15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee unelmiesi kodista totta … Näin se toimii

Schwedenhausin julkisivu, pohjoismainen etupiha

Talon rakentamisen seikkailu alkaa nykyään taistelusta tontista. Monien halun ja houkuttelevan alhaisten korkojen vuoksi maan rakentaminen on suositumpaa kuin koskaan. Jokainen, joka pystyi vakiinnuttamaan itsensä kilpailussa rakennustyömaasta, on jo kattanut hyvän osan matkaa unelmakotiin. Nyt on kyse – puitteissa Kehityssuunnitelman eritelmät – suunnittele unelmiesi koti.

1.) Talon koko ja muoto

Toteuta unelma ylellisestä huvilasta, jossa on uima -allas

Ensinnäkin tontti päättää, minkä muotoinen ja kokoinen talo eräänä päivänä tulee olemaan. Periaatteessa mitä maaseudullisempi rakennus, sitä suurempia tontteja tulee. Suuremmat tontit voivat tarkoittaa joko suurempaa unelmakotia tai enemmän puutarhatilaa. Jos haluat saada inspiraatiota, sinun kannattaa katsoa eri pohjaratkaisut. Nämä ovat saatavilla hyvin erilaisille kiinteistöalueille sekä hyvin erilaisille rakennusvaihtoehdoille bungaloweista omakotitaloihin, paritaloihin kahden perheen taloihin ja kaupunkihuviloihin.

– Bungalowien pohjapiirrokset ovat 99–164 neliömetriä.

– On ideoita 109–196 neliömetrin omakotitaloille.

– Paritalot ovat kooltaan 114–164 neliömetriä.

– Kahden perheen talot ovat kooltaan 160–192 neliömetriä.

– Kaupunkihuviloiden pohjapiirrokset vaihtelevat 96 neliöstä 184 neliömetriin.

Kiinteistön koko, käyttötarkoitus (ks. Kohta 2) ja budjetti määräävät unelmakodin koon.

2.) Pohjapiirroksen suunnittelu tarkoittaa katsomista tulevaisuuteen

Oma koti unelma koti suunnitelma pohjapiirros

Edellä 1 kohdassa mainitut pohjapiirrokset ovat hyvä lähtökohta pohjapiirroksen yksityiskohtaiselle suunnittelulle. Niillä, jotka rakentavat itseään, on mahdollisuus sanoa sanansa suurissa osissa huoneasettelua. Tietenkin on voitava toteuttaa yksilölliset toiveet puhtaasti arkkitehtonisesti ja staattisesti, mutta tässä on ehdottomasti tilaa. Kaikkien, jotka piirtävät pohjapiirroksen, on ensin katsottava tulevaisuuteen: mitä muuta pitäisi olla talon osana olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi??

Unelma talon pohjapiirros luonnos kannettava tietokone

Tässä vaiheessa on poistettava lasipallo, joka antaa tietoa siitä,

onko perheen perusidea olemassa … Sitten on suunniteltava yksi, kaksi, kolme tai jopa useampia lastenhuoneita.

onko visio huoneessa työskennellä kotona jonain päivänä … Sitten on suunniteltava tutkimus, ompelutila, työpaja tai muu sopiva tila.

pitäisikö unelma pukuhuoneesta toteutua unelmakodissa … Sitten on tärkeää laskea tämä tila ja sijoittaa se mahdollisimman lähelle makuuhuonetta.

onko wellness -alue integroitava unelmakotiin … Tätä varten käytetään usein kellaria, joka on ideaalisesti jo suunniteltu siten, että sauna, miniallas tai muut wellness -keitaan tilat voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Luovilla ideoilla ei juuri ole rajoja. Jokainen, joka työskentelee arkkitehdin kanssa luodakseen ideoita numeroina, riveinä ja lyhenteinä, löytää sen täältä muutamia vinkkejä mittakaavaan, Vähimmäistiedot, huonejärjestely, huoneiden lukumäärä ja huoneen koko.

3.) Talon ilme

Yhden perheen talo, jossa on viilukatto ja terassi, jossa on harmaat kattolaatat

Talon ensimmäinen näkemys voisi ehdottaa rakentajaa. Siksi talon suunnittelussa ei voida ottaa huomioon vain sisätiloja, vaan myös ulkoasu vie paljon tilaa. Julkisivumateriaalien valikoima ei voisi olla laajempi. Tiili, betoni, sementti, lasi, puu, savi, metalli, kipsi, kivi, vinyyli tai materiaalien seos on mahdollista – niin kauan kuin tämä on sallittu rakennusalueen kehittämissuunnitelmassa. Jos haluat henkisesti huolehtia talon julkisivusta, valitset myös unelmakodin, joka voi olla moderni tai skandinaavinen, välimerellinen tai jopa maalaismainen. Luonnollisia materiaaleja ovat puu ja kivi. Moderni muotoilu yhdistää yleensä yksinkertaisen värin, kuten harmaan, valkoisen tai beigen, ja monia lasielementtejä.

Tasoitettu lattia avoin olohuone takka

Vinkki: Unelma -kodista tulee harmoninen, kun talon ulkopuolinen näkymä otetaan sisältä. Joten jos luotat perinteiseen puiseen julkisivuun, voit yhdistää sen maalaistyyliseen sisustukseen. Jos toisaalta haluat modernin, ehkä jopa värillisen maalin, voit jatkaa tätä ulkoasua modernilla sisustuksella. Nämä kuvat osoittavat, kuinka harmoninen yhdistelmä massiivipuuta, terästä ja betonia voi näyttää ensi silmäyksellä.

4.) Ulkoalue

Yhden perheen talo, jossa on olkikatto ja talvipuutarha

Jos ajattelet talon ulkopinta -alaa, sinun ei pitäisi ajatella vain terassia ja puutarhaa, vaan myös harkita autotallia, pysäköintipaikkoja ja muita ulkopuolisia rakennuksia. Periaatteessa myös seuraava pätee: Pitäisi olla yhteinen säie.

Esimerkki: Kaikkien, jotka työskentelevät puutarhassa luonnonkiven kanssa – käyttämällä tätä luodakseen omaisuuden rajan, ehkä rakentaakseen kivipuutarhan tai integroimalla virran – tulisi myös käyttää kiven luonnollisuutta talon ulkopuolella. Kiviportaat sisäänkäynnille tai kivioptiikan ikkunalaudat voivat olla tässä vaihtoehto. Jos luonnonkivi näkyy sitten yksityiskohtana sisäänkäynnin alueella tai ehkä portaassa, kokonaissuunnittelu on melko johdonmukainen.

Puutarhasuunnittelun, ulkoilutilojen ja talon pitäisi luoda yhtenäinen kokonaiskuva

Luonnonkivi puutarha sora kävelytie betonilaatat talon sisäänkäynti Välimeren

Kuvalähteet: pixabay.com © 1. kul2r, 2. GregoryButler, 3. cocoparisienne, 7. Masson-Wintergarten ja © pxhere.com 4./5./6./8. (CC0 Public Domain)

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille