15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Alkuperäisiä ideoita olohuoneeseen – takka

Oak Stone Glass Takka Suunnittelu Ideoita Olohuoneen Sisustus

Alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin ovat aina hyödyllisiä, kun haluat lisätä uuden huonekalun tai mielenkiintoisen uuden takan. Mitä muuta tarvitset talvella kuin lämpöä ja kodikkuutta kotona? Tulisuunnittelu näyttää olevan tärkeä osa kodin sisustusta. Useita alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin, Onneksi monet ihmiset voivat tehdä tämän jo tänään, mistä luettiin vain aiemmin.

 Innovaatioita takkasuunnittelussa – tai vastaavassaalkuperäisiä ideoita olohuoneisiin

Magma takka suunnittelu takka insertti ei höyry kotiin ideoita

Flying Cavalries of Hassan -yhtiö Lontoosta kiehtoo poikkeuksellisen mielenkiintoisilla ehdotuksilla nykyaikaiseen sisustukseen. Keskityt yksityiskohtiin kuin kukaan muu. Esittelemme sinulle 3 alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin – nimittäin liikkuvat takat: uskomattoman kaunis Magma -takka, nykyinen Hillside -takka ja romanttinen Aurora -takka. Rakastut välittömästi kolmeen, etkä voi enää päättää tietystä.

Pidä unelma takka kotona – alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin

Flying Cavalries -takkasuunnittelu olohuoneen sisustusideoita

Alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin on sekä innovatiivisuutta että perinteistä viihtyisyyttä. Purkautuvien tulivuorten innoittamana magma -savupiippu luo miellyttävän ja iloisen ilmapiirin, tunnet olosi rauhalliseksi ja eloisaksi. Tämän takan peruskäsite on tanssivan liekin optiset tehosteet. Magma -takan sensaatiomainen muotoilu sisältää monia värejä, jotka muuttuvat palaessaan – esim. Punainen muuttuu harmaaksi. Puinen magmatakka toimii yhtä hyvin kuin moderni sohvapöytä.

Suunnittelun inspiraatiota majoitukseen

kompakti takka tuoli sohvapöytä olohuone innovaatioita

Toisen savupiipun nimi oli Hillside huippukokouksen jälkeen. Se on monitoiminen ja siinä on kaksi integroitua elementtiä: ergonominen tuoli ja pieni sohvapöytä. Alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin perustuu lähinnä ihmisten ja luonnon väliseen suhteeseen. Kompakti rinteessä sijaitseva takka koostuu vain luonnonmateriaaleista: tammesta, kivestä ja lasista. Monitoiminen takka voi edistää täydellistä rentoutumista.

Moderni kodinsuunnittelu ja innovatiiviset huonekalut

ei höyrytakkaa moderni kodin sisustus

Alkuperäisiä ideoita olohuoneisiin kuten nämä epätavalliset takkamallit Hassanin lentävät ratsuväet Romanttinen Aurora -takka esittelee revontulien salaisuuden yötaivaalla. Tässä taideteoksessa on 5 moniväristä läpinäkyvää jalkaa, pinta kivestä, ei savupiippua eikä vapauta höyryä.

Modernit huonekalut olohuoneeseen

Tulisuunnittelu moderni pöytä olohuoneen sisustusideoita

Innovatiivinen savupiippumuotoilu kotiin

Olohuoneen kotiideat lasijalat pöytätakka

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa