15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 vinkkiä muuttoon ja Berliiniin muuttamiseen

Vinkkejä talojen muuttamiseen-laatikoiden suunnitteluun ja käyttöönottoon

Toiveesi on toteutunut: olet saanut jännittävän työpaikan Berliinissä! Tämän menestyksen juhlinnan jälkeen suunnittelu kuitenkin alkaa: sinun on löydettävä yöpymispaikka ja sitten valmistauduttava muuttamaan suurkaupunkiin. Seuraavien muuttovinkkien avulla mikään ei voi mennä pieleen. Ensimmäisenä askeleena sinun tulisi huolehtia asunnon etsimisestä Saksan pääkaupungista.

Vinkkejä muuttoon – 1. Etsi asunto

Vinkkejä muuttoon muuttamisesta-berliini-vuokra-osta-live

Mukaan Hamburgisches WeltWirtschaftsInstitutin (HWWI) ja Berenbergin yksityispankin tutkimus Berliinissä 85 prosenttia väestöstä asuu vuokralla. Vuokrat ovat kuitenkin nousseet useita vuosia: vuoteen 2014 mennessä neliömetrin nettovuokra oli yli kaksinkertaistunut. Mutta myös osakehuoneistot ovat kalliimpia: vuonna 2014 ostamiseen oli käytettävä 21 vuotuista nettovuokraa. Asuminen metropolissa on siis kaiken kaikkiaan kustannustehokasta. Pitkällä aikavälillä kuitenkin investointi omiin neljään seinään on kannattavampaa.

Etsitkö täydellistä sijaintia

Vinkkejä talon muuttamiseen-muutto-berliini-täydellinen-sijainti

Olet myös hemmoteltu valintasi asuinalueella. Eri kaupunginosille on ominaista erilaiset asuntojen hinnat ja tilanteet. Periaatteessa sinun on harkittava etäisyyttä työhön. Vaikka tieverkko on hyvin kehittynyt ja julkinen liikenne on saatavilla, voidaan usein odottaa pitkää matkaa.

Kaupunki: Friedrichshain-Kreuzberg on vilkas, nuori kaupunginosa. Suuren kysynnän vuoksi vuokrahinnat kuitenkin nousevat jatkuvasti, minkä vuoksi asunnon ostaminen on kannattavampaa pitkällä aikavälillä.

Maaseudun: Reinickendorf ja Lichtenberg-Hohenschönhausen ovat hiljaisempia ja vakuuttavat siksi hieman pienemmillä vuokra- ja omistaja-asuntojen kustannuksilla-mutta suuntaus kasvaa.

Monipuolinen: Olipa maaseutu tai kaupunki-Tempelhof-Schöneberg, Charlottenburg-Wilmersdorf, Pankow, Neukölln, Mitte, Marzahn-Hellersdorf, Treptow-Köpenick, Steglitz-Zehlendorf ja Spandau tarjoavat jokaiselle jotakin. Hinnat ovat yhtä erilaisia ​​kuin asuinrakennukset.

Kalliimmat kaupunginosat: Charlottenburg-Wilmersdorf, Pankow (etenkin lähellä kaupunkia, esimerkiksi Prenzlauer Bergin osassa), Buckow’n ja Rudow’n kaupunginosat Neuköllnissä, Steglitz-Zehlendorfissa, Mitte-Mitten ja Tiergartenin kaupunginosat Mittessä, Köpenickin alue Treptow-Köpenickissä

• Halvemmat kaupunginosat: Tempelhof-Schöneberg, piirit Gesundbrunnen, häät ja Moabit Mitte, Spandau, piiri Treptow in Treptow-Köpenick, Marzahn-Hellersdorf. Lisäksi missään ei voi ostaa niin halpaa kiinteistöä lähellä kaupunkia kuin Neuköllnin pohjoisosassa ja Britzin alueella

Vinkkejä muuttoon – asunnon etsiminen

Vinkkejä muutto-asuntoihin muutto-berliini-asuntohaku-verkossa

Kun olet päättänyt asuinalueesta ja tilanteesta, voit aloittaa oikean majoituspaikan etsimisen. Tätä tarkoitusta varten Internetissä on lukuisia kiinteistöportaaleja, joista kiinnostunut voi suodattaa esimerkiksi piirien ja alueiden sekä hintojen mukaan: Jos olet päättänyt ostaa osakehuoneiston, voit esimerkiksi lähettää tarjouksia Asuu Berliinissä Ziegert Immobilienin kanssa löytää. Tässä portaalissa voit myös määrittää huoneiden lukumäärän, koon ja enimmäishinnan, jotta pääset haluamaasi kotiin. Tarjoukset kattavat sekä uudet että vanhat rakennushankkeet, joten jokaiselle maulle löytyy jotakin.

Kun olet löytänyt kiinteistöjä, joista pidät, on aika vierailla. Kuten kaikissa yöpymispaikoissa, sinun on tarkasteltava erittäin huolellisesti, koska asunto ja sijainti eivät yksin riitä.

Vinkkejä muuttoon – 2. Suunnittele muutto

Vinkkejä muuttoon, suunnittele, järjestä, siirrä tarkistuslista

Kun olet löytänyt unelmiesi asunnon, sinun on tehtävä se Muutto suunniteltu ja organisoitu tahtoa. Sellaisia ​​asioita Asuinpaikan vaihtopäivä olisi määritettävä mahdollisimman aikaisin. Viikonloppu on paras, koska se helpottaa auttaja voi järjestää. Nykyinen kotipaikka on myös osa valmistelua: Vuokrasopimus on lopetettava ja uusi vuokralainen löydettävä, joudut ehkä vielä poistamaan sen. Myös sellaisista asioista Posti, puhelin, internet, sähkö ja kaasu kannattaa huolehtia itsestään riittävän ajoissa. Mutta jopa uudessa asuinpaikassa sinun on aloitettava kalusteiden suunnittelu ja kalusteiden ostaminen ajoissa. Vakuutus voidaan vaihtaa uuteen kotiin, voit myös antaa viranomaisille ja toimistoille uusi osoite Berliinissä. Sitten he tarvitsevat kodin muuttamiseen apuvälineitä, esimerkiksi siirtolaatikoita, kuplamuovia ja työkaluja purkamiseen ja kokoamiseen. Oikeilla työkaluilla voit esimerkiksi aloittaa pakkaamisen useita viikkoja etukäteen. Lisäksi kuljetus järjestettävä: Palkkaatko muuttoyrityksen vai teetkö kuljetuksen itse? Mistä saat liikkuvan pakettiauton? Kun kaikki nämä asiat on hoidettu, siirtosi voi alkaa.

Vinkkejä muuttoon – 3. Sisusta asuntosi uusimpien trendien mukaan

Vinkkejä-muutto-koti-muutto-vuokraus-sisustus-sementti-laattalattia

Seinä- ja lattiapäällysteet: draamaa, glitteriä, kuvioita, värejä

Dramaattiset rakenteet ja kimallustehosteet ovat taustalla taustakuvien kanssa – silmiinpistävät kuviot ja värit ovat tänä vuonna suosittuja. Laattakuviot, metalliset sävyt kuparista ja pronssista, helmet: seinäpäällysteistä tulee yhä monimutkaisempia. Myös lattiapäällysteet herättävät huomiota: värikkäät sementtilaatat, joissa on silmiinpistäviä kuvioita, ovat trendi vuonna 2016.

Huonekalut: lasi, retro, grafiikka, mukavuus

Lasikalusteet ovat suosittuja vuonna 2016, samoin kuin älykkäät yksityiskohdat – esimerkiksi uusia kohteita, kuten työpöydät, joissa on pistorasia, USB -portit ja latausasemat. Myös retro -kosketus, joka oli jo vuonna 2015, säilyy. Kaiken kaikkiaan huonekalujen värit kuitenkin muuttuvat jälleen hienovaraisemmiksi – vain yksittäiset värisävyt asetetaan. Graafiset tehosteet ovat myös yleisiä. Sohvat keskittyvät kodikkuuteen, mutta ovat kapeita ja filigraanisia.

Sisustus: boheemi, neon, ruoste, jalo

Sisustus pysyy maalaismaisena myös vuonna 2016 – ei maalaistyyliin, mutta tyylikkäämpi boheemiin tyyliin. Neonvärit ja ruoste ovat myös suosittuja: kulhot ja maljakot on varustettu ruostehiukkasilla uuden ilmeen saavuttamiseksi. Vaimennetut neonvärit ovat myös erittäin trendikkäitä tänä vuonna, erityisesti kaleidoskooppiset kodin lisävarusteet, jotka näyttävät erilaisilta näkökulmasta riippuen.

Kuva 2: © WDnet (pixabay.com)

Kuva 3: © karlherl (pixabay.com)

Kuva 4: © Unsplash (pixabay.com)

Kuva 5: © Humusak (pixabay.com)

Kuva 6: © olafpictures (pixabay.com)

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä