15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Älykkäät keittiökoneet sovellusliitännällä – 10 kotiapulaista

Älykkäät keittiökoneet lämpömittari-aterian-lämpötilan säännöt-ideavinkit

Internetin ja älypuhelimien nykymaailmassa on yhä enemmän tilaa uusille tekniikoille kotitalouksissamme. Tällaiset innovaatiot voivat helpottaa jokapäiväistä elämää ja monet kotityöt, kuten siivous, perutaan. Älykkäät keittiökoneet korvaa perinteiset keittiölaitteet monissa huoneistoissa ympäri maailmaa. Tässä esittelemme innovatiivisia laitteita, jotka säästävät pitkiä tunteja keittiössä ja jättävät enemmän aikaa perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Älykkäät keittiölaitteet tarjoavat reseptiideoita

Älykkäät keittiökoneet-gadget-mobile-app-connection-countertop-orange-chef

Ensi silmäyksellä tämä laite näyttää normaalilta keittiölaudalta. Mutta sillä on lukuisia ominaisuuksia, jotka varmasti vaikuttavat sinuun. Appelsiinikokkien työtaso voi tehdä sovellusyhteydellä ehdotuksia illalliselle, antaa sinulle ideoita terveelliseen välipalaan harjoituksen jälkeen tai yksinkertaisesti auttaa ruoanlaitossa saadaksesi reseptin oikein. Suunnittelu on kompakti ja tarvitsee vain vähän säilytystilaa.

Älykkäät keittiökoneet – välttämätön jokaisessa modernissa keittiössä

Älykkäät keittiövälineet innovaatio-resepti-ehdotukset-työtaso-oranssi-kokki

Tämä älykäs gadget on erityinen, koska se yhdistää myös muihin laitteisiin WiFi -yhteyden kautta. Se voi olla kosketuksissa kuntokeskuksen, tehosekoittimen tai potin kanssa. Tämä tekee kotonasi olevan yksinkertaisen tehosekoittimen myös älykkääksi. Lisäksi työtaso lähettää älypuhelimeesi viestin, jossa on valittu resepti ja täydelliset ohjeet sen suorittamiseksi.

Sovellusyhteydellä varustetut keittiökoneet ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä

Älykkäät keittiölaitteet digitaaliset-keittiö-lämpömittari-hyödylliset-laiteideat

IDevicesin digitaalinen keittiölämpömittari muodostaa yhteyden älypuhelimiin ja tabletteihin Bluetoothin kautta. Voit siis seurata ruoan lämpötilaa 40 metrin päästä. Ei enää odottamista keittiössä.

Älykkäät keittiökoneet ovat helppokäyttöisiä

Älykkäät keittiökoneet keittiölämpömittari-digitaalinen-mobiilisovellus-idea

Innovatiivinen keittiölämpömittari on saatavana myös pienempänä ja on todella halpaa. Akun kesto on 150 tuntia. Sinun tarvitsee vain valita liha ja lämpötila ja rentoutua. Kun ruoka on kypsennetty täydellisesti, saat viestin ja voit tarjoilla sen.

Nuku vielä 10 minuuttia sovellukseen yhdistetyn kahvinkeittimen avulla

älykkäät keittiölaitteet-kahvinkeitin-huipputeknologia-kahvi-pavut-unikko-kaada

Esittelemme kaikille kahvin ystäville Poppy Pour-Over -kahvinkeittimen. Tyylikäs lasista valmistettu muotoilu näyttää todella tyylikkäältä. Tämä kahvitaideteos tarjoaa jälleen mahdollisuuden etäasetuksiin mobiilisovelluksen kautta. Lähettää silti ilmoituksen, kun kahvipavut tai suodattimet loppuvat.

Älykkäät keittiökoneet ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä samanaikaisesti 

älykkäät keittiökoneet-kaatamalla-keitetty-kahvi-lasi-karahvi-unikko-kaada

Kaksinkertainen lasikannu lisää tämän kahvinkeittimen tyylikkyyttä ja näyttää keitetyn kahvin voimakkaan värin. Valitettavasti tätä mallia on edelleen vaikea löytää kaupasta, mutta yleisempi ulkonäkö on suunniteltu lähitulevaisuudessa.

Älykkäät keittiökoneet mieltymystesi mukaan

älykkäät keittiökoneet-teen valmistus-tee-infuser-läpinäkyvä-tyylikäs-design-teforia

Riippumatta siitä, pidätkö kahvista vai teestä, useissa verkotetuissa keittiölaitteissa on sopiva valikoima jokaiseen makuun. Tässä esittelemämme älylaite valmistaa täydellisen kupin teetä. Teforia on ainutlaatuisesti suunniteltu ja luo aistillisen kokemuksen käytettäessä.

Älykkäät keittiökoneet – ainoa työsi on taakka

älykäs keittiökoneet-tee-infuser-valmistus-tee-nopea-helppo-ruoanlaitto-teforia

Intelin tekniikka ohjaa panimoa ja mahdollistaa yhteyden älylaitteisiin Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden kautta. Asetusten erityiskokoonpanon ansiosta teejuoma voi valmistaa kahvia esimerkiksi 65 prosenttia vähemmän kofeiinilla iltapäivällä.

Painopiste – älykäs ruoanlaitto 

älykäs keittiö-laite-tarjotin-liitäntä-sovellus-uuni-ruoanlaitto-sisällä-valokuva-aeg

Tarvitset vain älylaitteen, jotta voit hyödyntää nykyaikaisia ​​innovaatioita. Jokainen sovellus on optimoitu älypuhelimille ja tableteille, jotta se tavoittaa mahdollisimman monet käyttäjät. Tämän AEG -höyrystimen sisällä on kamera, joka lähettää valokuvia ruoasta liitetylle laitteelle sovelluksen kautta.

Sisäänrakennettu älykäs höyrylaiva – käytännöllinen valinta jokaiseen kotiin

älykäs-keittiö-laitteet-älykäs-uuni-moderni-keittiö-procombi-plus-aeg

AEG-höyrystin on monitoimilaite keittiöön asennettavaksi, mikä takaa tasaisen lämpötilan ja kosteuden uunissa. Siinä on myös kaunis muotoilu, joka sopii moderniin keittiöön.

Moderni asuminen älykkään jääkaapin kanssa

älykäs-keittiö-laitteet-uutiset-musiikki-jääkaappi-samsung-perhe-keskus

Seuraavaksi esittelemme Samsungin jääkaapin, jossa on ulkoinen näyttö ja joka sopii musiikkiin, videoihin, radioon ja jopa televisioon. Joten sinulla on nämä neljä laitetta yhdessä. Voit myös jättää muistiinpanoja näytölle muille perheenjäsenille.

Älykkäät keittiökoneet ovat ystäväsi, kun lähdet ostoksille

älykäs-keittiö-laitteet-info-jääkaappi-tarkista-sisältö-supermarket-samsung

Samsungin jääkaapin sisäosaan on integroitu kamera, jonka avulla voit katsoa saatavilla olevia ja siten myös tarvittavia tuotteita. Voit myös laittaa tavaroihin virtuaalisia tarroja, joissa on parasta ennen -päivämäärä.

Verkkokeittiölaitteissa on yleensä sovellusyhteys 

älykkäät keittiökoneet-kotitalousvaaka-ilmainen sovellus-ipad-punainen-käytännöllinen pudotus

Pudota – pienet kodin vaa’at iPadiin liitettävällä sovelluksella tuovat uuden teknologian ruoanvalmistukseen. Se sisältää kaikki kotitalouksien vaakojen tavalliset toiminnot, mutta myös joitain erikoislaitteita. Erilaisten reseptien lisäksi se laskee tarvitsemasi mittasuhteet, vaikka olisit lisännyt enemmän tai vähemmän tuotetta.

Nämä älykkäät kotivaaka, jossa on sovellusliitäntä, auttavat ruoanlaitossa tai leivonnassa

älykkäät keittiökoneet-kotitalous-vaa'at-ohjeet-tarjotin-tekniikka-pudotus

Yksityiskohtaiset ohjeet kotivaa’oista auttavat myös huonoja kokkeja. Se on todella yksinkertaista, etkä voi tehdä mitään väärin.

Älykäs ja terveellinen syöminen innovatiivisilla ruokailuvälineillä

älykkäät keittiökoneet-haarukat-eri värit-syövät-ruoka-hapifork

HAPIfork on innovatiivinen Bluetooth -haarukka, joka mittaa syömisen nopeutta. Se voidaan asettaa antamaan värähtelevää vihjettä, jotta puret aterian vain 10 sekunnin välein.

Aitoa ruokaa älykkäiden keittiökoneiden avulla ja saat kauniin hahmon

älykkäät keittiökoneet-älykäs haarukka-sovellus-yhteys-salaatti-ruoka-nopeus-hapifork

Elektroninen haarukka auttaa hallitsemaan syömistä ja parantamaan ruokailutottumuksia. Mittauksen jälkeen tiedot ladataan sovellukseen Bluetoothin tai USB: n kautta. Joten sinulla on jo oikea ruoka hallinnassa.

Älypannu – esimiehesi paistamiseen

älykäs-keittiö-laitteet-älykäs-paistinpannu-ilmainen-sovellusliitäntä-pantelligent

Älykkäät keittiökoneet saavat yhä enemmän suosiota. Pantelligent -paistinpannu on taas yhdistetty älypuhelimeen sovelluksen kautta. Se näyttää normaalilta pannulta, mutta siinä on tekniikka, joka hallitsee paistamista.

Käytä älylaitteita keittiössä säästääksesi aikaa

älykäs keittiö-laite-pannu-sovellus-matkapuhelin-matkapuhelin-ohjeet-pantelligent

Ilmainen sovellus antaa sinulle ohjeita hyvästä paahdosta oikeassa lämpötilassa. Smart Frying Panin avulla sinulla on paras sous -kokki kotona.

Voit myös kytkeä älylaitteet päälle toisesta huoneesta

älykkäät-keittiökoneet-vedenkeittimet-älylaitteet-kytkimet-ikettle

Maailman ensimmäinen vedenkeitin on iKettle. Jälleen se mahdollistaa etäkäytön älypuhelimen kautta. Nyt voit nukkua vielä muutaman minuutin ilman huolta.

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista