15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kylpyhuoneen laatat 2015 – Nykyiset trendit kylpyhuoneen suunnittelussa

Kylpyhuoneen laatat 2015 -trends-design-3D-optiikka-ONE-NATURAL-Porcelanosa

Oletko kiinnostunut kylpyhuoneen uusimmista trendeistä? Sitten tämä artikkeli on sinua varten. Koska meillä on uusimmat trendit heille Kylpyhuoneen laatat 2015 koota, jotta voit sisustaa uuden kylpyhuoneesi modernilla ja trendikkäällä tavalla.

Kylpyhuoneen laatat 2015 luovat luonnollisen ilmeen

Kylpyhuoneen laatat 2015 -trendit-design-luonnonkivi-optiikka

Luonnollinen ulkonäkö on erityisen muodissa koko sisustuksen suhteen. Näin on myös kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneen laatat 2015 on suunniteltu luonnollisesti sekä materiaalin että värien suhteen. Tämä saavutetaan ensisijaisesti tyylikkään luonnonkiven avulla. Reliefit laatat luovat myös luonnollisen ilmapiirin ja raikkaan ilmeen. Valitse suurikokoiset laatat ja voit olla varma, että olet osunut trendiin oikeaan kohtaan. Jos haluat erittäin tyylikkään ja ylellisen kylpyhuoneen, kylpyhuoneen laattojen marmori 2015 on juuri oikea valinta.

PAR-KER HAMPTON BROWN, valmistaja Porcelanosa

Kylpyhuoneen laatat 2015 -hieno kivitavara-puu-look-PAR-KER-HAMPTON-BROWN-Porcelanosa

Puu näyttää yhtä luonnolliselta. Koska puulattia ei sovellu erityisen hyvin kylpyhuoneeseen, on löydettävä toinen vaihtoehto. Eikä se ole ollenkaan ongelma. Olet luultavasti jo nähnyt laattoja, joissa on puinen ilme, koska tämä suuntaus ei ole uusi, mutta sitä jatketaan myös kylpyhuonelaattojen kanssa vuonna 2015. Voit valita eri vivahteiden ja kuvioiden välillä.

kylpyhuoneen laatat-2015-trendit-design-posliini-keramiikka-puu-optiikka-PAR-KER-BRITANIA-GALES-porcelanosa

PAR-KER BRITANIA GALES by Porcelanosa

Kylpyhuoneen laatat 2015 ovat ominaisia ​​maanläheisillä sävyillä, kuten ruskealla, beigellä ja kermanvärisellä sävyllä, mutta ne voivat sisältää myös värivaihtoehtoja. Voit saavuttaa tämän esimerkiksi mosaiikkilaatoilla, joiden ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla klassisen neliön muotoisia. Yksittäiset kivet voivat yhtä helposti olla pyöreitä tai pitkänomaisia.

Eri motiivit kylpyhuoneen laatoissa 2015

Kylpyhuoneen laatat 2015 trendit-design-lila-kukka-aiheet-NovaBell-Rainbow

NovaBell Rainbow -laatat

Kylpyhuonelaattojen 2015 myötä 70-luvun tyyli palaa uudelleen käyttämällä kukkakuvioita ja -kuvioita. Ne löytyvät yksittäisistä laattoista tai ne on suunniteltu suureksi seinämaalauskuvaksi mosaiikkien avulla. Vaikutus on romanttinen ilmapiiri, jossa voit vain tuntea olosi hyväksi. Se on myös loistava tapa lisätä väriä kylpyhuoneeseen. Kukkakuviot voivat esiintyä missä tahansa värissä tai muodostua tietyistä värisävyistä. Luonnonkivestä valmistetut kylpyhuonelaatat 2015, joihin on sovellettu herkkiä kukkakuvioita, ovat erittäin tehokkaita.

Kylpyhuoneen laatat 2015 3d-seinä-laatat-aaltokuvio-CRETA-MARFIL-procelanosa

CRETA MARFIL, kirjoittanut Porcelanosa

Myös kylpyhuonelaattojen graafiset kuviot vuonna 2015, geometriset kuviot ja 3D -tehosteet ovat suosittuja, ja niin ovat olleet viime vuodesta lähtien. Ne antavat kylpyhuoneelle ylellisen ilmeen. Tämä tekee kylpyhuoneesta modernin ja alkuperäisen. Siellä on vilkas tunnelma, joten olet raikas ja vilkas heti kun astut kylpyhuoneeseen aamulla.

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-seinä-mosaiikki-kukka-aiheet-harmaa-aqua-sininen

Seuraavassa kylpyhuonelaattojen 2015 esimerkissä kolme suuntausta yhdistetään erittäin mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla. Toisaalta on trendikkäitä mosaiikkilaattoja, jotka sisältävät kauniita kukkakuvioita ja toisaalta varmistavat tehokkaan 3D -ilmeen. Vaaleanpunaisen värin herkät vivahteet luovat myös kauniin vaikutelman, koska ne saavat kylpyhuoneen näyttämään romanttisemmalta ja viihtyisämmältä. Ne lisäävät lämpöä tyylikkääseen mutta viileään valkoiseen.

Virtaavat värit kylpyhuoneen laattoille 2015

Kylpyhuoneen laatat 2015 -trendit-design-beige-ruskea-geometriset-kuviot

Anna värien virrata toisiinsa kylpyhuoneessa. Tämä luo lempeän ja rauhoittavan vaikutuksen, jonka avulla voit rentoutua täysin kylpyhuoneessa. Käytä joko pääväriä, jonka voit tehdä vaaleammaksi, tai leiki useilla väreillä ja anna niiden valua toisiinsa. Tällaisia ​​laattoja tarjotaan valmiina, joten sinun ei tarvitse huolehtia vivahteiden kokoamisesta.

Kylpyhuoneen laatat 2015 trendit-design-ombre-vaikutus-valkoinen-sininen-vihreä-puu-pesuallas

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-geometrinen-kuvio-tornit-oranssi-kolmiot

kylpyhuone-laatat-2015-seinälaatat-keraaminen-raita-kuvio-CERDENA-MARFIL

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-valkoinen-marmori-optiikka-vapaasti seisova kylpyamme

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-moderni-mosaiikki-musta-valkoinen-helmi-peili

kylpyhuoneen laatat-2015-trendit-design-moderni-musta-valkoinen-tyylikäs-minimalistinen

kylpyhuoneen laatat-2015-trendit-design-moderni-musta-valkoinen-luonnonkivi-optiikka-marmori-lasiseinä

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-moderni-viktoriaaninen-tyyli-kylpy-vapaasti seisova-musta-valkoinen

kylpyhuone-laatat-2015-trendit-design-moderni-luonnonkivi-pesuallas-turhamaisuus-geometrinen

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota