15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideoita kotitoimistolle – luovia ehdotuksia rentoon työpäivään

Kotitoimisto ei ole vain kaikkien huulilla juuri nyt. Loppujen lopuksi monet yritykset näkevät koronapandemian vaikutukset mahdollisuutena kehittyä edelleen. Tässä olisi keskityttävä työntekijöiden mukavuuteen. Säännöllisten kotitoimistojen käyttö ei ainoastaan ​​säästä matka -aikaa. Pikemminkin työntekijät voivat asettua mukavasti kotiin ja pysyä työssä tehokkaammin. Jos olet tällä hetkellä kotitoimistossa, olet voinut käyttää tätä työmallia pitkään tai aiot käyttää sitä tulevaisuudessa, kysyt varmasti itseltäsi kysymyksen: Kuinka kotitoimistosta voidaan tehdä mahdollisimman miellyttävä? Mitkä luovat ehdotukset auttavat saamaan työn toimimaan itsenäisesti??

Ei kuumuutta: aurinkosuojakalvo kuumatyöhuoneita vastaan

Aurinkosuojakalvolla aurinko ei enää paista silmiin tai kotitoimiston ruudulle

Yksi eduista, jota monet työntekijät kaipaavat, on toimiston ilmastointi. Monilla ihmisillä on vain rajalliset mahdollisuudet alentaa lämpötilaa kotona. Tätä varten on hyödyllistä asentaa tuuletin. Varmista kuitenkin, että syntyvä tuuli ei missään olosuhteissa tule takaa. Tämä voi aiheuttaa niskalihasten kouristuksia. Tuloksena on jäykkä kaula, mikä tekee työstä sietämätöntä. Voit myös valitse aurinkosuojakalvo ikkunoihin.

Aurinkosuojakalvo kuumia työhuoneita vastaan

Folienmarktin aurinkosuojakalvo voidaan ostaa leikkauksena, mittarina tai rullana. Näin saat juuri kalvot, jotka voidaan kiinnittää ikkunoihisi. Vaikutus on tehokas ja käytännöllinen: Jos lasit peitetään kalvolla, huonelämpötila laskee merkittävästi kesällä. Koska lämmittävä infrapuna ja haalistuvat UV -säteet eivät voi enää tunkeutua sisälle ikkunoiden läpi. Sinulla on myös häikäisysuoja. Aurinko ei enää paista silmiin tai ruudulle.

Lukittavat kaapit ja laatikot

Kotona työskentely on vanhemmille haaste

Kotitoimistossa oleville vanhemmille on toinen tapa tehdä työstä ja ennen kaikkea taukoista ja päivän päättymisestä rennompaa. Oletko myös aina huolissasi siitä, että jälkeläiset aiheuttavat sotkua kotitoimistossasi. Jos tiedostot ja asiakirjat joutuvat lasten käsiin, tämä voi aiheuttaa valtavia vahinkoja. Olet myös usein työnantajalta velvollinen pitämään asiakirjat turvassa, jotta ulkopuoliset eivät saisi tietoa. Lukittavaa kaappia tai laatikoita, joissa on lukitustoiminto, suositellaan.

Lajittele ja merkitse kansiot järjestyksessä kotitoimistossa

Kohteiden suorittaminen mahdollistaa illan aloittamisen rennommassa ilmapiirissä. Koska tiedät, että kaikki tiedostot pidetään turvassa. Jos valitset vapaasti seisovan laatikkokaapin, varmista, että kaapin reunat eivät aiheuta loukkaantumisvaaraa pienille lapsille. Peitä reunat pehmeällä reunasuojuksella.

Kasveja ilmakehään

Kotitoimiston kasvit luovat enemmän tunnelmaa ja tunnelmaa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit luoda itsellesi pienen trooppisen paratiisin. Kasvit eivät ole vain kauniita katsella, ne myös parantavat huoneen ilmaa. Voit hyötyä tästä kohonneesta happipitoisuudesta. Koska happi varmistaa stimuloidut aivot, mikä on varmasti etu työskennellessä. Valitettavasti, jos sinulla ei ole vihreää peukaloa, tämän ei tarvitse tarkoittaa kasviunen loppua. Hyödynnä kaktuksia. Nämä voivat kestää useita viikkoja ilman riittävästi vettä ja ovat herkkiä voimakkaalle auringonvalolle.

moderni kotitoimisto, jossa on valkoisia ja puisia huonekaluja ja vihreitä kasveja koristeena

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä