15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasten leikkihuoneiden sisustaminen ja suunnittelu – loistavia ideoita unelmapaikkaan

Aseta lasten leikkihuoneen säilytystilaa-pöytä-liitutaulu

Epäilemättä leikkihuone on yksi erityisimmistä ja tärkeimmistä paikoista lapsillesi. Siellä he voivat juosta ja viettää tunteja lelujensa kanssa. Lastenhuone on suunniteltava suurella rakkaudella ja mielikuvituksella, jotta lapset tuntevat olonsa todella mukavaksi sielläkin. Tässä artikkelissa annamme sinulle vinkkejä ja ideoita erityisen kauniin luomiseksi Perusta lasten leikkihuone jossa jälkeläisesi epäilemättä tuntevat olonsa hyväksi omassa valtakunnassaan.

Perusta lasten leikkihuone ja luo ainutlaatuinen paikka juosta ja haaveilla

matto-lasten leikkihuone-varastointi-lelut

Ylimääräisen lasten leikkihuoneen perustamisella on useita etuja. Lapsilla on kaikki tila itselleen ja he voivat jättää lelut makaamaan. Koska seuraavana päivänä peli jatkuu. Jos haluat perustaa lasten leikkihuoneen, on erittäin tärkeää ja myös hyödyllistä sisällyttää pienet mahdollisimman paljon oman leikkihuoneesi suunnitteluun. Yritä ottaa huomioon lasten toiveet, loppujen lopuksi he viettävät aikasi siellä. Lasten leikkihuoneiden sisustus ja suunnittelu tulee ensisijaisesti räätälöidä heidän ikänsä ja tarpeidensa mukaan. Leikkihuoneessa olevien lasten lukumäärä on myös otettava huomioon. Vaikka eri -ikäisillä sisaruksilla on erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita, on asioita, jotka tekevät lapsen huoneesta uskomattoman kodikkaan ja jota ei saisi puuttua.

Perusta lasten leikkihuoneet – lapsiystävällinen, toimiva ja visuaalisesti houkutteleva

moderni-lasten-leikkihuone-teltta-keinu-skandinaavinen

Lapset rakastavat liikkua, varsinkin pienet. Tästä syystä leikkihuoneessa on oltava riittävästi tilaa. Älä ahdista huonetta, jotta lapset voivat liikkua vapaasti. Kun perustat lasten leikkihuoneen, sen tulee olla mukava Istuimet etusijalla. Vaikka tässä huoneessa on usein meluisaa, jopa villeimmätkin energiapaketit tarvitsevat pienen tauon levätäkseen ja ladatakseen akkujaan. Pieni pöytäryhmä ja tuolit tarjoavat lapsille mahdollisuuden tehdä käsitöitä, lukea tai maalata sisarustensa ja ystäviensä kanssa. Värikkäät jakkarat, pussit ja istuintyynyt, joissa on hauskoja kuvioita, näyttävät paitsi erittäin tyylikkäiltä, ​​myös erittäin käytännöllisiltä. Ne voidaan laittaa pois hetkessä, kun et tarvitse niitä.

pöytä-nojatuoli-heitotyyny-lipasto-lasten leikkihuone

Jos haluat perustaa lapsellesi suosikkipaikan lasten leikkihuoneeseen, voit laittaa oman nojatuolinsa houkuttelevaan muotoiluun huoneessa tai kiinnittää riipputuolin. Eri muotoiset ja kokoiset säkkipussit sekä istuinkuutiot, jotka voit maalata itse, ovat myös toimivia ja mukavia istuimia ja antavat huoneelle erittäin persoonallisen ilmeen. Jokainen lapsi odottaa innolla erilaisia ​​pelejä ja leluja, varsinkin jos heillä on suuri valikoima. Jotta lastenhuone ei näytä heti kaoottiselta, kannattaa käyttää varastointi ajattelu koreissa, laatikoissa ja laatikoissa. Laatikot ja laatikot mahdollistavat siistin säilytyksen, mutta voivat myös asettaa kauniita, värikkäitä aksentteja huoneeseen. Anna pieniesi auttaa siivoamisessa, jotta he oppivat nopeasti, että järjestys on tärkeä lasten leikkihuoneessa.

leikkialue-keittiö-värikäs-nukkevaunut

Saat helposti aikaan upean rakenteen ja yleisen ulkonäön huoneessa, jos käytät erilaisia Alueet asetettu lasten leikkihuoneeseen. Käsityö- tai työskentelynurkkaus, jossa on pöytä, viihtyisä nurkka tai lukunurkka, tekee tästä huoneesta selkeän ja mukavan. Eriväriset matot tekevät huoneen yksittäisistä alueista tunnistettavia ja tarjoavat mukavat leikkimahdollisuudet lattialla. Vahvat ja raikkaat värit luovat hyvän olon tunnelman. Oikea seinän väri ja muotoilu luovat myös lapsiystävällisen tunnelman. Vaaleat tai pastellisävyt sopivat ihanasti leikkihuoneeseen. Esimerkiksi vaaleanpunainen, vaaleanvihreä ja vaaleansininen saavat huoneen näyttämään tilavammalta.

Kiipeilyseinä-seinäkoriste-ikkunalauta-lasten leikkihuone

Voit tietysti valita minkä tahansa muun värin, joka sopii muuhun sisustukseen ja josta sinä ja lapsesi pidät. Kaksivärinen takki näyttää myös erittäin hyvältä. Korostusseinä tai vastaava reunus löysää lastenhuoneen ja antaa huoneelle ainutlaatuisen viehätyksen. Söpöt seinä tatuoinnit ja tarrat ovat täydellisiä siihen Seinäsuunnittelu lasten leikkihuoneessa. Ne ovat helppokäyttöisiä, nopeita kiinnittää ja yhtä nopeasti ottaa pois. Ne ovat erittäin käytännöllisiä lastenhuoneiden perustamisessa ja suunnittelussa, koska maut muuttuvat jatkuvasti lapsuuden aikana. Näytetaustakuvat avaavat myös monia suunnitteluvaihtoehtoja. Voit sisustaa leikkihuoneen seinät lastesi omilla mestariteoksilla. Hyvin esitetty, ne riittävät ainutlaatuiseen seinärakenteeseen.

lasten leikkihuone-lentokone-sisustus-vaatekaappi

Voit myös perustaa houkuttelevan lasten leikkihuoneen, jossa on erilaisia Liikunnan kannustimet, jonka integroit huoneeseen. Voit saavuttaa monipuolisen liikunnan omassa elinympäristössäsi pienellä vaivalla. Lapset rakastavat liikettä – hyppiminen, hyppiminen, kiipeily ja heiluminen, voit tehdä kaiken tämän omassa valtakunnassasi. Kiipeilyseinä, voimistelurenkaat tai tasapainon keinu muuttavat lastenhuoneen liikuntatilaksi. Voit myös kiinnittää seinälle värikkäitä lohkareita. Liukumattomalle pinnalle asettamasi patja takaa turvallisuuden kiipeäessä. Lapset voivat todella päästää höyryn täältä ja pitkät hauskanpitotunnit ovat ehdottomasti väistämättömiä. Voit kiinnittää keinun kattoon tai ovikehykseen. Kun leikkihuoneessa on keinu, lapsesi ei tarvitse odottaa hyvää säätä. Jos haluat tarjota enemmän seikkailua leikkihuoneessa, lautan keinut ovat loistava vaihtoehto. Lapsesi rakastavat epäilemättä lentämistä ympäri huonetta. Myös ilmapyyhkeet, jotka toimivat myös kiipeilyapuna ja keinuna, estävät kyllästymistä.

hyllyt-istuintyynyt-jalkapallo-lelut

Mitä mieltä olet koripallokentän perustamisesta lasten leikkihuoneeseen? Pieni koripallokori voidaan helposti kiinnittää seinään. Kotiystävällinen vaihtoehto koville palloille ovat esimerkiksi pienet vaahtopallot. Heittäminen ja nappaaminen on hienoa toimintaa myös hyvin pienille lapsille. Tämä kehittää heidän motorisia taitojaan. Leikkihuoneen liukumäki on loistava ostos, josta lapsesi pitävät. Liukumäki tuo hauskaa ja toimintaa lasten leikkihuoneeseen samanaikaisesti.

pelata keittiö-hylly-lapset-leikkihuone-matto

Lasten huonekalut Lasten keittiö tai ruokakauppa on tarkoitettu yksinomaan luovaan leikkiin ja ne kiehtovat sekä tyttöjä että poikia. Jos leikkihuoneessa ei ole tarpeeksi tilaa tai et halua käyttää paljon rahaa leikkikeittiöön, voit rakentaa ainutlaatuisen lasten keittiön pienille kokkeille vain muutamalla materiaalilla, hieman käsityöllä ja luovuudella. Voit esimerkiksi muuntaa vanhan ja käyttökelvottoman huonekalun leikkikeittiöksi. Suuri pahvilaatikko voi palvella sinua hyvin.

lasten huonekalut-liitutaulu-leikkimökki

Keittiön rungon minimuodossa sinun ja lapsesi tarvitsee vain maalata tai liittää pahvi mielialan mukaan. Aito leikkikeittiö voidaan luoda myös suuresta viinilaatikosta. Mustasta vaahtomuovista valmistetut ympyrät muuttuvat ammattitason liesiksi. Jotta liesi toimisi oikein, tarvitaan tietysti painikkeita ja varusteita, jotka voidaan yksinkertaisesti maalata. Allas voidaan valmistaa nopeasti metallikupista.

keinuhevonen-keinu-pöytä-tuolit

Oikeassa keittiössä oikeat lisävarusteet eivät tietenkään saisi puuttua. Jokainen lapsi on kiinnostunut erilaisista keittiövälineistä. Lelukaupasta löydät kaikenlaisia ​​astioita, jotka näyttävät petolliselta todellisilta. Pienet isot kokit voivat myös käyttää oikeita pieniä kattiloita, kattiloita, sekoituslusikoita, vispilöitä ja muita lisävarusteita.

liitutaulu-pöytä-nojatuoli-kuvat-säilytyskorit

Erilaisia ​​peruselintarvikkeita voidaan myös jäljitellä pienellä luovuudella vaahtomuovista tai huopasta. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja yritä suunnitella pienelle kokille tarvittavat tuotteet yksinkertaisista materiaaleista. Voit esimerkiksi täyttää tyhjän pastaruudun paperiputkista valmistetulla pastalla tai ommella teepusseja kangaspalasista.

roikkuvat tuolit-matot-istuintyynyt-korit

Suuri aksentti ja jännittävä toiminta lapsellesi on yksi lasten leikkihuoneessa liitutaulu huolehtia. Laita pieni liitutaulu leikkihuoneeseen ja anna lapsesi kirjoittaa muistiinpanoja, maalata niitä tai jättää mukavia henkilökohtaisia ​​viestejä. Voit laittaa liitutaulun seinälle tai maalata lautasen liitutaulumaalilla. Hieno idea olisi maalata lasten leikkihuoneen koko seinä taulumaalilla. Lapset ovat todella iloisia seinistä, jotka on maalattu lattiasta kattoon liitutaulumaalilla. Joten lapset voivat luoda ainutlaatuisen seinäkoristeen joka päivä, eikä sinun tarvitse enää kieltää seinämaalausta.

seinän suunnittelu-lasten leikkihuone-nojatuoli-lapset

Ylisuuri lauta on hauskaa lapsille ja stimuloi luovuutta. Pienet tykkäävät työskennellä suurten liidusta tehtyjen taideteosten parissa. Liitutaulumaalilla voit myös asettaa aksentteja huoneeseen. Pienempi alue, jossa on värikäs liitutaulu, tarjoaa myös mahdollisuuden luovuttaa höyryä luovasti. Voit myös levittää taulumaalin seinälle kolmion tai ympyrän muodossa tai ehkä maalata sillä kokonaisia ​​hahmoja. Halutessasi voit levittää taulumaalin alle magneettimaalin. Lapsesi voi kiinnittää magneetteja ja luoda upeita hahmoja. Erinomainen vaihtoehto pestävälle liitutaulumaalille ovat liitutaulukalvot, jotka voit kiinnittää oviin tai huonekaluihin. Nämä voidaan myöhemmin helposti poistaa pinnalta.

lasten leikkihuone-set-up-forest-huonekalut

Kun sisustat lasten leikkihuonetta, on järkevää, että suunnittelet loistavan paikan leikkiä hiljaa tai tulla alas ja rentoutua. Lapset rakastavat olla piilossa ja häiritsemättä. Luova piilopaikka, pieni Leikkimökki tai voit rakentaa linnan itse pahvilaatikoista. Muuten, vanhat huonekalut voidaan sijoittaa uudelleen pienellä vaivalla ja tehdä niistä upeita maagisia piilopaikkoja ja leikkimökkejä. Esimerkiksi vanhasta kaapista voidaan tehdä unelmainen leikkimökki, jossa on pehmeät tyynyt tai patja. Siellä lapsesi voi leikkiä leluilla tai ehkä omistautua suosikkikirjalle.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti