15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Biophilic Design ja Vibia -valot tyylikkääseen sisustukseen, jossa on luonnollisia elementtejä

Kestävistä materiaaleista valmistetuista rakennuksista biofiilisiin malleihin ja ympäristöystävälliseen sisustukseen sisustus perustuu nykyään yhä enemmän luontoon. Biofiilinen suunnittelu perustuu käsitykseen siitä, että ihmisillä on luontainen affiniteetti ympäristöön. Tästä syystä hänen elinympäristönsä pitäisi olla läheisemmin yhteydessä häneen terveyden, hyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamiseksi.

Yhdistä moderni biofiilinen muotoilu kasveihin

riippuva kasvi yhdessä vibialamppujen kanssa luontoa rakastavaan biofiiliseen muotoiluun

Biofiilisen suunnittelun tärkeä osa on valaistus, erityisesti orgaaniset mallit ja materiaalit, sekä järjestelmät, jotka tarjoavat kirkkautta koko päivän. Nämä jäljittelevät auringon luonnollista kuviota ja tukevat vuorokausirytmiä. Lisäksi espanjalainen valosuunnittelija Vibia tarjoaa monia tällaisia ​​malleja biofiilisellä konseptilla. Päätavoitteena on ennen kaikkea luoda parempia sisätiloja elämään lähellä luontoa. Lue lisää löytääksesi inspiroituja esimerkkejä asunnoista, hotelleista ja ravintoloista.

Yhdistä luonnon elementit

minimalistinen biofiilinen muotoilu toimistossa, jossa on perävaunu ja luonnonpuu

Levyn pohjoinen lattiavalaisin valaisee Mirror -baarin Bratislavassa Slovakiassa legendaarisessa Radisson Blu Carlton -hotellissa. Baarin istuinalueella Vibia -valojen käsivarret haarautuvat ylöspäin. Kasvimainen ilme heijastaa kasvitieteellistä teemaa. Suunnittelijat määrittivät tämän metsänvihreän värimaailman ja tilavan puun keskellä huonetta.

puupanelointi seinillä modernissa toimistotilassa yhdistettynä kasveihin lasiastiassa

Alankomaissa Wijk en Aalburgissa toimiston restauroinnin aikana hollantilainen muotoilustudio VEVS halusi yhdistää sisä- ja ulkotilojen. DTI valmistaa voita ja lehtitaikinaa, joten VEVS sai inspiraationsa Hollannin maisemasta maatalouslatoineen. He asensivat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, puupalkit ja orgaanisessa muodossa olevat huonekalut. Suunnittelijat asensivat Arik Levyn vaijeriripustimet konferenssitiloihin. Teolliset mustat kaapelit luovat herkän kolmiulotteisen suunnittelun, joka on graafinen ja läpinäkyvä samanaikaisesti ja edustaa silmiinpistävää materiaalin vastakkaista pöytää ja orgaanista puuta.

hotellin aula, jossa on retrohuonekalut ja suuri kasvi biofiilisessä suunnittelussa

Barcelonan Gates -hotellissa luonnonmateriaalit, kuten marmori, messinki ja pähkinä, luovat rikkaan, maanläheisen tunnelman. Parvelmaisen aulan toiseen päähän suunnittelijat asensivat Antoni Arolan Palman, joka yhdistää valon ja kasvillisuuden ripustimeen. Tämä näyttää leijuvan ilmassa. Puhalletut lasipallot, jotka on yhdistetty rehevään, juoksevaan vihreään, muistuttavat myös vanhaa riippuvaa puutarhaa. Tämä sijaitsee lähellä ylisuuria ruukkukasveja ja luo sisätilojen maiseman, joka muistuttaa luontoa ja rohkaisee hotellin orgaanista, rentoutta.

värikäs olohuone, jossa on pitkä ruokapöytä ja tapetti

Arolas Palmalla on merkittävä asema Bolpetta -ravintolassa Torinossa, Italiassa. Hieman litteä maapallon siluetti muistuttaa maan muotoa. Tämä on myös orgaaninen muotoilu, joka täydentää joitain taustakuvan graafisia kuvioita ja värimalleja. Kasvit kaatuvat sivujen päälle, antaen huoneelle epävirallisen asenteen ja tarjoamalla siten lämpimän hehkun.

Biofiilinen muotoilu asuintiloihin

tapetti, jossa on kasviskuvioita yhdistettynä skandinaaviseen biofiiliseen muotoiluun olohuoneessa

Tässä asunnossa Alicantessa, Espanjassa, Palman vaakasuora ripustin valaisee ruokasalin. Huoneessa on myös luonnollinen tunnelma vaalealla puulla ja kasvitieteellisellä tapetilla. Kolmikko globanteja vihreän kanssa sopivat täydellisesti tähän ympäristöön. Vaakasuora profiili ulottuu pöydän pituutta alaspäin.

Vihreä ruukkukasvi hehkuvan pallon vieressä ravintolan seinällä

Petit Epicerie on sisä- ja ulkoravintola Liègessä, Belgiassa. Siinä on myös biofiilinen muotoilu. Ilmavassa ruokasalissa vaakasuoran perävaunun kasvillisuus korostaa vihreänharmaiden seinien väriä. Vaakasuora pallomainen nauha kiinnittää katseen palkkialueen yli, jonka musta metallikatto heijastaa kiiltävän laatan ebony -värejä.

korkeat katot ja bonsai -puu yhdistettynä kattokruunuun, jossa on biofiilinen muotoilu

Toinen huvila, jossa on kolminkertainen atrium, odottaa sinua Bahrainin hiekkarannalla. Aurinko virtaa kattoikkunoiden läpi ja valaisee kiviseinät ja bonsai-puut. Edellä olevasta osasta on myös ripustettu pään päälle kaksi langanvirtausmerkkiä.

modernit elementit ja pieni puu bahrainin huvilan sisustuksessa

Tämä on myös Arik Levyn nykyaikainen otos klassisesta kattokruunusta. Valojen ohuet, mustat kaapelit jäljittävät myös ilmavan ääriviivan. Tämä täyttää huoneen, kun taas keskitytään korkeisiin kattoihin ja huomiota herättävään arkkitehtuuriin.

Viihtyisä tunnelma ravintolassa

Seitsemänkymmentäluvun tyyli ravintolassa, jossa on riippuvalaisimet ja puiset tuolit

Pidä pala luontoa lasissa

pystysuora puutarha minimalistisessa sisustuksessa, jossa on kasveja lasiastioissa

Sopivat kasvit minimuodossa biofiiliseen suunnitteluun

pienet kasvit ja bonsai lasikansien alla biofiiliseen suunnitteluun

Yksityinen alue, jossa on vihreitä aksentteja

rajattu alue, jossa on yksityisyysnäyttöjä ja bambutuoleja yhdessä biofiilisen muotoiluvalon kanssa

Nauti rentouttavasta illasta

pimeä huone hotellissa, jossa on hienovarainen valaistus ja kutsuvat retro -tyyliset pehmustetut huonekalut

Previous Post
Kotitoimiston organisaatio: Kuinka saada järjestys kotitoimistoon!
Next Post
Opas täydelliseen Koi -lampiisi eri puutarhatyyleissä