15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Cattelan Italian 10 ruokapöydän suurta katseenvangitsijaa

ruokapöytä-design-moderni-puu-levy-kromi-jalka-tuolit-nahka-beige

10 henkeäsalpaavaa Ruokapöydän mallit Catellan Italiasta, josta voi nopeasti tulla katseenvangitsija olohuoneessasi. Jos yksi uudenvuodenlupauksistasi on ollut istua pöydän ääressä useammin perheen, ystävien ja naapureiden kanssa, kevät on luultavasti paras aika sen toteuttamiseen. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle upeita ruokapöytiä. Rentoudu, nauti seuraavista esimerkeistä moderneista ja henkeäsalpaavista ruokapöydistä ja tule huomion keskipisteeksi naapurustossasi yhden kanssa ja toinen koti naapureillesi juhlien kanssa. Olipa sinulla iso asunto tai kodikas talo, sinulla on aina tarpeeksi tilaa ruokapöydälle. Koska kodikkaalle illalliselle on aina hyvä syy. Joten nyt 10 henkeäsalpaavaa ruokapöytää Cattelan Italialta, jotka herättävät huomiota ja parantavat kotisi sisustusta upealla tavalla.

Kauniit Brera -ruokapöydät

ruokapöytä-mallit-moderni-peilipinta-pinta-heijastava-lasi-brera

Kristalli-riippuvalaisin-ruokapöytä-tuolit-valkoisena

Tämä ruokapöytä tyylikkäillä linjoillaan ja upealla viimeistelyllään on merkittävä nimittäjä monille sisustustyyleille ja ruokailutarpeille. Suunnitteletpa sitten ylellistä illallista tai viihtyisää peli -iltaa perheen kanssa, Ruokapöydän mallit kuten tämä ei petä sinua. Siihen mahtuu enemmän tai vähemmän ihmisiä.

Lumoava Eliot – ruokapöytä

ruokapöytä-design-moderni-puu-levy-pohja-teräs-ylellinen-eliot

Mikä olisi parempi tapa viihdyttää kuin pyöreä pöytä. Jos sinua pyydetään istumaan pyöreän pöydän ääreen, sinusta tuntuu, että istut kaikkien vieressä. Tällä tavalla sinulla on kuitenkin mahdollisuus keskustella kaikkien kanssa ja tutustua tuntemattomiin paremmin. pyöristää Ruokapöydän mallit tarjotaan kahdessa värivaihtoehdossa.

ruokapöytä-mallit-moderni-ylellinen-puu-levy-teräs-jalat-eliot

Taitava Valentino

ruokapöytä-mallit-moderni-ylellinen-lasilevy-soikea-pohja-musta-valentino

Lasipaneeli-matto-metallilattia

Joskus tarvitset pöydän, joka herättää luonteemme, jotta voimme kertoa vieraillemme, mitä me teemme sanomatta sanaakaan. Kukaan ei voi tehdä tätä paremmin kuin ainutlaatuinen lasipöytä sen symbolisella läpinäkyvyydellä. Lasin valitsemisella on useita etuja. Esimerkiksi se saa huoneen näyttämään suuremmalta. Lasipöytä luo raikkaan vaikutelman ja tukee tarjoamasi olemuksen olemusta. Ne meistä, jotka antautuvat kenkämuodille, huomaavat ilolla, että jopa käyttämämme kengät erottuvat pöydän alla.

 Kirk sinkuille

Kirjahylly-valkoinen-lasi-top-muovi-tuolit

Saatat haluta syödä yksin ja huolehtia itsestäsi. Sitten tämä taulukko on juuri sinulle. Se osoittaa, että pöydän ei tarvitse olla yksinäistä henkilölle, kunhan se on räätälöity tarpeidesi mukaan. Halusitpa nauttia aamiaisen, lounaan tai illallisen tai tehdä töitä välillä, tämä pöytä sopii kiinnostuksen kohteisiisi ja makuusi. Se on ihanteellinen, kun tilaa on rajoitetusti.

Kirjahylly Metallinen jalka Vihreä tuoli

Henkeäsalpaavat ruokapöydät – erinomainen Zenith

moderni-riippuvalaisin-ruokapöytä-design-metalli-art-kulho

Luo kontrastinen kauneus olohuoneeseesi neliömäisellä pöydällä. Se ei ole niin yleistä kuin pitkänomainen, suorakulmainen tai pyöreä pöytä, mutta se ei suinkaan ole siksi epäkäytännöllistä. Etenkin tämä metallin ja lasin välinen kontrasti. Lasin herkkä ulkonäkö yhdessä teräspöydän jalkojen kanssa tekee neliömäisestä pöydästä entistä vaikuttavamman.

Inspiraatio moderniteetille viime vuosisadan puolivälistä

Valkoinen-pöytä-jalka-soikea-ruokapöytä-tummat verhot

Mitä ajattelit palauttaaksesi tyylin viime vuosisadan puolivälistä? Nämä kaksi taulukkoa auttavat sinua toteuttamaan tämän idean. Molemmilla on omat erityispiirteensä ja ne korostavat klassista tyyliään.

Riippuvalaisin-luonnonkivi-soikea-muotoinen ruokapöytä

Maisonette -riippuvalaisin, soikea ruokapöytä

Henkeäsalpaavat ruokapöydät – rento ja taiteellinen

Muovituolit-rento-tyylinen-muoti-kalustus-ruokapöytä

Jos olet tunnettu cocktailjuhlistasi, unohda tavallinen käytäntösi ja valitse tämä pöytä, jonka avulla voit yhdistää ruoan ja juoman ja luoda juhlatunnelman kodin kodikkaassa ympäristössä.

Näytä jalkasi

Seinähyllyt-valkoinen-harmaa yhdistelmä-kiiltävä ruokapöytä

Riippuvalaisin-ruokapöytä-Cattela-Italia-Design

Ruokapöytä-muotoilu-riippuvalaisin-jalat-keskinäiseen suuntaan

Pöydässä ei aina tarvitse olla neljää jalkaa toimiakseen. Anna tälle suurelle pöydälle tilaisuus todistaa sinulle, että se pystyy seisomaan omilla jaloillaan. Sen teollinen muotoilu täyttää huoneesi hienostuneella ja vankalla ilmeellä.

Läpinäkyvä kauneus

Kiiltävä metalli-riippuvalaisin, kevytmetallijalat, lasi-ruokapöytä

Nälkäiset eivät vain ahneesti odota tulevaa ateriaa, vaan myös kunnioittavat tätä pöytää, joka yhdistää eri mediat visuaalisesti kauniiksi palaksi. Varovaisuutta suositellaan niille, jotka aikovat varastaa tämän kauneuden. Koska sormenjäljet ​​löytyvät nopeasti.

pitkänomaiset metallijalat-lasilevy-puulattia

Ruokapöytä-mallit-Cattela-Italia-puinen pöytä-lattiavalaisin

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista