15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seinälaatat keittiöön – 20 inspiraatiota ja sisustusideoita

Seinälaatat keittiöön moderni-harmaa-kuvio-viisto katto-musta-pohjaiset kaapit-seinäkello

The Seinälaatat keittiöön Niitä löytyy monia eri malleja ja kokoja, ja ne voidaan mukauttaa mihin tahansa sisustustyyliin. Seinälle sopivilla keittiölaatoilla voit yhdistää esteettisyyden ja edut huoneen suunnittelussa. Tässä artikkelissa esittelemme seinälaattojen eri mahdollisuudet ja hienoja keittiöideoita. Anna tämän innostaa sinua ja löytää paras muotoilu omaan keittiöön!

Seinälaatat keittiöön moderniin tyyliin

Seinälaatat keittiöön moderni-marmori-valkoinen-keittiökaapit-liesituuletin

Olipa moderni, klassinen, välimerellinen tai maalaismainen – keittiön seinälaatat sopivat jokaiseen sisustustyyliin ja tarjoavat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja. Laajan materiaalivalikoiman ansiosta voit perustaa keittiön yksilöllisesti ja oman maun mukaan. Moderneissa keittiöissä suositellaan joko vaaleita luonnollisia sävyjä tai tummaa värimaailmaa, joka on sovitettu yhteen kalusteiden kanssa. Tehokkaalla asennuskuviolla varustetut marmoriset seinälaatat sopivat täydellisesti valkoisiin minimalistisiin keittiöihin ja niistä tulee todellinen katseenvangitsija sisätiloissa.

Suuret seinälaatat keittiöön

Keittiön seinälaatat beige-iso-laatat-moderni-sisustus-keittiö-saari-valkoinen

Toinen silmiinpistävä sisustusidea nykyaikaiseen keittiöön ovat suuret seinälaatat.Laattojen suuri muoto herättää välittömästi huomion ja se voidaan saada miltä tahansa. Valitse vaalea sävy, kuten beige tai vaaleanharmaa luodaksesi luonnollisen tunnelman.

Keittiön seinäpaneelit – 30 ideaa keittiöpeilistä erolla

35 ideaa keittiön takaseinän suunnitteluun – laatat, lasi tai kivi

Roiskesuoja keittiöön – 90 hienoa ideaa keittiön roiskeille

Keittiön laatat epätavallisessa muodossa seinälle

Keittiön seinälaatat harmaa-moderni-mielenkiintoinen-muotoinen keittiön peili-idea-liesi

Jos tavalliset asennuskuviot tuntuvat hieman tylsiltä, ​​voit luoda houkuttelevan vaikutelman eri muotoisia keittiölaattoja varten keittiöön. Matta tai kiiltävä väri tuo esiin laattojen epätavallisen muodon ja parantaa niiden vaikutusta. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja valitse näyttävä malli keittiöön.

Sisusta keittiö harmaalla

Seinälaatat keittiöön moderni-minimalistinen-mosaiikki-harmaa-laattalattia

Kalusteiden harmaata väriä kutsutaan yleisesti kylmäksi, mutta sillä on kiistaton tyylikkyys erityisesti keittiössä. Harmaat keittiön etuseinät ja seinälaatat yhdistyvät kauniisti ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin laitteisiin, ja niitä löytyy monista eri sävyistä, kuten vaaleanharmaa, antrasiitti, tummanharmaa ja muut.

Harmaat seinälaatat keittiöön, jossa on puiset keittiökaapit

seinälaatat-keittiö-mosaiikki-valkoinen-harmaa-keittiökaapit-puu-keittiösaari

Keittiön tulee olla asunnon keskeinen kohta siten, että siellä on aina miellyttävä ilmapiiri. Vaaleasta puusta valmistettuja keittiön etuosia täydentää optisesti valkoinen ja harmaa laattapeili, joka on verhottu mosaiikkilaatoilla.

Keittiön laatat seinälle ja keittiön saarelle

seinälaatat-keittiö-harmaa-keittiö takaseinä-keittiö saari-puulattia-seinään kiinnitettävät kaapit-valkoinen

Samojen laattojen yhdistelmä keittiön takaseinää ja keittiösaarta edustaa luovaa ja omaperäistä sisustusideaa keittiöön. Voit joko käyttää täsmälleen samoja keittiölaattoja molemmille tai päättää vain samanlaisesta väristä tai rakenteesta.

Keittiön seinälaatat valkoisina – metrolaatat

seinälaatat-keittiö-valkoinen-lattia-laatat-kuvio-punaiset-tuolit-valkoinen-palkki-katto

Klassikko keittiön seinälaattojen joukossa on ns. Aiemmin niitä käytettiin vain seinäverhouksina metroasemille Euroopassa ja Pohjois -Amerikassa, mutta nyt niistä tulee yhä tärkeämpiä modernissa keittiö- ja kylpyhuonerakenteessa.

Vaihtoehdot sisustamiseen valkoisilla metrolaatoilla

seinälaatat-keittiö-valkoinen-musta-kaakeloitu-peili-punainen-seinät-riippuvalaisimet

Metrolaatoista valmistettu laattapeili tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja keittiön suunnitteluun. Jos valitset klassiset valkoiset kiiltävät laatat, ne voidaan yhdistää kauniisti värillisiin tai tummiin seiniin ja huonekaluihin. Keittiön tummemmat seinälaatat vaativat kuitenkin vähemmän huoltoa ja ovat myös hyvä päätös.

Mosaiikki seinälaatat keittiöön

seinälaatat-keittiö-moderni-keittiö-laatat-mosaiikki-keittiön takaseinä-tyylikäs

Tyylikkäät mosaiikkilaatat ovat aina trendikkäitä ja herättävät katseen sisätiloissa. Riippumatta siitä, ovatko ne yksivärisiä vai erikoisen näköisiä – pienet, kiiltävät laatat kaunistavat ja virkistävät keittiösi. Valtava valikoima malleja mahdollistaa yksilöllisyyden ja luovuuden keittiösuunnittelussa.

Epätavallinen keittiölaattojen mosaiikki

seinälaatat-keittiö-mosaiikki-ruskea-keittiö-laatta-työtasot-liesi

Jos haluat erikoislaattapeilin, joka on valmistettu useista väreistä koostuvista mosaiikkilaatoista, keittiön rintamilla ja työtasoilla tulee olla samanlainen värimaailma. Lisäksi niiden tulisi olla yksivärisiä ja yksinkertaisia, jotta kalusteet eivät ole liian kitkisiä.

Keittiö tummilla sävyillä

seinälaatat-keittiö-mosaiikki-keittiö-laatat-tummat kalusteet-työtaso-kivi

Jos olet valinnut keittiöösi tummat sävyt, voit luoda mukavan kontrastin vastaavan laattapeilin avulla. Kahden tai neljän eri värin mosaiikkilaatat näyttävät erityisen kauniilta yhdessä tummien kalusteiden kanssa ja luovat upean kokonaiskuvan.

Välimeren seinälaatat keittiöön

Seinälaatat-keittiö-välimeren-tyylinen-keittiö-peili-sininen-työtasot

Laattatyöt puhuvat Välimeren kreikkalaisesta sisustustyylistä, ja ne yhdessä vaaleiden värien kanssa tuovat suosittuun eteläisen tunnelman omaan neljään seinään. Haluatko luoda tällaisen tunnelman keittiöösi? Yhdistä valkoiset kalusteet näyteseinälaattoihin ja sinisiin työtasoihin saadaksesi huoneeseen Välimeren tunnelman.

Seinälaatat, joissa on kuvioita keittiön takaseinään

seinälaatat-keittiö-kuvio-sininen-keittiön takaseinä-liesi-harmaa-kaapit

Suositut kuvioidut seinälaatat muistuttavat myös maalaistyylisiä huoneistoja. Ne tarjoavat mielenkiintoisia värisävyjä ja motiiveja huoneiden suunnittelussa, ja niitä käytetään parhaiten yhdessä tavallisten keittiön etuosien kanssa.

Vintage -sisustus ja patchwork -seinälaatat keittiöön

seinälaatat-keittiö-tilkkutäkki-kuvio-valkoinen-kalusteet-pesuallas-laventeli

Jos pidät tilkkutäkistä, voit käyttää sitä keittiön seinälaattojen suunnitteluun. Voit piristää mitä tahansa yksiväristä sisustusta ja lisätä värejä. Kuitenkin patchwork-keittiölaattoja suositellaan vain keittiöihin, joissa on yksiväriset kalusteet, muuten tyylikkään yleisilmeen riski on olemassa.

Maalaistyyliset keittiölaatat

seinälaatat-keittiö-välimerellinen-kalusteet-laattakuvio-keittiö-peili-liesi

Tilkkulevyjä valittaessa tulee edetä huolellisesti ja valita värit tarkasti. Oikea väriyhdistelmä on tässä välttämätön. Vinkkimme: Ennen kuin asennat keittiön seinälaatat, valitse muutama eri vaihtoehto ja tarkista, miten ne yhdistyvät keittiön etuosiin. Vasta sen jälkeen voit päättää, mistä vaihtoehdosta pidät eniten.

Värikäs keittiö seinälaatoilla

seinälaatat-keittiö-vihreä-värikäs-sisustus-avoin-olohuone-vihreä-seinä

Kirkkaat värisävyt sisätiloissa luovat hyvän tunnelman ja ovat erityisen silmiinpistäviä. Ei ole väliä onko asunto pieni vai suuri – hauska väri virkistää jokaisen huoneen. Esimerkiksi keittiön vihreät seinälaatat herättävät tunnelmaa ja muistuttavat luontoa.

Yhdistä keittiön seinälaattojen väri kalusteiden kanssa

seinälaatat-keittiö-punainen-väri-aksentti-harmaa-työtasot-keittiökaapit

Saat dramaattisemman vaikutelman asettamalla keittiöön punaisia ​​seinälaattoja. Ne yhdistyvät kauniisti tummanharmaan tai mustan etuosan kanssa ja sopivat hyvin moderniin tai minimalistiseen keittiöön.

Sisusta keittiö valkoiseksi ja siniseksi

seinälaatat-keittiö-pieni-valkoinen-keittiö-kaapit-laatat-väri-aksentti-tummansininen

Minkä tahansa väriset metrolaatat toimivat hyvin keittiön peilinä ja roiskesuojana. Jos kuitenkin valitset tummemman värin, kuten sinisen tai vihreän, se on mieluiten yhdistettävä valkoisiin etupintoihin.

Retro keittiö, jossa seinälaatat

seinälaatat-keittiö-retro-kalusteet-valkoinen-vaaleanvihreä-vintage-tyyli

Jos pidät amerikkalaisten elokuvien retrokeittiöistä, voit myös perustaa oman keittiön tähän tyyliin. Suositellaan valkoisia metrolaattoja ja pastellivärejä, kuten vihreää, sinistä, vaaleanpunaista tai keltaista. Yhdistä vastaavien lattialaattojen kanssa ja luo täydellinen retrokeittiö.

Previous Post
Moderni kylpyhuone – suunnitteluideoita ja vinkkejä
Next Post
Joulupallojen tekeminen lasten kanssa – 13 jännittävää ideaa ja ohjeet