15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mucking out oikein: 5 hyödyllistä vinkkiä siivoamisen helpottamiseksi

Paljon tavaraa kertyy elämän aikana. Keskimääräisen länsieurooppalaisen sanotaan omistavan noin 10 000 esinettä. Turhaan painolastista eroaminen ei ole niin helppoa monille ihmisille. Jos haluat siivota kotisi kunnolla, sinun tulee suunnitella prosessi huolellisesti. Seuraavat viisi vinkkiä helpottavat siivoamista.

Muck out oikein hyödyllisiä vinkkejä kotisi pitämiseen siistinä Laita vaatteet pois

Aineellinen vauraus on antanut meille sotkuisia hyllyjä ja täyden kellarin. Jo lapsena meitä kehotettiin huolehtimaan asioista koulussa, jotta saisimme myöhemmin tuloja, joilla voimme ostaa kaiken. Jos tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa, voit nyt käyttää suhteellisen helposti lainaportaaleja, kuten Pikalainat 24 Hanki laina kulutushaaveidesi toteuttamiseksi – usein jopa ilman Schufa -pyyntöä.

Olemme jo hamsterin kulutuspyörässä. Työskentele kuluttaaksesi, työskentele vielä enemmän maksaaksesi kuluttajavelat. Yhä useammat ihmiset havaitsevat tällä hetkellä tarvitsevansa vain murto -osan siitä, mitä heillä on. Omistus tekee harvoin onnelliseksi. Ne ovat usein taakka. Siitä eroaminen voi olla vapauttavaa. Ensimmäinen vaihe on paljon helpompi seuraavien viiden vihjeen avulla.

Mucking out oikein: 1. Aseta realistiset tavoitteet

Muck out oikein Vinkkejä siistiin vaatekaapit ja kenkäkaapit

Kun päätös ryöstää on tehty, meillä on usein motivaatiota. Mutta enimmäkseen pettymys alkaa ensimmäisten minuuttien aikana. Väkijoukot olivat hukkua eivätkä saaneet valoa näkyviin tunnelin päähän. Suunnitelma siivota koko huoneisto tänä viikonloppuna pysähtyy ennen kuin olet edes aloittanut siivoamisen.

Tämän välttämiseksi se auttaa asettamaan realistisia tavoitteita. Sen sijaan, että haluttaisiin piilottaa kaikki, mitä on vuosikymmenten aikana kertynyt yhdellä viikonloppulla, on usein järkevämpää huolehtia kaapista, laatikosta tai vastaavasta joka päivä. Myös 15 minuutin aikayksiköt toimivat hyvin. Nämä pienet virstanpylväät ovat paljon vähemmän haitallisia. Silloin on kuitenkin tärkeää pysyä johdonmukaisena.

Mucking out oikein: 2. Aloita yksinkertaisesta

Hyödyllisiä vinkkejä kodin siistimiseen luo järjestystä

Jos alat seurustella rakastetun pehmolelu -kokoelmasi kanssa, pilaat mielialasi ja tuhoat motivaation. Toisaalta ne, jotka aloittavat yksinkertaisimmista asioista, voivat nopeasti menestyä ja pysyä motivoituneina. Sisäisen tyydytyksen tunne alkaa nopeasti, joten yhtäkkiä ei enää näytä niin dramaattiselta erota osasta alun perin välttämättömäksi mainostettua omaisuutta.

Mucking out oikein 3. Kehitä annostelustrategioita

Tee suunnitelma ja seuraa vinkkejä siistiin kotiin

Ne, joiden on jo vaikea osata asioista, ovat vieläkin epämiellyttävämpiä, kun tietävät, että heidän “kerätyt teoksensa” päätyvät roskakoriin. Varsinkin kun se on kaikkea muuta kuin kestävää ja minimalistista. Jokainen, joka huolimattomasti heittää pois asioita, joita voidaan edelleen käyttää, tuhoaa arvokkaita resursseja eikä arvosta niiden arvoa.

On parempi laittaa asiat, joista voidaan luopua, hyviin käsiin. Uudet tuotteet ja edelleen hyvässä kunnossa olevat tavarat voidaan myydä esimerkiksi eBay -ilmoituksissa. Joten saat siitä jopa jotain irti. Jos ostajaa ei ole, voit aina antaa pois asiat, jotka on hoidettu. Tällä tavalla teet jonkun muun onnelliseksi ja säästät hävittämisen jätteet. Loppujen lopuksi kaikki on parempi kuin hävittää se kaatopaikalle.

Mucking out oikein: 4. Kysy tarkoitus

Oikea muokkaussuunnitelma ja vinkit 4 laatikon menetelmällä

Jos otat esineen mukanasi, se auttaa kysymään itseltäsi aina, mihin tarkoitukseen tuote palvelee. Muistanko edes miksi sain sen? Käytänkö sitä säännöllisesti? Onko minulla useita samoja tuotteita? Tekeekö esine minut onnelliseksi vai se vie minulta aikani? Jos tähän kysymykseen ei voida vastata tyydyttävästi, aihe on ilmeisesti tarpeeton.

Mucking out oikein: 5. 4-box menetelmä

Vinkkejä siistiin asuntoon Käytä vanhoja vaatteita ja säästä tilaa

Neljän laatikon menetelmä on osoittautunut hyödylliseksi, jotta et menetä asioiden ymmärrystä muokkaamisen aikana. Ensimmäinen laatikko sisältää kaiken, mitä haluat säilyttää. Toisessa laatikossa on asioita, jotka haluat lahjoittaa. Kolmas laatikko sisältää asioita, joita ei voi odottaa keneltäkään muulta ja jotka lopulta hävitetään. Ja neljäs laatikko koskee kaikkea, mikä on vielä päättämätöntä ja haluaisi kestää päätöksen.

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä