15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

30 sisustusehdotusta olohuoneisiin, joissa on ruokailutila

Sisustusehdotukset-olohuone-ruokailutila-meri-siniset verhot

Huoneiden sisustaminen eri tarkoituksiin on usein vaikeaa. Jokaisen alueen tulee olla selkeästi määritelty ja visuaalisesti houkutteleva. Muuten kotisi voi näyttää kaoottiselta ja epäjohdonmukaiselta. Pienen olohuoneen, jossa on ruokailutila, sisustaminen kahdeksi erilliseksi huoneeksi, mutta joissa on yhteisiä elementtejä, kuten värejä, kankaita ja kuvioita, olisi ihanteellinen ratkaisu. Tänään annamme sinulle muutamia vinkkejä ja Sisustusehdotuksia olohuoneeseen ruokailutila täydellisessä harmoniassa. anna itsesi inspiroitua!

Sisustusehdotuksia olohuoneeseen ja ruokailutila täydellisessä harmoniassa

Sisustusehdotukset-olohuone-ruokailutila-ruokapöytä-massiivipuuta

Pyyhkäise kaikki seinät yhdellä värillä. Päätä väri, joka sopii molemmille alueille. Jos avoin oleskelutila on pieni, valitse neutraali väri, kuten pastellinkeltainen tai salvia vihreä. Aseta matot lattialle. Järjestä ne siten, että ne määrittävät visuaalisesti asuintilan kahdeksi erilliseksi alueeksi. Aseta yksi matto ruokapöydän alle ja toinen sohvapöydän alle. Molemmilla on oltava sama malli. Tämä varmistaa sujuvan siirtymisen ja molemmat alueet näyttävät olevan visuaalisesti yhteydessä toisiinsa. Voit myös luoda yhteisen linjan lamppujen kanssa.

Sisustusehdotuksia olohuoneisiin, joissa on ruokailutila

Sisustusehdotukset-olohuone-ruokailutila-kuvat-seinä

Käytä samoja kankaita oleskelu- ja ruokailutiloissa, esimerkiksi sohvan ja ruokapöydän verhoilua tai tyynyjä ja tuolipeitteitä varten. Käytä näitä elementtejä oranssina tai punaisena värinä. Ripusta kattolamppu ruokapöydän päälle. Aseta olohuoneesi kalusteet sohvapöydän ympärille istuinalueen määrittämiseksi. Pohjimmiltaan olohuone antaa optisen ohjaimen, koska se vie suuremman osan huoneesta. Ruokailutilan on vastattava tyyliä, mutta sen on myös erotuttava visuaalisesti muusta huoneesta tietyllä tavalla.

Sisustusehdotuksia olohuoneeseen, jossa on ruokailutila – Moderni taide koristeeksi olohuoneen seinälle

Sisustusehdotuksia-olohuone-ruokailutila-moderni-taide-seinä

Vaikka erillisen ruokasalin tai olohuoneen suunnittelu on vapaampaa ja helpompaa kuin integroidulla ruokailualueella, on myös monia ideoita olohuoneiden sisustamiseksi ruokailualueilla, jotka voidaan helposti toteuttaa. Mieti vain huolellisesti, miltä huoneen pitäisi näyttää ja tuntua, jotta olet täysin tyytyväinen lopputulokseen. Viime kädessä se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, miten huone on järjestetty ja sisustettu. Seinärakenteella voit saavuttaa erityisen huoneen tunteen ja asettaa koristeellisia aksentteja. Jos haluat esimerkiksi rajata visuaalisesti molemmat alueet, voit käyttää eri seinän värejä kussakin. Jos toisaalta haluat antaa huoneelle yhtenäisen ilmeen, sinun on päätettävä väristä tai vastaavista sävyistä. Jos olohuone tai ruokailutila tulee omaksi, voit erottaa jonkin alueen seinäpinnan optisesti muusta alueesta.

pieni olohuone-ruokailutila-kulma-mustavalkoinen-tapetti-kukka-aiheita

Tietyn seinän värin tai taustakuvan avulla, joka sopii yhteen muun huoneen kanssa, voit helposti saavuttaa halutun tunnelman. Yllä olevassa kuvassa ruokailutila on tehty vaaleilla pastelliväreillä ja kermanvärillä. Yksinkertaiset ja suorat huonekalut ja dynaaminen seinärakenne olohuoneessa luovat onnistuneen kontrastin, joka antaa enemmän energiaa huoneeseen. Tummat taustakuvat, joissa on upeat kermanväriset koristeet, heijastuvat koko huoneeseen luoden yhtenäisen kuvan. Tummanruskea löytyy myös koristetyynyistä ja joistakin tuoleista. Värivalinnan tulee perustua ensisijaisesti omaan makuun ja värin havaintoon. Myös huoneen olosuhteet ja valon esiintyminen on otettava huomioon väriä valittaessa.

Sisustusehdotuksia pieneen olohuoneeseen – matto aksentiksi

Sisustusehdotuksia-olohuone-ruokailutila-rottinki-nojatuoli-matto-nauhat

Periaatteessa on tärkeää, että vaaleammat värit saavat pimeän huoneen näyttämään kodikkaammalta ja houkuttelevammalta. Seinärakenteen väri riippuu halutusta vaikutuksesta. Jos haluat sisustaa ja raikastaa olohuoneen ruokailualueella väreillä, sinun on aina pidettävä mielessä, millaisen tunnelman haluat luoda ja miten voit parhaiten koordinoida yksittäisiä alueita. Ruokailutilan oikea seinäväri on yhtä tärkeä kuin missä tahansa kodin huoneessa. Siellä voit myös viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Esimerkiksi oranssi väri sopii hyvin tähän alueeseen, koska tämä väri edistää lämmintä ja seurallista tunnelmaa. Jos aurinkoinen ja iloinen tunnelma siirtyy huoneeseen, kirkkaan keltainen on hyvä valinta. Tämän värin seinät ovat todellinen katseenvangitsija ja upeat värilliset aksentit tuovat raikkaan ilmeen olohuoneeseen ja ruokailutilaan.

Kermanvärinen seinämaali ja fuksiaväriset aksentit

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-kerma-beige-fuksia-aksentti-valkoiset pöydät

Seinämaalaukset ovat luultavasti helpoin tapa sisustaa kotisi. Kuvat vaikuttavat ratkaisevasti huoneen tunnelmaan ja antavat sisustukselle yksilöllisen ilmeen. Jopa yksi kuva seinällä voi mennä pitkälle. Katso olohuone yllä olevassa kuvassa. Olohuone on sisustettu lämpimillä kermanvärisillä, ruskeilla ja beigen sävyillä. Moderni huone tunne, violetti ja fuksia käytettiin täällä. Lila, violetti ja muut tämän väripaletin sävyt yhdistettynä vaaleisiin puukalusteisiin luovat modernin ja kiehtovan kontrastin. Tässä huoneessa käytettiin vahvaa väriä eri tasoilla, mikä erotti olohuoneen muusta huoneesta alkuperäisellä tavalla. Näet pehmeän, mukavan puffin puulattialla. Vaaleamman sävyiset koristetyynyt korostavat kirkkaalla sohvalla upeita aksentteja. Seinällä oleva kuva poimii muun koristelun värin. Kaikilla näillä värillisillä koriste -elementeillä luodaan ainutlaatuinen optinen osio.

 Harmaat pehmustetut huonekalut ja punaiset koristeet

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-harmaa-huonekalut-punainen-aksentti-molemmat alueet

 Hiljaiset värit modernin ilmeen saamiseksi

Sisustusehdotus-olohuone-ruokailutila-harmaa-sohva-seinä-väri-massiivipuuta-ruokapöytä-mustat tuolit

 Violetit ja hopeiset vivahteet molemmilla alueilla

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-violetti-verhoiltu sohva-tapetti-kukka-kuvio-valkoinen-keittiö-ruokailukalusteet

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-musta-aksentti-seinä-harmaa-sohva-sininen-tyynyt-riippuvalaisimet

 Valkoinen, liuskekivi harmaa ja musta

Sisustusehdotukset-olohuone-ruokailutila-valkoinen-kermanvalkoinen-huonekalut-harmaa-aksentti

 Ilmava ja harmoninen

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-valkoiset nahkasohvat-puu-ruokapöytä-seinähyllyt

 Valkoinen ja ruskea olohuoneessa

pieni-olohuone-ruokailutila-kulma-ruskea-verhoiltu sohva-puu-ruokailutila-huonekalut-keittiö-rivi

 Viihtyisä, avoin oleskelutila

pieni olohuone-ruokailutila-keittiö-avoin-massiivipuiset huonekalut-harmaa-sohva

 Ruokailutila sohvan takana

pieni olohuone-ruokailutila-keittiö-oranssi-vaaleanharmaa-moderni

pieni-olohuone-ruokailutila-nurkka-maa-talo-tuoli-valkoinen-ekru-huonekalut

pieni-olohuone-ruokailutila-nurkka-huone-jakaja-seinä-neutraali-värit-puu-sävyt-avoin-olohuone

pieni olohuone-ruokailutila-nurkka-liuskekivi-harmaa-verhoillut sohvat-valkoinen-keittiö-rivi-mustat tuolit-valot-sohvapöytä

pieni olohuone-ruokailutila-kulma-suklaa-ruskea-seinä-maali-kerma-sohva-valkoiset hyllyt

pieni olohuone-ruokailutila-kulma-musta-valkoinen-puinen-sisäovi

olohuone-ruokailutila-avoin-beige-ruskea-huonekalut-kiiltävä-sininen-kaapit

olohuone-ruokailutila-avoin kulmasohva-seinä-ruokailutiski

olohuone-ruokailutila-auki-vihreä-matto-aito puu-ruokapöytä-valkoinen-olohuoneen kalusteet

olohuone-ruokailutila-avotakka-visuaalinen raja

olohuone-keittiö-ruokailutila-kulma-avoin-olohuone-neutraali-värit-moderni-kalustus

olohuone-keittiö-ruokailutila-valkoinen-harmaa-avoin olohuone

Sisustusehdotuksia olohuone-ruokailutila-keittiö riviseinäyksikkö-puu-valkoinen

Sisustusehdotuksia olohuoneen ruokailualueelle-musta-keittiö-rivi-vihreä-aksentti-harmaa-sohva-valkoinen-sohvapöytä

pieni-olohuone-ruokailukulma-beige-ruskea-afrikka-seinä-sisustus-valaistus-ideoita

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista