15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mitä verhoja kylpyhuoneessa? Nämä ratkaisut ovat parhaita kylpyhuoneen ikkunalle!

Olipa kyse kehonhoidosta tai rentoutumisesta raskaan päivän jälkeen – vietämme paljon aikaa kylpyhuoneessa. Täällä hemmotellaan kehoamme illalla lämpimällä kylpyllä. Siksi on myös tärkeää suojella yksityisyyttäsi, kun kylpyhuoneessa on ikkuna. Vastaavat verhot eivät ainoastaan ​​suojaa sinua ei -toivotulta ulkonäöltä, vaan luovat myös miellyttävän ilmapiirin huoneeseen. Mutta mitkä verhot todella sopivat parhaiten kylpyhuoneeseen, jossa ympäristö on usein kostea? Onneksi on olemassa älykkäitä verhoratkaisuja, joten voit silti nauttia auringonsäteistä. Tässä annamme sinulle parhaat vinkit kylpyhuoneen verhojen valitsemiseen.

Verhojen valinta: kuinka kirkas kylpyhuoneesi on?

mitä verhoja kylpyhuoneeseen

Verhot eivät ehkä ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen kylpyhuoneen sisustuksessa, mutta tosiasia on, että ne voivat luoda huoneeseen aivan erityisen tunnelman. On kuitenkin joitain tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon, kun valitset verhot kylpyhuoneessa.

rullaverhot kylpyhuoneisiin, jotka ovat vedenpitäviä ikkunaan

Ennen uusien verhojen ostamista on tärkeää tarkistaa, kuinka vahva valaistus kylpyhuoneessa on. Jos katossa on erittäin voimakas valonlähde ja ikkunaruutu on läpinäkyvä, varjot ja siluetit näkyvät selvästi ulkopuolelta, jopa verhon kanssa. Jos kylpyhuoneesi on erittäin kirkas, on hyvä valita verhot, jotka on valmistettu hieman paksummasta materiaalista tai pimennyskankaasta. Pimennysverhoissa on mustat kierteet ja ne ovat 100 -prosenttisesti läpinäkymättömiä.

kylpyhuone, jossa kylpyamme ja alumiiniset kaihtimet

Mihin suuntaan kylpyhuoneesi on suunnattu? Jos kylpyhuoneesi on etelään päin, tarvitset aurinkosuojaa tiettyinä kellonaikoina, jotta huone ei kuumene liikaa. Kaikilla verho -kankailla on eri tiheys ja ne tarjoavat myös eri lämpösuojaustasoja. Jos kylpyhuoneesi on pohjoiseen päin ja yksityisyys ei ole tärkeä tekijä, kevyt verho olisi ihanteellinen.

Valitse parhaat verhot tarpeisiisi

valkoinen verho kylpyhuoneen ikkunaan

Monissa kotitalouksissa kylpyhuoneen ikkuna ei ole kovin suuri. Siksi on hyvä valita verhotyyppi, joka vie mahdollisimman vähän tilaa verhoa vieritettäessä. Kaihtimet ja rullaverhot ovat paras valinta.

siniset laskosverhot moderniin kylpyhuoneeseen

Laskostetut kaihtimet ovat myös hyvä ratkaisu, jos haluat suojautua uteliailta katseilta, mutta haluat silti saada paljon valoa ulkopuolelta. Tämä hieman nykyaikaisempi ja joustavampi vaihtoehto kaihtimille sopii erinomaisesti kylpyhuoneisiin.

Markkinoilla on monia laskostettuja kaihtimia, joita voidaan käyttää molempiin suuntiin. Tällä tavalla voit säätää valon esiintymistä huoneessa, esimerkiksi suojaamalla ikkunan yläosan ja jättämällä sen avatuksi valolle alareunassa. Laskostettuja kaihtimia on saatavana monessa eri tiheydessä, mutta useimmat niistä ovat läpikuultavia, mikä tarkoittaa, että ne luovat silti miellyttävän valon kylpyhuoneeseen.

alumiiniset kaihtimet takaavat optimaalisen valon säätelyn kylpyhuoneessa

Suunnittelijat suosittelevat nyt myös niin sanottua kaksoisrullaverhoa, joka on suhteellisen uusi markkinoilla. Toisin kuin klassiset rullakaihtimet, nämä on valmistettu kahdesta kangasnauhasta, jotka sijaitsevat peräkkäin. Vuorottelevat läpinäkyvät ja läpinäkymättömät nauhat takaavat optimaalisen valonsäädön.

Kylpyhuoneen verhojen on kestettävä kosteutta

kylpyhuoneen verhot

Tärkein tekijä kylpyhuoneen verhon valinnassa on, että materiaali kestää kosteutta. Jos suihkut päivittäin, huoneeseen kerääntyy paljon kosteutta ja laskeutuu tekstiileihin. Riittävä ilmanvaihto on siksi myös erittäin tärkeää.

alumiiniset kaihtimet kylpyhuoneessa

Sinun on kuitenkin vältettävä rautavarusteita, koska ne voivat ruostua. Joissakin rullakaihtimissa on rautaliittimet kasetin yläosassa, puristinkannattimena tai alhaalla painona. Kun olet päättänyt mallista, jossa on painopalkki, tarkista materiaali. Käytä alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja muovisia tai vain metallisia elementtejä, jotta kosteus ei aiheuta ruostetahroja.

Kiinnitä huomiota puuhun ja luonnonmateriaaleihin

kylpyhuoneen rullaverhot puuta

Jos valitset puiset kaihtimet kylpyhuoneen ikkunaan, niiden on oltava hyvälaatuisia. Puisissa kaihtimissa on oltava ylimääräinen lakkakerros, muuten puu imee kosteuden. Jos säleet kiertyvät, niitä ei voi sulkea.

kylpyhuoneen verhot maalaistalon liinavaatteet

Luonnollisia materiaaleja, kuten pellavaa ja puuvillaa, tulisi mieluiten välttää, jos kylpyamme tai suihkukaappi on lähellä ikkunaa. Materiaalit imevät kosteutta ja homehtuvat nopeasti.

Keskity väreihin ja hyvinvointiin

Verhot Ideat Kylpyhuoneen taitettava verho

Verhon valinnalla on merkittävä vaikutus huoneen tunnelmaan. Jos kylpyhuoneesi ikkuna on suojattu pahalta naapurilta, ikkunan koristelu voi tehdä kylpyhuoneesta kutsuvan ja antaa sille ylellisyyden tunteen.

Vaaleanpunainen kokoontaitettava verho tuo lisää kodikkuutta

Maalaistyylinen kylpyhuone, jossa on vaaleanpunaiset pellavakaihtimet

Ennen kaikkea luonnolliset värit luovat rauhallisen tunnelman. Tyypillisiä ovat valkoiset, siniset, harmaat ja hiekan sävyt. Huomaa, että vaaleat ja viileät värit saavat huoneen näyttämään suuremmalta, kun taas tummat ja lämpimät värit pienentävät sitä. Tämä on erittäin tärkeää etenkin pienissä kylpyhuoneissa.

On myös suositeltavaa sovittaa verhojen värit kylpyhuoneeseen valittujen elementtien kanssa, jotta ne eivät erottu liikaa huoneesta, mutta muodostavat harmonisen kokonaisuuden..

Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat tyypillisiä uusille rakennuksille

kattoon ulottuvat alumiiniset kaihtimet kylpyhuoneessa

Kylpyammeen lähellä olevan rullaverhon on oltava vettä hylkivä

kylpyhuoneen verho rullaverho läpikuultava

Jos sinulla on kaunis näkymä, puoliksi läpinäkyvä verho riittää

rullaverho kylpyhuoneessa läpikuultava

Valkoiset rullakaihtimet saavat kylpyhuoneen näyttämään tilavalta

Rullaverho kylpyhuoneen vettä hylkivä ikkuna suihkun vieressä

Rullaverhot ovat myös erittäin tilaa säästäviä

rullaverho kylpyhuone vettä hylkivä kylpyammeen vieressä

Valkoiset rullaverhot sopivat mihin tahansa tyyliin

verhot rullakaihtimet kylpyhuone

Pellavaverhojen tapauksessa sinun tulee välttää homeen muodostumista hyvän ilmanvaihdon avulla

kylpyverhon kangas

Previous Post
Mitkä ovat oikeat aurinkolasit kasvosi muodolle? Hyödyllisiä ostovinkkejä ja trendikkäitä malleja yhdellä silmäyksellä
Next Post
Paistettu Feta Pasta Resepti – 5 ideaa nopeista, helpoista ja herkullisista ruuista