15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lattiasuihku kylpyhuoneessa – avoimet mallit ja märät solut

Lattiatasoinen avoin suihku, luonnonkivi näyttää harmaasävyiseltä

Suihkukaappi on epäilemättä yksi kylpyhuoneen suosituimmista trendeistä. Eikä sekään ole ihme. Sinulla on paljon enemmän tilaa tämän tyyppisessä suihkussa ja siten myös mukavuutta ja siihen on helpompi kävellä. Ja ei vain sitä. Koko kylpyhuone näyttää paljon tilavammalta tällaisella suunnittelulla. Ajattele myös yhtä suihkukaappi sitten haluamme tarjota sinulle inspiraatiota galleriaamme, jonka voit ottaa huomioon kylpyhuoneesi suunnittelussa.

Mikä on suihkukaappi

Lattiatasoinen suihku, kirkas muotoilu-konsoli-pesuallas-koriste sora-valkoinen

Lattiatason suihkulla lattia on samalla tasolla kuin muu kylpyhuone. Ei ole kolhuja, esteitä tai suihkualtaita. Esteettömällä suihkulla on tietysti myös etunsa ja haittansa. Vaikka suihkualustat on paljon helpompi puhdistaa, suihkukaapin lattia on puhdistettava hieman perusteellisemmin. Koska tämä on laatoitettava, siinä on monia liitoksia, joihin lika ja bakteerit haluavat erityisesti asettua. Tämä voi olla erittäin epämiellyttävää, etenkin mosaiikkilaattojen kanssa lattiatason suihkussa.

Puhdista lattiatason suihku

lattiatason suihku inspiraatio-yksinkertainen-musta-kylpyhuone-valkoinen-märkä kenno

Tämän välttämiseksi voit tietysti asentaa myös ns. Lattiaelementin, jonka pinta on sileä, kuten suihkuallas. Tämä lattiatason suihkun elementti on yksinkertaisesti upotettu lattiaan ja sisältää sekä kanavan että halutun kaltevan pinnan, joka voidaan valita mihin tahansa suuntaan.

Kätevä puhdistus

lattiatason suihku maalaismainen-puu-moderni-kylpyamme-tyylikäs

Vaikka lattiasuihku likaantuu nopeammin ja se on siksi puhdistettava perusteellisesti useammin, etuna on, että sinulla on vähintään paljon tilaa uudelleen. Voit mennä suihkussa mukavasti ja liikkua vapaasti puhdistuksen aikana, et tunne ahdistusta äläkä törmää jatkuvasti hankaan, suihkuseinään tai seiniin.

Lattiatasoinen suihku, jossa on kaltevuus

lattiatason suihku maanalainen-laatta-patchwork-kuusikulmio-yksivärinen

Erityisesti pienessä kylpyhuoneessa lattiatasoinen suihku varmistaa, että huone on visuaalisesti suurempi. Siksi se on parempi vaihtoehto pienelle suihkulle ja ylimääräiselle kylpyammeelle. Seinärakenteita voidaan käyttää hyvin tai voit käyttää huoneen takaosaa. Tilasta riippuen voit valita lasioven liukumaan tai työntämään ja vetämään.

Oikeat laatat

Huuhtele lattiasuihkulla skandinaavinen-avoin-muotoilu-musta-lattialaatat-laminaatti

Jos haluat laatoittaa lattiatason suihkun, suosittelemme mahdollisimman suuria laattoja. Mitä pienemmät nämä ovat, sitä enemmän liitoksia märkähuoneessa on, kuten olemme jo maininneet. Ja ennemmin tai myöhemmin nämä liitokset on pestävä perusteellisesti. Jos suihku on hieman pienempi, suuret laatat eivät ole erityisen sopivia, koska ne on leikattava, mikä voi olla visuaalisesti houkuttelevaa.

Kvartsilaatat lattianpäällysteenä

lattiatasoinen suihku-pieni-kylpyhuone-pesuallas-sisäänrakennetut hyllyt-wc

Paras asia on antaa laattaajan mitata suihkualue ja päättää, mikä laatta on paras. Hän osaa parhaiten arvioida koon, josta vähiten leikataan. Vaihtoehtona suosittelemme myös niin kutsuttuja kvartsilevyjä lattiatason suihkuihin, joita on saatavana erikokoisina. Suihkun koon valitset sen mukaan.

Viemäri lattiatason suihkulle

Tasoituslattia-suihkualustat-lasi-suihku-väliseinä-kivi-laatat

Prosessi voidaan valita eri versioina. Se voi olla sekä piilotettu että näkyvissä palkin muodossa. Kummassakin tapauksessa lattiataso näyttää tällä tavalla tyylikkäämmältä kuin klassisen suihkualustan viemärillä, koska se on jotain erilaista. Esittelemme sinulle nopeasti muutamia vaihtoehtoja.

Tyhjennä seinässä

Lattiataso-suihku-harmaa-laatat-mustat-patterit-pieni-kylpyhuone-idea

Seinäkaivo on käytännöllinen, koska kuten nimestä voi päätellä, se sijaitsee seinässä. Näin suihkun lattia pysyy tasaisena ja keskeytymättömänä. Tämän tyyppisessä viemärissä on aukko, joka imee veden nopeasti ja luotettavasti. Lattiatason suihkumallit vaihtelevat valmistajan mukaan.

Suihkun viemäri 

lattiatasoinen suihku-moderni-makuuhuone-puuseinä-katto

Suihkukanava lattiatason suihkuille on erittäin suosittu. Se on kuitenkin huomattavasti kalliimpi kuin tavalliset suihkuputket. Kanava lattiatason suihkun lineaarisena viemärinä on pitkä palkki, joka on asennettu suihkun toiselle puolelle. Laatat kallistetaan sitten samaan suuntaan. Valittaessa on parasta varmistaa, että siinä on lianerotin ja että kanava on helppo puhdistaa.

Klassinen pyöreä viemäri lattiatason suihkulle

lattiatasoinen suihku-minimalistinen-marmorisuunnittelu-kylpyamme-puu-pesukaappi

Pyöreä viemäri on asennettu suihkun keskelle ja voi imeä vettä joka puolelta. Tämä lattiasuihkun vaihtoehto on kaikista halvin. Jos nyt uskot, että tämäkin vaihtoehto on tylsä, olet väärässä. Pyöreälle viemärille on myös mielenkiintoisia malleja, jotka voivat yhtä kauniisti koristella suihkukaapin lattiaa.

Avoin, puoliavoin tai lukittu suihku

Lattiatasoinen suihku-valkoinen-vaaleanharmaa-design-kivi-laatat-pyöristetty suihku-väliseinä

Jos asennat lattiatason suihkun, olet valinnanvarainen: Haluatko avoimen suihkun, puoliksi avoimen vai märän huoneen? Tämä riippuu suurelta osin kylpyhuoneen koosta ja siitä, kuinka paljon haluat sijoittaa lattiatasoon. Yllä oleva lukittu versio, jossa lasinen suihku -osio on kaareva, on myös erittäin kaunis.

Sadesuihkun pää

lattiatasoinen suihku-kylpyhuone-kalustus-harmaa-laatat-lasiseinä

Jos valitset avoimen, lattiatason suihkun, sadesuihku on ehdottomasti suositeltava. Normaalissa suihkussa vesi putoaa kulmaan, joten suihkussa voit kostuttaa kylpyhuoneen suihkun ulkopuolella. Sadesuihkupää antaa veden valua pystysuoraan alaspäin ja roiskeet vähenevät.

Moderni suihku

Lattiatasoinen suihku-ruskea-laatat-lasi-väliseinä-kapea-ikkuna

Tätä muotoilua varten valittiin vain lattian tason suihkun väliseinä. Väliseinä on lasia ja on yhdensuuntainen seinän kanssa. Kolmannella puolella on ikkuna, kun taas neljäs puoli on suunniteltu avattavaksi ja sitä käytetään siksi sisäänkäyntiin. Ruskeat seinälaatat ovat myös erittäin houkuttelevia. Lattiapäällysteenä toimii kvartsilevy.

Lasinen väliseinä suihkulle

lattiatasoinen suihku-minimalistinen-märkä-solu-puu-säleikkö-viemäri-betoni-ilme

Lattiatason suihkun lasiseinä on epäilemättä uskomattoman houkutteleva. On kuitenkin otettava huomioon, että kalkkikerros kertyy nopeasti vesipisaroiden vuoksi. Joten sinun on joko pyyhittävä lasiseinä kuivaksi jokaisen suihkun käytön jälkeen, jotta vältyt tippuvilta tahroilta, tai joudut kalkinpoistoon lasiseinältä usein. Huurretut lasiseinät ovat vaihtoehto.

Tilava kylpyhuone sisustus

Lattiatasoiset suihkulaatat-mosaiikki-musta-valkoinen-sadesuihku

Suuret märät tilat ovat myös erittäin tilavia. Koosta riippuen voit myös sijoittaa kylpyammeen ja keskittää kosteuden pienemmälle alueelle kylpyhuoneessa. Yläpuolella olevassa lattiatason suihkussa käytettiin leveää suihkukanavaa, joka on samaa väriä kuin laatat. Suihku erotetaan visuaalisesti muusta kylpyhuoneesta kontrastivärillä.

Suuri märkä huone

Lattiatasoinen suihku-turkoosi-laatat-pienet neliöt-märkä solu maanpinnan tasolla

Kylpyhuoneesta tulee erityisen tyylikäs, jos käytät eri laattojen väriä märkätilaan. Näin varmistat kylpyhuoneen tekstuurin ja visuaalisen jaon. Houkutteleva lattiatasoinen suihku tulee omaksi ja saa kylpyhuoneesi näyttämään entistä tyylikkäämmältä. Yllä olevassa esimerkissä turkoosi laatat yhdistettiin valkoiseen marmoriin.

Marmorikylpyhuone, jossa on suihkukaappi

Lattiatasoinen suihku-vintage-glamour-retro-kylpyamme-marmoriseinät

Tämän avoimen, lattiatason suihkun suihkuosiona ei käytetty lasia. Sen sijaan rakennettiin osio, jossa yksi neljästä sivusta jäi auki. Suihkun pitkänomainen muoto ja suihkupään kiinnitys takaosaan estävät roiskeiden pääsyn suihkusta. Pitkä suihkukanava toimii viemärinä.

Lämmitys suihkussa

Lattiatasoinen suihku-musta-marmori-puulattia-epäsuora valaistus

Tasainen lattia ja eristyssuihkualustan puute tekevät suihkukaapista täydellisen lämmityksen alhaalta. Lattiasuihkun lattialämmitys lisää mukavuutta ja takaa miellyttävän tunteen jalkojen alla myös talvella. Joten asenna lattialämmitys kylpyhuoneeseen ja anna sen kulkea suihkun alla.

Lattiatasoinen puinen säleikkö

Lattiatasoinen suihku-yksinkertainen sisustuslamppu-jäähdytin-valkoinen-pesukaappi

Puu takaa myös miellyttävän tunteen jalkojen alla. Ristikon muodossa voit käyttää sitä lattiatason suihkun lattian suunnitteluun. Jos puu ei houkuttele ja rikkoutuu, säleikkö yksinkertaisesti vaihdetaan. Vesi voi puolestaan ​​virrata ritilän läpi suoraan viemäriin. Koska tasaista pintaa ei ole, vettä ei roiskuta takaisin niin paljon. Lasilla ja seinillä on vähemmän pisaroita.

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä