15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittele lastenhuoneita tytöille – 20 sisustusideaa yksisarvisen motolla

skandinaavinen lastenhuoneen suunnittelu yksisarvinen motto

Yksisarviset ovat mystisiä myyttisiä olentoja, joista pikkulapset todella kiehtovat. Niille on ominaista kiva ulkonäkö, pitkä, värikäs harja ja kaunis sarvi. Viime vuosina yksisarvisesta on tullut suosittu motiivi pehmoleluille ja kaikenlaisille koristeille, mikä on erityisen suosittu tyttöjen keskuudessa. Yksisarviset ovat edelleen loistava motto lasten syntymäpäiville, karnevaaliasuille ja lasten teemahuoneille. Siksi olemme keränneet tämän päivän postaukseen monia ihania ideoita, jotka auttavat sinua suunnittelemaan lastenhuoneen tytöille motolla yksisarvinen. Anna itsellesi inspiraatiota ja muuta tytön huone taianomaiseksi maailmaksi pienelle prinsessallesi.

Yksisarvinen lastenhuone tytöille – yhdistä värit, koristeet ja enemmän oikein

vaaleanpunainen lastentarha sisustusideoita yksisarvinen pilviä

Kun sisustat lastentarhaa, värien valinta on ensimmäinen askel huoneen suunnittelussa. Joten jos aiot sisustaa tytön huoneen tyhjästä, on paljon helpompaa yhdistää värit ja aiheet. Vaaleat pastellisävyt, kuten sininen, vaaleanpunainen ja violetti, sopivat hyvin yksisarviseen. Sateenkaaren värit voivat myös olla loistava valinta, varsinkin kun ne on yhdistetty valkoiseen.

värikäs lastentarha yksisarvinen koristelu

Jos kuitenkin haluat vain kunnostaa huoneen tai piristää sitä hieman, pienet elementit tekevät suuren vaikutuksen. Jos yksisarvisia on kysytty, ne voivat esiintyä seinä tatuointeina, leluina tai seinäkoristeina. Tekstiilit, joissa on yksisarvinen kuvio, ovat myös suosittuja, ja niitä pidetään edullisena tapana suunnitella huone uudelleen. On kuitenkin tärkeää, että alkuperäiset värit sopivat yhteen valittujen koristeiden kanssa.

pehmolelu yksisarvinen koristelu lastentarha

Jos haluat sisustaa lastenhuoneen nopeasti, olet oikeassa muutamilla leluilla. Yksisarvinen pehmolelu tai harrastushevonen tuo lapselle suurta iloa ja samalla vaikuttaa koristeellisesti huoneeseen. Seuraava pätee: mitä suurempi lelu, sitä paremmin motiivi tulee omakseen. Alla on monia esimerkkejä siitä, kuinka voit sisällyttää yksisarvisen tytön huoneen suunnitteluun.

Tekstiilejä, joissa on yksisarvinen aihe

yksisarvinen vuodevaatteet lastenhuoneen tyttö suunnitteluidea

Kuten jo mainittiin, tekstiilit ovat hyvä vaihtoehto, jos haluat sisustaa lastenhuoneen tytöille yksisarvisella. Vuodevaatteet yksisarvisen kanssa takaavat kauniita unia ja pienet tytöt rakastavat sitä varmasti. Olipa yksi suuri yksisarvinen tai useita pieniä yksisarvisia, haluttu vaikutus saavutetaan molemmissa tapauksissa. Muita tekstiilejä, jotka voidaan koristaa upealla aiheella, ovat esimerkiksi verhot, katokset tai matot.

lastenhuone tytöille suunnitteluideoita leikkiteltta yksisarvinen tyyny

Lastenhuoneiden katosta käytetään usein leikkikentässä leikkiteltan luomiseen. Tämä voidaan myös koristaa yksisarvisilla lapsen toiveiden täyttämiseksi. Pari koristetyynyä, joissa on yksisarvinen tyynyliina, saavat myös lasten sydämet lyömään nopeammin. Voit tilata nämä henkilökohtaisesti lapsen nimellä.

Lastenhuone tytöille, joiden tunnuslause on yksisarvinen – ideoita seinäsuunnitteluun

lastenhuone tytöille yksisarvinen sisustus motiivi tapetti

Jos haluat muuttaa huoneen tilavaikutusta kokonaan, helpoin tapa tehdä tämä on uusi seinärakenne. Valitun aiheen taustakuvat ja seinä tatuoinnit sopivat täydellisesti teemahuoneisiin. Ne asettavat sisustuksen sävyn ja ovat erittäin koristeellisia. Seinämaalaus kauniilla pastelliväreillä olisi myös erittäin mukava idea, jos sen maalaisi lahjakas taiteilija.

seinä tarra yksisarvinen sateenkaari värikäs

Tyttöjen lastenhuone voi tietysti olla värikäs. Sateenkaaren värit pastellisävyjen sijasta luovat iloisen ilmapiirin huoneeseen ja stimuloivat pienten mielikuvitusta. Värikkään yksisarvisen taustakuvan avulla voit muuttaa tytön huoneen ihanaksi maagiseksi maailmaksi. Kuvioiden, aiheiden ja värien valikoima on erittäin suuri, ja se voidaan helposti sovittaa olemassa oleviin kalusteisiin.

seinäkoriste yksisarvinen aihe seinätarra silmät kiinni

Jos kannatat minimalistista sisustustyyliä ja skandinaavisia muistiinpanoja, runsasta taustakuvaa suurilla kuvilla ei suositella. Tässä vaiheessa pieniä seinä tatuointeja käytetään paremmin. Ne eivät ole niin häiritseviä ja lisäävät viehätystä ja eleganssia huoneeseen. Suljetut silmät ja suurenmoinen silmänräpäys sopivat upeasti mottoon yksisarvinen lastenhuoneessa tytöille. Niillä on rentouttava vaikutus ja ne ovat loistava sisustusidea sängyn takana olevalle alueelle. Tällaiset pienet aiheet voidaan myös maalata seinälle sopivalla kaavaimella.

Ideoita seinäkoristeisiin yksisarvisen tytön huoneeseen

lastenhuone tyttö yksisarvinen pään seinä koristelu puu viipale

Jos ajattelet lastentarhan sisustusta, seinä tulee mieleen järkevin paikka sille. Korkeaan seinään kiinnitettyyn koristeeseen ei pääse käsillä, joten se säilyy pidempään. Lisäksi yksiväriset seinät voidaan nopeasti piristää muutamalla seinämaalauksella tai koristeella. Voit joko ostaa nämä valmiit tai olla luovia ja tehdä käsitöitä itse. Molempien vaihtoehtojen yhdistelmä on myös mahdollinen.

Joten jos haluat tehdä yksisarvisen pään kankaasta seinäkoristeeksi, sen tekeminen voi olla vaikeaa. Jos kuitenkin ostat valmiita muhkeita seinäkoristeita, voit koristella niitä edelleen. Yllä olevassa esimerkissä yksisarvisen pää ei ole vain kiinnitetty seinään, vaan ensin puulevyyn, joka on myös koristeltu kuviopaperilla. Tällä tavalla sisustus voidaan mukauttaa huoneen väreihin ja kalusteisiin.

yksisarvinen pään seinäkoriste värikäs harja tee lankaa itse

Jotta yksisarvisen pää olisi näyttävämpi, se voidaan koristaa värikkäällä, pitkällä harjalla. Tätä varten voit käyttää paksua lankaa eri väreissä ja tehdä siitä värilliset hiukset itse. Leikkaa jokaisesta villapallosta 10-15 samanpituista kappaletta ja sido sitten kaikki langat pitkälle pahville, jotta harja saadaan yhteen. Ompele lopuksi pahvi yksisarvisen päähän ja kaunistusprojekti on valmis.

yksisarvinen siluetti keiju valot alkuperäinen seinäkoriste lastenhuone

Koristeellinen yksisarvinen pää seinälle ei välttämättä ole kangasta. Esimerkiksi paperista tai pahvista valmistettu yksisarvinen voidaan muuntaa alkuperäiseksi seinävalaisimeksi, joka luo kauniita valaistustehosteita illalla. Jotkut LED -kuituoptiikat ovat täydellisiä tähän. Ne on sijoitettu pieniin reikiin laatikossa ja ne ovat todellinen katseenvangitsija iltaisin.

DIY -sisustusideoita tyttöjen yksisarvisen lastenhuoneeseen

threadkuva kynnet yksisarvinen motiivi deco lastentarha

Kun suunnittelet tytön huonetta, jonka motto on yksisarvinen, voit olla luova ja tehdä alkuperäinen sisustus itse. Ideoita on useita: kauniista seinäkuvista käytännöllisiin pöytävalaisimiin, värikkäisiin seppeleisiin ja viiriäisiin. Ensimmäisessä ideassamme käytetään kaunista merkkijonotaidetta. Tämä luo luovia ja ainutlaatuisia säikeitä, jotka sopivat täydellisesti seinien koristeluun. Tekniikka vaatii taitoa, kärsivällisyyttä ja valitusta motiivista riippuen aikaa.

tytön huoneen sisustus itse seinälanka kuva

Tärkein elementti onnistuneelle lankakuvalle on malli. Valittu aihe (tässä tapauksessa yksisarvinen) levitetään pinnalle, joka on yleensä tehty puusta, käyttämällä mallia ja monia nauloja. Jos haluat värjätä pohjan, tee tämä ennen kynsien kiinnittämistä. Sitten naulat lyödään vasaraa pitkin mallia pitkin. Viimeinen vaihe on langan kääriminen. Kierrä tämä yksinkertaisesti kynsien ympärille, kunnes haluttu lankakuvio on valmis. Halutessasi voit käyttää kuvassa useita värejä.

yksisarvinen tytöt huoneen sisustusideoita kukka seppele sarvi

Tyttöjen lastenhuoneessa kukat ovat mukava lisä sisustukseen. Koska maljakot ja huonekasvit eivät kuitenkaan aina ole hyvä idea lapsen huoneessa, kukat voidaan integroida sisustukseen seppeleen muodossa. Tekokukkien ja styrofoam -seppeleen avulla voit itse tehdä kuvan kaltaisen kauniin koriste -seppeleen. Huoneen yksisarvisen teeman mukaiseksi se voidaan pyöristää sarvella ja korvilla. Ne voidaan tehdä erittäin helposti huopasta ja puuvillasta ja kiinnittää seppeleen kuumalla liimalla. Tällainen koristelu on helppo tehdä, mutta se näyttää erittäin tehokkaalta.

hauska seinäkoriste lastenhuone tyttö yksisarvinen kuva värikäs

Tytöille suunnatussa yksisarvisessa lastenhuoneessa lasten piirustukset ovat tietysti sallittuja. Ne antavat huoneelle aivan uuden ilmeen ja näyttävät hyvin henkilökohtaisilta. Jos lapsi on pieni, voit piirtää mukavan lapsen kuvan ja laittaa sen kehykseen. Käytä kirkkaita värejä, jotka luovat tunnelman ja sopivat hyvin muuhun sisustukseen. Mitä värikkäämpi, sen parempi!

lastentarha sisustus ideoita unelma sieppari yksisarvinen

Yleensä mikä tahansa pyöreä muotoinen koriste voidaan muuttaa yksisarviseksi. Voit jopa lisätä torven unen sieppaajaan ja se vastaa nopeasti huoneen mottoa. Mutta voit tehdä yksisarvisen unelma sieppaajan ja koristella sitä värikkäillä langoilla ja koristeellisilla nauhoilla. Muutama tällainen tekokukka seppeleen on myös mahdollista.

DIY lastentarha sisustus tyttö yksisarvinen potti

Jopa pienet tytöille tarkoitetut lastenhuoneen tavarat, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä, voidaan suunnitella yksisarvisen motiivilla. Pienellä luovuudella voit muuttaa pöytälamput, saviruukut, kynätelineet ja muut maagisiksi yksisarviksi. Yksinkertainen esimerkki savipannusta on kuvassa. Ensin ruukku on maalattu valkoiseksi ja koristeltu söpöillä silmillä ja poskipunalla. Sitten sarvi on tehty kimaltelevasta paperista ja kukkakruunu on valmistettu tekokukista ja kiinnitetty ruukkuun. Yksisarvinen koristelu lastenhuoneelle tytöille on valmis.

diy yksisarvinen seppele huopa tytöt huoneen sisustus

Toinen koristeidea, joka sopii sekä seinälle että hyllyille, on tämä kaunis seppele. Tätä varten sinun tulee tehdä huovasta useita pieniä yksisarvisia ja sitoa ne sitten naruun. Yksisarvisten valmistukseen tarvitset huopaa, yksisarvisen mallin, täytemateriaalina puuvillaa sekä neulan ja langan. Ompelukoneella se on tietysti nopeampaa, jos sinulla on kokemusta siitä.

vauvan huoneen suunnittelu yksisarvinen mobiili huopa

Huovasta valmistettujen yksisarvisten avulla voit paitsi piirtää seppeleitä, myös tehdä kauniita kännyköitä vauvan huoneeseen. Tee muita huopakuvioita, kuten pilviä tai tähtiä, jotta matkapuhelimesta tulisi kauniimpi lapsellesi.

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti