15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kattoikkunan aurinkosuoja verhojen, laskostettujen kaihtimien ja rullaverhojen muodossa

Aurinkosuoja-kattoikkunat-violetit verhot-verhot-valkoinen kattokaltevuus

Kattoikkunat on yleensä vaikea sisustaa. Tässä tarkoitetaan ennen kaikkea verhoilla varustettuja malleja. Nämä eivät ainoastaan ​​tarjoa koristeellista yksityisyysnäyttöä, joka suojaa uteliailta katseilta, vaan myös aurinkosuojan, joka voi suojata kesähelteiltä ja voi tummentaa huoneen, jos haluat ottaa pienet nokoset. Verhot, jotka tekevät erityisen omaperäisen vaikutelman kaltevasta katosta, eivät ole ainoa tapa Kattoikkunan aurinkosuoja välittää.

Kattoikkunan aurinkosuoja – erilaisia ​​vaihtoehtoja

Aurinkosuoja-kattoikkuna-idea-sisustus-verhot-kaihtimet-sisustus

Klassiset rullaverhot ovat myös loistava vaihtoehto, jotka tarjoavat paitsi halutun yksityisyyden ja aurinkosuojan, mutta näyttävät samalla myös moderneilta. Laskostetut kaihtimet ja niiden kaunis laskostettu muotoilu huokuvat romantiikkaa. Olemme nyt koonneet yhteen vaikuttavia ideoita kattoikkunoiden aurinkosuojan toteuttamiseksi todistaaksesi, että suunnittelu ei ole mahdotonta. Mutta päinvastoin! Kaltevat seinät tarjoavat jopa mahdollisuuden erityisen alkuperäisiin versioihin. Mutta katso vain itse!

Kattoikkunan aurinkosuojaverhot

Aurinkosuoja-kattoikkuna-ruokasali-sisustus-verho-neutraali-värit

Jotta verhot voidaan kiinnittää kaltevaan kattoon, tarvitset toisen verhotangon painovoiman torjumiseksi. Tämä on kiinnitetty ikkunan alle tai keskikorkeudelle ja varmistaa, että verho kulkee seinää pitkin eikä putoa suoraan alas tilan säästämiseksi.

Kaksi verhotangot

Kattoikkunan aurinkosuoja tyylikäs-valkoinen-verhotanko-kirjoituspöytä

Verho kattoikkunan aurinkosuojana voidaan tarvittaessa työntää helposti sivuun. Lisäksi saat kodikkaan ilmapiirin, joka voidaan luoda vain kauniilla verhoilla.

Värikäs kuvio

Kattoikkuna-aurinkosuoja-verho-kukka-aiheet-punainen-vintage-makuuhuone

Verhot ovat erityisen koristeellisia, jos ne on valittu korostavalla värillä tai kauniilla kuvioilla ja kuvioilla. Heidän avullaan voit laajentaa sisustusta ja vielä paremmin korostaa jo houkuttelevia ikkunoita. Samalla suojaat huoneen ylikuumenemiselta kesällä tällä kattoikkunan aurinkosuojalla.

Verhot viistoissa katoissa

Aurinkosuoja-kattoikkuna-kuvio-tekstiili-verho-musta-valkoinen

Nämä eivät ole kattoikkunoita, mutta esimerkki osoittaa, kuinka voit kiinnittää verhot. Tämän kattoikkunan aurinkosuojan kauniit kuviot lisäävät tekstuuria tasaisille seinille ja kutsuvat sinut rentoutumaan ikkunan ääreen kahvin tai teen kera.

Kattoikkunan aurinkosuoja – kaihtimet

Aurinkosuoja-kattoikkunat-vihreä-rullaverho-keittiö-valkoinen-laitos

Toinen hyvä vaihtoehto kattoikkunan aurinkosuojalle ovat kaihtimet, rullakaihtimet ja laskostetut kaihtimet. Kuten verhojenkin, värejä ja kuvioita on loputtomasti, joten ne voidaan valita sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Tässä valkoisessa keittiössä korostettiin vihreää väriä. Ikkunoita ei ole unohdettu sisustuksessa.

Alkuperäiset mallit

aurinkosuoja-kattoikkuna-seinä-suunnittelu-kattoikkuna-laskostettu-koralli-laminaatti

Laskostetuilla kaihtimilla on kaunis laskostettu muotoilu. Tämä johtuu siitä, että ne on suunniteltu siten, että ne vedetään yhteen taittamalla ja paljastamalla ulkopuoli. Täällä näet pitkät laskostetut kaihtimet, jotka on kiinnitetty kahteen nauhaan narujen muodossa. Jos yhdistät useita toisiinsa, luodaan koko seinämalli.

Moderni yksityisyysnäyttö

kattoikkuna-aurinkosuoja-musta rullaverho-makuuhuone-minimalistinen

Voit siirtää tällaisia ​​kaihtimia, kuten kattoikkunan aurinkosuojaa, auringon korkeuden mukaan. Ne eivät myöskään tummenna huonetta liikaa, koska voit aina jättää osan ikkunasta peittämättä.

Korkean teknologian kaihtimet

aurinkosuoja-kattoikkuna-keittiö-valkoiset kaapit-limenvihreä-yksityisyyden suoja

Tällaisiin vaikeasti tavoitettaviin kattoikkunoihin on käytännöllinen ratkaisu, eli kauko-ohjattavat kaihtimet. Kaukosäätimellä voit avata ja sulkea sen etänä ja säätää siten valon määrää.

Laskostettu sokea talvipuutarhassa

Kattoikkuna-aurinkosuoja-talvipuutarha-idea-lasitus-nojatuoli-nauhat

Niin kaunis kuin talvipuutarha, monet ikkunat voivat aiheuttaa paljon lämpöä kesällä. Tätä vastaan ​​voit taistella tavallisella ja kattoikkunan aurinkosuojalla. Olipa verhot tai kaihtimet, riittävä suoja voidaan saavuttaa eri tavoin.

Kolmiosainen kattoikkuna

aurinkosuoja-kattoikkuna-kolmiosainen inspiraatio-sokea-suunnittelu-yksinkertainen

Muista kuitenkin, että voimakas auringonvalo tuhoaa tekstiilit ajan myötä, joten ne on vaihdettava tietyn ajan kuluttua. Erityisesti tummat värit houkuttelevat lämpöä ja haalistuvat nopeammin. Siksi on parempi valita vaaleampi väri.

Väriaksentteja

Aurinkosuoja-kattoikkuna-keltainen-väri-sisustus-sänky-sisäänrakennettu vaatekaappi

Voit yhdistää kattoikkunan aurinkosuojan sisälle, mutta myös ulkoisiin rullaverhoihin, joita käytät päivän aikana kattoikkunoiden aurinkosuojana, kun taas sisäpuolella oleva malli tarjoaa korjauksen aamulla ja illalla ja toimii pääasiassa yksityisyyden suojana näyttö.

Kuvio- ja värivaihtoehdot

Aurinkosuoja-kattoikkunat-keltainen-vihreä-design-makuuhuone-laskostettu hylly

Haluatko rullaverhon sopivan täydellisesti huoneen muiden lisävarusteiden kanssa? Käytä sitten samaa kangasta eri koristeisiin – esimerkiksi esimerkiksi päiväpeite, heitotyynyt ja laskostetut kaihtimet valmistettiin yhdestä ja samasta materiaalista. Ompele täydellinen malli sinulle.

Klassinen sälekaihtimet

Kattoikkuna-aurinkosuoja-keittiö-sokea-puna-tiili-aksentti

Vaikka tämäntyyppinen aurinkosuoja on hieman vanhempi, se tuskin menettää suosiotaan. Säleiden ansiosta tummeneminen ja vaalentaminen on erityisen helppoa, ja voit myös vaikuttaa valon määrään niin hyvin. Jos kaihtinta käytetään kattoikkunan aurinkosuojana, alempi pää tulee kiinnittää ikkunan runkoon. Ne on helppo kiinnittää.

Ulos vedettävät rullakaihtimet

Aurinkosuoja-kattoikkuna-tapetti-kukka-työtila-vaatekaappi-hylly

Pimeitä kaihtimia voidaan edelleen käyttää makuuhuoneessa. Siellä halutaan vähän valoa, etenkin aamulla, mitä ei voida taata erittäin kevyillä kankailla. Jos kattoikkunan aurinkosuojana käytettävät kaihtimet eivät ole auringon valaisemia aamusta iltaan, sinun on myös huolehdittava niiden kestävyydestä.

Aurinkosuoja kesällä 

Aurinkosuoja-kattoikkuna-tavallinen-valkoinen laskostettu yöpöytä

Kattoikkunan aurinkosuoja on erittäin tärkeä, etenkin kesällä. Kaltevuus mahdollistaa voimakkaamman auringonvalon, joka voi nopeasti tulla kidutukseksi. Toisin kuin tavalliset ikkunat, auringon korkea sijainti ei ole silloin etu. Katon kulma sallii paljon auringonvaloa huoneeseen.

lastentarha

aurinkosuoja-kattoikkuna-lastenhuone-tyttö-vaaleanpunainen-deco-seinä-rullaverho

Päiväkodissa verhot voivat olla melko ärsyttäviä, varsinkin jos ne saavuttavat lattian. Lapset voivat jäädä siihen kiinni mököttäessään ja vahingoittaa itseään. Loistava vaihtoehto kattoikkunan aurinkosuojana ovat taas kaihtimet, rullaverhot tai laskostetut kaihtimet. Voit sovittaa mallin värin muuhun sisustukseen ja lapsen sukupuoleen. Voit puolestaan ​​himmentää valoa upeasti iltapäiväunille.

Kattoikkunan aurinkosuoja läpinäkyvällä ilmeellä

Kattoikkunat aurinkosuoja olohuone-kattoikkuna-modernit huonekalut

Läpinäkyvästä kankaasta valmistettu kattoikkunan aurinkosuoja on enemmän upea ulkonäkö ja koristeellinen tarkoitus. Suojaa silti auringolta tiettyyn pisteeseen asti. Se on myös loistava valinta, jos sinulla on tumma sisustus tai haluat yksinkertaisesti lisätä neutraalin muunnelman sisustukseen.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä