15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tee luovia karnevaalikoristeita lasissa kirkkaissa väreissä – hienoja ideoita jäljitellä

Juhlat ovat todella täydellisiä vain oikealla koristeella ja tietysti myös karnevaalijuhliin. Siksi meillä on hienoja ideoita karnevaalikoristeisiin, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen. Tarkemmin sanottuna kyse on karnevaalikoristeista lasissa, joiden avulla paitsi ruokapöytä voidaan suunnitella upeasti. Myös ikkunalaudat, sivupöydät tai buffet saavat viimeistelyn.

Karnevaalikoristeet lasissa - värikkäitä ideoita ohjeiden tekemiseksi

Lasin karnevaalikoristeita ei voi käyttää vain juhliin. Vaikka haluat vain luoda kodissasi täydellisen tunnelman niin kutsutulle viidennelle kaudelle, voit käyttää sitä ihanasti. Käytä konfettia ja kirkkaita värejä muissa muodoissa seuraavasti täydelliseen järjestelyyn!

Karnevaalikoristeet lasissa – maljakko konfetillä

Tee karnevaalikoristeet lasista konfetin ja kukkien kanssa

Tästä yksinkertaisesta, mutta kauniista lasimaljakko -koristeesta on kaksi vaihtoehtoa, jotka molemmat on todella helppo toteuttaa. Ensimmäisessä karnevaalikoristeessa lasissa voit käyttää keinotekoisia kukkia, jotka voit koota luodaksesi yksilöllisen kimppun ja näyttää missä tahansa maljakossa. Kun kukat ovat maljakossa, täytä ne vain konfetillä haluttuun korkeuteen.

Ohjeet karnevaalikoristeisiin lasissa - suunnittele maljakoita värikkäillä konfetilla tai sprinkleillä

Mutta jos haluat käyttää todellisia leikkokukkia, voit tehdä toisen vaihtoehdon karnevaalikoristeluun itse. Sitten tarvitset kaksi erikokoista maljakkoa, joissa pienempi voidaan sijoittaa isompaan. Lieriömäiset sopivat ihanteellisesti. Peitä pienemmän aukko alumiinifoliolla, pienellä pussilla, kalvolla tai jollakin muulla, aseta se suuren lasin keskelle ja levitä konfettia sen ympärille.

Maljakko sprinkleillä - tyylikkäitä ja iloisia kevätkoristeita karnevaaleille

Poista sitten folio ja täytä pieni maljakko varovasti vedellä (konfetti ei saa kastua). Laita nyt leikkokukat veteen ja olet valmis ja tehnyt nopeasti upean karnevaalikoristeen itse. Tai miten käyttäisit värikkäitä sprinklejä konfetin sijasta, kuten yllä olevassa esimerkissä?

Värikkäitä karnevaalikoristeita pöydälle – tee kynttilä vahaliiduista

Kotitekoisia kynttilöitä karnevaalipöydän koristeluun

Muutama kynttilä siellä täällä luo loistavan tunnelman. Mutta jos ne ovat myös kauniisti värikkäitä (mikä sopii myös Mardi Grasille), niiden ei tarvitse edes olla valaistuja vaikutelman aikaansaamiseksi. Entä sitten koristelasien käyttö kynttilöissä luodaksesi upean karnevaalikoristeen lasiin? Tarvitset:

 • mikä tahansa lasi
 • sydän
 • vaha
 • Väriliidut

Luovia karnevaalikoristeita lasivärisissä raidallisissa kynttilöissä värikynillä

Käytät vain väriliituja vahan värjäämiseen. Tätä varten leikkaa vahavärikynät, sulata kynttilävaha valmistajan ohjeiden mukaisesti ja lisää värilliset palat, kun vaha on vielä kuuma (tai sulaa molemmat samanaikaisesti). Sekoita kaikki yhteen, kunnes myös lyijykynät ovat sulanneet ja väri on jakautunut tasaisesti (jos lämpö ei riitä, lämmitä kaikki uudelleen). Aseta sydän lasiin ja kaada siihen kerros värillistä vahaa. Toista tämä muilla väreillä heti kun jokainen kerros on kovaa, kunnes lasi on lähes täynnä.

Kärki: Voit myös sekoittaa eteeristä öljyä mihin tahansa väriin tuoksukynttilöitä varten.

Tee karnevaalikoristeet – kirjava riisi muurausastian koristeluun

Koristele vain karnevaalia varten värillisellä riisillä

Jos haluat tehdä karnevaalikoristeen lasten kanssa, tämä idea sopii erinomaisesti. Sinun tarvitsee vain värjätä riisi elintarvikeväreillä. Tämä toimii parhaiten suljetuissa pakastuspusseissa. Nyt saat selville, miten edetä ja mitä muuta tarvitset karnevaalikoristeeseen lasissa:

 • riisi
 • Elintarvikeväri
 • etikka
 • Lasit
 • Suppilo tai paperiarkki
 • suljettavat muovipussit (pienet kulhot toimivat myös vaihtoehtona)
 • Leivinpaperi
 • Keittiöpaperi

Väritä riisi elintarvikeväreillä ja täytä koristelasit

200 g riisiä varten tarvitset teelusikallisen etikkaa ja 1/8 tl elintarvikeväriä. Laita kaikki pussiin, sulje se ja vaivaa ja kierrä sisältö varovasti niin, että kaikki jakautuu tasaisesti riisin päälle. Jos väri ei ole tarpeeksi vahva, voit lisätä elintarvikeväriä. Vuoraa leivinpaperi talouspaperilla ja levitä sille värillinen riisi, jonka annat nyt kuivua (mieluiten 24 tuntia).

Heti kun riisi on kuivunut, voit täyttää sen kerroksittain lasiin suppilon tai muotoillun paperiarkin avulla, jolloin muodostat lasin koristeen. Vaakasuoria kerroksia ei välttämättä tarvitse muodostaa. Kulmaiset kuviot ovat myös sopivia. Voit myös sekoittaa kaikki värit keskenään niin, että syntyy kirjava lasi, jonka sisältö muistuttaa konfettia tai sprinklejä. Riisi karnevaalikoristeena lasissa voidaan suunnitella ja yhdistää monin eri tavoin.

Syötävät karnevaalikoristeet lasissa

Juhlakoriste -idea - koristele kumikäärmeillä ja purukumilla

Varsinkin jos lasin karnevaalikoristelu on tarkoitettu buffetille (mutta ei vain silloin), voit suunnitella lasit myös värikkäillä makeisilla: kumikäärmeillä, lakritsilla, värikkäillä purukumipalloilla, syötävillä konfetilla ja muulla ei vain näytä kauniilta , jos käytät niitä koristelasin koristeluun, ne ovat myös hyödyllisiä, koska ne taatusti pitävät vieraat onnellisina. Kukapa ei rakastaisi makeisia?

Koristele makeisilla laseissa - juhlakoristeet ja välipalat yhdessä

Joten jos haluat tehdä karnevaalikoristeita itse, mutta sinulla ei todellakaan ole lahjakkuutta tai halua tehdä käsitöitä, tämä on loistava vaihtoehto. On sinun valintasi ja täytätkö suuren koristelasin vai asennatko useita pienempiä lasia. Voit myös toteuttaa idean kahdella lasilla, kuten maljakon, jossa on konfettia yllä makeisilla.

Koristelasi keiju valolla

Värikkäitä valoja karnevaalikoristeeksi - käytä värillisiä laseja tai värillisiä keijuvalaisimia

Tätä ei todellakaan uutta, mutta houkuttelevaa ajatusta varten on parasta käyttää värikkäitä laseja tai ainakin värikkäitä valoja. Voit tehdä lasin koristeen kevytketjulla itse asettamalla pienen LED -valoketjun lasiin tai poraamalla reiät kanteen ja työntämällä ketjun värillisen lampun tämän reiän läpi. On tärkeää, että karnevaaleille on kirkkaita värejä.

Tee lyhty karnevaalikoristeeksi

Lyhty karnevaalikoristeeksi lasissa, jossa on pehmopaperia tai jäljityspaperia

Toinen idea, joka sopii myös lapsille, ovat tällaiset lyhdyt. Jos haluat tehdä tämän iloisen koristeen lasissa itse, leikkaa silkistä, läpinäkyvästä tai kreppipaperista erivärisiä ja -kokoisia (tai minkä tahansa muun muotoisia) kolmioita. Levitä käsityöliimaa harjalla lasin ulkopuolelle ja kiinnitä katkelmat siihen raolla. DIY -lyhty on valmis!

Previous Post
Käsityöt karnevaaleille – Kuinka tuoda karnevaalitunnelma taloon
Next Post
Yksinkertaisia ​​kierrätysideoita lapsille jäljiteltäväksi: 6 hienoa käsityöideaa ja ohjeet