15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modernisoi asuntosi: askel askeleelta kodikkaaseen kotiin

Seinän väri on haalistunut, huonekalut – vanhanaikaisia ​​ja huoneiden asettelu on kaikkea muuta kuin toimiva? Jopa kaunein sisustus on tulossa vuosiin ja monet omistajat ihmettelevät, kuinka he voivat modernisoida kotinsa ilman paljon vaivaa. Selitämme sinulle, mikä on tärkeää modernisoinnin kannalta ja kuinka voit tuoda parempaa elämänlaatua kotiisi onnistuneen huone- ja kalustuskonseptin avulla.

Modernisoi asuntosi: Hyvä suunnittelu on kaikki ja lopulta

Modernisoi asuntosi, maalaa seinät Vinkkejä

Hyvä suunnittelu on erittäin tärkeää lopputuloksen kannalta. Jos haluat modernisoida asuntosi, sinun on ensin laadittava luonnos, jossa on tarkat mitat ja mietittävä, mitä haluat muuttaa tilan jakautumisessa. Jo ennen uudenaikaistamisen aloittamista sinun on määritettävä asumistarpeesi. Selkeä tavoitteiden määrittely ja projektikansion luominen valokuvilla lattioista, seinistä ja sisustuksista osoittautuu erittäin hyödylliseksi remontin aikana.

Nykyaikaista asunnon suunnittelua ja materiaalivalintaa

Omistajan tulisi sitten kysyä neuvoa siitä, ovatko halutut muutokset rakenteellisesti mahdollisia ja mitä lupia siihen tarvitaan. Tärkeintä tässä ei ole säästää rahaa väärään päähän ja pyytää asuntoa arkkitehdin tutkimaan ennen rakennustöiden aloittamista. Tämä on ainoa tapa tunnistaa piilotetut puutteet ajoissa, mikä voi rasittaa talousarviota. Siitä riippuen, ovatko rakennustyöt tarpeen ja mitkä ovat tarpeen, niihin liittyvät kustannukset voidaan luetella selkeästi.

Modernisoi kotisi Ideoita ja vinkkejä remonttiin

Nykyaikaistaminen on kallista, minkä vuoksi se tehdään yleensä 20 vuoden välein. Jokaisen, joka investoi niin paljon rahaa ja aikaa rakennustöihin, tulee ehdottomasti suojella lopputulosta. Kotivakuutus kattaa lukuisia vahinkoja haluttuun vakuutussummaan asti.

Modernisoi asuntosi: useissa vaiheissa unelmiesi asuntoon

Modernisoi huoneiston sisustus makuuhuonevinkkejä

Riippuen siitä, kuinka vanhoja seinät, lattia, eristys, etuovi jne. seuraavat modernisointityöt on tehtävä:

1. Kun kunnostetaan vanhaa rakennusta, ensimmäinen asia on vaihtaa sähköjärjestelmä, vesiputket ja sisäeriste (jos sellainen on) tai asentaa uudet..

2. Toinen askel unelmakotiin on hyvä eristys. Laadukkailla sisäänkäyntiovilla ja ikkunoilla on tässä ratkaiseva rooli. Vaikka ne ovat kalliimpia ostaa, investointi on ehdottomasti sen arvoista, koska käyttöikä on yli 30 vuotta.

Huoneisto modernisoi keittiön uusimisideoita

3. Lämmitysjärjestelmä on myös nykyaikaistettava ja patterit vaihdettava 15 vuoden välein. Tästä syystä kannattaa selvittää tästä lisää ennen rakennustöiden aloittamista ja mahdollisesti ostaa uusia lämpöpattereita.

4. Seinien ja lattian on kestettävä paljon vuosien varrella. Erityisesti lattian tulee olla vankka ja helppohoitoinen, mutta samalla myös hyvän näköinen. Puulattiaa tai -parkettia voidaan käyttää yli 40 vuotta, jos sitä hoidetaan oikein, kun taas luonnonkivitavarat ja laatat voivat kestää yli 35 vuotta. Ammattimaisesti rapatut seinät on maalattava tai tapetoitava 3-4 vuoden välein.

Modernisoi huoneisto Remontoi kylpyhuone, jossa on suihkualue

5. Kylpyhuone ja keittiö kunnostetaan 20 vuoden välein. Jos haluat säästää rahaa, voit tehdä sen itse tai valmistaa massatuotantona. Vaihtoehtoisesti vain keittiön kaappien ja kylpyhuoneen huonekalujen etuosat voidaan vaihtaa. Pieniä korjaus- tai kunnostustöitä tarvitaan myös kylpyhuoneessa: suihkut, suihkupäät, verhot jne. On vaihdettava 8-10 vuoden välein.

6. Modernisoi asunto älykkään kodin järjestelmällä. Toimivien kokonaisratkaisujen ansiosta voit jälkiasentaa valaisimet, termostaatit ja jopa keittiölaitteet antureilla ja ohjata niitä sovelluksen kautta.

7. Kalusteet ja koristeet tulevat viimeisenä. Ne ovat makuasia, ja ne voidaan haluttaessa korvata helposti uusilla.

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä