15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön pesualtaat – käytännöllisiä vinkkejä keittiön pesualtaiden ja pesualtaiden asentamiseen

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; Pesuallas

Vaikka et olisikaan erityisen innostunut ruoanlaitosta tai leivonnasta, keittiön pesualtaat ovat olennaisia ​​sisustuselementtejä, jotka voivat helpottaa ruoanlaittoa. Keittiön pesualtailla on erittäin tärkeä rooli tässä halutussa oleskelutilassa käsien pesusta astianpesuun. Haluaisimme etukäteen keskustella pesualtaiden perustyyppien eduista ja haitoista. Tästä syystä harkitsemme näitä tämänpäiväisessä viestissämme sekä kokoonpanon että asennustyypin suhteen.

Pesuallas keittiöön – asennustyypit

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; pesuallas moderni sisäänrakennettu pesuallas

Yleisin keittiön pesualtaan asennusmenetelmä on työtason esileikatun reiän kautta, johon voit asettaa laitteen. Tässä tapauksessa pesualtaan ympärillä oleva leveä reuna tukee sitä levyn päällä. Tämä tiivistetään yleensä silikonilla vesitiiviin istuvuuden saavuttamiseksi.

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; pesuallas sisäänrakennettu pesuallas keittiösaari

Yleensä nämä pesualtaat on erittäin helppo asentaa, koska ne napsahtavat käytännössä paikalleen ennen tiivistämistä. Koska tämä on yleisin vaihtoehto, tällaiset keittiön pesualtaat on helppo löytää jopa suurista myyntiosastoista. Lisäksi nämä ovat tyypillisesti saatavana halvemmalla kuin alitiski tai sisäänrakennettu pesuallas.

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; Pesuallas ruostumattomasta teräksestä valmistetun keittiön takaseinä laatoitettu

Tällä versiolla on kuitenkin joitain toiminnallisia ja esteettisiä haittoja. Koska reunan reunat ovat näkyvissä, on lähes mahdotonta kaataa ruokaa tai nesteitä suoraan pesualtaaseen. Tämä vaikeuttaa reunojen ja keittiötason puhdistamista yleensä. Myös tiukassa keittiössä tuuma tai kaksi kehystä voi olla kriittinen keittiön työtasolle. Muiden mallien suunnittelussa on puhtaat linjat. Tämän vuoksi näemme joskus edellä mainitut keittiön lavuaarit ei -toivottuina ja vanhentuneina.

Allasallas

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; pesuallas lime vodka pullot lasit leikkuulauta ravistin

Kuten nimestä voi päätellä, voit kiinnittää nämä keittiöallas työtason alapuolelle. Erityisesti valmistetut kiinnikkeet varmistavat, että pesuallas pysyy paikallaan tai kaapin alarakenne tukee sitä alhaalta.

pesuallas keittiöön käytännön vinkkejä puisen kattokeittiön työtason hedelmien asentamiseen

Undermount -pesualtaat ovat ratkaisu lähes kaikkiin edellä mainittujen varianttien negatiivisiin puoliin. Kehyksetön siirtyminen mahdollistaa helpomman puhdistamisen ja modernin esteettisyyden, ja tällaiset keittiöalustat vievät vähemmän työtasoa kuin muut samankokoiset.

pesuallas keittiöön käytännön vinkkejä ikkunan taivaslampun asentamisesta marmoritasolle

Alimaltaisilla nieluilla on kuitenkin myös osansa negatiivisia puolia. Ne ovat yleensä kalliimpia ja saattavat vaatia kiinnitysjärjestelmän huolellisen suunnittelun, jos pesuallas on erityisen raskas. Vaikka ruoka ja muut roskat eivät juutu työtason yläosaan, voit löytää tähteitä sisäreunasta.

Integroitu pesuallas keittiöön

pesuallas keittiöön Käytännön vinkkejä ikkunan kaksoispesualtaan asentamiseen ruostumattomasta teräksestä valmistetulle astianpesukoneen aukolle

Uppoasennuksen yhteydessä myös keittiön työtason pinta avautuu pesualtaaseen ilman reunoja, ilman reunoja tai muutoksia. Tämä saavutetaan usein kiinteillä materiaaleilla tekemällä keittiön pesuallas samasta kiintoaineesta kuin työtaso. Nämä kaksi tuotetta valmistetaan kuitenkin erikseen ja ne on liitetty liimasaumalla, joka on lähes näkymätön. Tämän sisäänrakennetun pesualtaan muut versiot voidaan varustaa laatoitetuilla työtasoilla, jolloin laatat voivat ulottua reunaan.

keittiön pesualtaat käytännön vinkkejä keittiöaltaan asentamiseen & amp; pesuallas ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni

Keittiön integroiduilla pesualtailla on samat tilaa säästävät ja helposti puhdistettavat ominaisuudet kuin alipinnoilla, mutta lisäetuna on kestävä materiaali, kuten ruostumaton teräs tai keraaminen. Vaikka jotkut pitävät ruostumattomasta teräksestä valmistetun pesualtaan ulkoasusta, toiset pitävät toivottavana käyttää eri kiinteää ainetta.

keittiön pesuallas käytännöllisiä vinkkejä ikkunan radioaseman vesikannuun asennettavaksi viisto katto istutus kukkaruukut

Integroidun keittiön pesualtaan haitat liittyvät suurelta osin valmistuskustannuksiin. Koska tällaiset keittiöallas on mittatilaustyönä työtason kanssa, et voi ostaa niitä valmiina tuotteina. Ennen kaikkea ne on tilattava etukäteen, ja siksi ne ovat kalliita ja harvinaisia. Lisäksi väärin asennetun tai vahingoittuneen sisäänrakennetun keittiön pesualtaan vaihtaminen voi olla monimutkaista.

Keittiön pesuallas

pesuallas keittiöön käytännöllisiä vinkkejä puukeraamisten keittiövälineiden asentamiseen kupit ikkunat

Pesualtaan suunnittelu viittaa myös monenlaisiin ominaisuuksiin, jotka vaihtelevat tulppareikien määrästä altaan muotoon ja määrään. Yhden kulhon keittiöallas on loogisesti yksi yksikkö, jota ei ole jaettu erillisiin alueisiin. Tämä versio on ihanteellinen, kun haluat säästää tilaa. Sitä on saatavana eri kokoja ja muotoja pienempinä pyöreinä pesualtaina tai suurempina, suorakulmaisina malleina.

keittiön pesuallas käytännöllisiä vinkkejä marmorisen työtason keittiön takaseinän leikkuulaudan seinäyksikön perusyksikön asentamiseen

Koska pesualtaita ei ole jaettu kahteen tai useampaan hyllyyn, niihin mahtuu laajempi valikoima ruoanlaittovälineitä, kuten suuria kattiloita ja pannuja. Ne ovat myös tyypillisesti halvempia kuin kaksinkertaiset kulhot ja toimivat hyvin toissijaisina keittiön pesualtaina tai pesutupa. Yksiosaiset keittiön pesualtaat voivat käyttää enemmän vettä ja pesuainetta sen mukaan, miten valmistat ruokia. Et voi lajitella erilaisia ​​astioita erikseen, mikä voi johtaa tiettyyn sotkuun.

Pesuallas keittiöön, jossa on kaksi säilytystilaa

keittiön pesuallas käytännöllisiä vinkkejä ikkunan kaksoispesualtaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun astianpesukoneen uunin laattojen asentamiseen

Samoin kaksoisallas on myös melko itsestään selvä. Tämä koostuu joko suuresta pesuallasta, jossa on väliseinä, tai kahdesta eri kulhosta, jotka on kehystetty yhteen altaaseen. Vakiokokoonpano on yhdistelmä kahdesta erikokoisesta vierekkäisestä osastosta tai syvemmästä ja matalammasta altaasta. Markkinoilta on kuitenkin mahdollista löytää myös pesualtaita keittiöihin, joissa on kaksi samankokoista hyllyä. Tämä voi olla suuri vaihtelu kotiisi, koska se sopii erinomaisesti sekä esivalmisteluun että kuivaukseen.

keittiön pesuallas käytännöllisiä vinkkejä ikkunoiden asentamiseen kaksoisallas ruostumattomasta teräksestä valmistettu peili keittiön takaseinä

Joten kaksoisallas on monipuolisempi kuin muut versiot. Tämä tarkoittaa, että käytät myös vähemmän vettä ja voit helposti käyttää lisävarusteita, kuten leikkuulautaa tai seulaa. Tällaiset keittiön pesualtaat maksavat tietysti enemmän ja sopivat siksi paremmin suurempiin huoneisiin kuin pienempiin keittiöalueisiin. Kahden lokeron vuoksi voi myös olla vaikeaa pestä suuria esineitä tai käyttää niitä ruoanlaittoon.

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista