15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kuinka suunnitella erkkeri -ikkunasi – 50+ käytännöllistä ja tyylikästä ideaa!

Oriels design olohuone skandinaavinen sisustus Living trendit design

Monta vuotta sitten tuskin oli yhtä perheen kotia ilman sitä – erkkeri -ikkunaa. Mutta nykyäänkin monet arkkitehdit haluavat sisällyttää sen asuntojen ja talojen suunnitteluun eivätkä mene pois muodista pitkään aikaan. Suuren ikkunan edessä kuisti ei ainoastaan ​​tuo huoneeseen paljon valoa, vaan myös näyttää suuremmalta. Kun harkitset, kuinka voit käyttää erkkeriä järkevästi, olemassa olevalla koolla on erittäin tärkeä rooli. Joten voit sijoittaa ruokailutilan tai kulmasohvan, jos tilaa on tarpeeksi. Vai haluatko lukunurkan ja enemmän tallennustilaa? Löydät nämä ja monet muut inspiraatiot erkkeri -ikkunan suunnittelusta artikkelistamme!

Suunnittele erkkeri -ikkunat – ideoita ja inspiraatiota

pieni erkkeri -ikkunan suunnittelu ruokailutila kulmasohva ruokapöytä modernit asuintrendit

Erkkeri -ikkuna on katettu ja suljettu kuisti talon julkisivulla, joka ulottuu yhden tai useamman kerroksen yli. Ne olivat erityisen suosittuja keskiajalla, ja niitä käytettiin usein puolustustarkoituksiin asentamalla ne porsaanreikiksi rakennuksiin. Mutta nykyään yhä useammat ihmiset haluavat suunnitella erkkeri -ikkunansa siten, että se päästää enemmän valoa taloon ja antaa huoneille erehtymättömän viehätyksen. Se voidaan sisustaa monella eri tavalla ja antaa kodillesi joko klassisen ja perinteisen ilmeen tai tyylikkään ja modernin ilmeen. Erkkeri -ikkunat ovat erityisen suosittuja individualistien keskuudessa oman luovuutensa ilmentymänä. Oikealla sisustuksella niistä tulee nopeasti pieni rentoutumisen keidas ja kohokohta jokaisessa huoneessa.

Suunnittele erkkeri -ikkunat olohuoneen sohva sohvapöytä puulattia, joka sisustaa nykyaikaisia ​​elämän trendejä

Esimerkiksi erkkeri -ikkunan suunnittelussa voit asettaa huoneeseen kauniin aksentin. Käyttämällä erilaisia ​​tekstuureja, koristetyynyjä ja rikkaita värejä se muuttuu huoneen keskipisteeksi. Se tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden rakentaa erilaisia ​​rakenteita säilytystä varten. Riippumatta siitä, onko kyseessä laatikot, hyllyt vai kaapit – luovuudellasi ei ole rajoja.

Suunnittele erkkeri -ikkunat – mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

moderni erkkeri -suunnittelu makuuhuone lukukulma kodin tarvikkeet matto

Erkkeri -ikkuna on erityisen kaunis elävä elementti, joka koristaa täydellisesti koko julkisivun ja huoneiston sisustuksen. Jotta voit integroida sellaisen, tarvitset ehdottomasti rakennusluvan. Voit joko mukauttaa lattian muuhun huoneeseen tai asettaa tietoisesti kontrasteja. Mieti, tarvitsetko lisävalaistusta tai pistorasioita. Esimerkiksi filigraaniset keijuvalaisimet luovat erityisen tyylikkään ja leikkisän tunnelman.

