15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Loft -kuntosali: täydellinen kuntosali muutamassa vaiheessa!

Olipa tasapaino jokapäiväiseen työhön, terveyteemme tai vain liikunnan nauttimiseen – urheilusta on tullut monille meistä tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Riittävä liikunta on erittäin tärkeää erityisesti kylminä talvikuukausina, jotta voimme pysyä kunnossa ja vahvistaa immuunijärjestelmäämme. Valitettavasti työn, lasten ja muiden kotitöiden välillä meillä ei ole aikaa mennä kuntosalille. Ja lenkkeily tai kuntoilu ulkona pakkasessa ei ole niin hauskaa. Tässä tapauksessa treenaaminen kotona tai kuntosali kellarissa olisi täydellinen ratkaisu. Vai asutko pienessä talossa ja ullakko on täysin käyttämätön tai sitä käytetään vain vanhojen huonekalujen ja tarpeettomien tavaroiden säilytykseen? Mutta miksi tuhlata niin paljon arvokasta tilaa? Ullakko -kuntosali on loistava tapa säästää rahaa ja treenata mukavasti kotona milloin tahansa! Artikkelissamme selitämme, mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota ja miten suunnittelet ja suunnittelet uutta kuntosaliasi!

Loft -kuntosali Kuntosalin sisustaminen Ideoita kuntosalille

Ei pitkiä matka -aikoja, ei liian täynnä kuntosaleja eikä ylihinnoiteltuja jäsensopimuksia – nämä ovat vain muutamia syitä, jotka puhuvat kuntosalin puolesta kotona. Ei ole väliä, haluatko treenata mieluummin aamulla ennen töitä vai puhdistaa pääsi harjoituksella illalla raskaan päivän jälkeen, voit tehdä sen kuntosalilla kotona. Kuitenkin juoksumattoa makuuhuoneen kauimmassa nurkassa käytetään usein vaatekaappina ja motivaatiomme yksinkertaisesti putoaa tien varrelle. Monet ihmiset kuitenkin uskovat, että oman kuntosalin rakentaminen vie paljon rahaa, aikaa ja tilaa. Mutta se on kaukana totuudesta, koska jokaisella meistä on tarpeeksi tilaa ainakin pienelle kuntosalille, emmekä tarvitse kalliita koneita ja monimutkaisia ​​laitteita voidaksemme perustaa suuren kuntosalin. Ullakko -kuntosali vaatii kuitenkin ajattelua ja perusvalmistautumista – haluat, että kotitreenisi ei ole vain terveydellesi hyvä, vaan myös tehdä huoneesta mahdollisimman mukava.

Ullakko -kuntosali tarjoaa sinulle tarpeeksi tilaa ja rauhaa harjoitteluun

Parvi kuntosali suunnittelu kuntosali suunnitelma pieni kuntosali koti perustettu

Lapset haluaisivat katsella televisiota olohuoneessa ja kumppanisi mieluummin nukkumaan viikonloppuna makuuhuoneessa – me kaikki tiedämme sen. Ullakko -kuntosalilla toisaalta olet joustava ja voit treenata häiriöttömästi ja rauhassa milloin tahansa. Ja jos käytät käytettävissä olevaa tilaa taitavasti, voit suunnitella tilan haluamillasi kuntosalilaitteilla. Riippuen siitä, harjoitteletko koneilla ja painoilla vai harjoitatko mieluummin omalla painollasi, sinun on jätettävä riittävästi tilaa laitteille. Jotta ylimmästä kerroksesta tulisi oma urheiluparatiisi, suosittelemme, että annat tilan tarkistaa ammattitaitoisen urakoitsijan. Tämä on loistava tapa varmistaa, että kuntosalin lattia on tarpeeksi vahva voimaharjoitteluun. Sen sijaan, että sijoittaisit raskaita laitteita huoneen keskelle, aseta se seinää vasten – lattia näillä alueilla on itse asiassa vahvin. Lisäksi kaikki laitteet on jaettava mahdollisimman tasaisesti. Ajattele myös katon korkeutta – trampoliini kaltevan katon alla ei ehkä ole hyvä idea. Ota huomioon myös muiden urheiluvälineiden, kuten ergometrin tai painopöydän, istuinkorkeus.

Hyvä ilmanvaihto on välttämätön kuntosalille

Laitteet kuntosali Luo harjoitustila kotona

On tärkeää ajatella asianmukaista ilmanvaihtoa, etenkin huoneessa, jossa käytetään säännöllistä liikuntaa. Harjoittelun aikana kulutamme paljon happea ja hiki varmistaa, että kuntosalin kosteus on vastaavasti korkeampi. Siksi sinun on tuuletettava huone huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen. Jos ullakolla on sähköikkunat, voit jättää tämän tehtävän älykkään kotijärjestelmän tehtäväksi. Nämä järjestelmät mittaavat automaattisesti ilmankosteuden, lämpötilan ja CO2 -pitoisuuden ja varmistavat, että huoneilma pysyy optimaalisena harjoittelun aikana. Jos ullakolla ei ole ikkunoita, olet hyvissä käsissä poistosäleikön ja asennettujen ilmakanavien kanssa. Olipa talvi tai kesä, ilmastointi takaa miellyttävän huonelämpötilan ja hyvän ilmankierron. Lisäksi hyvä ilmastointi estää bakteerien leviämisen ja luo hyvän mikroilmaston, mikä on erittäin tärkeää intensiivisessä harjoittelussa.

Urheiluhuoneen oikea kerros on erittäin tärkeä, etenkin ullakolla

Parvi kuntosali kuntosali lattia kuntosali

Riippumatta siitä, mihin huoneeseen haluat sijoittaa kuntosalisi kotona, oikea lattia on yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon suunnittelussa. Vaikka harjoittelet kevyillä painoilla, laatat, parketti tai laminaatti voivat vaurioitua. Mahdollisten vammojen välttämiseksi ja nivelten suojaamiseksi kuntosalin oikean kerroksen tulee olla luistamaton ja hieman joustava. Erityisesti ullakko -kuntosalilla hyppiminen tai raskaiden painojen pudottaminen voi olla melko ärsyttävää ja epämukavaa alla oleville kämppäkavereille. Tästä syystä esimerkiksi neliön tai palapelin muotoiset kumimatot ovat ihanteellisia, ja ne voidaan leikata helposti sopivan kokoisiksi ja asettaa tarkasti. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa riittävää vakautta, vaan myös eristävät täydellisesti kaikki äänet kuntosalilta. Vaikka kaikki urheilun harrastajat haaveilevat täysin varustetusta ja ylellisestä kuntosalista, sinun ei pitäisi täyttää tilaa kuntosalilaitteilla, joita käytät harvoin tai harvoin. Laitteiden suuren määrän vuoksi lattia heikkenee, mikä voi aiheuttaa halkeamia. Tämä voi olla paitsi vaarallista, myös korjata myöhemmin kallista.

Älä unohda ullakkokuntosalin valaistusta

Kuntosalin suunnittelu Kuntosalin sisustus Kuntosalin ideoita

Kun on kyse kodin kuntosalin laitteista, valaistus on usein hyvin aliarvioitu aihe. Riittävä valaistus varmistaa, että teemme harjoitukset oikein. Lisäksi valo vaikuttaa kykyymme keskittyä ja mielialaan ja vaikuttaa myös fyysiseen suorituskykyyn. Joten jos haluat saada kaiken irti harjoituksistasi, varmista, että kuntosalisi suunnittelussa on riittävästi valonlähteitä. Luonnollinen valo olisi tietysti paras mahdollinen valinta. Kuvittele vain seuraavaa – voit nauttia viimeisistä auringon säteistä katon alla ja nauttia upeista näkymistä treenaamisen aikana. Eikö kuulostakin upealta? Jos tämä ei ole mahdollista, voit asentaa halogeenilamppusarjan koko katon pintaan. Ne kirkastavat täydellisesti huonetta ja sopivat moderniin kuntosalin sisustukseen.

Suunnittele täydellinen harjoitustila: mitä kuntosalilaitteita tarvitset?

Etusivu kuntosalilaitteet parvi kuntosali kuntosali

Yksi yksityisen kuntosalin suurimmista eduista on, että voimme järjestää sen oman makumme ja tarpeidemme mukaan. Tarvitsemasi kuntosalilaitteet riippuvat suurelta osin käytettävissä olevasta tilasta ja budjetistasi. Luonnollisella harjoittelulla on myös tärkeä rooli. Jos haluat treenata mieluummin omalla painollasi, olet esimerkiksi hyvissä käsissä esimerkiksi kuntohihnojen tai vakauspalloharjoitusten kanssa. Toisaalta ne, jotka pitävät voimaharjoittelusta kotona raskailla painoilla, tarvitsevat myös huomattavasti enemmän laitteita. Et välttämättä tarvitse kallista juoksumattoa tai ergometriä tehokkaaseen kestävyysharjoitteluun. Tässä voi riittää vanha hyvä hyppynaru. Rahan ja tilan säästämiseksi ja jotta voit suunnitella harjoitustilan taitavasti, sinun tulee ajatella käytännössä ja ostaa vain mitä todella tarvitset. Monitoimisen monikuntosalin avulla voit tehdä paljon erilaisia ​​harjoituksia ja säästää paljon tilaa. Olipa kyse kyykkyistä, vatsalihasharjoituksista tai vetämisestä-kyykkytelinejärjestelmä on todellinen monipuolinen ja jokaisen kuntosalin sydän.

Pidä lämpö poissa kesäkuukausina

Kuntosali kotiin perustaa vinkkejä parvi kuntosali

Parvella tulee kesällä koko talon kuumin huone, ja siksi parvella treenaaminen voi olla hikistä ja epämiellyttävää kokemusta helteessä. Ulkopuolelle asennetut sähkökäyttöiset markiisit pitävät lämmön poissa ja estävät huoneen ylikuumenemasta.

Pidä kuntosali siistinä ja puhdista laitteet säännöllisesti

Kuntosalilaitteet perustettu kuntosalin koko pieni kuntosali

Loppujen lopuksi yksityisen kuntosalin on oltava juuri sitä, mitä haluamme, ja jotta voimme pitää hauskaa harjoittelussa, meidän pitäisi tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi siellä. Siksi on erittäin tärkeää, että pidät ullakkokuntosalin aina siistinä ja puhtaana. Jotta mikään ei sekoituisi etkä loukkaantuisi, kaikilla laitteilla tulee olla kiinteä sijainti. Erilaiset seinähyllyt ja -laatikot ovat täydellisiä pienten laitteiden, kuten kuntohihnojen ja hyppynaruiden säilyttämiseen. Erilaisten värien ja kuvioiden vuoksi ne ovat myös loistava tapa päivittää kuntosalin suunnittelua ja antaa kuntosalille persoonallisuutta. Parhaan kuntosalikokemuksen saavuttamiseksi kotona on suositeltavaa puhdistaa laitteet desinfiointiaineella ja liinalla jokaisen käytön jälkeen.

Parvi -kuntosaliideoita omaan kuntoparatiisiisi

Parvi kuntosali kodin suunnitelma lattia kuntosali

Oikealla kuntosalin sisustuksella voit antaa kuntosalillesi persoonallisuuden

Perusta kuntosali kotiisi lattialle kuntosali parvi kuntosali

Ullakko -kuntosali on ihanteellinen niille, jotka eivät halua luopua unelmistaan ​​sävyisestä kehosta ajan puutteesta huolimatta

Kuntosali kotiin perustaa vinkkejä parvi kuntosali

Kotikuntosali on loistava tapa treenata ja viettää laatuaikaa lastesi kanssa

Koti kuntosali perustaa parvi kuntosali laitteet

Kun varustat kuntosalia kotona, mieti omia tarpeitasi

Kuntosali Asenna kotisi Yksityinen kuntosali Kuntosalin sisustus

Pieni kuntosali voi olla yhtä tehokas oikeilla välineillä

Pieni kuntosali ullakkosuunnitelmassa

Minimalistisella kuntosalirakenteella sinulla on enemmän tilaa harjoitella

Pieni kuntosali Koti Kuntosali

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä