15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puhallettava purjevene – klassinen urheiluversio

Purjehdusideoita kesäurheilu järveloma telttailu

Monet saattavat muistaa lapsuuden – kenellä ei ole sitä? Puhallettava vene purjeella ajoi? Vaikka puhallettavat purjeveneet eivät olleet nopeasti hallinnassa ja hieman vaikeita, ne olivat ehdoton bestseller 1960-80 -luvuilla. Nykyään niitä tuskin valmistetaan ja myydään – tämä johtuu luultavasti käytännöllisistä veneistä ja katamaraaneista, jotka takaavat todellisen purjehdusmukavuuden. Mutta tämän pitäisi muuttua tästä lähtien – koska taiwanilainen TIWAl -yhtiö myi äskettäin purjeveneen, joka lupaa sekä nopeuden että vakauden – kaksi asiaa, joita edeltäjiltä puuttui.

Mielenkiintoinen yhdistelmä puhallettavan veneen ja purjeen välillä – TIWAL

urheilullinen vaihtoehto kumiveneille

Yritys Tiwal / perustuu Taiwaniin / on erikoistunut modernin puhallettavan veneen valmistukseen. Suunnittelu on jännittävä sekoitus veneitä ja Puhallettava vene purjeella ja siksi tarjoaa molempien venetyyppien edut. Tiwal on nopea asentaa, vie hyvin vähän tilaa ja mahtuu täydellisesti perheauton tavaratilaan. Purkamisen yhteydessä vene säilytetään kahdessa urheilulaukussa, ja yksi henkilö voi helposti kuljettaa sitä. Toisin kuin muut veneet, sinun ei tarvitse lainata perävaunua ja tarjota ylimääräistä säilytystilaa kotona. Pienikokoinen kumivene voi siis olla perheen kanssa jokaisella retkellä ja on aina käyttövalmis riippumatta siitä, onko kyse purjehduksesta meressä vai järvessä.

Puhallettava vene purjeella – tekniset tiedot

mennä purjehtimaan kesä hauskaa perhe

Tiwalia voi ajaa yksi tai kaksi ihmistä. Purjeveneellä täytettävän kumiveneen pituus on 3,20 metriä ja sen mukana toimitetaan 7 neliömetrin purje. Valmistettu kevyestä muovimateriaalista, vahvistettu alumiinilla, vene tarjoaa mahdollisuuden nauttia kauniista kesästä. Suunnittelu esiteltiin Frankfurtin venenäyttelyssä ja nautti suurta suosiota.

Käytännöllinen ja kompakti – TIWALin purjevene

Suunnitteluidea purjehdus meri kaunis malli

Vapaa -aikaa perheen kanssa kumiveneellä

Purjevene urheilullinen meri kesäperheloma

 Puhallettava vene purjeilla

Alumiini vahvistaa modernia perhelomaa

Kokoa nopeasti ja helposti suunnitteluideoita

Puhallettava vene uusi muotoiluidea purjehtimalla merellä

Idea puhallettavaan veneeseen, helppo asentaa

Purjehdus urheilutoimintaa kesäloma

nopea kokoonpano vie täydellisesti vähemmän tilaa

nopeasti pakatut ideat kaksi reppua

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä