15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni

perinteinen mutta moderni keittiö, punainen

Ottaen huomioon Keittiön sisustus tietyt värit ja huonekalutyylit luovat aina kuvia hiljaisemmasta menneestä aikakaudesta. Ehkä muisto ajasta tai paikasta, jossa elämä sujui hieman hitaammin ja ihmisillä oli enemmän aikaa toisilleen. Talon sydän olisi perinteinen keittiö, lämmön paikka, mehiläispesä teollisuudelle ja ehdottomasti perheen ja ystävien kokoontumispaikka. Ja Keittiön sisustus näissä tapauksissa käytännöllisyys, välttämättömyys ja rakkaus kehittyvät. Nykyään perinteinen keittiö on edelleen suosittu valinta nykyaikaiseen tyyliin. Tämä lempeämpi muoto Keittiön sisustus on aina ystävällinen, näyttää raikkaalta ja kirkkaalta päivällä ja kodikkaalta ja turvalliselta yöllä. Tiettyjen keittiön sisustuselementtien käyttäminen ei ole vaikeaa luoda kodin perinteisen keittiön tunnelmaa, vaikka keittiömuotoilusi olisi täysin moderni.

Perinteinen ja moderni yhdistyvät keittiössä

perinteinen mutta moderni keittiö

Ensinnäkin, jotta voit luoda perinteisen tyylin keittiössä, sinun on todennäköisesti keskityttävä sopivien värien valintaan. Valkoiset tai kermanväriset värit olisivat perusta tyypilliselle ja perinteiselle keittiölle, joka on peräisin päiviltä, ​​jolloin keittiö voidaan piristää nopeasti kalkkikerroksella tai valkoisella kalkilla. Vuonna 2012 muodikkaat värit voivat olla perinteisiä Keittiön sisustus virkistävä – raikas vihreä, vaalea tai kirkas sininen ja myös neutraali, mutta rikas maanväri. Vaihtoehtoisesti modernin käänteen saamiseksi voitaisiin ottaa käyttöön joitakin vilkkaampia marjavärejä valkoisella värimaailmalla esimerkiksi perinteisen “Aga” -uunin ja vadelmaovien kohokohtana.

perinteinen keittiömuotoilu modernilla otteella

perinteistä ruokaa modernilla otteella

Kivi, puu ja maalattu tiili ovat perinteisen materiaalin tyypillisiä materiaaleja Keittiön sisustus löytää. Kivi- tai laattalattiat näyttävät erityisen aitoilta ja ovat erittäin käytännöllisiä. Kielen ja urien verhous seinissä ja keittiöyksiköissä on myös perinteisen sisustussuunnitelman mukainen. Verhous näyttää erityisen hyvältä, kun se on maalattu, mikä on ihanteellinen tilaisuus tuoda tämän vuoden väritrendi mihin tahansa keittiöön.

Harmonia modernin ja vanhan välillä keittiössä

perinteistä ja modernia ruokaa

“Varustamaton” keittiö tyyli toimii erityisen hyvin perinteisessä Keittiön sisustus, on mahdollista ostaa yhdistelmä eri aikakausien kaappeja ja huonekaluja ja yhdistää ne suunnitteluun. Varo jännittäviä esineitä antiikkimessuilla tai “kirpputoreilla”. Jos haluat sovittaa kalusteet keittiösi sisustukseen, ne voidaan maalata nykyaikaisilla muodikkailla väreillä. Usein vanhojen puukalusteiden kaunis patina on kuitenkin paras jättää kaikkien nähtäväksi. Suuret paksut pöydät ja kaapit näyttävät upeilta perinteisessä keittiötyylissä, samoin kuin avoimet hyllyt ja lattiasta kattoon ulottuvat lasikaapit. Näiden näyttelypotentiaali mahdollistaa jännittävien koristeellisten toimintojen luomisen. Esimerkiksi kerskuminen arvokkaista kirkkaanväristen keramiikkatuotteiden, lasiesineiden tai muiden houkuttelevien vintage -esineiden kokoelmista personoi keittiösi ja vaikuttaa keittiöön Keittiön sisustus lisää.

kirjoittanut Jaz

Moderni keittiö perinteisellä kosketuksella

moderni keittiö perinteisellä otteella

Moderni keittiö perinteisellä kosketuksella

moderni keittiö, jossa on perinteinen tunnelma

Muodikas ja vanha harmoniassa keittiön suunnittelussa

perinteinen keittiömuotoilu ja moderni tunnelma

Perinteinen keittiön suunnittelu

perinteinen keittiön suunnittelu

Perinteinen liesi modernissa keittiössä

perinteinen keittiön sisustus - vanhanaikainen avoin

yhteys modernin ja perinteisen välillä keittiössä

Trendikäs ja perinteinen keittiön sisustus

muodikasta ja perinteistä modernissa keittiössä

Kaunis keittiön suunnittelu

kaunis keittiömuotoilu - moderni ja perinteinen yhdistelmä

perinteinen keittiön muotoilu

Previous Post
Moderni baari huoneesi jakajana asunnossasi
Next Post
SmokeStack by Frederik Roijé – tyylikäs teollinen puutarhatakka