15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Top 10 3D -huonesuunnittelijaa verkossa ilmaiseksi ilman latausta

Nykyään etsimme aina Internetistä ideoita sisustussuunnitteluamme varten, suunnittelemme sisustusta ja remonttia yksityiskohtaisesti, mutta emme koskaan tiedä miltä se todellisuudessa näyttää viimeiseen hetkeen asti. Eikö olisi parempi, jos voisimme suunnitella huoneemme virtuaalisesti?

Ilmainen 3D-huone-suunnittelija-huone-jako-huonekalut-huone-laitteiden suunnittelu

Markkinoilla on lukuisia ohjelmia ja ohjelmistoja, mutta voit ilmainen 3D -huonesuunnittelija löytää netistä. Parhaassa tapauksessa niiden pitäisi sopia käyttäjille, joilla ei ole kokemusta huonesuunnittelijoista, ja niiden on voitava tehdä enemmän kuin yksi tehtävä – eli pystyä asentamaan, valitsemaan galleriasta sisustus, siirtämään seinät ja maalaamaan ne eri väreillä , ja kaikki tämä ilmaiseksi!

Yksinkertaisia ​​ilmaisia ​​3D -huonesuunnittelijoita, jotka löydät verkosta

1 / Online -asuintilan suunnittelija RoomSketcher 

free-living-space-planner-online-RoomSketcher-pohjapiirrokset-suunnittelu-3D

RoomSketcher on ohjelma, jolla on eniten mahdollisuuksia testattujen huonesuunnittelijoiden joukossa. Aloittaminen on helppoa! Ilmaisessa versiossa rekisteröinnin jälkeen voit luoda ja sisustaa oman talosi vain muutamassa vaiheessa. Piirrä seinät ja aseta ovet ja ikkunat itse. Vaihda lattian, seinien ja katon väri ja materiaali. Ilmaisessa RoomSketcher-huonesuunnittelussa voit käyttää tunnettujen valmistajien todellisia tuotteita kodin sisustamiseen tai muuttaa tuotteiden kokoa siten, että ne edustavat olemassa olevia huonekaluja.

3d-online-asuintilan suunnittelija-RoomSketcher-Interface-pohjapiirrokset-suunnittelu

RoomSketcher on online -huoneiden suunnittelija. Voit siis aloittaa heti lataamatta ja luoda omia malleja. Uusia tuotteita lisätään joka viikko! Voit käyttää suunnitelmiasi miltä tahansa tietokoneelta ja näyttää ne ystävillesi. Kokeile eri huonesuunnitelmia tai seinän värejä ja näe tulos tilannekuvilla ikään kuin seisoisit huoneessa. Aloittelijat voivat toteuttaa ideansa nopeasti ja helposti ilmaisessa huonesuunnittelussa RoomSketcher.

Jos haluat käyttää RoomSketcheria ammattimaisesti, esimerkiksi piirtää laadukkaita pohjapiirroksia itse tai saada ne luomaan, ja paljon muuta, sinulla on muita vaihtoehtoja versioiden kanssa (VIP&Pro) talonrakentajille, sisustajille, sisustussuunnittelijoille ja kiinteistönvälittäjille.

3d-Raumplaner-RoomSketcher-top-10-free-apartment-planner-software-online

Aloittelijoille ja ammattilaisille: 3D -asuintilan suunnittelija verkossa kaikille

Sisustussuunnittelun suunnittelu 3D -muodossa – 5 vinkkiä ilmaisiin ohjelmistoihin

Villeroyn kanssa & Bochin kylpyhuoneen suunnittelija löytää oikeat tuotteet unelmiesi kylpyhuoneeseen

2 / Roomstyler – ilmainen 3D -huonesuunnittelija

virtuaalinen 3D -huonesuunnittelija ilmaiseksi

Jos haluat ladata oman pohjapiirroksesi tai leikkiä esiohjelmoiduilla pohjapiirroksilla, tämä on se ilmainen 3D -huonesuunnittelija vain sinulle. Roomstylerin avulla voit itse määrittää ovien, ikkunoiden ja seinien sijainnin ja valita sopivat sisustuselementit galleriasta. Käyttöliittymä on suhteellisen yksinkertainen, ja sen avulla käyttäjä voi nähdä suunnitelman 3D -muodossa eri näkymistä ja jopa maalata seinät ja katon väreillä.

