15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Itämaisia ​​sisustusideoita marokkolaiseen tunnelmaan huoneissa

itämainen sisustus marokkolainen tyylikkyys huoneen suunnittelu tekstiiliverhot

Jos haluat luoda itämaisen tunnelman olohuoneeseen, sinun ei välttämättä tarvitse turvautua kalliisiin huonekaluihin. Jopa pienet asiat voivat saavuttaa halutun vaikutuksen. Meillä on hienoja ideoita itämainen sisustus joiden avulla voit muuttaa huoneesi romanttiseksi ja eksoottiseksi. Kerää inspiraatiota ja luo tunnelma kuten Marokossa tai Egyptissä.

Itämainen sisustus pienistä huonekaluista

itämainen sisustusseinä-kivet-metalliväriset huoneenjakajat

Vaikka koko huonekalut on vaihdettava heti, muutama pienempi huonekalu voi luoda täydellisesti halutun tunnelman. Puusta ja itämaisista kaiverruksista valmistettu tilanjakaja voi näyttää erittäin koristeelliselta. Tämä itämainen sisustus voi koostua takorauta ja strassit.

Itämainen sisustus pussilla

itämainen sisustus pussit-istuimen sivupöytä-kulta

Pussi on ihanteellinen aksentti itämaiseen sisustukseen. Tätä itämaista koristetta ei voi käyttää vain istumiseen, vaan se toimii myös hyvin sivu- tai sohvapöytänä. Yhdistä useita värejä haluamallasi tavalla. Sisustukselle on ominaista muun muassa iloiset värit.

Tee pöydät itse itämaiseksi koristeeksi

itämainen sisustuspöytä-tarjotin-kulta-väri-metalli-huonekalut

Jos sinulla on edelleen vanha sohva tai sivupöytä, voit muuttaa sen nopeasti itämaiseksi koristeeksi. Tätä tarkoitusta varten voit helposti koristella pöytälevyn mosaiikilla kauniisiin mosaiikkipöytiin. Voit käyttää tähän laattoja ja peilejä tai marokkolaista keramiikkaa. Vaihtoehtoisesti pöytä voidaan rakentaa suuresta alustasta tai käyttää sopivaa pöytäliinaa.

Itämaiset tyynyt itämaisessa ilmeessä

itämainen sisustus-muotoilu-mukavuus-marokkolainen tunnelma

Tyynyt ovat toinen käytännöllinen koriste, jonka avulla voit luoda itämaisen tunnelman. Ne saavat myös huoneen näyttämään kodikkaammalta. Ne sopivat sekä lattialle että sohvan tai sängyn koristeluun. Itämaisten koristetyynyjen tulee olla värikkäitä ja mieluiten punaisen, oranssin, turkoosin tai keltaisen värisiä.

Itämaiset verhot

itämainen-koristelu-turkoosi-verhot-valkoinen-sisustus-ideat-sisustus

Tekstiileillä on tärkeä rooli itämaisissa kalusteissa. Ennen kaikkea verhoja käytetään runsaasti. Niitä voidaan käyttää seinien koristeluun tai pylvässängyn luomiseen. Jos haluat vain koristaa ikkunat vastaavilla verhoilla itämaisena koristeena, käytä kirkkaita värejä tai itämaisia ​​kuvioita.

Marokon huonekalujen koristelu – värilliset tekstiilit

itämainen-koriste-tekstiilit-pöytäliina-tyynyt-matto-sininen

Olipa kyseessä modernit tai itämaiset huonekalut, käytä mitä tahansa sopivia tekstiilejä, jos haluat elää itämaisella tavalla. Jaa itämaiset koristekankaat, pöytäliinat, peitot ja herkät verhot koko huoneeseen. Tekstiilejä ei koskaan voi olla tarpeeksi marokkolaiseen koristeluun. Itämaisia ​​koristekankaita on saatavana monenlaisia ​​vaihtoehtoja – yksivärisiä, kuvioita ja kultaisia ​​aksentteja. Yllä näet loistavan esimerkin itämaisesta kankaasta.

Seinämaali itämaiseen sisustukseen

itämainen-koristelu-seinämaali-idea-tapetti-itämainen-matto-tyynyt

Voit lisätä sopivan seinän värin itämaiseen sisustukseen nopeasti ja suhteellisen halvalla. Maalaa kaikki neljä seinää tai suunnittele vain korostusseinä ja käytä tyypillisiä itämaisia ​​värejä. Myös itämaisia ​​kuvioita sisältävät taustakuvat sopivat. Yhdistä seinän väri, huonekalut ja koristeet toisiinsa.

Sisustaminen matoilla

itämainen-deco-persialainen-matot-yksinkertainen-sisustus-lattia-suunnittelu

Matolla on myös tärkeä rooli itämaisessa sisustuksessa. Se ei ole pakollinen, mutta se luo nopeasti halutun ilmapiirin ja huokuu myös kodikkuutta. Tyypillinen itämainen matto on loistava tapa koota itämainen sisustus. Lisäksi se ei vaadi monia muita koristeita itämaiseen tunnelmaan.

Itämainen koriste hopeaa ja tarjotin

itämainen koriste-tarjotin-hopea-alumiini-koristeet-romanttinen-koristella

Metallit ovat upea lisä itämaiseen sisustukseen. Kalusteet eivät voi olla vain metallia, vaan myös lyhdyt, lyhdyt tai jo mainitut lokerot. Yllä näet houkuttelevan alumiinialustan, jossa on myös houkuttelevia kuvioita. Tarjotin sopii erinomaisesti erilaisiin järjestelyihin, jotka on tehty muista koriste -esineistä.

Tee koristuksesta itämainen

itämainen-deco-tarjotin-koristelu-lamppu-koriste-metalli

Ei vain hopea sopii itämaiseen koristeluun. Voit käyttää yhtä helposti kultaa tai kuparia. Periaatteessa mitä enemmän kuohuviiniä ja kiiltoa, sitä parempi. Siksi kaikki koristeet voidaan varustaa heijastavilla elementeillä tai kivillä. Itämainen sisustus on melko monipuolinen, eikö olekin?

Käytä itämaisia ​​koriste -esineitä – värikkäitä lyhtyjä

itämainen-koristelu-kynttilät-lyhdyt-metalli-kukat-väri-tarjotin

Jos käytät lyhtyjä itämaiseen koristeluun, on myös totta, että niiden tulisi olla kauniisti värikkäitä tai kiiltäviä tai koristeellisia. Mikä tahansa metalli sopii, samoin kuin värillinen lasi. Lyhtyjen avulla voit luoda kynttilöistä kauniin itämaisen pöydän koristeen, joka säteilee myös romantiikkaa marokkolaisen tunnelman lisäksi.

Suunnittele omat lyhtysi

itämaiset koristeet-lyhdyt-värikkäät-marokkolaiset-värit-kulta

Jos haluat antaa kätesi itämaisten koristeiden suunnittelussa, hanki yksinkertaisesti värilliset lasit tai maalaa ne itse lasivärillä ja koristele ne sitten ylellisillä koristeilla, kuten yllä olevassa esimerkissä tehtiin. Voit käyttää tähän myös pieniä hillopurkkeja. Voit jakaa tämän itämaisen sisustuksen mihin tahansa huoneeseen.

Itämaisia ​​sisustusideoita lyhtyillä

itämainen-koristelu-lyhty-pöytä-sisustus-lasivärinen

Lyhdyt ovat toinen avainsana. Onko se metallista vai puusta, ei ole väliä. Pääasia on, että koristeet koristavat lyhtyjä. Voit käyttää lyhtyjä itämaisena koristeena lyhtyjen lisäämiseen ja kauniiden ryhmien luomiseen. Käytä niitä itämaisena pöydän koristeena tai koristele alueita sohvan vieressä, ikkunan vieressä tai takassa, joka ei ole käytössä.

Ripusta lyhdyt

itämaiset koriste-lyhdyt-värilliset sohvatyynyt-sivupöydät

Lyhdyt näyttävät myös kauniilta, kun ne ripustetaan katosta. Tässäkin on suositeltavaa järjestää pienryhmiä. Voit myös käyttää suojalaseja eri väreillä. Yhdessä marokkolaisten huonekalujen tai minkä tahansa muun itämaisen sisustuksen kanssa luodaan mielenkiintoinen kohokohta.

Itämainen sisustus seinään

itämainen koriste-peili-koriste-kristalli-kynttilänjalka-lipasto

Olemme jo maininneet, että heijastavat pinnat sopivat erinomaisesti itämaiseen sisustukseen. Tämä tietysti tekee peilistä täydellisen esineen sisustukseen, jossa on marokkolaista tunnelmaa. Koristeelliset koristeet ovat täällä parempia. Saat houkuttelevan seinäkoristeen, jolla voit piristää yksinkertaisia ​​seinävärejä ja lisätä kirkkaita värejä.

Ideoita hienovaraisemmissa väreissä

itämaiset-sisustus-huonekalut-sivupöydät-sisustus-ideoita

Jos kirkkaat värit ovat liikaa sinulle, voit luotettavasti käyttää yksinkertaisempia pastellivärejä itämaiseen sisustukseen ja sisustukseen, kuten yllä olevassa esimerkissä tehtiin. Pääelementit ovat sitten huonekaluissa ja koristeissa käytetyt kuviot ja koristeet, jotta itämainen hohto ei menetä ollenkaan.

Moderni ja itämainen samaan aikaan

itämaiset-deco-deco-artikkelit-aksentit-kulta-hopea-moderni

Itämaisia ​​koristeita voidaan helposti käyttää myös nykyaikaisiin kalusteisiin. Yhdistä sitten modernit koriste -esineesi itämaisiin esineisiin, kuten lyhtyihin, lyhtyihin, tarjottimiin tai itämaiseen koristekulhoon luodaksesi mielenkiintoisen ja kodikkaan sisustuksen. Tämä vaihtoehto sopii hyvin, jos haluat vain lisätä itämaisia ​​tai marokkolaisia ​​aksentteja.

Marokkolainen sisustus ja moderni tunnelma

itämaiset-deco-värit-värikäs-sohvapöytä-koristekuvio-matto

Itämainen sisustus voi myös mennä enemmän modernin tyylin suuntaan, jos se sopii sinulle paremmin. Käytä tätä varten modernit huonekalut ja varusta se vain muutamilla itämaisilla väreillä ja kuvioilla. Käytä sitten marokkolaisia ​​koristeita säästeliäästi ja luo vain muutamia katseenvangitsijoita siellä täällä.

Marokkolainen lamppu

itämainen-koriste-lasi-väri-laatat-kattokruunu-idea

Haluatko sijoittaa hieman enemmän itämaiseen sisustukseen ja kalusteisiin, hankkia yksittäisiä huonekaluja tai kokonaisia ​​sarjoja. Itämaista kattokruunua kannattaa myös harkita, koska siinä on hyvin erityinen viehätys. Marokkolaisista laattoista tehdyt aksentit lattioille ja seinille sekä itämaiset ovet ja ikkunat ovat epäilemättä oikea tapa edetä itämaiseen sisustukseen.

Previous Post
Remontoitu moderni asunto, jossa on tyylikäs sisustus
Next Post
Rakenna lintuhuone itse – 9 mielenkiintoista ideaa ja ohjeet