15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Keittiön trendit 2017 – enemmän avoimuutta ja sujuvia siirtymiä

Keittiötrendit 2017 -avettu-keittiö-virtaava-siirtymät-valkoinen-harmaa

Jos uskot trenditutkija Frank A.Reinhardtiin, klassinen keittiö kärsii seuraavien vuosien aikana saman kohtalon kuin Walkman, VW Beetle tai levyke: niitä tuskin on enää olemassa. Klassisessa keittiössä Reinhardt tarkoittaa sisäänrakennettua keittiötä, joka on tilallisesti erotettu muusta huoneistosta ja asennetaan melko pieneen huoneeseen säästääkseen mahdollisimman paljon tilaa. Nykyinen suuntaus on rakentaa avoin keittiö, joka virtaa tasaisesti ruokasaliin – jossa puolestaan ​​ei ole väliseinää olohuonetta kohti. Tämä luo reilusti mitoitetun alueen, jossa yhteisöelämä tapahtuu talossa. Herää nyt kysymys: miltä tulevaisuuden keittiö näyttää? Lue lisää vuoden 2017 keittiön trendeistä!

Keittiötrendit 2017 – Uskalla olla avoimempi

keittiö trendit-keittiö-yksikkö-valkoinen-valo-puu-epäsuora-led-valo

Yksi asia ensin: keittiö ei menetä asemaansa sosiaalisen elämän keskuksena. Pikemminkin sen taustalla on uusi huonesuunnittelu, koska et enää eristä itseäsi ruoanlaiton aikana, vaan valmistat aterioita keskellä olohuonetta.

Keittiö menettää kuitenkin perinteisen ilmeensä. Läpinäkymättömät kaapit, joissa on usein melko viileä etuosa, ovat menneisyyttä, samoin kuin toimivuus. Sen sijaan keittiö on osa olohuonetta, ja se on sovitettu vastaamaan huoneen muita huonekaluja. Lasirintamilla tai avohyllyillä varustettuja vitriinejä käytetään yhä enemmän lauttojen, kattiloiden ja vastaavien säilyttämiseen. Joten keittiövälineitä ei ole aiemmin piilotettu, vaan ne on integroitu yleiseen suunnittelukonseptiin.

Sujuvat siirtymät kaikin puolin

moderni-keittiö-trendit-avoin-keittiö-saari-puu-valkoinen-yhdistelmä

Joten siirtymät eri alueiden välillä ovat sujuvia, mutta myös suunnittelun kannalta. Jos katsoisit vain käytettyjä huonekaluja, et voisi eri kotitalouksissa sanoa, mikä osa kuuluu mihin alueeseen. Palveluntarjoajat pitävät xxxlutz.de ovat jo alkaneet tarjota täydellisesti sopivia huonekaluja, joilla ruokailutila-olohuone-keittiö yhdistetään täysin.

Tämä suuntaus – pois toiminnallisuudesta kohti viihtyisyyttä – voimistuu seuraavien vuosien aikana, kunnes lopulta Reinhardtin mukaan “tyypilliset termit olohuone tai keittiö hajoavat lopulta”.

Keittiötrendit 2017 – Ruoanlaitto tapahtuu keskellä

keittiön trendit-saari-baarijakkara-valkoinen-työtaso

Se, että keittoalue muuttuu yhä tilavammaksi tämän kehityksen myötä, avaa myös täysin uusia mahdollisuuksia yksittäisten komponenttien muodostumiseen. Menneisyyden ja nykyisyyden väliset erot näkyvät selvimmin lieden tai keittotason asennossa.

Ne eivät ole enää seinällä, vaan yhä useammin saarina keittoalueen keskellä. Edut: liesi on tavoitettavissa kaikilta puolilta, eikä ruoanlaiton aikana ole selkääsi perheellesi, vaan olet täysin integroitunut keskusteluun.

Keittiötrendit 2017 – inventaario täydentyy

moderni keittiö-ruskea-valkoinen sisäänrakennettu astianpesukone

Keittiön uuden avoimuuden aikana voidaan määrittää toinen looginen kehitys: Kodinkoneet loistavat uudessa loistossaan. Koska niitä ei enää säilytetä läpinäkymättömien etuosien takana, vaan avoimesti lasin takana, muotoilulla on nyt tärkeä rooli ostopäätöksessä.

Aiemmin oli kyse pääasiassa tehtävänsä tekemisestä tällaisten laitteiden kanssa, mutta nyt on olemassa uusi komponentti estetiikan muodossa. Tämä suuntaus on jo heijastunut lähinnä huonekaluliikkeiden valikoimiin. Muovin sijasta keittiölaitteiden ulkoasua hallitsee nyt lasi tai ruostumaton teräs.

Kuvat CC0 Pixabay.com

Previous Post
Pisteiden ruokavalio – Tämä siisti taulukko auttaa sinua laihduttamaan
Next Post
Suunnittele oma kalenteri – 12 hyödyllistä käsityöideaa seinälle ja pöydälle