15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pyyheliinat kylpyhuoneeseen – 17 epätavallista ja luovaa ideaa

pyyhepidike kylpyhuoneeseen valkoinen-vihreä-puu-design-tikkaat-vapaasti seisova-avoin suihku

Kylpyhuoneessa ei yleensä ole niin paljon tilaa kaikille kylpytuotteillemme ja erityisesti pyyhkeet vievät paljon tilaa. Jos haluat järjestää kylpyhuoneesi uudelleen ja et enää halua vain ripustaa pyyhkeitäsi tai kasata niitä kylpyhuoneen kaappiin, anna luovien ja yksinkertaisten ideoidemme sinulle Pyyhepidike kylpyhuoneeseen innostaa. Näiden vinkkien avulla huone ei vain näytä siistimmältä, vaan voit myös antaa kylpyhuoneellesi erityisen ja houkuttelevan ilmeen jokapäiväisten esineiden kanssa.

Pyyhepidike kylpyhuoneeseen – säilytys

pyyhkeenpidike kylpyhuoneen kylpypyyhkeille-kulma-puiset laatikot -värinen-kylpyamme-säilytyslokero

Hyvä idea tuoreiden pyyhkeiden säilyttämiseen suuressa kylpyhuoneessa olisi käyttää puulaatikoita pyyhetelineen kokoamiseen. Esimerkiksi puiset laatikot eri väreissä, jotka on pinottu vaakasuoraan tai pystysuoraan, luovat tarpeeksi tilaa säilytykseen ja itse luomasi vapaasti seisova pyyhekuivain kylpyhuoneeseen näyttää todella leikkiseltä ja raikkaalta.

Kiinnitä pyyhekuivain kylpyhuoneen seinään

Pyyhepidike kylpyhuoneen korille-pyöreä-kulmikas-kiinnitä-värikäs-suihkuverho

Jos kylpyhuoneessasi ei ole tarpeeksi tilaa, seinällä on myös riittävästi säilytystilaa. Käytä makusi mukaan kudottuja koreja tai koreja, joissa on erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä liinavaatteita, kiinnitä ne seinälle ja rullaa pyyhkeet yhteen. Käytännöllinen ja koristeellinen samanaikaisesti ilman, että se näyttää sekavalta. Lisäksi pyyhkeet ovat käden ulottuvilla suihkun jälkeen.

Muuta jakkara tai sanomalehtiteline käytännölliseksi pyyhetelineeksi

Pyyhepidike kylpyhuoneeseen vapaasti seisova-taitettava-puinen-kylpypyyhe-peili

Puinen jakkara voi olla käytännöllinen ja koristeellinen lisävaruste kylpyhuoneeseesi. Se tarjoaa mukavat istuimet ja toimii alemman säilytyslokeron ansiosta myös pyyhkeenpitimenä. Jos pesualtaan alla on tilaa, voit myös käyttää sitä optimaalisesti pyyhkeiden säilytystilaa. Hanki taitettavat sanomalehtihyllyt ja säilytä pyyhkeet käärittynä.

Maalaismainen puinen runko kylpypyyhepidikkeeksi

Pyyhepidike kylpyhuoneen kylpyammeeseen-puuhylly-jakkara-saippua-matto-punainen

Jos rakastat minimalistista tyyliä, mutta haluat antaa kylpyhuoneellesi lämpimän kosketuksen ja haluat päästä sisään luontoon, voit saavuttaa sen helposti puunrungolla. Voit käyttää sitä koristeena tai laittaa kylpypyyhe alas. Kylpyhuoneesi on todellinen katseenvangitsija modernissa tyylissä, jossa on maalaismainen tunnelma.

Käytä uudelleenkäytettyjä puisia tikkaita pyyhetelineenä

Pyyhepidike-kylpyhuone-tikkaat-puiset hyllyt-kylpyamme-modernit kylpyammeet

Tämä pyyhekuivain kylpyhuoneeseen on onnistunut yhdistelmä kauniiden vanhojen tikkaiden ja hyllyn välillä. Helposti kiinnitettävien eri kokoisten hyllyjen ansiosta sitä voidaan käyttää sekä koristeluun että säilytykseen. Voit laittaa kukkia tai kirjoja ylimmälle hyllylle ja pyyhkeet ja hygieniatuotteet alahyllylle. Puiset tikkaat pyyhkeenpitimenä näyttävät viileiltä ja vähän vintageilta.

Metallinen runko hienona pyyhepidikkeenä

pyyhekuivain-kylpyhuone-tikkaat-jakkara-kulmikas-peili-pesuallas-valkoinen

Pyyhkeet ripustetaan ihanteellisesti tällaiselle pyyhetelineelle kuivatakseen suihkussa kastetut pyyhkeet. Jos et halua porata laattoihisi, voit ottaa tikkaat muistuttavan metallitelineen ja nojata sen seinää vasten. Tämä kylpypyyhepidike on myös hyvin pieni seinälle, sitä voidaan helposti säätää, se tarjoaa tilaa useille pyyhkeille ja näyttää yksilölliseltä ja modernilta.

Lainaa Välimeren kosketusta köysipyyhkeillä

Pyyhepidike-kylpyhuone-köysi-riippuva-Välimeren-pesuallas-pyyhe

Jos haluat lisätä rakennetta kylpyhuoneesi laattoihin, on helppo ja edullinen tapa tehdä se köydellä pyyhetelineenä. Tämä loistava vaihtoehto klassiselle pyyhetelineelle antaa kylpyhuoneellesi Välimeren tunnelman ja kuljettaa sinut aurinkoiselle rannalle köyden aallonmuotoisen kurssin ansiosta.

Kääntyvä pyyhepidike vaihtoehtona pyyhekoukulle

Pyyhepidike-kylpyhuone-pesuallas-pyyhkeet-peili-ripustustanko

Jos haluat lisätä kylpyhuonekalusteisiisi jotain erikoista, mikä on myös käytännöllistä, voit hyväksyä tämän idean ja toteuttaa sen helposti. Tätä kääntyvää pyyhetankoa varten tarvitset puisen tai metallisen sauvan, vanhan nahkavyön, nahkahihnat tai tukevan kangasteipin, tapit, ruuvit ja poranterät.

Alkuperäinen pyyheteline seinälle pieneen kylpyhuoneeseen

Pyyhkeenpidike-kylpyhuoneeseen ripustettavat nahkahihnat-puinen sauva-seinäpyyhe

Jos haluat kiinnittää tämän pyyhetelineen suoraan seinään, leikkaa kaksi lyhyempää nauhaa vanhasta nahkavyöstäsi ja käytä niitä tangon pidikkeenä. Pyyhkeet ovat aina valmiita luovuttamaan tällaisille pyyhetelineille, ja itse tehty pyyhepidike näyttää alkuperäiseltä.

Puinen sauva pyyhetelineenä maalaistyyliin

pyyhekuivain-kylpyhuone-puinen sauva-roikkuu-maalaistyylinen ruukkukasvi

Kiinnitä puinen sauva hyllyyn teräslangalla tai seinään kahdella koukulla.Jos sinulla ei ole puupylvästä, voit käyttää sopivaa haaraa. Tämä yksinkertainen ja luova pyyheteline sopii rustiikkiin ja maaseudun sisustustyyliin.

Pyyhepidike turhamaisuuden päällä

Pyyhepidike-kylpyhuone-moderni-pesuallas-säilytys-peili-puu

Jos huoneistossa on tilava kylpyhuone, jossa on suuri turhamaisuus, et voi käyttää vain pesualtaan alla olevaa tyhjää tilaa uusien kylpypyyhkeiden säilyttämiseen. Voit kiinnittää puiset sauvat suoraan pesualtaan etupuolelle ja ripustaa niillä juuri käyttämäsi pyyhkeet, jotta kaikki on käsillä.

Pyöreä pyyheteline seinälle

pyyhepidike-kylpyhuone-rengas-nahkahihnat-pyöreä-riippuva-peilauspeili

Jos haluat pidikkeen pienemmille pyyhkeille pesualtaan viereen, käytä metallirengasta ja lyhyttä nahkahihnaa, jotta voit kiinnittää tämän pyöreän ja yksinkertaisen pyyhetelineen seinään.

Rengaspyyhepidike puupalloilla

Pyyhepidike-kylpyhuone-pyöreä rengas-roikkuu-puinen pallo-sininen-kylpypyyhe

Jos haluat piristää rengaspyyhkeen pidikettä, voit myös pujottaa porattujen puupallojen läpi, jotka voit sovittaa väriltään kylpyhuoneeseesi. Voit käyttää tätä pyyhepidikettä myös teepyyhkeisiin.

Köysitikkaat tilaa säästävänä pyyhkeenpitimenä kylpyhuoneeseen

pyyhepidike-kylpyhuone-ovi-maalaistyylinen-puinen sauva-riippuva-kukka-maljakko-kori

Näkymättömin paikka kylpyhuoneessa, johon voit laittaa asioita, on oven takana. Vaihtoehtona klassisille takkikoukkuille on nämä puiset köysitikkaat, jotka ripustetaan oveen. Jos pidät luonnollisista väreistä ja materiaaleista, voit korostaa kylpyhuoneen maalaismaisuutta muutamalla puun oksalla ja pienellä köydellä ja säilyttää sen siististi ja tilaa säästäen.

Viiniteline tyylikkääksi kylpypyyhepidikkeeksi 

pyyhekuivain-kylpyhuone-viini-stand-free-seisova-kannettava-sininen-minttu-kynttilä-saippua

Voisiko ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyyhekuivain kylpyhuoneeseen olla sinun makuusi? Viinitelineellä tuet modernia ja tyylikästä tunnelmaa. Tämä pullonpidike sopii pienemmille pyyhkeille ja sillä on koristeellinen vaikutus.

Kirjahylly vapaana seisovana kylpypyyhepidikkeenä

Pyyhepidike-kylpyhuone-kirjahylly-vapaasti seisova kaappi-pyyhkeet

Pysyvällä pyyhetelineellä voit säilyttää useita pyyhkeitä kylpyhuoneessasi. Jos haluat omistaa epätavallisen pyyhetelineen, voit esimerkiksi lisätä kylpyhuoneen kalusteisiin kirjahyllyn, jossa on useita osastoja. Tällainen ruostumattomasta teräksestä tai metallista valmistettu pyyheteline korostaa visuaalisesti jokaista kylpyhuonetta.

Klassinen ripustin epätavallisella muotoilulla

Pyyhepidike-kylpyhuone-seisova-puinen kaappi-pesuallas-sieni-saippua

Jos haluat pysyvän pyyhetelineen, mutta mieluummin klassisempaan tyyliin, voit joko muuntaa vanhan ripustimen tai koota sen itse puukaistaleesta ja muutamista naulakoukuista. Jos löydät sopivan oksan vaelluksen aikana, voit tietysti käyttää sitä ripustamiseen. Olet nopeasti luonut halvan, luovan ja kannettavan pyyhetelineen kylpyhuoneeseen.

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille