15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Käytä keittiön kuollutta kulmaa: suunnittele menestys näiden vinkkien avulla!

Le Mans-ulosvedettävä kattila ja pannun etuosa harmaansininen

Keittiö oli aiemmin työtila, joka oli piilotettu talon takaosaan, kaukana ystävistä, perheestä ja jokapäiväisestä elämästä. 1990 -luvulta lähtien keittiöstä on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme: keittiöstä voi olla jopa merkittävä paikka olohuoneessa. Tämä suuntaus tekee syötävästä keittiöstä sosiaalisen hangoutin ja kodin sydämen, jossa tapaamme joka päivä juhlia ja kaikkea siltä väliltä. Yksirivisen keittiön ja saaren lisäksi L-muotoinen keittiö sopii hyvin avoimeen olohuoneeseen. Tällä keittiömallilla luodaan kuitenkin kulmia, jotka ovat edelleen usein kuolleita. Tänään annamme sinulle ideoita siitä, miten saat kaiken irti tästä keittiönurkkauksesta. Halusitpa lisää säilytystilaa tai laskutilaa keittiöön, nämä vinkit voivat olla hyödyllisiä.

Hyödynnä keittiönurkan avoimen lokeron sisäänrakennetut mikroaaltohyllyt

Kulmakaapit voivat olla haaste keittiön suunnittelussa. Ne tarjoavat yleensä paljon tilaa, mutta niihin ei ole helppo päästä, koska aukko on kapea ja kaappi on syvä. Onneksi on olemassa lukuisia ratkaisuja, joilla voidaan tehdä kulmakaappi helposti saavutettavaksi ja siistiksi. Tässä on neljä suosikkiamme.

Hyödynnä keittiön kuolleet kulmalaatikot

Kulmalaatikot maksimoivat käytettävän tilan syvälle normaalisti saavuttamattomaan kulmaan. Ne tarvitsevat kuitenkin vähintään 40-45 cm tilaa kummaltakin puolelta. Tällaiset kulmalaatikot sopivat pienten tavaroiden säilyttämiseen, jotka sopivat epätavallisiin kulmiin, joten ne ovat hyvä paikka säilyttää ruoanlaittovälineet, maustepurkit ja muut pienet esineet.

Pyörivät karusellit käyttävät kuolleita kulmia 90 asteen keittiössä

Keittiönurkkausta voidaan käyttää myös järkevästi pyörivän karusellin kanssa. Pyöreät hyllyt on kiinnitetty liikkuvaan akseliin. Karusellia voidaan käyttää hyvin kulmakaappeihin, joissa on 90 ° ovet, ja se on saatavana 1/2 pyörivällä hyllyllä tai 3/4 pyörivällä hyllyllä.

Keittiönurkkaus käyttää karusellin roskakorin kierrätystä

Tällainen ulosvedettävä roska- ja kierrätysjärjestelmä olisi myös hyvä ratkaisu keittiön kuolleeseen nurkkaan. Tässä mallissa on kolme roskakoria, jotka sopivat täydellisesti yhteen kuin palapelin palaset. Kuten karusellissa, ne on asennettu akselille ja pyörivät eteenpäin, kun kaapin ovi avataan.

Le Mans -kulmakaapin ulosveto kuolleen kulman avulla

On myös fiksuja ratkaisuja niille, joilla on pitkänomainen kulma -pohjayksikkö. Le Mans -kulmaratkaisun ansiosta hyllyt voidaan kääntää lähes kokonaan ulos kaapista. Tämä antaa sinulle täydellisen yleiskuvan ja tarjoaa esteettömän pääsyn kaikkiin keittiökoneisiin. Tässä kääntyvässä ulosvedettävässä hyllyssä on kaksi hyllytasoa, jotka näyttävät epämuodostuneilta munapavuilta ja liikkuvat toisistaan ​​riippumatta.

Käytä Magic Corner -kulmayksikön ulosvetoa

Magic Corner -kulmakaapin ulosvedettävä vaihtoehto on vaihtoehto Le Mansin kääntyvälle ulosvedettävälle. Kun avaat kulmakaapin, edessä oleva ulosvedettävä osa käännetään sivulle ja takimmaiset ulosvedet siirtyvät eteenpäin. Kun ostat Le Mansin ja Magic Cornerin ulosvedettäviä osia, kiinnitä huomiota kääntösuuntaan: vasemmalle tai oikealle.

Larder nurkassa

Rakenna nurkkaan ruokakomero, jossa on mielenkiintoinen hyllyjärjestely

Sen sijaan, että käyttäisit paljon pieniä laatikoita tai ulosvedettäviä osia, täyskorkean kulmakaapin suunnittelu on joskus paras ratkaisu. Tämä vie arvokasta työtilaa, mutta antaa sinulle runsaasti tilaa tarvikkeiden säilyttämiseen.

Mitä syvempi ja suurempi kaappi, sitä helpompi päästä sisälle, mutta sitä enemmän lattia- ja säilytystilaa se vie. Jos sinulla on keittiösaari, tämä tilan menetys ei välttämättä vaikuta negatiivisesti työnkulkuun.

Kulma -vitriinit astioille

Maalaistyylinen keittiö moderni tummanvihreä ja valkoinen vitriini ikkunan vieressä

Jos pidät mieluummin lautaset ja tarjoiluastiat kaapissa, sinun kannattaa valita tällainen näyttökaappi. Kulmanäyttelyt eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne saavat myös astiasarjasi näyttämään houkuttelevilta koriste -esineiltä. Näet sisällä olevat esineet joka puolelta ovien lasilevyjen kautta. Tämä ratkaisu vie kuitenkin arvokasta tilaa työtasolla.

Kaihtimilla varustetut keittiökaapit käyttävät kuollutta kulmaa

Kaihtimet sisältävät keittiökaapit näyttävät pieniltä autotalleilta, joissa voit säilyttää keittiökoneitasi, kuten tehosekoittajia, leivänpaahtimia, vedenkeittimiä, kahvinkeittimiä ja vastaavia. Nämä ovat usein epämiellyttävä näky työtasolla ja vievät arvokasta tilaa. Samaan aikaan nämä laitteet voivat olla raskaampia kuin muut keittoastiat, joten niiden säilyttäminen pohjakaapissa voi rasittaa selkääsi. Tämä ajatus ratkaisee molemmat ongelmat. Voit piilottaa laitteet tyylikkäiden säleikköovien taakse ja tuoda ne esiin, kun tarvitset niitä.

Keittiön kaapit, joissa on kaihtimet, käyttävät modernia keittiötä niemimaalla ja tiskillä

Kulmakaappi, jossa on luukkuovet etupuolella betonissa, näyttää kuolleelta

Taitto -ovet, joita kutsutaan edelleen harmonikkaoviksi, ovat myös hyvä vaihtoehto säleikköoville. Koska taitto -ovet avautuvat tai sulkeutuvat toiselle puolelle, sinun tulee myös suunnitella vapaata tilaa lähellä olevalle työalueelle.

Kulma -pesuallas säästää tilaa

Käytä kulma -pesuallasta keittiössä ja asenna kuollut nurkka

Jos pystyt ohjaamaan putkistosi alueelle, kulma -pesuallas voi olla käytännöllinen ja kaunis ratkaisu keittiönurkkaukseen. Kulma -altaat sopivat parhaiten pieniin keittiöihin, jotka tarvitsevat kiireesti laskutilaa. Kulma -altaan alla olevan kaapin muokattu muoto tarjoaa riittävästi tilaa puhdistusaineiden, keittiövälineiden ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen ja tarjoaa myös enemmän tilaa putkille.

L-muotoinen keittiö, jossa kulma-pesuallas ikkunoiden edessä

Kulma -altaiden ansiosta työskentelyalue on pidempi. Tämä järjestely antaa pesualtaalle hieman enemmän tilaa, ja takakulma toimii täydellisenä perustarvikkeena, kuten ruokia tai houkutteleva kohokohta, kuten istutus. Yhdistä se kahteen ikkunaan, joista on kaunis näköala, ja sinulla on unelmaratkaisu kuolleeseen nurkkaan.

Jos kulma on riittävän syvä, voi olla vaikeaa päästä käsiksi kaikkiin pesualtaan takana oleviin alueisiin roiskeiden ja pölyn pyyhkimiseksi, varsinkin jos olet matalalla. Voi olla hyödyllistä vetää kulmakaappia muutaman tuuman taaksepäin – tai vain pitää askeljakkara lähellä.

Rakenna liesituuletin nurkkaan

Keittiön kuollut kulma käyttää ruskean ja kermanväristä Küce -liesituuletinta

Jos asetat keittolevyn yhdessä vapaasti seisovan liesituulettimen kanssa tähän kulmaan, se luo mielenkiintoisen katseenvangitsijan. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan sovi kaikkiin keittiöihin, koska joudut tekemään ilman muutamia seinäkaappeja.

Muutamia huomioitavia kohtia:

• Optimaalinen ilmanvaihto ja liesituuletin sopii nurkkaan.

• Kulma -alue toimii parhaiten vapailla työtasoilla molemmin puolin.

Kulmahyllyt

Kulmakeittiö beige ja valkoinen, avoimet kulmahyllyt, ulosvedettävä kulmakaappi

Avoimet hyllyt saavat pienet keittiöt näyttämään suuremmilta ja sopivat hyvin moderneihin sekä maalaistaloihin ja teollisuuskeittiöihin. Joten sinulla on kahvikupit, aamiaiskulhot, reseptikirjat ja muut tärkeät jokapäiväiset tavarat helposti ulottuvillasi. Kun käytät hyllyjä kulmakaapin sijasta, vältät tummat kulmat ja kehystät astiat siten, että luodaan houkutteleva näyttö, jossa on visuaalinen ilme. Suurin haittapuoli on ylimääräinen vaiva, jonka olet tehnyt pitämällä hyllyt pölyttöminä ja järjestyksessä koko ajan.

Käytä kuolleita kulmia keittiössä järkevästi Käytä otteita istuinalueista työpöytänä

Jos keittiö seisoo kahden poikittaisen seinän välissä, tämä idea olisi oikea sinulle. Esimerkiksi toiselle puolelle voit luoda lisäistuimen ja suunnitella siten U-muotoisen keittiön.

Keittiön kuollut kulma käyttää aamiaisbaaria ikkunan vieressä

Kulmakeittiö käyttää viisaasti teollisesti avointa hyllyä

Käytä keittiönurkka viisaasti valkoista U-muotoista keittiötä, jossa on niemimaan avoimet hyllyt

Keittiönurkkauksessa käytetään harmaita skandinaavisia keittiönurkkalaatikoita

Kulmalaatikot maalaistyylinen keittiö moderni sininen etuosa valkoinen graniittinen työtaso

kuolleen kulman keittiö L -muotoinen kaappi, jossa on säleikköovet sekoittimelle

iso L-muotoinen keittiö, jossa saaren kulmabaaritiski, avoimet puiset hyllyt, joissa on täpliä

Keittiönurkassa käytetään 90 asteen karusellia kattiloille ja pannuille

Kuollut kulma keittiössä käyttää kahvinkeitin työtasoa

kuollut kulma keittiössä hyödyntää suurta keittiötä, jossa saaren avoimet hyllyt kulma ulosvedettävä yksikkö

iso keittiö, jossa niemimaan keittiöpöytä mustavalkoisessa kulma -pesualtaassa

iso maalaistyylinen keittiö moderni kulma vitriini buffet -ikkuna

moderni L-muotoinen keittiö taupe-kuusikulmaisissa lattialaatoissa seinään asti kattoon

Kulmakeittiö mustavalkoisesta sinisestä lasista roiskesuoja kuolleen kulman ulosvedettävä

valkoinen skandinaavinen keittiö LForm -seinäverhous laminaariset kulmakaapit

valkoinen skandinaavinen keittiö, jossa vintage -tyylikäs kulmakaappi

kuollut kulma keittiössä käytä avoimia hyllyjä puu valkoinen yhdistelmä

Käytä kuolleiden kulmien Le Mansin ulosvedettävää kulmaratkaisua kattiloille ja pannuille

moderni keittiö mustavalkoisessa kulmakaapin ratkaisussa

moderni keittiö valkoinen etuosa puinen työtaso takaseinä kuolleessa kulmassa

Keittiön kulmissa käytetään puisia työtasoja, valkoisia kahvatonta etuosaa vaaleanvihreä seinäväri

Keittiönurkassa käytetään seinäyksiköitä, hyllyjä, vaaleanharmaita etuosia, takaseinä, betoninen ilme

Keittiö, jossa on retrohenkinen Smeg -jääkaapin apteekkihylly

Vuosisadan puoliväliin kuuluva keittiö avoin hylly marmoritaso

Maalaistyylinen keittiö, metrolaatat, takaseinä, kulmahyllyt, puu

Moderni valkoinen maalaistyylinen keittiö, jossa ikkunan kulmahyllyt puusta

Kulmakeittiö, valkoiset julkisivut, musta työtaso, takaseinä, koristeellinen kipsi, sisäänrakennettu LED-nauha

Asenna uuni keittiönurkkaan, vapaasti riippuva liesituuletin

Uuni keittiön maalaistyylisessä modernissa skandinaavisessa laattapeilissä

Sopiva uuni pohjoismaiseen keittiöön

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista