15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makuuhuoneen sisustus – 6 mallia taide -esineillä & Co.

deco-makuuhuone-inspiraatio-huonekalut-luonnollinen-toe-kala-luu-kuvio-puupanelointi

Koristeet ovat välttämättömiä kaikissa sisätiloissa, ne korostavat henkilökohtaista tyyliäsi jälleen, hehkuttavat luokkaa ja viimeistelevät huoneen. Taiteelliset esineet ovat erityisen sopivia tähän. Ja onko sinulla koskaan ollut sellainen Sisustus makuuhuoneessa ajatellut taidetta? Valaistus ja erilaiset puupinnoitteet voivat myös luoda henkeäsalpaavan tunnelman. Tulet hämmästymään siitä, kuinka upeita kuvia ja muita asioita voidaan laittaa makuuhuoneeseen ja yhdistää huonekaluihin ja muihin lisävarusteisiin. Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä ilman muita värikkäitä kuvioita.

Aseta aksentteja makuuhuoneen sisustuksella

deco-makuuhuone-katto-puu-aksentti-seinä-kuvakehys-valkoinen-riippuvalaisin

Oikealla tasapainolla voidaan asettaa väriaksentteja, jotka eivät näytä liian liioiteltuilta. Tämän havainnollistamiseksi sinulle olemme koonneet gallerian, joka esittelee sinulle kuusi upeaa ja modernia makuuhuonetta, jotka kaikki on sisustettu taiteellisesti ja luovasti. Anna itsellesi inspiraatiota makuuhuoneen houkuttelevista malleista ja taiteellisesta sisustuksesta, ja harkitse ideoita, kun suunnittelet omaa makuuhuonetta uudelleen.

Makuuhuoneen sisustus korostusseinällä

deco-makuuhuone-aksentti-seinä-puu-tyylikäs-seinämaalaus-idea-harmaa-sänky

Tässä makuuhuoneessa on neutraali ja yksivärinen sisustus. Vain sängyn takana oleva alue toimii lämpimänä aksenttina. Siellä seinä on puulla. Värikontrastin vuoksi näkymä vedetään suoraan tälle alueelle, joka sisältää myös taidetta makuuhuoneen koristeena. Tätä kuvaa kaunis kuva, jossa on houkutteleva valkoinen kehys, ja se tulee omakseen Maria-Yoana Popovan taitavasti harkittujen kalusteiden ansiosta. Mainitsemisen arvoinen on myös musta hylly sängyn vastapäätä. Siinä on moderni ja alkuperäinen muoto. Musta väri takaa myös sen, että se on upeasti korostettu harmaiden pylväiden välissä.

Alkuperäinen hyllyrakenne

deco-makuuhuoneen verhot-valkoinen-läpinäkyvä-pukeutumispöytä-keltainen-jakkara

Pukeutumispöytä keltaisella jakkaralla

deco-makuuhuone-yksivärinen-tunnelma-hylly-moderni-abstrakti-muoto-vaaleanharmaa-seinäväri

Kirkkaat kalusteet ja koristeelliset esineet

deco-makuuhuone-moderni-geometrinen-design-vuodevaatteet-hylly-pääty-art

Yhdistä eri taide -esineitä makuuhuoneen sisustukseksi ja luo aksentti huoneeseen uudelleen. Idea on hyvin samanlainen kuin ensimmäinen makuuhuone. Huoneen yhtä moderni ja valoisa muotoilu hajottaa lämmin aksentti. Se on houkutteleva hyllyrakenne valkoisen seinäyksikön keskellä, joka on jälleen sängyn takana. Siinä esitetään erilaisia ​​taide -esineitä, mukaan lukien kuva, sekä puusta tehtyjä kirjaimia ja taloja. Jälkimmäisessä yhdistyvät rustiikki ja moderni tyyli. Sitä vastoin siellä on mielenkiintoiset geometrisen kuvion liinavaatteet, jotka toimivat myös makuuhuoneen koristeena. Epäsuora valaistus luo myös miellyttävän ilmapiirin.

Moderni valkoinen makuuhuone

deco-makuuhuone-harmaa-laminaatti-valkoinen-sänky-matto-syvä-paalutarvike

Epäsuora valaistus

deco-makuuhuone-epäsuora-valaistus-katto-alalauta-kuva-suunnittelu

Sisustus maalaismaisella tyylillä

deco-makuuhuone-idea-yksinkertainen-ruskea-tausta-kirjat-kuvat-puutaide-esineet

Geometrinen kuvio vuodevaatteet

sisustus makuuhuoneen sisustuksessa-idea-moderni-yksivärinen-tyylinen-pesula-korivalo

sisustus makuuhuoneessa harmaa-poski-design-puu-luvut-kirjaimet-talot-yksivärinen

deco-makuuhuone-tähti-kaunis-lamppu-tuoli-valkoinen-harmaa-seinä-design-yksivärinen

Koristeellinen tiilinen aksenttiseinä

deco-makuuhuone-kuvat-design-klinkkeri-kiviseinä-idea-tuolit-sininen-harmaa

On totta, että kaikki tässä makuuhuoneessa on todella katseenvangitsija. Mutta jälleen yksi erityinen alue on erityisen havaittavissa, ja tässä tapauksessa se on klinkkeritiilestä tehty musta aksenttiseinä. Koska tällä on jo mielenkiintoinen rakenne, jotkut pärjäisivät ilman lisäkoristeita tällä alueella. Tämä seinä sopii erinomaisesti suunnitteluun. Tässä makuuhuoneen sisustusesimerkissä sen asettamiseen käytettiin modernin sängyn leveää päätypäätä. Siinä on erikokoisia kuvia. Sängyn sivussa on myös kaksi suurempaa kuvaa. Huomasitko alkuperäiset tuolit? Näyttää siltä, ​​että olet nielaissut muurin. Sininen tuoli samoin kuin nojatuolin siniset ja keltaiset tyynyt toimivat värikentinä taiteellisten esineiden lisäksi makuuhuoneen sisustuksena. Lainaus tekijältä Joseph Chilton Pearce on esitetty alkuperäisessä oven suunnittelussa liitutaulumaalilla.

deco makuuhuoneessa tv-pöytä-ovi-liitutaulu-musta-lainaus-betoni-ilme

makuuhuoneen sisustus puu-sänky-moderni-tiiliseinä-tummanharmaa-seinä-design-betoni

deco-makuuhuone-moderni-sisustus-idea-tuoli-tyynyt-keltainen-vaaleansininen

deco-makuuhuone-maalaismainen-aksentti-parketti-lämmitys-senkki-harmaa-tuoli

Romanttinen makuuhuone

deco-makuuhuone-romanttinen-turkoosi-levyt-seinä-keltainen-ovi

Yhdellä värillä sisustettua makuuhuonetta voidaan käyttää erityisen hyvin korostamaan värillinen sisustus makuuhuoneessa. Tästä syystä pirteät esineet, kuten keltainen yölamppu, turkoosista lakatusta puusta valmistettu aksenttiseinä tai keltainen ovi, tulevat omakseen. Kuten näette, pienellä mielikuvituksella ja pienellä rahalla voit tehdä mielenkiintoisia malleja itse. Voit myös koristella samanvärisillä esineillä. Yksi esimerkki on lasimaljakko valkoisilla kukilla. Joten tyypilliset lisävarusteet, kuten lamput, matot, vuodevaatteet tai muut tällaiset asiat eivät sovellu makuuhuoneen koristeluun. Ainutlaatuinen ja värikkäästi sisustettu sisustus voidaan myös suunnitella lattialla, seinillä, ovilla ja ikkunoilla. Tämän todistaa myös viereinen kylpyhuone, jossa on lasiseinä. Lattia koostuu värillisistä laattoista, joissa on geometrisia kuvioita.

