15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat

DuPont ™ CORIAN® - suunnittelija AMOS DESIGN

Jos tarvitset tuoreita sisustusideoita, koti voi olla upea näiden kanssa Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun AMOS DESIGN -kokoelmien päivitys. Ne ovat alkuperäisiä ja jännittäviä, ja puhtaat linjat ja hämmästyttävän sileät pinnat antavat erittäin modernin ilmeen mihin tahansa huoneeseen. Jos meidän on kuvattava muutamalla sanalla ilmapiiri, jonka nämä huonekalut voivat luoda kotiisi, niin juuri sellaisia ​​sanoja kuin mukavuutta, mukavuutta ja tilaa. Katso tämä Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun AMOS DESIGNiltä ja saat upeita ideoita oman fantasia -sisustuksesi luomiseen.

Siirrettävä pesuallas – Amosdesignin kylpyhuone

Ideoita AMOS DESIGNiltä - keittiön ja kylpyhuoneen suunnittelu

Nämä modernit Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun on valmistettu erittäin edistyneistä materiaaleista, jotka yllättyvät upealla ulkonäöllä. Corian ® -materiaalista on tulossa yhä suositumpi, eikä tämä ole missään tapauksessa sattumaa. Tämä materiaali on todellinen ihme, joka rikkoo perinteiset ajatukset kodin sisustuksesta. Se on kaikki mitä voit odottaa: se on kestävä, monipuolinen ja Corian ® -tuotteiden kauneus herättää ehdottomasti tyylitajuasi ja estetiikkaa. Itse asiassa Corian ® on sekoitus luonnon mineraaleja, pigmenttejä ja polymeerejä ja se on ainutlaatuinen ratkaisu huonekalujen valmistukseen. Tämän materiaalin ansiosta silloinkin rohkeimmat ovat Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun saatavilla.

Aaltoileva pesuallas – Ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun

AMOS DESIGNin aaltoallas

Riittää, kun katsot alla olevia valokuvia ja huomaat heti, että ne ovat erittäin houkuttelevia Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun joka tarjoaa todella paljon kiehtovia muotoja. Yhtiö jakaa sen, mikä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa – he luottavat suurelta osin oikeaan tasapainoon rakennearkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun välillä. No, katsokaa tätä hämmästyttävää Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun, Meidän on myönnettävä, että todella onnistut tässä.

Amosin tyylikäs kylpyhuone

AMOS DESIGNin pesuallas

Moderni Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun Tavoitteena ei ole vain saada ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi kotonaan, vaan myös tarjota keittiö, joka täyttää kaikki nykyiset ympäristövaatimukset ja asiakkaiden terveyden. Mallit AMOS -SUUNNITTELU ovat juuri sitä – modernit huonekalut tyylikkäimpien luomiseen Ideoita keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun, jonka kuvittelisi.

 Vihreä ja kompakti – kylpyhuoneen idea

vihreä pesuallas, AMOS DESIGN

Corian ® – Amosdesignin perusmateriaali keittiön ja kylpyhuoneen suunnitteluun

Keittiön ja kylpyhuoneen suunnittelumateriaali CORIAN®

Previous Post
Keittiön sisustus – perinteinen, mutta moderni
Next Post
Seinäideoita – 30 luovaa ja yksinkertaista inspiraatiota