15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kaksoispuvut Mardi Grasille – 20 hienoa ideaa nuorille ja vanhoille

Kaksoispuvut karnevaali-vauva-hauska-idea

Onko sinulla kaksoset ja haluat pukeutua yhdessä Mardi Gras tai Halloween? Tai aiotko käydä karnevaalin kaksosina poikaystäväsi tai tyttöystäväsi kanssa, niin voit katsoa tätä artikkelia. Olipa kaksoset elokuvasta, sadusta tai tosielämästä – ideamme Kaksoispuvut sopivat nuorille ja vanhoille, ja ne voidaan myös helposti kopioida.

Tee samat kaksoispuvut itse

Kaksoispuvut tee-se-itse-asioita-1-2-helppoa

Kaksosvauvat ja lapset näyttävät söpöiltä hauskissa asuissa. Tätä varten voit joko käyttää samoja kuuluisien kaksosten pukuja tai jäljitellä kahta asiaa tai ihmistä, jotka kuuluvat yhteen. Asioiden 1 ja 2 puvut tarinasta “A Kater Makes Theatre”, Dr. Seuss on erittäin helppo tehdä itse ja sopii erinomaisesti isoille ja pienille kaksosille.

Kaksoisasuja suosituista animaatioelokuvista

Kaksoispuvut alice-in ihmemaa-diedeldei-deadeldum

Voit myös käyttää suosittuja animaatioelokuvia inspiraation lähteenä kaksosten karnevaalipukujen inspiraation lähteenä. Alice in Wonderlandin kaksosten Diedeldein ja Diedeldumin pukuja voidaan jäljitellä yksinkertaisilla punaisella ja keltaisilla vaatteilla, ja ne ovat hyvä idea karnevaaleille.

DIY -kaksoispuvut vauvoille – materiaalit

Kaksoispuvut sukeltaja-vauvat-tee-se-itse-ohjeet

Toinen idea kaksosten luovalle naamioinnille on eri ammatit, ja voit esimerkiksi helposti tehdä vauvojen sukellusasuja itse. Tätä varten tarvitset mustat vauvanvaatteet ja hatut, kaksi paria sukelluslaseja, letkuja, tutteja ja muovipulloja.

Sukeltajapuvut aikuisille

Kaksoispuvut sukeltaja-puvut-tee-se-itse

Jopa aikuiset voivat pukeutua sukeltajiksi Mardi Grasille kuluttamatta paljon rahaa pukuun. Voit tehdä itse sopivia asusteita mustille vaatteille yksinkertaisista materiaaleista. Pahvista valmistetut sukellusrivat ja muovipulloista valmistetut sukelluspullot luovat pukuun sopivat luovat sukellusvälineet nopeasti.

Emoji -puvut kaksosille

kaksoispuvut-naiset-emoji-tee itse

Emoji -näppäimistön fanit voivat pukeutua suosikki Mardi Gras -emojikseen luovia pukuja varten. Emojien alla on myös sopivia ideoita kaksosten karnevaalipuvuille. Esimerkiksi kaksi tanssivaa tyttöä hymiö on täydellinen sisaruksille ja esittää yksinkertaisen idean, jonka voit tehdä itse.

Elokuvista inspiroidut kaksoispuvut

kaksoset-puvut-elokuvat-innoittamana-kaksoset-annie-hallie

Voit edelleen käyttää kuuluisien elokuvien kaksosia inspiraationa luoviin karnevaaliasuihin. Naisille ja tytöille kaksoset Hallie ja Annie perheelokuvasta “Kaksoset tulevat harvoin yksin” ovat hyvä idea naamiointiin. Sopivilla kampauksilla ja miekkailuvaatteilla nämä puvut voidaan helposti kopioida.

Kuuluisia kaksosia inspiraationa pukuihin

kaksoset-puvut-hyvät-tytöt-kuuluisat-kaksoset-olsen

Kaksi kuuluisaa tosielämän kaksoset, ei elokuvasta, ovat Mary-Kate ja Ashley Olsen. Kuitenkin olet näytellyt monissa elokuvissa lapsena, joten tarjoa laaja valikoima sopivia pukuideoita naisille tai tyttö -kaksosille.

Mario ja Luigi kaksospuvut

kaksoispuvut-mario-luigi-tee itse

Mario ja Luigi – suosittujen Mario -pelien veljet – ovat suosittu idea kaksoispuvuille, jotka sopivat sekä naisille että miehille. Naamioituaksesi Marioksi tarvitset punaisen puseron, M -hatun, valkoiset käsineet ja farkut. Luigi -puku koostuu myös farkkuista ja valkoisista käsineistä, mutta Luigin toppi ja hattu ovat vihreitä.

Pukeudu Weasleyn kaksosiksi Mardi Grasille

kaksoset-puvut-aikuiset-harry-potter-teema-fred-george

Fred ja George Weasley, Harry Potter -elokuvasarjasta, ovat kaksosia, jotka rakastavat kokeilua. Pukeutuaksesi Weasleyn kaksosiksi tarvitset oranssit peruukit, sauvat ja vaatteet, jotka sopivat koulupukuun. Valkoiset paidat, joissa on harmaat puserot ja solmio, jossa on punaiset ja kultaiset raidat, ovat täydellisiä tähän.

Supersankarin kaksoispuvut

kaksoset-puvut-vauva-karnevaali-supermies-clarke-kent

Supersankarit ovat suosittuja lasten ja aikuisten keskuudessa ympäri maailmaa, ja niitä pidetään suosituna pukuideana Mardi Grasille. Useimmilla supersankareilla on kuitenkin toinen identiteetti, ja voit jäljitellä jompaakumpaa luovista kaksospuvuista. Sopivia ideoita tähän ovat Superman ja Clarke Kent, Spider-Man ja Peter Parker sekä Batman ja Bruce Wayne.

Supersankariasut aikuisille

kaksoset-puvut-yksinkertaiset-diy-ideat-batman-superman-t-paidat

Aikuiset voivat myös pukeutua supersankariksi karnevaaleille. Jos aikaa ei riitä koko pukuun, voit yksinkertaisesti pukea päälle kaksi erilaista supersankari-T-paitaa ja naamio on valmis.

Kaksoisasut samasta aiheesta

kaksoset-puvut-lapset-luova-idea-darth-vader-yoda

Kaksoset eivät välttämättä käytä samoja pukuja Mardi Grasille. Sen sijaan voit valita karnevaaliasut samalla motolla ja tehdä jälleen suuren vaikutuksen. Esimerkiksi Tähtien sota -saga tarjoaa monia kauniita ideoita pukuun, jotka voidaan yhdistää nautintoon.

Kaksospuvut tytöille ja pojille

kaksoispuvut-lasten satu-pikku-punahilkka-paha susi

Koska kuuluisia tyttöjä ja poika -kaksosia ei ole niin paljon, voit tässä tapauksessa luottaa myös pukuihin, joilla on sama motto. Sadut tarjoavat tähän monia alkuperäisiä ideoita, kuten Punahilkka ja susi, Alice ja valkoinen kani, Peter Pan ja Wendy ja monet muut.

Lego -asut kaksosille

kaksoset-puvut-tee-se-itse-pahvi-lego

Luovat Lego -puvut karnevaalia tai halloweenia varten voidaan valmistaa pahvista ja pienellä maalilla, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Olipa Lego -miehiä, Lego -palikoita tai molempien yhdistelmiä, lasten puvut voidaan suunnitella yksilöllisesti.

Feuersteinin perheen inspiroimat kaksoispuvut

kaksoset-puvut-tee-se-itse-perhe-feuerstein-wilma-betty

Flintstones -animaatiosarjaa käytetään usein inspiraation lähteenä lasten ja aikuisten karnevaaliasuihin. Kaksoset voivat myös pukeutua suosituiksi hahmoiksi lastenelokuvasta. Wilma ja Betty keksivät hyvän idean kahdelle tytölle, jota on helppo jäljitellä.

Söpöjä kaksoisasuja lapsille

kaksoset-puvut-luova-perhe-flintstone-pikkukivet-bamm-bamm

Feuersteinin perheen kivet ja Bamm-Bamm ovat todella söpö naamioidea pikkulapsille. Pebbles -pukuun tarvitset vihreän topin, jossa on mustat täplät ja siniset housut, sekä punaisen peruukin. Bamm-Bammin puku koostuu oransseista housuista, joissa on mustia täpliä, ja tikun, joka voidaan käsitellä kankaalla ja puuvillalla.

Hirviöpuvut kaksosille

kaksoset-puvut-helppo-virkkaus-hatut-hirviöt

Lasten puvut Mardi Grasille ja Halloweenille eivät aina tarvitse maksaa paljon. Ne, jotka ovat hyviä ompelussa tai virkkauksessa, voivat loihtia kauniita hattuja ja vaatteita lapsille kuluttamatta paljon rahaa. Minions ja Monsters AG: n kaltaisia ​​pukuja voidaan helposti jäljitellä sopivilla hattuilla.

Suosittuja kaksoisasuja tytöille

kaksoispuvut-ideat-tytöt-elsa-anna-prinsessat

Monet pienet tytöt haluavat tulla prinsessaksi Mardi Grasille ja pukeutua kauniisiin mekkoihin. Sisarukset Elsa ja Anna Disney -elokuvasta “Frozen” ovat suosittu idea tyttöjen kaksospuvuille, joihin tarvitset vain vastaavia vaatteita.

Hauskoja DIY -ideoita asuihin

kaksoset-puvut-ideat-aikuiset-pizza-pizza-toimitusmiehet

Jos olet hauskojen karnevaaliasujen fani, voit käyttää jokapäiväisiä asioita inspiraationa. Yksinkertainen DIY -idea olisi tehdä pahvipizza -puku yhdelle kaksoselle, toinen pukeutua pizzan toimituspojaksi pizzakotelolla.

Previous Post
55 olohuoneideaa – moderni kohtaa klassikon
Next Post
Tee Fluffy Slime itse – 3 reseptiideaa keinotekoisella lumella ja sienellä yksisarvisen väreissä