deco-makuuhuone-luova-diy-design-sivupöytä-peili-taustakuva

deco-makuuhuone-maljakko-lasikukat-valkoinen-keltainen-pöytä-lamppu-laatat-valkoinen-parketti-nuhjuinen

deco makuuhuoneessa kylpyhuone-idea-geometriset-laatat-lattia-laatat-valkoinen-seinä

deco-makuuhuone-houkutteleva-kylpyhuone-idea-kylpyamme-pesuallas-hylly-valkoinen

Hienot väritykset makuuhuoneen sisustukseksi

deco-makuuhuone-design-musta-keltainen-idea-tiili-ullakko-kirkas

Kaltevalla katolla varustettu makuuhuone on erityisen kodikas. Tämä koskee myös makuuhuoneita, joissa on moderni sisustus. Tämä johtaa myös tasapainoiseen ilmapiiriin tässä makuuhuoneessa, jossa on sen eklektinen sisustustyyli. Musta tiiliseinä saa silmiinpistäviä aksentteja keltaisella väriroiskeilla. Esimerkki on myös todiste siitä, että huoneen valaistus voidaan nähdä myös koristeena. Tämäntyyppinen sisustus makuuhuoneessa on erityisen havaittavissa täällä, koska se ulottuu edellä mainitun mustan aksenttiseinän koko pituudelle. Paolo Rizatton mielenkiintoisia lamppuja on myös mainitsemisen arvoisia. Jälkimmäisellä on merkittävä koko ja se sijaitsee suoraan lasiseinän edessä. Abstraktissa ja kaupunkikuvassa näkyvät keltaiset aksentit toistuvat muiden makuuhuoneen koristeiden muodossa. Tämä sisältää Vico Magistretin modernin Atollo -lampun sivupaneelissa sekä pyöreän koristetyynyn viehättävässä metallituolissa.

deco-makuuhuone-tumma-design-lukukulma-ikkuna-design-tyyny

sisustus makuuhuoneessa viisto katto-musta-aksentti seinä-klinkkeripalkki-parketti

deco-makuuhuone-epäsuora-valaistus-aksentti-keiju-valot-taide-kuvat-yöpöytä

deco-makuuhuone-eklektinen-sisustus-keltainen-aksentti-lamppu-tyyny-lipasto-valkoinen

sisustus makuuhuoneessa picture-idea-large-abstract-urban-mirror-wall-chair-metal

deco-makuuhuone-iso-peili-senkki-design-vauvan sänky-puu

deco-makuuhuone-kasvi-metalli-tuoli-moderni-matto-geometrinen-kuvio-sininen-keltainen

Moderni art deco makuuhuoneessa

deco-makuuhuone-art-deco-tyylinen-musta-aksentti-seinämitali-peili-yöpöydät

Tässä makuuhuoneessa ei myöskään ole pulaa taiteellisista esineistä. Toisaalta valkoinen seinä on koristeltu suurella seinämaalauksella. Se ei kuitenkaan ollut kiinnitetty, vain raollaan satunnaisella tavalla. Makuuhuoneen sisustukseen lisätään alkuperäiset riippuvalaisimet, sängyn yläpuolella oleva taiteellinen medaljonki ja modernit maljakot, joissa on kukka -asetelmia. Värit on valittu neutraalisti koko huoneen sisustuksessa. Mustavalkoiset seinät ja verhot ovat vuorotellen, kun taas parketti ja suurin osa huonekaluista on valmistettu lämpimän beigen sävystä.

deco-makuuhuone-kontrasti-lämpimät värit-kylmä-tumma-matto-sivupöytä

deco-makuuhuone-ylelliset-kalusteet-riippuvalaisimet-modernit-valkoiset seinäpaneelit

deco-makuuhuone-luonnonvärit-beige-istuinalue-nojatuoli-jakkara-sivupöytä-maljakko-kukat

Makuuhuoneen mallit samassa järjestyksessä: Maria-Yoana Popova

D2 STUDIO

Pavel Alekseev

Zinaida Baklanova

Vashantsev NikOlga Podgornaya

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä