15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Säästä lämmityskustannuksia – vinkkejä jäähdyttimen heijastinkalvoista

Säästä lämmityskustannuksia kärjet-heijastimet, estä lämpöhäviöt

Lämmittimet on yleensä kiinnitetty seinään ikkunoiden alle. Mutta lämpö, ​​jonka säteilijä säteilee seinää kohti, imeytyy ja häviää seinän. Tämä vaikutus on vieläkin voimakkaampi, jos talo on eristämätön ja siinä on monia ulkoseiniä. Seinään kiinnitetty heijastinkalvo voi parantaa lämmityksen tehokkuutta, koska alumiinipinnoite heijastaa lämmön takaisin huoneeseen. Tämän yksinkertaisen tempun avulla voit nopeasti vapauttaa energiaa ja Säästä lämmityskustannukset.

Säästä lämmityskustannuksia ja estä lämmönhukka

Jäähdytin-heijastin-kalvo säästää energiaa lämmityskustannuksissa

Heijastinkalvot eivät vaadi monimutkaista kokoonpanoa ja ovat erittäin edullisia. Se on helpoin tapa säästää lämmityskustannuksia. Lämpöheijastimet sopivat jokaiseen kotitalouteen ja kaikentyyppisiin paneelilämmittimiin. Jotkut voidaan myös leikata haluttuun kokoon. Voit tehdä jäähdyttimen heijastinkalvon itse – pahvista, joka on päällystetty toiselta puolelta alumiinifoliolla. Suuremmat styrofoam -levyt sopivat myös tähän.

Säästä lämmityskustannuksia – kiinnitä heijastinkalvo

Säästä lämmityskustannuksia vinkit-heijastinkalvot-jäähdyttimen kiinnitys

Lämpöheijastimia ei pidä sijoittaa löyhästi jäähdyttimen ja seinän väliin, vaan ne on kiinnitettävä seinään. Voit ripustaa heijastinkalvot nauloilla tai yksinkertaisesti kiinnittää ne kaksipuolisella teipillä. Muista kuitenkin, että seinän ja heijastinkalvon väliin voi kertyä kosteutta. Siksi huoneen on oltava hyvin tuuletettu vähintään kaksi kertaa päivässä. Jos seinällä on kosteuden merkkejä, on suositeltavaa poistaa kalvo muutaman päivän ajan ja laittaa se sitten takaisin seinälle.

Tee lämmönheijastimet itse

Jäähdytin-heijastin-kalvo-pahvi-alumiinifolio-tee itse

Jäähdytin-heijastin-folio-tee itse

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti