15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Piilota käteistä ja arvoesineitä – asunnon parhaat piilopaikat

Piilota arvoesineet murtovarkaita ja varkauskoruja vastaan

Viime finanssikriisin ja säästöjen alhaisen koron vuoksi yhä useammat saksalaiset pitävät suuren osan rahoistaan ​​käteisellä, useimmissa tapauksissa kotona. Kukaan ei kuitenkaan ole täysin vakuutettu murtovarkauksilta, ja murtautumisten määrä Saksassa on kasvanut useiden vuosien ajan. Jos kuitenkin olet päättänyt pitää rahaa ja muita arvoesineitä asunnossa, sinun pitäisi löytää tai suunnitella sille hyvä tai jopa useita piilopaikkoja. Löydät joitakin parhaista paikoista kotona löytää rahaa ja Piilota arvoesineet voi.

Mihin ei pidä piilottaa rahaa ja arvoesineitä missään olosuhteissa?

Arvoesineiden piilottaminen patjan alle-turvaton piilottaminen-käteistä

Jos haluat piilottaa arvoesineesi hyvin, pidä tilannetta ensin murtovarana. Varkaat eivät missään tapauksessa odota löytävänsä käteistäsi vain pöydällä makaamassa. Olet varmasti miettinyt kaikki mahdolliset piilopaikat etukäteen, eikä sinua voi helposti huijata. On olemassa muutamia tunnettuja piilopaikkoja, jotka on ehdottomasti etsittävä ja vältettävä, kuten patjan alla, makuuhuoneen lipastossa tai kylpyhuoneen säiliön takana.

Arvoesineiden piilottaminen – lastenhuoneet turvallisena piilopaikkana

Piilota arvoesineet asunto-lastenhuone-useita piilopaikkoja

Lastenhuone on turvallisempi piilopaikka kuin esimerkiksi olohuone tai makuuhuone. Useimmat murtovarkaat löytävät todennäköisemmin koruja tai rahaa makuuhuoneesta ja harvemmin etsivät lastentarhaa. Hyviä piilopaikkoja ovat vanhat lelut, joita pienet eivät enää leiki kaapissa olevien kulumattomien vaatteiden kanssa tai välillä. Arvotavarat on kuitenkin piilotettava siten, että lapset eivät löydä niitä vahingossa.

Tee omat huonekalusi salaisella osastolla ja piilota arvoesineet

Piilota arvoesineet diy piilolaatikon vaneripaneeli

Tunnettu, mutta vaikea tunnistaa piilopaikka ovat laatikot, joissa on salaisia ​​osastoja. Voit jopa tehdä yksinkertaisen salaisen lokeron itse vanerilevystä ja asentaa sen mihin tahansa lipastoon tai jopa keittiökaappiin. Jos laatikko on täynnä muita esineitä, et varmasti huomaa hyvin tehtyä salaista osastoa.

Asenna väärät pistorasiat, joissa on säilytystilaa

Arvoesineet piilottavat litteät-väärät seinä-pistorasiat-käteiskorut

Voit jopa piilottaa arvoesineet seinään tekemällä reiän seinään ja peittämällä sen väärennetyllä pistorasialla. Tämä on täydellinen piilopaikka pienille arvoesineille ja tietysti myös käteiselle.

Säilytä arvoesineet tyhjässä kirjassa

arvoesineiden piilottaminen kotona-tyhjä-kirja-piilottaminen-korut-käteistä

Vaikka kirjan piilopaikka on hyvin tunnettu, se voi olla myös todella käytännöllinen. Jos esimerkiksi kirjahyllyssäsi on useita kirjoja, voit tehdä tämän eduksesi ja piilottaa arvoesineiden kirjan syvälle muiden joukkoon. Useimmiten murtovarkailla ei ole paljon aikaa varaa, eivätkä he voi avata jokaista kirjaa.

Piilota korut ja arvoesineet seinämaalauksen taakse

arvoesineiden piilottaminen-litteät korut-seinämaalauksen takana

Yksinkertainen seinämaalaus voidaan myös muuttaa hyväksi piilopaikaksi lisäämällä siihen laatikko. Mitä ohuempi runko, sitä huomaamattomampi piilopaikka. Idea ei kuitenkaan sovi käteisen piilottamiseen, koska murtovarkaat voivat myös tarkistaa seinämaalaukset.

Piilota käteinen kukkaruukkuun

arvoesineiden piilottaminen-litteät kasvit-kukkaruukku-käteispiilopaikka

Ehkä kaikki tietävät temppun, jolla avain piilotetaan kukkaruukun alle, mutta myös varkaat tietävät sen. Mutta se ei tarkoita, että et voi käyttää kukkaruukkua piilopaikkana. Voit haudata pienen purkin tai laatikon arvoesineillä tai käteisellä kukkaruukun maaperään ja peittää sen kasvilla. Mitä enemmän sinulla on huonekasveja, sitä vaikeamman on jonkun, jolla on rahaa, löytää ne.

Piilota pienet arvoesineet onttoihin kynttilöihin

arvoesineet-piilota-kotiin-kynttilät-korut-käteistä

Paksut koristeelliset kynttilät sopivat myös pienten korujen tai käteisen piilottamiseen. Sinun pitäisi yksinkertaisesti kaataa kynttilä veitsellä, piilottaa arvoesineet ja ennen kaikkea peittää reikä paperilla ja teipillä.

Luovat piilopaikat keittiössä

arvoesineiden piilottaminen-keittiö-piilottaminen-astianpesukone-asiakirjojen alle

Keittiössä on useita piilopaikkoja, joita on vaikea löytää. Pienet arvoesineet on piilotettu pieniin sokerikulhoihin syvälle keittiökaappiin tai salaisiin lokeroihin laatikoissa. Joidenkin keittiölaitteiden, kuten astianpesukoneen, alla on tyhjä osasto, joka sopii erinomaisesti tärkeiden asiakirjojen ja käteisen piilottamiseen.

Piilota arvoesineet tai käteinen jääkaappiin

arvoesineiden piilottaminen-litteä jääkaappi-raha-väärät-ruoka-tölkit

Voit myös piilottaa käteistä ja joitain arvoesineitä jääkaappiin. Voit maalata realistisesti vanhoja ruokia valmistettuja tölkkejä tai purkkeja ja piilottaa niihin rahaa. Pakkaus alumiinifoliolla voi myös peittää kaikki arvoesineiden jäljet.

Piilota arvoesineet keittiön kaapin alle

arvoesineiden piilottaminen-asunto-keittiö-korut-piilottaminen

Keittiön jalkalistojen takana on yleensä tyhjä osasto, jolla voidaan helposti piilottaa arvotavarat, kuten raha ja korut. Tämä on turvallinen ja luova piilopaikka, koska useimmat varkaat eivät ajatelleet sitä ollenkaan.

Asenna autotalliin väärä PVC -putki ja piilota arvoesineet

arvoesineiden piilottaminen-kellari-autotalli-false-pvc-putki-piilopaikka

Jos sinulla on autotalli tai kellari, voit laittaa väärennetyn PVC -putken jonnekin ja piilottaa arvoesineesi siihen. Murtovarkaat eivät yleensä hae putkilinjaa lainkaan, joten voit pitää arvoesineesi turvassa tällä tavalla.

Arvoesineiden piilottaminen asuntoon – pesutupa piilopaikaksi

piilota arvoesineet-pesutupa-tyhjä-pesuaine-pullot-pese

Pesutiloissa on myös hyviä piilopaikkoja arvoesineille. Tyhjät pesuainepullot voivat esimerkiksi pitää käteisesi turvassa ja salainen lokero pyykkikorissa tai vaatekaapissa voi piilottaa jopa suurempia esineitä.

Arvoesineiden naamioiminen kotona ruoana

piilotetut arvoesineet-ranta-siru-laatikko-avaimet-käteis-korut

Arvoesineitä voi myös piilottaa elintarvikepakkauksiin, mutta sinun on oltava varovainen, että toinen perheenjäsen ei vahingossa hävitä pakkausta. Tämä on kuitenkin erittäin hyvä idea, jos haluat piilottaa arvoesineitä rannalle. Riippumatta siitä, kuinka hyvä ja turvallinen piilopaikkasi asunnossa näyttää, sinun tulee aina varata oikeus varmistaa, että varkaat voivat myös etsiä mahdollisia piilopaikkoja Internetistä.

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet