15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni keittiö yhdistää esteettisyyden ja toimivuuden

Suunnitteluideoita lasikeittiön takaseinä vihreä

Menit keittiöön tekemään illallisen. Tänään menet keittiöön kokemaan jotain. the moderni keittiö siitä on tullut esteettinen monitoimitila.

Moderni keittiö – monitoiminen elämän keskus

Keittiön suunnitteluhuone kuvat valkoinen keittiö

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana keittiö on muuttunut viestintäkeskukseksi. Tämä muutos liittyy läheisesti kotitalouden uusiin vaatimuksiin. the moderni keittiö on saatavana eri versioina, jotta sopiva ratkaisu löytyy jokaiseen huoneeseen. Keittiöohjelmat tarjoavat mahdollisuuden yhdistää yksittäiset moduulit yksilöllisten tarpeiden mukaan. Suuntaus on selvä – keittiö on vakiinnuttanut asemansa. Käytettävissä olevan tilan mukaan riippuu siitä, onko se osa oleskelutilaa vai erillinen huone yhdessä ruokailutilan kanssa. Myös keittiösaari istuimineen on integroitu täydellisesti keittiökonseptiin.

Moderni keittiö – trendikkäitä materiaaleja, värejä ja sisustusta

Puu musta aksentti laitteet ruokailutila

Yksinkertaiset värit, selkeät linjat ja puristinen, minimalistinen ilme määrittävät keittiön ulkoasun. Suunnittelussa keskitytään usein kiiltäviin kalvopintoihin ja metalliosiin. Modernissa keittiössä on korkealaatuisia materiaaleja, kuten graniittia tai lasia. the moderni keittiö Nykyään on vaikea kuvitella ilman sisustusta – koristeelliset hyllyt ja lasiset takaseinät ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Lisäksi kontrastiset väri- ja materiaaliyhdistelmät vaikuttavat trendikkääseen ulkonäköön. Älykkäät värit, kuten punainen ja violetti, antavat huoneelle yksilöllisyyttä, kun taas valkoinen ja sininen rentouttavat aisteja. Minimalistiseen tyyliin suunnitellut keittiökaapit täydentävät muotoilua. Niin kutsutut kahvat, jotka jälleen kerran korostavat selvästi puristista estetiikkaa, ovat myös erittäin muodissa.

punaisen keittiön splashback -puulaskurin suunnitteluideoita

Ammattilaiset auttavat mielellään haasteessa suunnitella oma unelmakeittiö. Kokenut tiimi Küchen Aktuellista ei vain tiedä tarkalleen, mikä on trendiä, vaan myös sen, miten trendit toteutetaan. Yksilöllisestä neuvonnasta mittauksiin ja kokoonpanoon – asiantuntijat tarjoavat laajan valikoiman palveluita. Kuka yksi Osta modernit keittiöt Küchen Aktuellista voi luottaa laajaan tarjontaan.

Previous Post
Lisää ympäristötietoisuutta: Tästä lähtien ostajien on maksettava Aldin ohuista muovipusseista
Next Post
Tinker -ikkunakuvia syksyyn – 20 ideaa ja mallia