Huonesuunnittelija verkossa ilmaiseksi ja ilman latausta

Mielialalevyt ovat myös hieno ominaisuus. Kerätyt ideat esitetään selkeässä järjestyksessä mielialataululla. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, miten värit ja materiaalit ovat vuorovaikutuksessa ja muodostavat kokonaisuuden.

Lisää vaihtoehtoja – voit ladata mallisi Facebookiin ja jakaa sen ystäviesi kanssa! Kaikille, jotka rakastavat iPhoneaan, Roomstylerillä on myös ilmainen sovellus ladattavaksi. Siellä et voi muokata malleja, voit vain saada inspiraatiota. Niitä voidaan kommentoida ja tykätä.

3 /IKEA Home Planner – ilmainen 3D -huoneen suunnittelija

Ikea-Home-planner-free-room-planner-ohjelma

Ikea-Home-Planner-free-program-online

Ikea on kehittänyt ilmaisen ohjelmiston, jonka avulla voit suunnitella huonekalut ja koristeet omaan kotiin! Kun selaat Ikean luetteloa, olet koskaan toivonut, että voisit ottaa juuri tuon kirjahyllyn tai yöpöydän ja katsoa, ​​miltä se näyttää huoneessasi?

Ikean kotisuunnitteluohjelman esikatselu

Tämä yksinkertainen ilmainen 3d huonesuunnittelija auttaa sinua suunnittelemaan sisustuksesi ensin ja valitsemaan sitten huonekalut ja koristeet Ikean luettelosta, laskemaan kokonaishinnan ja ilmaisemaan sitten lopullisen projektin, jotta löydät tuotteet nopeasti Ikea -kaupasta.

4 / Ikean keittiösuunnittelija – ilmainen 3D -huoneen suunnittelija

Ikean keittiösuunnittelija 3D huonesuunnittelija

ilmainen 3D -huonesuunnittelija

Ikean keittiösuunnittelijan 3D -esikatselu

Ikea on myös kehittänyt keittiösuunnittelijan, jonka avulla voit sisustaa keittiöt, vaihtaa malleja ja vaihtaa keittiövälineitä, keittiötasoja ja muita komponentteja. Ohjelma tekee luettelon kaikista tarvitsemistasi tuotteista, jotta voit laskea hinnan lopulta. Ikea on johtava huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut sisustamiseen, sisustamiseen ja keittiön suunnitteluun. Jos syötät mitat ja aukot / oven ja ikkunan / ohjelmaan, näet, miltä huonekalut näyttävät ja sopivatko ne hyvin huoneeseen.

5/ Villeroy ja Boch Kylpyhuoneen suunnittelija verkossa

online -huonesuunnittelija Villeroy Boch

Villeroyn ja Bochin online -kylpyhuonesuunnittelun avulla unelmiesi kylpyhuone muotoutuu nopeasti. Piirustus ja / tai 3D-visualisointi luodaan vain kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa, jotka voidaan sitten lähettää paikan päällä olevalle konsultille. Suunnittelijan lisätoiminnot helpottavat työtä huomattavasti. Käyttäjä voi käyttää tuotemerkin koko tuotevalikoimaa ja kokeilla erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja.

6 / Suunnittele huoneeni – online -3D -suunnittelija – värit

Designmyroom -ohjelman yleiskatsaus

Jos sinulla on myös epämiellyttävä kokemus saada kangas- tai materiaalinäytteitä eri myymälöistä kotona ja sinun on säädettävä niitä, tämä on se ilmainen 3D -huonesuunnittelija vain sinulle. Armstrongilla on mukava 3D -virtuaaliohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden testata erilaisia ​​väriyhdistelmiä lattiasta, huonekaluista, katoista, seinistä ja jopa työtasoista. Ja tämä kaikki mukavasti omassa kodissasi ilman, että sinun tarvitsee juosta kaupungin läpi näytteitä varten!

Designmyroom online huonesuunnittelijan esikatselu

Suunnittele huone on erittäin käytännöllinen – voit valita huoneen omassa talossasi ja päättää sitten sisustustyylistä / modernista, perinteisestä globaaliin fuusioon / ja leikkiä väreillä, tekstuureilla ja materiaaleilla. Oikeiden viimeistelyjen ja kankaiden saaminen voi olla pelottava tehtävä, mutta Armstrongilla on laaja valikoima. Voit valita seinän värin ja katso valmistajan tuotenumeron. Valitse Sherwin Williamsin, PPG: n ja Benjamin Mooren värimalleista, jotta löydät oikean värin punaisille puukalusteillesi tai onyx -keraamisille lattialaatoillesi.

Suunnittelutyökalu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat sisustaa huoneensa uudelleen ja ovat uteliaita tuloksesta. Tämän suurin etu ilmainen 3D -huonesuunnittelija on se, että voit oppia lisää tuotteista ennen niiden ostamista. Armstrongilla on paljon hyödyllistä tietoa lattioista ja katoista – esimerkiksi jos näet kylpyhuoneen täällä, on varoitus siitä, että puulattiat eivät sovellu kylpyhuoneisiin. Tällä tavalla voit luoda kauniin tunnelman ja valita ennen kaikkea käytännöllisiä materiaaleja.

7 / Kodinrakentaja – verkossa ilmainen 3D -huonesuunnittelija

homestyler 3D huonesuunnitteluohjelma

Autocadin, Revitin ja 3ds Studio max – Autodeskin luojat tunnetaan ammattimaisista rakennusten suunnitteluohjelmistaan. Heillä on myös loistava avaruussuunnitteluohjelma nimeltä Homestyler. Toisin kuin muut ohjelmat, tämä 3D -huonesuunnittelija sopii hyvin aloittelijoille.

Yksinkertaisia ​​komentoja, kuten vedä ja pudota, on luotu, jotta voit suunnitella rakennussuunnitelmia, joiden avulla voit järjestää seinät ja valita ikkunat ja ovet. Ohjelmiston käyttäminen ei edellytä aiempaa tietämystä. Ammattimaisen version Homestyler PRO voi ostaa.

homestyler huonesuunnittelijan esikatselu

Sisustus- ja sisustusvaihtoehdot antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita huonekaluja, asusteita ja monia koriste -elementtejä. Jotta sisustus näyttäisi kodikkaammalta, voit valita valmistajan mattoja ja mattoja. Valitse Flor, Sherwin Williams, Kohler ja monet muut lisätäksesi kodikkaan ilmeen asuinalueellesi.

Kun suunnittelu on valmis, voit tulostaa luonnoksen, jotta et eksy rautakauppaan myöhemmin. Jos haluat jakaa ideasi ystäviesi kanssa, voit lähettää rakennusluonnoksen Facebookin tai sähköpostin kautta ja keskustella projektista!

8 / KUIVA -ARVIOINTI – 3D -huonesuunnittelija (ei enää saatavilla)

Niille, jotka haluavat tehdä sen itse (DIY), seuraava on ilmainen 3D -huonesuunnittelija vain sinulle. Kun olet suunnitellut huoneiden ulkoasun, olet valmis ostamaan materiaalit ja aloittamaan. Bob Vila.com tarjoaa ilmaisia ​​online -työkaluja, joiden avulla voit arvioida tarvitsemasi materiaalin määrän. Sen avulla opit piirtämään ja mittaamaan tilaa. Se poistaa hukkaan kuluneen ajan, kalliit materiaalit ja tarpeettomat matkat paikalliseen rautakauppaan!

Ja Kipsilevyn estimaattori käyttää luonnoksia ja kaavioita näyttääkseen, miten saat tarvitsemasi mitat.

Ilmainen Drywall Estimator -ohjelmisto

Suunnittele huoneesi mittojen mukaan – ilmainen 3D -huonesuunnittelija

Ensimmäinen askel on piirtää huoneesi ilmaisten laskentataulukoiden avulla mitoilla ja numeroida kaavion jokainen seinä. Kun olet tehnyt, vastaa seuraaviin kyseistä seinää koskeviin kysymyksiin. Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat lopulta arvioiden tekemisessä.

kipsilevy-estimaattori-katto-lomake-luo-verkossa

Seuraava askel on asettaa katon muoto ja vastata sen ominaisuuksiin liittyviin kysymyksiin. Huomaa, että Kipsilevyn estimaattori näyttää, kuinka kattolaatat asennetaan, jos asennat ne. Tästä on apua paitsi määrän arvioinnissa, myös projektin ymmärtämisessä ennen sen toteuttamista.

kipsilevy-estimaattori-esteet-seinä-kolhut-suunnitelma

Asettelun esteet – kuten kolhuja seinillä

Viimeisissä vaiheissa käsitellään esteiden, ikkunoiden ja ovien ympärillä tapahtuvaa mittausta. Nämä alueet auttavat sinua vähentämään ne edellisissä vaiheissa mitatusta seinän kokonaispinta -alasta. Niille teistä, jotka haluavat tehdä kodin remontteja itse, tämä tekee ilmainen 3D -huonesuunnittelija poista arvaus, kun ostat ja asennat kipsilevyä.

kipsilevyn online -suunnittelija

Ja Kipsilevyn estimaattori voi auttaa sinua suunnittelemaan ja arvioimaan säästämään rahaa ja aikaa!

Kipsilevy -estimaattorilla on myös muita kumppaneita, jotka auttaisivat sinua seuraavassa kunnostuksessa. Saatavana on myös maali-, laatta-, kylpyhuoneeristys- ja akustisia kattolaattojen estimaattoreita.

9 / Sweet Home 3D

Tämä visuaalinen ilmainen 3D -huonesuunnittelija on ihanteellinen niille, jotka haluavat enemmän muokkausvaihtoehtoja huoneen suunnitteluohjelmaan. Online -ohjelmisto on ilmainen sisäänkirjautumisen ja lyhyiden tietojen avulla. Sweet Home 3D: n laajennetun version voi myös ladata tietokoneellesi – talosuunnitelmien tallentamista, vientiä ja käsittelyä varten myöhemmin.

sweet-home-3D-suunnitelma-ilmaiseksi

Sweet Home 3D -käyttöliittymässä on kaikki mitä tarvitset yhdessä näkymässä

Käyttöliittymä on määritelty neljään osaan: 1) Vasemmassa yläkulmassa olevan huonekaluluettelon avulla voit valita komponentit nimen mukaan nopeasti. Kuten Windows Explorer -muoto, puun asettelu mahdollistaa komponenttien navigoinnin suoraan vetämällä niitä & Laita pohjapiirros pudottamalla. 2.) Pohjapiirros näyttää 2D -muodossa, mihin seinät, ikkunat, ovet ja huonekalut sijoitetaan. 3.) 3D -ikkuna näyttää suunnitelmasi 3D -tilassa heti sen lisäämisen jälkeen pohjapiirrokseen. Tämä näkymä auttaa käyttäjää visualisoimaan suunnitelman muodossa. 4). Lopuksi kodin huonekaluluettelo näyttää kunkin komponentin mitat, koon jne. Tämä auttaa huonekalujen asettelussa ja valitse tarkan koon.

Sweet-Home-2D-kuvat-online-huoneen suunnittelu

3D -kuvat ja videotoiminto voivat näyttää kävelyn huoneissasi

makea koti 3d -huoneen suunnitteluvideotoiminto

Tämän ohjelman lisäbonuksella voit muokata 3D -huonekalumalleja, jos et löydä tarvitsemaasi sisältöä luettelosta. Tuo omat mallisi suoraan suunnitelmiin. Tuo pohjapiirros paikalleen tuomalla se Sweet Home 3D: hen, skaalaamalla ja seuraamalla sitä, jotta sinun ei tarvitse arvata. Niille, jotka haluavat kävellä suunnitellun tilan läpi, voidaan lisätä kameratoiminto ja videotoiminto visualisoi, miten toimisit vuorovaikutuksessa huoneen kaikilla alueilla. Tämä ilmainen 3D -huonesuunnittelija voi olla yksinkertainen, mutta siinä on myös lisäominaisuuksia niille, jotka haluavat enemmän virtuaalisesta 3D -suunnittelustaan.

10 /SmartDraw ilmainen 3D -huonesuunnittelija

SmartDraw on joukko ohjelmia visuaaliseen grafiikkaan ja esityksiin. Graafiset päätökset sisältävät kaavioita ja grafiikkaa, kuten: projektigrafiikka, päivämäärät, markkinointikaaviot ja kaaviot. Sovelluksen vuokaavion alla on pohjapiirrokset ja huonekuvat.

smart-draw-online-ohjelma-sisustussuunnittelu

Tämä ilmainen 3D -huonesuunnittelija voit suunnitella, luoda ja esittää piirustuksia aloittelija- ja ammattitasolla. Käytä tätä ohjelmaa toimistotilojen, asuntojen, yksittäisten huoneiden ja jopa rakennusten julkisivujen suunnitteluun. SmartDraw on ihanteellinen ihmisille tai yrityksille, jotka eivät tarvitse monimutkaista suunnitteluohjelmistoa. Se on ilmainen kokeilujakso, ja jos et ole tyytyväinen, voit ostaa koko ohjelman itsellesi.

älykäs piirtää verkossa luonnos pohjapiirros

ilmainen 3D -huonesuunnittelija

Smart-Draw-free-lattiasuunnittelija

Lähes ääretön valikoima huonekaluja, autoja, rakennusmateriaaleja ja esiasennettuja suunnitelmia, SmartDraw on hyvä vastine rahalle. Jos olet kehittynyt tietokoneohjelmoija, luultavasti nautit erilaisen sisällön ja datan lisäämisestä. Tämä ohjelma on täydellinen sinulle.

* Seuraava ilmainen 3D -huonesuunnittelija on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa tietokoneen ääressä, vaan piirtää piirustuksen urakoitsijalle tai kodin kunnostussuunnittelijalle. Nämä ohjelmat tarjoavat kovia viivoja käsin piirretyn luonnoksen sijasta.

11 /PIENI SININEN TULOSTIN: Lattiasuunnittelija

Lattiasuunnittelija on yksinkertainen mutta tehokas tapa tehdä pohjapiirroksia. Usein sinulla on idea ja sinun on tehtävä pohjapiirros, eikö niin? Tämä ilmainen 3D -huonesuunnittelija voit suunnitella pohjapiirroksen vetämällä ja pudottamalla seinät, ikkunat ja ovet. Mikä hienoa tässä ohjelmassa on, että se ei vaadi aiempaa tietoa suunnittelusta tai sisustuksesta. Lataa, poista ja tulosta!

Pohjasuunnittelija auttaa sinua luomaan pohjapiirroksen nopeasti ja helposti

PIENI-SININEN TULOSTIN-online-lattian suunnittelija

12 / PIENI SININEN TULOSTIN – ilmainen puutarhansuunnittelija

Meillä on yhdeksän parasta vapaan 3D -huoneen suunnittelija pohjapiirustusten, huonekalujen ja sisustuksen asettamiseen – ja entä puutarha? Tulee pohjapiirroksen luojalta Puutarhasuunnittelija, online -suunnittelutyökalu, jonka avulla voit suunnitella maisemaa ja luoda ulkoasun.

Pohjapiirroksen tapaan puutarhasuunnittelijan avulla voit suunnitella ja järjestää seinät, huonekalut ja kasvit laskentataulukkoon. Napsauta huonekalua nähdäksesi sen mitat ja värin ja muuta väriä väri- ja sävyvalikolla.

Luo kulkuväyliä, aitoja, vesistöjä ja kasveja asettelussa selittämään näkemystäsi tai vain aivoriihi ja hauskaa. Kun olet tyytyväinen ohjelman suunnitteluun, ohjelma arvioi kasvien ja maisemakomponenttien määrän. Hinta lisätään myös.

ilmainen 3D -huonesuunnittelija – puutarhan suunnittelu

puutarhasuunnittelu-online-ilmaiset ohjelmat

13 / SUUNNITTELE A-PUUTARHA  – Vain muutamassa minuutissa voit luoda kauniin puutarhan tietokoneen näytölle. Tämän kanssa ilmainen puutarhasuunnittelija voit suunnitella kaiken etukäteen – terassilta koko sisäpihalle. Vedä ja pudota yli 150 puuta, pensaata ja kukkaa hiirellä. Voit myös sisällyttää monia muita elementtejä, kuten rakennuksia, huvimajoja, aitoja ja terasseja.

Ilmainen puutarhansuunnittelija BHG: ltä

ilmainen puutarhasuunnittelija BHG

On olemassa monia vapaa 3D -huoneen suunnittelija, joiden avulla voit suunnitella, suunnitella, piirtää ja visualisoida tilaa. Riippuen taidoistasi, tavoitteestasi ja tavasta, jolla haluat esittää lopulliset piirustuksesi, on olemassa ohjelma sinulle. Kun seuraavan kerran pelaat tai haaveilet talosta, jossa haluat rakentaa henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi, tutustu tähän top 10 -luetteloon vapaan 3D -huoneen suunnittelija.

paras ilmainen 3D-huone-suunnittelija-verkossa

10 hienoa piirustussovellusta ja 3D -huoneen suunnittelija matkapuhelimeesi

20 ilmaista 3D -puutarhasuunnittelijaa tietokoneille, tableteille ja älypuhelimille

>

Previous Post
45 ideaa ruokasalin suunnitteluun korkeimpien suunnittelustandardien mukaisesti
Next Post
Tee parta Halloween- ja Mardi Gras -asuille – 5 ideaa eri materiaaleista