15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mattojen ominaisuudet ja edut asuinalueilla

Olohuoneessa matot, moderni modulaarinen hyllyjärjestelmä

Tiesitkö että Matot oleskelutilassa Paimentolaiset käyttivät aiemmin suojaa kylmältä, ja niitä pidettiin statussymbolina – merkkinä jalojen miesten rikkaudesta tai arvovallasta? Mutta nykyään mattoja tarkastellaan eri tavalla. Useimmiten sen käyttö on korostettu moniin eri tarkoituksiin, mikä antaa sille suuren edun ja arvon.

pehmeät matot olohuoneessa

Matot olohuoneessa miellyttävä kävely tunne

Hyvä eristys kylmää vastaan. Oletko koskaan kokenut miellyttävän tunteen kävellä paljain jaloin maton poikki? Yleensä se antaa lämpöä ja mukavuutta etenkin talvikaudella. Matot oleskelutilassa voisi auttaa vähentämään sähkölaskujen kustannuksia.

Matot olohuoneessa – hyvä eristys kylmää vastaan

Olohuoneen matot vaaleanvihreitä, tummia aksentteja, ruskeita

Verrattoman alhainen hinta verrattuna parkettiin. Puu- ja laattalattioihin verrattuna maton alhainen neliöhinta on edelleen lyömätön. Mitä tulee kestävyyteen, matot valmistetaan tänään erinomaisella ja poikkeuksellisella laadulla. Tämän seurauksena mattoihin käyttämäsi raha lisää kotisi arvoa. Jos tarkastelet asennuskustannuksia, on vielä halvempaa, jos yritys voi tarjota ilmaisen palvelun.

Oranssi nojatuoli ja beige matto

pehmeä kokolattiamatto olohuone beige takka

Äänieristetty. Matto voi myös absorboida kaikenlaista ääntä. Olohuoneen kokolattiamatot ovat täydellinen valinta, jos asut vuokra -asunnossa tai osakehuoneistossa etkä halua kuulla meluisia naapureitasi. Tai ainakin ne, jotka asuvat kellarissa, eivät kuule heidän jyskyttäviä askeleitaan. Matto voi vähentää melua ja on vieläkin hyödyllisempi, jos sinulla on pieniä lapsia. Se voi varmasti minimoida heidän kovan äänensä peliaikana.

Lastenhuoneen suunnittelu

Olohuoneessa matot, lastenhuone, harmaa pinnasänky

Matot oleskelutilassa tarjoavat pehmeän suojan. No, kovat lattiat, kuten kovapuu / laminaatti, kivi, laatta ja muut, ovat olleet erittäin suosittuja pitkään. Mutta kysymys kuuluu, kuka käyttää kovia pintojasi? Jos olet kodinomistaja, jolla on pieniä lapsia tai vanhempia sukulaisia, on viisaampaa tarkistaa heidän turvallisuutensa. Lapset ovat luonteeltaan aktiivisia ja leikkisiä ja putoavat usein maahan.

Värikäs matto lastenhuoneessa

lastenhuone matot värikkäitä raitoja varovasti

Ja kuten vanhempiemme kanssa. He ovat jo tarpeeksi heikkoja kävelemään märillä lattioilla tai heidän on vaikea tasapainottaa liukkaita tai liukkaita pintoja. Matto on fiksu valinta suojautuakseen mahdollisilta vammoilta. Laitokset, kuten koulut (esikoulu, päiväkoti ja yläaste), hoitokodit, vanhainkodit, sairaalat ja jopa yksityiset talot, joissa on hyvin pieniä lapsia, kokolattiamatto on paras vaihtoehto lattialle parhaan turvallisuutensa vuoksi.

pehmeä vaaleanpunainen ja vihreäOlohuoneessa matot, pehmeä vaaleanpunainen, vihreä, vaalea puu

valkoinen matto

Puhdista matot olohuoneessa valkoisena

valoisa olohuone

moderni olohuoneen matot vaalea kerma

ruskea nahkasohva

Rottinki -nahkasohva, jossa on kokolattiamatto

tummanruskea kuvioinnilla

Maton olohuoneen kuvio tummanruskea

valkoiset ruokailukalusteet ja vihreät tyynyt

Kokolattiamatto olohuone modernit ruokailukalusteet vihreät tyynyt

Nojatuoli lukunurkassa

Matolla varustettu oleskelutila beige lukukulma

beige maalaistyyli

Matto -olohuone beige maalaistyylinen

mustavalkoinen kuvio

Maton olohuone mustavalkoinen olohuone

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet