15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee viime hetken puku itse ompelematta – yksinkertaiset ohjeet karnevaaliasulle

tee viime hetken puku itsellesi ideoita-ohjeita-faching-karnevaalia

Olipa kyseessä juhla, Halloween tai Mardi Gras, puvut voivat tulla nopeasti tarpeellisiksi. Mutta jos olet odottanut hakua viimeiseen minuuttiin, sinut kutsuttiin juhliin vasta viime hetkellä tai etsit yksinkertaisesti erityisen yksinkertaisia ​​pukuideoita itsellesi, olet päätynyt artikkelissamme oikein. Jokainen DIY -karnevaaliasu sopii sekä aikuisille että lapsille. Haluatko Tee viime hetken puku itse ilman ompelemista ja tee vaikutusta kaikkiin muihin, katso seuraavat yksinkertaiset ohjeet ja ideat.

Tee viime hetken puku itse – ideoita jokapäiväisistä vaatteista

tee viime hetken puku itsellesi alice wonderland -korttisukat

Voit tehdä viime hetken puvun itse monista eri asioista. Saat puvun erityisen nopeasti ja helposti, jos vain selaat vaatekaappiasi ja käytät arkivaatteita. Mekko, neuletakki ja raidalliset sukat sopivat esimerkiksi Alice in Wonderlandille yllä kuvatulla tavalla. Valkoinen t-paita voidaan puolestaan ​​muuttaa pelikortiksi.

Tee oma flamingo -puku – ideoita naisille ja lapsille

Tee oma puku ilmapalloista – 13 DIY -ideaa tunnelmalliseen naamiointiin Halloweenille tai karnevaaleille

Tee kaktusasu itse lapsille & Aikuiset – ohjeet & Lisätarvikkeet

Tee viime hetken karnevaaliasu itse – ohjeet onnekasille

tee viime hetken puku itsellesi karnevaaliasu-karhu-karhu-sininen-huppu-korvat

Pidämme myös tätä onnenkarhun pukuideaa hyvin alkuperäisenä. Tähän sopii takki, jossa on huppu ja samanväriset housut. On parasta käyttää alushousuja, koska voit käyttää korkoja erityisen helposti. Jos haluat tehdä tämän viime hetken puvun itse, kiinnitä koukut huppuun ja korvat ovat valmiita.

Itse tekemäsi Mardi Gras -asut

tee viime hetken puku itsellesi onnekas karhu sininen fleece -takki

Jotta voit tehdä tämän viime hetken puvun itse, tarvitset myös tekstiilimaalia. Värit riippuvat kuviosta ja alushousun väristä, joten minkä karhun haluat tehdä. Leikkaa vatsaan ympyrä valkoisesta huopasta ja maalaa kuvio tähän ympyrään. Liimaa ympyrä takin vatsan alueelle kaksipuolisella teipillä.

Tinker -karnevaaliasut viime hetken projektina

tee viime hetken puku itsellesi onnekas karhu-idea-huopa-aurinko-korvat

Sen sijaan, että maalasit aiheet itse, voit myös tehdä kaikki tai suuren osan niistä huopasta ja lisätä vain muutaman aksentin tekstiilimaalilla, jos teet tämän viime hetken puvun itse. Jos et ole löytänyt romper -pukua, voit käyttää huopaa uudelleen korville korkkien sijaan. Ajattele välilehtiä. Niitä käytetään liimaamaan korvat huppuun, kuten näet hetken kuluttua.

Tee karnevaaliasut itse koko perheelle

tee viime hetken puku itse ryhmäpuku-perhe-karhu-bobble-tail

Leikkaa kankaasta pieniä rakoja, joihin korvat kiinnitetään. Työnnä korvien kielekkeet sisään ja taita kielekkeet ulospäin sisäpuolelta. Nyt voit kiinnittää ne huppuun liiman avulla. Jos teet tämän viime hetken puvun itse, älä unohda myöskään häntää. Bobbles sopivat tähän hyvin.

Mardi Gras -asut kotitekoisia – Pipomies

tee viime hetken puku itse letku-idea-diy-ilman ompelua

Mardi Gras -asuideoita voidaan toteuttaa monenlaisilla materiaaleilla ja asioilla. Tämä putkimies koostuu esimerkiksi kolmesta korista, joita käytetään usein lelujen säilyttämiseen. Tarvitset vain kaksi käsivartta ja kasvot, ja voit tehdä viime hetken puvun itse ompelematta. Ota selvää miten täällä:

Käsityöohjeet Mardi Grasille

viime hetken puku-tee-itse-nauha-tinker-lapset-aikuiset

Yksittäiset elementit liimataan yhteen teipillä. Irrota yläosa ja pohja kahdesta kolmesta korista, jotta letkut muodostuvat. Sinun tarvitsee vain leikata kolmannen korin pohja. Levitä kaksipuolinen teippi tuloksena olevien putkien reunoille, minkä jälkeen asetat aina yhden putken toisen päälle ja kiinnität sen reunoihin.

Tinker -kädet

viime hetken puku-tee-se-itse-köyhä-näppärä-sakset-puku-ideoita

Voit nyt tehdä käsivarret osista, jotka leikkasit korista. Tämä materiaali riittää kuitenkin vain lasten kokoille. Jos tämä puku on tarkoitettu aikuiselle, harkitse punaisen pöytäliinan tai muun valitsemasi kankaan käyttöä. Jos haluat tehdä hihat viime hetken asulle itse, muotoile ne yksinkertaisesti putkiksi ja liimaa päät uudelleen yhteen.

Alkuperäisiä pukuideoita

viime hetken puku-tee-se-itse-muovi-kori-teippi-kaksipuolinen diy

Täältä näet, miten teippi tulisi kiinnittää koreihin, jos teet viime hetken puku itse. Mitä enemmän teippiä käytät, sitä vakaampi puku on lopulta. Suljettu putken puoli muodostaa puvun pään. Lopuksi sinun on vielä suunniteltava kasvot ja kiinnitettävä hihat sen jälkeen, kun olet leikannut reikiä putkeen sivuilla oleville käsivarsille.

Kasvot pukuun

viime hetken puku-tee-itse-putki-punainen-kasvot-kaavain-tinker

Nopein tapa tehdä silmät on käyttää valkoista ja mustaa teippiä. Leikkaa vain ympyrät ja liimaa ne putkeen. Voit muotoilla suun haluamallasi tavalla. On parasta valmistaa kaavain, jolla voit siirtää ääriviivat. Leikkaa suu ulos, kun teet kasvot viime hetken asulle itse. Kiinnitä sitten verkko putken ja suun sisäpuolelle. Suu toimii kurkistusreikänä.

Viime hetken karnevaaliasu – etana 

viime hetken puku-tee-se-itse-etana-lapset-käärepaperi-etana-kuori-tunteet

Tämä etanapuku on vieläkin helpompi tehdä. Tarvitset vain käärepaperin, jonka kierrät ensin rullalle ja sitten rullalle. Tällä tavalla voit tehdä etanan kuoren viime hetken asulle itse. Kiinnitä kierre joka käännöksen jälkeen teipillä, jotta se ei hajoa.

Tee etanan kuori ja tunturi ruskealla paperilla

viime hetken puku-tee-se-itse-lapset-idea-tyttö-poika-karnevaalipuku

Sitten tarvitset neliönmuotoisen pahvin, jonka kiinnität reppuhihnoihin. Voit käyttää myös yksinkertaista nauhaa. Liimaa sitten kierre pahville ja etanan kuori on valmis. Jos teet viime hetken puvun itse, tarvitset silti tunteita. Kiinnitä käärepaperi pääpantaan. Tunnistimien päät on varustettu pomponeilla.

Tee viime hetken karnevaaliasu itse – villaa ja neuloja

viime hetken puku-tee-itse-villaneule-neulat-tinker-pehmolanka-puu

Arjen monipuolisimmat asiat voivat toimia pukuna. Entä jos pukeudut lankapalloksi? Tätä varten on parasta käyttää värillisiä putkenpuhdistusaineita. Sido ne yhteen niin, että solmut ovat keskellä ja etiketin takana. Sisätilan tulee olla ontto, jotta tilaa voidaan liikuttaa. Jos teet tämän viime hetken puvun itse, lisää pari käsintehtyjä puisia neuloja.

Tee luova karnevaaliasu pahvista

viime hetken puku-tee-se-itse-minun-käsityö-kierrätä-pahvi-maali

Teet tämän hahmon Minecraftista pahvilaatikosta. Se on loistava tapa kierrättää vanhat pahvilaatikot. Lisää ensin kaksi neliönmuotoista aukkoa ja luo sitten pikselin ilme kasvoille. Sitten voit tehdä viime hetken puvun hupun itse, joka on myös pahvista ja koristeltu värillisellä teipillä.

Tee Minescraft -puku itse

viime hetken puku-tee-se-itse-taita-pahvi-pahvi-liima-nauhat-pikseliä

Lopuksi sinun on tehtävä viime hetken puvun panssari itse. Katso yllä olevat ohjeet tämän tekemiseen. Panssarin tulee olla löysä edestä ja takaa, jotta se voi liikkua vapaasti. Idea sopii sekä lapsille että aikuisille karnevaaleihin ja muihin tilaisuuksiin.

Tee viime hetken puku huopasta – hymiöpuku

viime hetken-tee-itse-puku-hymiö-hymiö-keltainen-kangas-aikuiset

Tämä hauska hymiöpuku on valmistettu kokonaan huopasta, eikä sitä tarvitse ommella. Leikkaa kankaasta kaksi suurta ympyrää. Voit määrittää halkaisijan mittaamalla etäisyyden polvistasi niskaasi. Aseta molemmat ympyrät päällekkäin ja liimaa reunat yhteen, jättäen kaksi reikää sivuilla oleville käsivarsille ja yksi pään päälle, jos teet tämän viime hetken puvun itse. Löydät yksityiskohtaiset ohjeet videon avulla tässä.

Tee hauskoja emoji -pukuja itse

viime hetken puku-tee-itse-hymiö-huopa-liima-helppo

Voit joko maalata kasvot tekstiilimaalilla tai tehdä sen huopasta ja liimata sen sitten pukuun. Jos haluat tehdä viime hetken puvun itse, voit käyttää mitä tahansa hymiötä kasvona. Valitse naurava, hymyilevä tai anna hymiön kielensä ulos. Päätöksen teet itse!

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet