15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kasvit kylpyhuoneessa: merkinnät oikeasta valinnasta ja hoidosta

kylpyhuoneen suunnittelija pesualtaat-kasvit-ruukut-sisustusideat luonnonkiviseinä

Monet uskovat, että kylpyhuone ei ole oikea paikka eläville kasveille. Tästä syystä he haluavat koristella tämän huoneen tekokukilla. Käytämme suurimman osan ajasta kuvia, joita näimme aikakauslehdissä koristellessamme. Mutta tuskin kenelläkään on rohkeutta muuttaa kylpyhuoneensa trooppiseksi paratiisiksi. Et tarvitse siihen paljon. Sinun tarvitsee vain antaa mielikuvituksesi lentää ja voit muuttaa kylpyhuoneesi täydelliseksi rentoutumispaikaksi. Kylpyhuoneessa on yleensä lyhyitä lämpötilojen ja kosteuden nousujaksoja, joita seuraa pidempi ja viileämpi ilmasto. Tämä pätee erityisesti talvella, jolloin lämmitys ei ole käynnissä koko ajan. Usein ikkunat ovat pieniä ja huoneessa on vain vähän valoa. the Kasveja kylpyhuoneessa on tehtävä niissä usein käytettyjen hajusteiden, erilaisten talkki- ja terveyskosmetiikan kanssa. Ja kaikki tämä ei todellakaan helpota kasvin elämää.

Paras paikka kasveille kylpyhuoneessa

kylpyhuone puutarhassa luonnollinen kivi amme eksoottinen kasvisto

Varten Kasveja kylpyhuoneessa on valittava paikka, johon suihkun roiskeet sekä erilaiset pesu- ja puhdistusaineet eivät pääse. Siten altaan ympärillä oleva alue ei ole sopiva ja turvallinen paikka, koska kasvit olisivat siellä jatkuvasti märkiä ja valoa on yleensä vähiten. Jos mahdollista, käytä ikkunalautaa tilaa kasveille kylpyhuoneessa, varsinkin jos se kukkii. Kylpyhuoneen tummemmille alueille voit sijoittaa koristeellisia lehtikasveja, kuten koriste -parsaa tai mukulakärkeä, mieluiten peilin eteen. Joten saat kaksi kertaa enemmän valoa, vaikka vain heijastuisi. Se tekee niistä myös tilavampia.

Riippuvat istutuskoneet kaunistavat paljaan seinän

kylpyhuoneen sisustussuunnittelu-pyöreä kylpyamme puiset seinälle ripustettavat kasvit

Ivy, kiipeily filodendron ja muut monivuotiset kasvit sopivat erinomaisesti korkeammille hyllyille. Näin lehdet voivat pudota kauniisti alas. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit kukkia Kasveja kylpyhuoneessa Aseta hyllylle peilin eteen tai alle, sekä sivupöydälle tai pöytälevylle. Saintpaulia tai Kalanchoe sopivat tähän. Valitse näille kukille kauniit kukkaruukut, joiden sävy vastaa kylpyhuoneen sävyä. Valitettavasti nämä kukat eivät elä kauan ja ne on vaihdettava muutaman viikon kuluttua.

Erityistä huolta kylpyhuoneen kasveista

kylpyhuoneen suunnittelu zen -ilmapiiri kiipeilykasveja hoitovinkkejä

Kukat, jotka olet valinnut koristamaan kodin kosteimman huoneen, tarvitsevat myös erikoishoitoa. Kerran viikossa sen lehdet on pyyhittävä kostealla liinalla. Koska pörröiset lehdet keräävät todennäköisemmin pölyä, vältä kylpyhuoneen kasveja. Jos kasveihin on kertynyt liikaa suihketta, lakkaa tai muuta ainetta, on parasta huuhdella ne juoksevan veden alla. Tämä on erityisen edullista, jos sinulla on paljon kasveja, koska jokaisen lehden peseminen erikseen vie paljon aikaa. Jos näet arkin saippuaa, shampoota tai hammastahnaa, poista se välittömästi. Heikon valon vuoksi Kasveja kylpyhuoneessa käänny ikkunaa kohti. Jos tämä koskee sinua, älä unohda kääntää kattiloita säännöllisesti.

Luo pieni kylpyhuoneviidakko, jossa on paljon mielikuvitusta

kylpyhuoneen materiaalit kiviseinäverhous matto puinen amme

Jos huomaat, että Kasveja kylpyhuoneessa eivät näytä niin hyviltä huomiostasi huolimatta, laita heidät ulos kuukaudeksi tai kahdeksi, ja ne palaavat eloon nopeasti. Sen jälkeen voit laittaa ne takaisin kylpyhuoneeseen.

Kasvien valinta kylpyhuoneessa riippuu tilasta

Philodendron-kattila-kylpyhuoneen sisustusideoita kylpy-valkoinen keraaminen-soikea

Voi olla vaikeaa löytää sopivia kasveja pienelle, viileälle kylpyhuoneelle, jossa on pieni ikkuna. Tällaiseen kylpyhuoneeseen sopivat parhaiten kasvit, joilla on sileät lehdet. Kiipeilyfilodendroni voidaan jälleen mainita tässä. Yhdysvalloissa sitä kutsutaan usein jopa “kylpyhuoneen laitokseksi”. Työskentele yhtä hyvin kuin Kasveja kylpyhuoneessa Scindapsus ja Cissus. Koska et löydä sopivaa kohtaa lattiasta pienessä kylpyhuoneessa, aseta ne ikkunalaudalle tai valitse kukkaruukut, jotka voit ripustaa seinälle.

Ylellinen kylpyhuone marmorilattialla

kylpyhuone huonekasvit kukkaruukku-valkoinen marmorilattia

Jos kylpyhuoneesi on suurempi ja siinä on suuret ikkunat, voit valita monien muiden kasvien välillä ja ruukkujen asettamiseen on enemmän vaihtoehtoja. Yksittäiset kasvit, kuten palmu tai Benjamini, tekevät huoneesta kodikkaan keitaan. Toinen mukava muunnelma Kasveja kylpyhuoneessa on suunnitella koko ikkuna vihreäksi tai pieni puutarha koriste -parsasta, muratista, violetista kalkkunasta tai saniaisista ikkunan eteen.

Kylpyhuone muuttui trooppiseksi paratiisiksi

palmu huonekasvit kylpyamme valkoinen keraaminen kuvat julisteet seinäkoristeet

Jotkut pitävät myös poseeraamisesta Kasveja kylpyhuoneessa ammeen ympärille. Nämä paikat eivät kuitenkaan ole erityisen halpoja, varsinkin jos sinulla on pieniä lapsia. Suuresta ja hyvin valaistusta kylpyhuoneesta voi tulla todellinen paratiisi, jos sitä myös lämmitetään säännöllisesti. Tässä tapauksessa voit valita myös joitakin eksoottisempia kasveja, kuten flamingokukkia, korimaranthea, caladiaa tai nuolijuurta. Lisäksi bromeliadit ja monet muut kosteutta rakastavat kasvit tuntevat olonsa kotoisaksi tällaisissa olosuhteissa. Niiden avulla voit luoda todellisen viidakon. Muista kuitenkin, että ne vaativat myös enemmän huomiota, hoitoa ja siksi aikaa.

Sopivat kukkaruukut ja ruukut kylpyhuoneen kasveille

minimalistinen kylpyhuoneen suihkukaapin sisustusvinkkejä

Jopa valittaessa kukkaruukkuja Kasveja kylpyhuoneessa sinun pitäisi olla tarkkaavainen. Kudotut korit ovat erityisen hyviä kukkaruukkuina viktoriaaniseen tyyliin. Jos kylpyhuoneessa on nykyaikaisempi sisustus ja kalusteet, on parempi valita metalli- tai muoviastiat.

Oikeat kasvit kylpyhuoneessa

kylpyhuone, jossa viistot ikkunat-kukkaruukut deco ideoita ympäristöystävällisiä

Jos sinulla on iso Kasveja kylpyhuoneessa Jos haluat ja sinulla on tarpeeksi tilaa sille, voit valita japanilaisen huoneen aralian, filodendronien ja ikkunanlehtien välillä. Kiipeilykasveista kiipeilyfilodendroni, pienlehtinen muratti ja muratti ovat parhaita. Suutarit, kämmenlanka tai herkkä vuoristopalmu, jotka voidaan sijoittaa paitsi kylpyhuoneeseen myös pieniin huoneisiin, ovat erityisen kauniita ja reheviä.

minimalistinen kylpyhuoneratkaisu

yksinkertainen kylpyhuone valkoiset huonekalukasvit koristeellinen kuvio

kylpyhuone kirkas avoin muotoilu aasialainen kylpyamme seinälle

sisäkasvit kylpyhuone eksoottinen ilmapiiri suunnittelija kylpyamme

kylpyhuone zen -tyyli -ideoita koristeluun lohkareiden vapaasti seisova amme

kylpyamme valkoinen keraaminen kylpyhuone puulattia vihreä terassi

kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme metallijalat ruukkukasvit maalaismainen peilikehys

valkoinen kylpypyyhepidike paju korit säilytyslokerot koristeet

ulkokylpyhuone, jossa puupinnoitetut seinät vihertävät

valkoinen kylpyhuone-yksinkertainen sisustus vilkas kasvi-pesuallas pöytä

52 ideaa kylpyhuonelaatoille – matkalla unelmiesi kylpyhuoneeseen

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille