset espressokeittimet kahviloista ja baareista. Pienempiä versioita on kuitenkin saatavana myös kotikäyttöön. Mutta jokaisella, joka päättää tällaisesta kahvinkeittimestä, pitäisi olla tarvittava osaaminen. Kahvityypin lisäksi jauhatusasteen, lämpötilan ja paineen asetuksella on myös tärkeä rooli täydellisessä espressossa.

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä