15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernin makuuhuoneen sängyn valitseminen – 20 houkuttelevaa mallia

makuuhuoneen sänky ds-1164-de-sede-pääty, säädettävä yöpöytä-metalliturkki

Makuuhuoneen sisustaminen tyylikkäästi ja kodikkaasti voi olla haaste. On hyvä, että nykyään on paljon malleja Makuuhuoneen sänky valita täydellisen sisustuksen luomiseksi. Olemme koonneet sinulle luettelon 20 sängyn mallista, joista saatat jopa löytää jotain sopivaa.

Makuuhuoneen sänky DS 1164 by de Sede

makuuhuoneen sänky ds-1164-alkuperäinen-selkänoja-de-sede-musta-nahka

Tämä vaikuttava makuuhuoneen sänky ei ole ainutlaatuinen vain sen modernin muodon ja tyylikkään mustan nahan ansiosta. Mielenkiintoisen järjestelmän avulla voit siirtää päätypäätä haluamallasi tavalla, jotta saat täydellisen asennon kaikkiin tarkoituksiin. Makuuhuoneesi näyttää tällä tavalla kaikkea muuta kuin tylsältä.

Yksinkertainen makuuhuoneen sänky ajalta

sänky-makuuhuone-yksinkertainen-vaalea-puu-tumma-pähkinä-kirsikka-tammi-harmaa-pääty

Zeitraumin yksinkertaisesta makuuhuoneesta on saatavana kaksi versiota. Toisaalta on malli, jolla on maksimaalisen yksinkertainen muotoilu, joka sopii erinomaisesti minimalistiseen tyyliin tai yhtä yksinkertaiseen sisustukseen. Muussa tapauksessa sinulla on myös mahdollisuus valita moderni makuuhuoneen sänky, jossa on pehmustettu pääty ja yöpöydät.

Sänky eri malleissa

sänky-makuuhuone-yksinkertainen-aika-valkoinen-puu-moderni-design-tila

Molempia sängynvaihtoehtoja on saatavana kaksi kokoa. Valmistaja käyttää tammen, koivun, vaahteran, amerikkalaisen kirsikan ja amerikkalaisen pähkinän materiaaleja makuuhuoneen sängyssä. Riippumatta siitä, minkä puun valitset, se tulee omaksi yksinkertaisen suunnittelunsa ansiosta.

Kuu kotoani

bed-bedroom-moon-my-home-minimalistinen-metalli-harmaa-vuodevaatteet-idea

Tässä makuuhuoneen sängyssä on sekoitus materiaaleja. Toisaalta nahka ja vaaleanharmaat kankaat tarjoavat täyden mukavuuden ja tietyn ylellisyyden tunteen. Koivusta valmistettu sälekehys takaa vakauden ja lakatut teräksiset jalat antavat sängylle uuden modernin aksentin trendikkään muotoilun lisäksi.

Yang Minottilta

sänky-makuuhuone-yang-minotti-italialainen-design-jakkara-lamput

Jos pidät yllä olevasta harmaasta mallista, pidät myös tästä Minottin mallista. Ja tämän makuuhuoneen sängyllä kaikki on todella ajateltu. Erityisen tärkeä ominaisuus on täydellinen ilmankierto. Toisaalta tämä varmistetaan rei’itetyllä vanerilevyllä, joka sijaitsee sälekehyksen alla. Toisaalta tuotannossa käytettiin myös hengittäviä tekstiilejä, jotka voidaan myös poistaa ja pestä.

1017 Zanotta

makuuhuoneen sänky moderni-1017-zanotta-harmaa-matto-musta-seinä

Tämän modernin makuuhuoneen sängyn suunnittelu on peräisin ruotsalaisesta suunnittelijasta Anna von Schewenista. Minimalistiselle tyylille on ominaista erilaiset piirteet. Toisaalta sängyssä on näkyvä metallikehys ja toisaalta runsaasti pehmustettu pääty. On myös tietty sekoitus tyylejä, jotka eivät sisällä vain minimalismia. Skandinaavinen ulkoasu yhdistettynä Välimeren väreihin tekee sängystä entistä miellyttävämmän.

Presotto siipijärjestelmä

sänky-makuuhuone-siipi-järjestelmä-futuristinen valaistus-sininen-päätypehmuste

Presodon Wing System -mallilla saat erittäin futuristisen näköisen muotoilun. Se, jossa on puristinen kosketus, on kiinnitetty seinään ja näyttää kelluvan ilmassa. Tätä tukee sängyn alla oleva valaistus. Jos tämä on kuitenkin liikaa sinulle, voit myös valita Wing System -makuuhuoneen sängyn, joka perinteisesti seisoo lattialla.

Ruskea siipijärjestelmä

sänky-makuuhuone-siipi-järjestelmä-presotto-ruskea-nahka-kelluva vaikutus

Myös makuuhuoneen ruskea sängynvaihtoehto on erittäin houkutteleva. Nahkapäällysteen houkutteleva punottu kuvio, jota täydentää täydellisesti sopiva huopa, näkyy myös selvästi.

Rakkaus Désiréestä

sänky-makuuhuone-lov-wishe-romanttinen-muotoilu-ruskea-vuodevaatteet

Tämän mallin nimi antaa jo esimakua siitä, mitä sinua odottaa, nimittäin makuuhuoneen sängystä, jossa on romanttinen ilme ja joka on täydellinen unelmointiin. Kaunis päällinen voidaan irrottaa ja pestä nopeasti ja helposti.

Vera Rivasta

sänky-makuuhuone-vera-riva-massiivipuukuvio-veistos-yöpöytä

Et voi mennä vikaan massiivipuun kanssa sisätiloissa. Tästä syystä Vera -malli on myös täydellinen valinta makuuhuoneen vuoteeksi. Pää- ja jalkalevyissä on hienovaraisia ​​ja tyylikkäitä, veistettyjä aksentteja ja ne tekevät suunnittelusta ainutlaatuisen. Voit määrittää koon itse, koska tarjoamme räätälöityjä tuotteita.

Tufty bed by B&B Italia

sänky-makuuhuone-nahka-verhoilu-sängynrunko-tuftybed-parketti-matto

Tämän sängyn erikoisuutena on alkuperäinen verhoilu. Mahdollisesti nahasta tai tekstiilistä valmistettu pinta jaettiin saumoilla samankokoisiksi neliöiksi, mikä loi modernin ja houkuttelevan ilmeen makuuhuoneen sängylle.

DS 1165 valmistajalta de Sede

makuuhuoneen sänky ds-1165-de-sede-beige-bedside-tyyny

DS 1165 on hyvin samanlainen kuin ensimmäinen malli, sänky on taas mustaa nahkaa ja selkänojat voidaan siirtää eri suuntiin. Tämän avulla voit mukauttaa makuuhuoneen sängyn huoneen erityisiin kulmiin ja reunoihin ja vaihtaa sen seuraavan kerran, kun siirrät sitä.

Plio alkaen Nut + Grat

sänky-makuuhuone-plio-alkuperäinen-design-puu-yksinkertainen

Tämä makuuhuoneen sänky on todella epätavallinen. Ainutlaatuisen mallin on suunnitellut Adrian & Beat Schnidrig, jolle molemmat valitsivat oudon yksinkertaisen ja silmiinpistävän suunnittelun samanaikaisesti.

Yin-Yang, kirjoittanut Andreas Janson

sänky-makuuhuone-yin-yang-yksinkertainen idea-säle-laatikko-optiikka-patja

Ja jatkamme yksinkertaisuudella. Periaatteessa tämä makuuhuoneen sänky on sängynrunko, joka on myös liitetty eräänlaiseen sälekehykseen. Yksittäisten liuskojen väliset raot vaihtelevat sängyn koon mukaan. Ainoa puuttuva asia on täydellinen patja!

Halaukset Alivarilta

makuuhuoneen sänky cuddle-alivar-verhoilu-tyyny-takka-musta-aksenttiseinä

Tämä Alivarin makuuhuoneen sänky on myös moderni ja mukava. Pääntuki on pehmustettu steriloiduilla jousilla ja tarjoaa täyden mukavuuden. Sängyn suunnittelussa voit valita tekstiilin ja nahan kirkkaista ja ystävällisistä väreistä.

Bolzan Letin kuu

sänky-makuuhuone-moon-bolzan-letti-verhoilu-nahka-beige-seinämaali

Makuuhuoneen sänkyä on kolmea kokoa, joten voit löytää täydellisen huoneen. Sängylle on ominaista verhoiltu sängynrunko, joka on peitetty nahalla, synteettisellä nahalla tai kankaalla. Asiakkaana voit jopa tarjota kankaan itse, jotta saat sängyn täysin ideoidesi mukaan.

Pehmeä puu Rivalta

sänky-makuuhuone-pehmeä-puu-riva-puiset nauhat-optiikka-idea-pöytä-lamppu-tyyny-ruskea

Tämä viehättävä makuuhuoneen sänky tulee Soft Wood -mallistosta, johon kuuluu myös sohva, senkki, nojatuoli ja yöpöydät. Pääty näyttää erityisen mielenkiintoiselta pylväsrakenteen vuoksi. Sängyn on suunnitellut Carlo Colombo Rivalle.

Jacqueline Poliformista

sänky-makuuhuone-jacqueline-poliform-kirkas-design-tuoli-retro

Tämä sänky, jonka kanssa unelmoit parhaiten, on tämä Poliformin malli. Näkyvä sauma toimii koristeena tässä makuuhuoneen sängyssä ja tekee jokaisesta huoneesta hyvinvoinnin keitaan.

Giò Morelatosta

sänky-makuuhuone-gio-morelato-retro-optiikka-puu-pääty-vihreä-silkki-vuodevaatteet

Suorat linjat antavat parivuoteelle tietyn retro -charmin. Luonnollinen ilme saavutetaan käyttämällä monia puupintoja ja -elementtejä. Käytännölliset yöpöydät makuuhuoneen sängylle on kiinnitetty viehättävään päätyyn.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia