15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Viileitä nuorten huoneita tytöille – ideoita sarjasta “Pretty Little Liars”

Nuorten huone tyttöjen ideoille Hanna -sänky

Riippumatta siitä, oletko jo “Pretty Little Liars” -sarjan fani vai et, yksi asia on varma: sinut kiehtoo kauniiden valehtelijoiden maailma. Riippuvuutta aiheuttavien dynaamisten skenaarioiden ja arvaamattomien kallioiden lisäksi on myös jotain muuta, joka ilahduttaa teini -ikäisiä ympäri maailmaa: sankaritarien erinomainen, yksilöllinen tyyli, joka näkyy heidän vaatteissaan ja makuuhuoneidensa suunnittelussa. Spencerin, Hannan, Emilyn, Arian ja Alisonin teini -ikäiset huoneet ovat todellinen inspiraatio muille tytöille, jotka haluavat kaunistaa makuuhuoneensa tai uudistaa sen kokonaan. Jos etsit myös hienoja ideoita aiheesta “teini -ikäisten huoneet tytöille”, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän päivän artikkelissa annamme sinulle paljon vinkkejä siitä, miten voit tuoda suosikkisankaritarisi makuuhuoneen ulkoasun omiin neljään seinään.

Nuorten huone tytöille – Hanna Marin

Teini -ikäinen ideoita Hanna vaaleanpunainen valkoinen keltainen aksentti

Hanna Marin on yksi mielenkiintoisimmista sankareista sarjassa “Pretty Little Liars”. Hän rakastaa muotia ja hänen makuuhuoneensa heijastaa täydellisesti hänen hyvää makuaan. Nuoren blondin huoneessa yhdistyvät modernit huonekalut ja mielikuvitukselliset aksentit, ja se on todellinen paratiisi fashionistille. Kohokohta on sänky, jossa on paljon tyynyjä, jotka on koristeltu mielenkiintoisilla kuvioilla. Vaaleanpunaiset ja punaiset sävyt sopivat upeasti yhteen kauniiden höyhenkuvion taustakuvien kanssa. Se, mitä välitetään, on romanttinen huomautus.

Teini -ikäinen ideoita hannah sohva lila sohvapöytä

Lähellä on ihana sohva, jossa on paljon tyynyjä, joiden runko on maalattu miellyttävään lila -sävyyn. Kaunis kukkakuvio toistuu koko huoneessa, kun taas keltaiset aksentit luovat aurinkoisen tunnelman. Vaaleanpunainen ja keltainen ovat erittäin naisellisia ja tyylikkäitä värejä. Kuusikulmainen sivupöytä on toinen katseenvangitsija Hannan nuorisohuoneessa.

Nuorten huone ideoita Hanna peilipöytä valkoiset pöytävalaisimet

Toinen kohokohta tässä viileässä tyttöjen nuorisohuoneessa on valkoinen lakattu peilipöytä laatikoilla. On paljon järjestäjiä säilyttämään meikkiä ja koruja, kaunis pöytävalaisin ja vaaleanpunainen maljakko täynnä keltaisia ​​kukkia.

Nuorten huoneen tyttöjen ideoita Hanna -peilipöytä kiiltävät valkoiset laatikot

Tässä kauneuteen varatussa kulmassa on esine, joka heti kiinnittää katseen. On selvää, että puhumme tässä vaikuttavasta vaaleanpunaisesta barokkipeilistä. Tämä “Barbie-Girl” -elementti huokuu kiistämätöntä naisellisuutta ja pyöristää kokonaisuuden täydellisesti.

Teini -ikäisten tyttöjen ideoita Hanna -sängytyynyt vaaleanpunaisia ​​valkoisia pöytävalaisimia

Nuorten huoneen tyttöideoita Hanna -sängyn tyynyn koristeluun

Nuorten huone tyttö ideoita Hanna inspiraatiota huonekalut deco

Ulkoasun saaminen:

tyyli – Ranskan tyylikäs, moderni

Värit – Valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, punainen, keltainen

Huonekalut – Hannan huone on hieman vähemmän eklektinen kuin muiden tyttöjen huoneet. Suurin osa huonekaluista on moderneja ja valkoisia. Sängyssä on kermanvärinen verhoiltu pääty. Valitse kiiltävät yöpöydät, sama koskee työpöytää.

sapluuna & Tyyny: Ehdoton pakko saada on päiväpeite värinä. Tässä Hannan mallissa on mielenkiintoinen solmimisväri. Koristele sitten sänky paljon tyynyillä vaaleanpunaisella, punaisella, harmaalla ja keltaisella. Yhdistä pelkät valkoiset verhot beigeihin, läpinäkymättömiin verhoihin. Höyhentaustakuva asetetaan seinälle sängyn taakse.

Ideoita teini -ikäiselle tytölle Hanna Faschionista -koristeet

Lisätarvikkeet: Pukejien mallinuket eivät ole vaikeita löytää. Katso myös antiikki- ja säästökaupoista ympäriinsä suurta, koristeellista peiliä, jonka voit maalata vaaleanpunaiseksi. Tarvitset edelleen pöytälampun, jossa on keltainen kanta. Ripusta mielekäs Eiffel-tornin juliste seinälle sekä muodin inspiroimia taideluonnoksia. Maljakko, jossa on kukkia ja kauniita vaaleanpunaisia ​​kynttilöitä, täydentää kokonaiskuvaa.

Esimerkki makuuhuoneen ulkoasun tulkitsemisesta

Nuorten huone tyttö ideoita tapetti sulka aihe violetti harmaa valkoinen

Teini -ikäinen ideoita Hanna Marin tapetti kevät

Teini -ikäisten tyttöjen huoneet: koristele kuten Spencer Hastings

Teini -ikäisten tyttöjen ideat Spencer -sängyn verhot valkoinen musta beige

Tyylikäs ja ajaton moderni – se on paras tapa kuvata Spencer Hastingsin makuuhuone. Tässä jokainen yksityiskohta osoittaa erinomaisen maun. Elementti, joka erottuu eniten, on epäilemättä pylvässänky. Läpinäkyvien verhojen ympäröimä sänky inspiroi maagisia unia.

Teini -ikäiset ideat Spencer Beige Valkoinen pysyvä peili

Karkeasti kuvioitu kukka -taustakuva koristaa kaikki huoneen seinät. Vaaleanbeige tapetti on kauniisti koristeltu valkoisilla kukilla, jotka antavat naisellisen ja romanttisen ilmeen. Lisäksi seinäpäällysteet ja vuodevaatteet tehdään samoissa sävyissä, mikä heijastaa Spencerin hienostunutta makua.

Ideoita teini -ikäiselle tytölle Spenser -pylvässänky punainen nahkainen lepotuoli

Sänkyä vastapäätä on kirjoituspöytä ja metallilankatuoli. Spencerin kirjat, korut ja palkinnot ovat hyllyllä välittömässä läheisyydessä. Muistitaulu on loistava idea kaikille, jotka haluavat julistaa sodan kaaokselle.

Punainen lepotuoli, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, on todellinen katseenvangitsija. Ikkunan läheisyyteen se kutsuu lukemaan ja viipymään.

Teini-ikäiset ideat Spencer-vaatekaappi Niche Two-Leaf

Teini -ikäisten tyttöjen huoneideoita Spencerin seisova hyllytaustakuva Kukat

Teini -ikäinen ideoita Spencerin sisustussuunnitelman pohjapiirros Teini -ikäisten tyttöjen ideoita Spencer Inspiraatio Huonekalut Deco

Ulkoasun saaminen:

Tyyli – Klassinen, tyylikäs, ranskalaisen maalaistyylin innoittama

Värit – Valkoinen, musta, beige, punainen

Sänky – Spencerin huoneen keskipiste on hänen pylvässänky. Joten jos voit edes saada sellaisen, mene siihen! Tarkista ensin antiikkiliikkeet, säästökaupat ja autotallimyynti. Saatat löytää yksinkertaisen puisen pylvässängyn. Maalaa katoksen runko valkoiseksi ja ripusta valkoiset verhot.

Peilipinnat – Peilikalusteet voivat olla kalliita. Mutta ulkonäkö voidaan helposti jäljitellä. Esimerkiksi on olemassa peiliruiskumaaleja, joiden avulla voit antaa mille tahansa tuotteelle kiiltävän kromipinnan. Vaihtoehtoisesti voit käyttää huonekalua koristamalla pieniä kehystämättömiä peilejä.

Kirjoituspöytä – Luota selkeisiin ja moderneihin linjoihin. Spencerin työpöydällä on lasitaso. Käytä metallituolia, jossa on pehmustettu istuin.

Toile-de-Jouy- Tämä malli on välttämätön osa ranskalaista maalaistyylistä sisustusta. Tärkeintä on käyttää sitä säästeliäästi, muuten se voi olla liian tuskallista.

Lepotuoli – Tämä huonekalu on mukava istuin ja tuo mukanaan vielä enemmän ranskalaista tyylikkyyttä.

Aria Montgomeryn makuuhuone

Teini -ikäinen ideoita aria bed boho gothic chic

Aria Montgomery on elokuvan Pretty Little Liars päähenkilö, jolle on ominaista monimutkainen luonne. Rakastunut taiteeseen ja kirjallisuuteen, Arialla on myös taipumus rockiin, joskus sekoitettuna goottiin ja barokkiin. Ja kaikki liittyy naisellisuuteen. Kaoottisilla, viileillä ja salaperäisillä koristeillaan huone heijastaa nuoren persoonallisuutta. Jos etsit inspiraatiota ullakkohuoneeseen, voit saada inspiraatiota Arias -makuuhuoneesta.

Teini -ikäinen ideoita aria boho tyylikäs sänky

Rypytetyt verhot, erilaisia ​​tyynyjä, vintage -taustakuvia ja kirjatornit – kalusteet osoittavat mielenkiintoisen sekoituksen tyylejä. Mykistetty värimaailma on huomaamaton ja antaa tyylien ja koriste -elementtien yhdistelmän esiin.

Mikä tekee tästä huoneesta niin viehättävän, ovat pienet esineet. Arian työpöydällä näkyvät esineet (valokuvat, kirjat, Eiffel -tornilamppu, venäläiset matryoshka -nuket, maalaus telineellä jne.) Korostavat hahmon monimutkaisuutta. Itämaiset riippuvalaisimet, Buddha -hahmot, koristeelliset perhoset ja kasan kirjoja, jotka ovat hajallaan kaikkialla, muokkaavat edelleen tunnelmaa.

Teini -ikäinen ideoita Aria istuu ikkunalaudalla

Teini -ikäinen ideoita Aria -penkki ikkunan äärellä

Nuorten tyttöjen ideoita Arian kalteva katto tummaa puuta

Nuorisohuone boho goottilainen kirjoituspöytä massiivipuuta kirpputori löytää

Nuorisohuoneen puulaatikkokaapin peili vaatehuoneen viisto katto

Teini -ikäinen tyttö boho massiivipuinen metallinen sänky röyhelöverhot

Ulkoasun saaminen:

Sekoitus tyylejä – Boho-chic + gootti + etno

Värit – mykistettyjä, maan sävyjä

Takorautainen sänky – Ole luova ja muista: kerros metallista ruiskumaalia tekee ihmeitä. Joten voit antaa vanhalle valkoiselle metallisängylle kuparipinnan hetkessä. Työnnä sängyt seinää vasten ja järjestä siihen paljon tyynyjä.

Huonekalut – Arias Zimmerillä on paljon raskaita massiivipuukalusteita, jotka voivat näyttää liian suurilta pienessä makuuhuoneessa. Joten yksinkertaisesti tulkitse tätä elementtiä tummien puukalusteiden, kuten kirjahyllyjen, työpöytäjen, lipastojen, kautta.

Koriste & Lisätarvikkeet – Kiiltävät damastitaustakuvat tuovat todella esiin tummat puukalusteet. Valitse hopeanharmaa tai beige. Lisää etnomaisia ​​koristeita, kuten jakkarat, korit tai rottinkimatto.

Emily Fieldsin makuuhuone

Nuorten huoneen tyttö pastellinkeltainen vihreä maalaistyylinen Emily Fields

Siirrymme Emily Fieldsin makuuhuoneeseen. Viihtyisä, rauhoittava ja tunnelmallinen – tässä teini -ikäisessä tyttöjen huoneessa on kaikki. Pastellin keltainen seinäväri saa huoneen näyttämään suuremmalta, kun taas seinäpaneelit ja matot pehmeillä vihreillä sävyillä luovat erityisen kodikkaan tunteen.

Teini -ikäinen ideoita Emily -penkki ikkunan äärellä maalaistyylisiä puupaneeleja

Eniten pidämme kauniista lukukulmasta ikkunan vieressä – paikassa, jossa voit lukea ja haaveilla tuntikausia. Ei ole vaikea kuvitella, mikä ilo olisi saada niin mukava ja mukava istuin huoneessa.

Nuorten huoneen tyttöideoita Emily -puupanelointi pastellinvihreä keltainen

Seinät ja lattia luovat neutraalin taustan huonekaluille ja sisustukselle. Makuuhuoneessa on monia muita esineitä, jotka vaikuttavat mielialaan. Huoneessa on myös käytännöllinen ja kaunis tutkimusalue ikkunan vieressä. Varustettu massiivipuukalusteilla, voit paeta jokapäiväistä elämää tässä huoneessa ja uppoutua hiljaiseen, maaseudun tunnelmaan.

Teini -ikäiset ideat Emily massiivipuiset huonekalut ikkunaluukut

Teini -ikäisen puun työpöytäverhot

Nuorisohuone tyttö luonne vihreä valkoinen

Ulkoasun saaminen:

Tyyli – Maalaistyylinen, maalaistalo

Värit – Valkoinen, keltainen, vihreä, bensiini

Sänky – Suuntaa paikallisiin antiikki- ja säästökauppoihin saadaksesi metallisängyn, jossa on koristeellinen pää ja jalkapöytä. Jos haluat tyylikkään ilmeen, se on maalattava valkoiseksi tai norsunluuksi. Valitse maalaistyyliset vuodevaatteet, kuten peitot, pitsireunukset, kukkakuviot jne..

Huonekalut – Jos et löydä samanlaista työpöytää, etsi konsolipöytä, jossa on kaarevat jalat. Yhdistä se valkoiseksi maalattuun tuoliin, jolla on antiikkinen ilme.

Windowsill – Se, että sinulla ei ole sisäänrakennettua ikkunalautaa, ei tarkoita, ettet saisi samaa kodikasta tunnelmaa. Yksinkertainen hallipenkki, jossa on säilytystilaa, toimii yhtä hyvin. Pehmeä istuintyyny ja useat koristetyynyt lisäävät mukavuutta.

Lisätarvikkeet – Keskity yksinkertaisiin lisävarusteisiin, jotka ovat raikkaita ja ajattoman kauniita, kuten pajuiset säilytyskorit ja rottinkiset yöpöydät. Valitse muita luonnon innoittamia koriste -esineitä. Korosta aksentteja sinisillä ja bensiinisävyillä abstraktilla XXL -seinämaalauksella ja nojatuolilla.

Lumoava teini -ikäinen huone tytöille – inspiraatiota Alison DiLaurentisilta

Teini -ikäisten ideoita vaaleanpunaisia ​​kullan värejä

Alison DiLaurentis on yksi Pretty Little Liars -sarjan päähenkilöistä. Ali on tyttöklikin entinen johtaja ja luonteeltaan erittäin painava ja hallitseva. Ensimmäisellä kaudella kaikki uskoivat Alisonin kuolleen, mutta hänen ystävänsä oli edelleen elossa. Vaalean kaunottaren makuuhuoneessa glamourkappaleita yhdistettiin leikkisillä, lapsellisilla tai tyttömäisillä elementeillä.

Teini -ikäinen ideoita alison katos prinsessa sänky

Ulkoasun saaminen:

Tyyli – Art deco, vintage, lumoava

Värit – Vaaleanpunainen, kerma, hopea, helmi, kulta

Huonekalut – Valitse huonekalut, joissa on kaarevat jalat, veistetyt koristeet ja kaikenlaisia ​​muita koristeita. Tuftatut nojatuolit, tuolit ja jakkarat antavat pehmustetuille huonekaluille erehtymättömän luonteen.

Sänky – Katos on jokaisen prinsessan unelma. Täällä se on järjestetty modernilla tavalla, ja sängyn taakse on peitetty vaaleanpunainen kangas.

Lisätarvikkeet – Pöytätuoli, sivupöytä nurkassa ja kaksi akryylipöytävalaisinta korostavat tilaa keveydellään. Huomaatko kuinka monta valonlähdettä huoneessa on? Hajavalo luo pehmeän tunnelman.

Ideoita teini -ikäiselle tytölle Alison -sänky tyttömäinen vaaleanpunainen valkoinen

Teini -ikäinen ideoita Alison -pöytävalaisin vaaleanpunainen seinäväri yöpöytä

Teini -ikäinen ideoita alison -työpöytäseinäpeili akryylituoli

Teini -ikäiset ideat alison -katosvuode syttyy

Teini -ikäinen tyttö ideoita alison koristelu

Teini -ikäinen ideoita Alison Gold Pink

Teini-ikäinen Ideat-Alison-istuinosan nojatuoli-ikkuna

Ideoita teini -ikäiselle tytölle Alison -pöytä- ja seinävalaisimet

Nuorisohuone tyttö ideoita Alison inspiraatiota huonekalut deco

Ei vain oikea skenaario ja lahjakkaat näyttelijät tekevät televisiosarjasta hyvää. Televisioiden on myös heijastettava päähenkilöiden persoonallisuutta. Se auttaa myös ymmärtämään paremmin heidän tunteitaan. Laitoksen jokaisella osalla on tärkeä rooli. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään paremmin Pretty Little Liarsin viiden hahmon ominaisuuksia ja samalla löytämään inspiraatiota oman teini -ikäisen tytön makuuhuoneeseen!

Previous Post
Tee halpoja puutarhakoristeita itse – 15 DIY -ideaa
Next Post
Harjoittele lomalla – joten voit rentoutua ja pysyä kunnossa samanaikaisesti