15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Aseta viistot katot ja käytä niitä käytännössä yhden huoneen huoneistossa

Aseta viisto katto sisustusideoita-lattia-puulattia

Ullakkohuoneen perustaminen voi olla haaste. Mutta jos ullakkohuoneeseen on tarkoitus sijoittaa myös koko huoneisto, tehtävä on vielä monimutkaisempi. Raca Architekci on kuitenkin löytänyt täydellisen ratkaisun tähän huoneistoon, joka sijaitsee Sopotissa, Puolassa. Millä tavalla saat a Asenna kalteva katto ja sitä voidaan käyttää käytännössä, voit oppia tästä modernista huoneistosta.

Aseta viisto katto – moderni yhden huoneen huoneisto

Asenna kalteva katto, yhden huoneen huoneisto-ikkuna-lattia-taso-lasiovi-kylpyhuone

Kaltevan katon sisältävässä huoneessa on oltava nukkumis-, oleskelu- ja työskentelytilat. Yllä näet huoneen projektin muodossa, kun sitä vielä suunnitellaan. Kaltevalle katolle on ominaista suuret ikkunat, jotka tuovat huoneeseen runsaasti päivänvaloa. Tämä säästää monia keinotekoisia valonlähteitä kaltevaa kattoa asennettaessa.

Asenna sisäänrakennettu vaatekaappi viistoihin kattoihin

Aseta viistot katot huone-vaatekaapit-kalusteet-ideat-yksivärinen

Jos haluat asentaa kaltevan katon, sinun on harkittava, miten huonekalut jaetaan parhaiten, jotta tilaa voidaan käyttää optimaalisesti. Erityisesti valmistetut sisäänrakennetut vaatekaapit ovat ihanteellisia käytettäväksi kaltevassa katossa. Puolalaisessa huoneistossa on sellainen vaatekaappi, joka ulottuu huoneen yläosaan. Sen vieressä olevalla alueella on sänky.

Mukava makuutila

Asenna kalteva kattovuode-moderni-riipus-valo-mukavuus-tilaa säästävä

Kaltevan katon kaapit löytyvät myös sängyn toiselta puolelta. Riittävä säilytystila on seikka, jota ei pidä aliarvioida tai edes unohtaa kaltevaa kattoa asennettaessa. Erityisesti tällaisen yhden huoneen huoneiston erityisen matalat alueet, joissa ei ole tarpeeksi tilaa massiivisille ja suurille huonekaluille, soveltuvat kaappien asentamiseen.

Perusta pieni huone, jossa on viisto katto

Aseta viisto katto makuutila-vuode-musta-huonekalut

Sisäänrakennettu vaatekaappi muodostaa myös pienen kapean tilan, johon sänky mahtuu. Sisätilojen päävärit ovat musta ja harmaa. Jotta nämä tummat värit eivät saisi voittoa ja ullakkohuoneisto luo ystävällisen ilmapiirin, vaalea puu valittiin seinien, kattojen ja lattioiden kaltevaan kattoon.

Käytä kaltevaa kattoa yhden huoneen huoneistossa

kalteva katto-kalustus-istuinalue-harmaa-sohva-sohvapöytä-kotitoimisto

Nukkuma-alueen lisäksi on myös pieni o-keuhko. Tämä koostuu pienestä vaaleanharmaasta sohvasta, jossa on kulma, ja kaksiosaisesta sohvapöydästä, joka on mustaa ja metallia. Aivan sen vieressä on työalue, jossa on työpöytä. Ikkunan alue valittiin kaltevan katon ja työalueen sijoittamiseksi päivänvalon optimaaliseen hyödyntämiseen.

Työalue ja hyllyt viistoille katoille

kalteva kattokalustus-työtila-hylly-säilytystila-kirjoituspöytä

Työalueella on myös sisäänrakennettu hylly, joka tarjoaa säilytystilaa kirjoille. Sisäänrakennettujen kaappien lisäksi hyllyt ovat myös loistava vaihtoehto säilytystilaa varten, jos asennat kaltevan katon. Työalue koostuu mustista huonekaluista. Pöytälamppu takaa riittävän valon myöhempiin tunteihin.

Lämmin tunnelma

Kalteva katto-kalustus-kylpyhuone-idea-upotetut-valot-valkoiset seinät

Puun käyttö edistää epäilemättä yhden huoneen asunnon lämmintä tunnelmaa. On myös joitakin sisäänrakennettuja valoja, jotka sijaitsevat huoneen korkeimmassa kohdassa. Yllä näet ullakkohuoneen sisäänkäynnin. Tämä on suunniteltu valkoiseksi ja erottuu muusta pienestä huoneistosta. Mahdollisuus asentaa viisto katto, joka korostaa modernia ulkoasua.

Kalteva katto verholla

kalteva katto-kalustus-kylpyhuone-design-marmori-optiikka-verho-yksityisyyden suoja

Tässä näet sisäänkäynnin alueen suunnittelussa uudelleen. Lasioven ja seinän käyttö on silmiinpistävää. Tämä tekee huoneesta tilavamman. Yleensä lasista tai peileistä valmistetut pinnat ovat loistava ratkaisu, jos asennat pieniä huoneita tai viistot katot. Sama koskee valkoisia tai vaaleita pintoja. Ne saavat jokaisen pienen huoneen näyttämään isommalta.

Sisäänrakennettu vaatekaappi viistoihin kattoihin

kalteva katto-kalustus-sisäänrakennettu kaappi-harmaa-kiiltävä-peili-idea

Vaatekaapilla on toinen mielenkiintoinen toiminto. Siinä on ulosvedettävä peili, joka, kun sitä ei käytetä, sijoitetaan yksinkertaisesti itse kaappiin. Tällä tavalla se mukautuu täydellisesti vaatekaapin kiiltävään pintaan eikä herätä huomiota. Aseta tilaa säästävä ratkaisu viistoihin kattoihin, mikä on loistava vaihtoehto seisovalle peilille.

Koristeellinen laitos

kaltevat katot-yksiväriset-huonekalut-kattoikkunat-puiset verhoukset

Myös yhden huoneen huoneiston makuuhuoneen matto takaa mukavuuden. Se valittiin harmaalla värillä ja mukautuu siten sisäänrakennettuun vaatekaappiin ja sohvaan. Harmoninen värivalinta on tärkeä paitsi kaltevan katon asennuksen aikana myös yleisesti. Järjestetty ilme luo tilavan elämisen tunteen.

Valaistus ullakkohuoneistossa

Viistot katto-kalusteet-idea-lamput-riippuvalaisimet-koristeet-suunnittelu

Kuten jo mainittiin, upotetut valot toimivat valaistuksena asunnossa. Makuuhuoneesta löytyy myös moderneja riippuvalaisimia. Myös epäsuoralla valaistuksella sängyn takana on harmoninen ja kodikas vaikutus. Muutama koriste -elementti luo tyylikkään sisustuksen.

Suunnitellut Raca Architekci.

Previous Post
3 luovaa syksyistä lautasliinarengasta itse tekemiseen
Next Post
Valmista runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä reseptejä nopeasti – 6 ehdotusta jokaista ateriaa kohti päivässä