15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee itse kestäviä joululahjapakkauksia – 15 ympäristöystävällistä ideaa

kestävät pakkausjoululahjat ympäristöystävälliset pakkausideat

Onko mitään mukavampaa kuin lahjojen purkaminen? Suuret ja pienet odottavat lahjojensa avaamista ja jossain vaiheessa pidät kauniita pakkauksia itsestäänselvyytenä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse liioitella sitä, koska se ei näytä ollenkaan tunnelmalliselta, kun näet paperin ja pahvin määrän makaavan jätepaperisäiliön ympärillä joulun jälkeen. Joten ehkä jokainen voi kysyä itseltään kysymyksen: Pitääkö sen todella aina olla käärepaperia? Jo nyt on olemassa monia alkuperäisiä ideoita kestävän pakkauksen suunnitteluun jouluksi.

Kestävä pakkaus: tee itse käärepaperi joululahjoja varten

kestävä pakkaus joululahja ruskea voimapaperi

Itse asiassa värillistä käärepaperia ei tarvitse lainkaan ostaa. Koska jokainen paljas paperi voidaan suunnitella ilmakehän ja ennen kaikkea yksilöllisesti. Olipa paljas valkoinen tai ruskea voimapaperi, jokaisesta perinteisestä paperista tulee todellinen taideteos, jos koristat sen jouluksi värikynillä, tarroilla, postimerkeillä, nauhoilla tai kimalluksella.

Kestävä pakkaus, joka on valmistettu kierrätys- tai kierrätyspaperista: voimapaperi tai aikakauslehti, sanomalehti tai kirjan sivut

kestävä pakkaus joululahja sanomalehtipaperi

Voit jopa käyttää jätepaperia joululahjojen kestävään pakkaamiseen. Ei siis paperihukkaa, mutta monet lukemattomat sanomalehdet tai viikkolehdet päätyvät ämpäriin. Vanhojen aikakauslehtien, sanomalehtien ja jopa kirjojen hävittämisen sijaan niiden sivuja voidaan käyttää lahjapakkauksina. Vanhat kartat, kaupunkisuunnitelmat, sarjakuvat, nuotit ja muut ovat ihanteellisia alkuperäisenä ja ennen kaikkea kestävänä pakkauksena.

Kestävä pakkaus joululahjoille – puulaatikko

kestävä pakkaus joululahja puulaatikko

Kestävä pakkaus voi olla myös laatikko, jota vastaanottaja voi edelleen käyttää. Olipa keksipurkki, puulaatikko tai pahvilaatikko, sillä ei ole väliä, onko se kaunis ja vakaa. Jopa sellainen, joka sinulla on kotona ja on hyvässä kunnossa, voidaan suunnitella ja muokata jouluksi ilman paljon vaivaa.

Käytä lahjaa kestävänä pakkauksena

kestävän pakkauksen joululahjakankaan kankaan sitomisohjeet

Kaunis lahja voidaan kääriä tehokkaasti toiseen, varsinkin jos se on valmistettu kankaasta. Jos aiot lahjoittaa huivin, pyyhkeen, t-paidan, paidan tai puseron, voit tehdä siitä kestävän pakkauksen käärimällä siihen pieniä yllätyksiä. Makeiset, mukava joulukortti ja ehkä pienet kosmetiikat ovat ihanteellisia tähän eivätkä varmasti rasita budjettia.

Kestävä pakkaus vanhoista vaatteista

kestävä pakkaus joululahja kangas vanhoja vaatteita

Kauniissa väreissä olevia keittiöpyyhkeitä tai huiveja voidaan käyttää upeasti kestävänä joululahjapakkauksena. Lisäksi yhtä tai toista vanhaa vaatetta voidaan käyttää, jos se on hyvässä kunnossa. Vanhat vaatteet, joissa on joulumotiiveja ja -kuvioita, ovat vaihtoehtoisesti punaisia ​​tai neulottuja.

Kestävä pakkaus pienille joululahjoille: metallipurkki

kestävä pakkaus joululahja metallirasia

Pieniä joululahjoja varten sinun pitäisi keksiä jotain todella luovaa. Mukava idea on suunnitella kahvi- tai metallipurkki, jossa on kansi, kauniiksi kestäväksi pakkaukseksi. Sinun on vain koristettava tölkin ulkopinta kauniisti, yksitellen ja olet valmis. Esimerkissä on käytetty hieman musiikkipaperia mielikuvituksellisesti ja jopa söpö tarra on temputtu sen kanssa.

Pieni joululahja lasissa

kestävä pakkaus joululahjalasi

Pienet lahjat, jotka on valittu huolellisesti, on myös pakattava huolellisesti ja yksilöllisesti, jotta vastaanottaja todella tuntee, että vähemmän on usein enemmän. Kiva ele ystävälle tai kollegalle tai pieni matkamuisto ystävän lapselle, monet pienet asiat näyttävät yksinkertaisesti upeilta kauniissa kannessa. Tätä varten sinun on valittava uusi, kaunis muurauspurkki, joka on tarpeeksi suuri säilyttämään kaikki pienet lahjat. Saat täydellisen lopputuloksen kiinnittämällä joulukortin tai -tarran kauniilla koristeellisella nauhalla.

Joululahja saviruukussa intohimoisille puutarhureille

kestävä pakkaus joululahja saviruukut puutarhanhoito

Onko sinulla ystävä, joka on intohimoinen puutarhuri? Täältä löydät täydelliset lahjapakkaukset persoonallisuuksille, jotka rakastavat kasvien kasvattamista. Kun olet löytänyt oikean lahjan jollekin, joka haluaa olla vehreyden ympäröimä, ei ole parempaa ja samalla kestävää pakkausta kuin kukkaruukku. Lahjan koosta riippuen valitse kaunis kukkaruukku tai useita pieniä ja sido se jousella täydelliseksi viimeistelyksi. Kiva lahjaidea harrastepuutarhureille on koota koko setti. Sen tulisi sisältää erityisistä kasvilajikkeista peräisin olevia siemeniä ja / tai mukuloita, sopivaa substraattia ja mahdollisesti lannoitteita.

Kääri joululahja savipannuun luovasti ja kestävästi

kestävä pakkaus joululahjan täyttö savipata

Vaikka poikaystävä tai tyttöystävä ei todellakaan ole kukkakulttuurin harrastaja, kaunis keraaminen kukkaruukku tarjoaa monia käyttötarkoituksia. Voit esimerkiksi pitää kynät siististi työpöydälläsi tai meikkiharjasi. Lisäksi sen sijaan, että täytät kukkaruukun siemenillä ja sipulilla, voit laittaa kosmetiikkatuotteita pieniin pakkauksiin, tositteisiin tai alennuskortteihin. Sido lopuksi mukava jousi ja varmista, että täyte ei vuoda.

Kestävä pakkaus: joululahja mukissa tai mukissa

kestävä pakkaus joululahja muki

Mukavana eleenä kollegoillesi tai yksinkertaisesti “kiitoksena” voit valmistaa pieniä syötäviä lahjoja ja pakata ne kuppeihin kestävällä tavalla. Jos et ole todella lahjakas evästeiden leipomisessa, voit laittaa vain tarvittavat tuotteet ja reseptin yhteen kauniiseen kuppiin. On suositeltavaa pakata sisältö tai ainesosat yksitellen pusseihin tai läpinäkyvään kalvoon, jotta niistä voi nauttia vielä muutaman päivän kuluttua.

Alkuperäinen kestävä pakkaus joululahjoille: kulho, puulaatikko, metalli tai pajukori

kestävä pakkaus joululahja -astia keraaminen kulho

Suuremmille lahjoille, jotka eivät koskaan mahtuisi kuppiin, voit tietysti käyttää suurempaa astiaa. Kulhot, kulhot ja lautaset sopivat tähän ja ne on valittava oikean kokoisina. Valmistettu keramiikasta, lasista tai metallista, ei ole väliä, onko säiliö käytännöllinen ja kaunis. Siitä huolimatta se näyttää varmasti jouluisammalta, jos valitset punaisen kulhon tai kulho, jossa on joulukuvioita.

kestävä pakkaus joululahja puulaatikko

Toinen idea kestävälle pakkaukselle, jota voidaan käyttää myös joulun jälkeen, on kauniisti järjestetty rakkaudella valitut lahjat tai joululahja laatikkoon tai koriin. Voit tehdä tämän etsimällä ensin mukavan puulaatikon, paju- tai metallikorin. Tyylikäs polkupyöräkori sopii tähän ideaan, tai voit ottaa yksinkertaisen puulaatikon ja koristaa sen lasiteella tai maalilla.

kestävä pakkaus joululahjakori metallia

Ennen kuin laitat tavarat laatikkoon tai koriin, sinun on peitettävä pohja paperilla, hopealangalla tai muulla, joka suojaa sisältöä jossain määrin. Lisäksi luovutettavat esineet voidaan kääriä yksitellen ja koristaa nauhoilla. Voit lisätä muutamia joulupalloja ja karkkia, jotka viimeistelevät täydellisesti kestävän pakkauksen.

kestävä pakkaus joululahja pajukori

Ajatus joululahjan luovuttamisesta koriin tai laatikkoon ei ole vain kestävä pakkaus, vaan myös erityisen käytännöllinen. Koska tällä tavalla jokainen lahja voidaan kuljettaa helposti ja helposti.

Previous Post
Birkenstockin sandaalit tyylikkäiksi kenkäsuunnitelmiksi tänä kesänä
Next Post
Kehitä lasten hienomotorisia taitoja peleillä ja harjoituksilla, joita he voivat tehdä itse