Luo tyylikkäät erkkeri -ikkunat olohuoneeseen

Erkkeri -ikkunan muotoinen olohuoneen sohva nahkainen nojatuoli puulattia sohvapöytä puu

Olohuoneen erkkeri -ikkunat ovat erityisen suosittuja, ja ne on aina koristettava erityisellä huomiolla, koska tämä on huone, jossa otat vieraasi vastaan. Suunnittelun tulisi sopia parhaiten huoneeseen. Pyöreät tai neliömäiset erkkeri -ikkunat ovat mahdollisia. Ratkaiseva tekijä tässä tapauksessa on huone – olohuoneen pyöreä erkkeri -ikkuna voidaan täyttää upeasti esimerkiksi sohvalla. Vastaava kulmapenkki, jolla on sama muoto, on paitsi erittäin tyylikäs myös erittäin käytännöllinen. Voit käyttää alla olevaa tilaa säilytystilana mihin tahansa. Jotta tilaa voitaisiin käyttää optimaalisesti, suosittelemme räätälöityä penkkiä. Voit säätää korkeuden täydellisesti erkkeri -ikkunan pituuteen, jotta voit aina nauttia näkymästä. Tee niistä todellinen katseenvangitsija peittämällä ne suosikkikankaallasi ja koristelemalla ne värikoordinoiduilla tyynyillä.

Erkkeri -ikkunat suunnittelevat modernin makuuhuoneen istuinalueen sisustusideoita asumiseen

Asunnossa ei koskaan ole tarpeeksi istumapaikkoja. Tässä mielessä erkkeri -ikkuna on loistava silloin, kun sinulla on kävijöitä ja sohva on täydellä kapasiteetilla. Jos sinulla on melko kapea erkkeri, jossa on leveät ikkunalaudat, se voidaan helposti muuttaa mukavaksi ikkunaistuimeksi. Hanki vain mukavat, paksut tyynyt ikkunalaudalle ja aseta ne haluamallasi tavalla. Tällainen upea istuin on täydellinen kahvin juomiseen tai kirjan lukemiseen, ja samalla voit nauttia näkymästä ulkopuolelle.

Erkkeri -ikkunat suunnittelu makuuhuone keinutuoli puu puulattia verhot elävät suuntaukset

Erkkeri -ikkuna voidaan suunnitella erityisen tyylikkäästi ja käytännöllisesti muuntamalla se viihtyisäksi lukukulmaksi. Koska tämä paikka huoneessa on valoisa ja lämmin talvikuukausina, se sopii myös hyvin erilaisten trooppisten kasvien kasvattamiseen. Esimerkiksi kiipeilykasvit tai roikkuvat korit näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja painottomilta, koska ne antavat erkkeri -ikkunalle enemmän syvyyttä. Lasipulloihin istutetut lamput ovat erityisen suosittuja tänä vuonna. Koordinoitujen kodin lisävarusteiden, kuten kodikkaan maton tai pienen sohvapöydän, ansiosta erkkeri tarjoaa entistä enemmän mukavuutta ja kodikkuutta. Ja mikä lukukulma olisi ilman kirjoja? Integroitu kirjahylly on myös todellinen katseenvangitsija.

Erkkeri -ikkunat suunnittelu ruokailutila kulmasohva moderni sisustusideoita

Erkkeri voidaan suunnitella myös keittiöön. Se tarjoaa täydellisen alueen ruokapöydällesi. Koska mikä voisi olla mukavampaa kuin mahdollisuus ihailla näkymää ulkona herkullisen aterian tai lasillisen viiniä? On turvallista sanoa, että erkkeri -ikkuna on mukavin paikka missä tahansa kodissa. Tällä tavalla annat huoneelle yksilöllisen luonteen ja saat myös paljon lisätilaa. Jos erkkeri on kulmikkaampi, on parasta asentaa siihen kulmapenkki. Jos pyöreät muodot ovat hallitsevia, pieni, pyöreä ruokapöytä on ihanteellinen tähän.

Integroi minikeittiö erkkeri -ikkunaan

Suunnittele erkkeri -ikkunat keittiö marmori laatta elävät suuntaukset ideoita asunnon sisustamiseen

Tämä ajatus on hieman epätavallinen, mutta ei missään tapauksessa mahdoton. On totta, että hyvin harvoissa tapauksissa voit sijoittaa täydellisen minikeittiön, mutta pieni ja käytännöllinen työtaso, jossa on sisäänrakennettuja laitteita, kuten liesi ja pesuallas, pitäisi ehdottomasti olla mahdollista. Jos erkkeri -ikkuna on suoraan ruokailu- tai olohuoneesi vieressä, tämä ratkaisu tarjoaa sinulle erinomaisia ​​vaihtoehtoja! Ja mikä parasta – monien ikkunoiden kautta voit nopeasti ja helposti ajaa pois kaikki epämiellyttävät keittiöhajut.

Luo työkulma erkkeri -ikkunaan

Erkkeri -ikkunat luovat makuuhuoneita, verhoja, kukkakuvioita, puutuoleja, eläviä suuntauksia

Jos joudut joskus työskentelemään kotoa käsin, erkkeri -ikkuna on erittäin sopiva paikka työpöytäsi sijoittamiseen. Paljon valoa ja hienovarainen raja olohuoneesta tekevät tästä nurkasta täydellisen työskentelyyn. Lisäksi pieni tauko katselusta ylös ja alas on loistava tapa rentoutua työn aiheuttamasta stressistä.

Erkkeri -ikkunat suunnittelu moderni makuuhuone puiset pöytäverhot elävät trendit 2019

Kaikki tietävät, että luonnonvalo on paras ystäväsi hiuksillesi ja meikillesi. Antiikkinen peilipöytä erkkeri-ikkunassa on paitsi tilaa säästävä, myös erityisen upean näköinen ja siitä tulee todellinen katseenvangitsija makuuhuoneessasi.

Luo erkkeri -ikkunat kuin pieni sisäpuutarha

Oriel -ikkunat suunnittelu kodin tarvikkeet kasvit puinen pöytä puulattia maalaismainen

Kaikki harrastuspuutarhurit voivat nyt olla todella onnellisia – erkkeri -ikkunat voidaan asettaa upeasti pieneksi, vihreäksi keidas. Suurten ikkunoiden ansiosta kasvit saavat tarpeeksi valoa kasvamaan. Oikealla valaistuksella ja mukavilla istuimilla voit luoda pakopaikan monille rentouttaville tunneille. Entä esimerkiksi retro -keinutuoli palmun alla? Tämä antaa asunnollesi eksoottisen ilmeen ja hyvä mieliala on yksinkertaisesti väistämätön!

Suunnittele makuuhuone erkkeri -ikkunalla

Erkkeri -ikkunat design makuuhuone lukukulma säilytystilaa moderni sisustus elävät suuntaukset

Vähemmän ihmisiä laittaisi sängyn suoraan nurkkaan, koska se voi vetää ikkunan läpi. Lisäksi täällä ei ole suojattu ulkopuolelta. Siksi suosittelemme, että sijoitat sängyn vastakkaista seinää vasten ja nautit kauniista näkymistä sieltä aamulla.

Erkkeri -ikkunat suunnittelevat kylpyhuoneen kylpyammeen vapaasti seisovia marmorilattialaattoja

Suuri erkkeri -ikkuna kylpyhuoneessa on ihanteellinen paikka retro -seisovaan kylpyammeeseen.

Suunnittele erkkeri -ikkunat – oikeat kodin lisävarusteet

Erkkeri -ikkunat tekevät olohuoneesta modernin nahkasohvan maton sohvapöydän kodin tarvikkeita

Erkkeri -ikkuna on asetettava kohtaukseen vastaavasti, esimerkiksi sopivalla ikkunakoristeella. Koska sillä on jo pyöreä ja miellyttävä arkkitehtuuri, voit työskennellä romanttisilla ja leikkisillä foorumeilla ja kuvioilla. Sinun on myös varmistettava, että sopeutat kaiken huoneeseen. Jos sinulla on moderni asunto, esimerkiksi kalustettu skandinaaviseen tyyliin, sinun ei pitäisi valita vanhanaikaisia ​​tai maalaismaisia ​​koristeita. Varmista aina, että erkkeri -ikkunan ja koristeen värit sopivat yhteen.

Erkkeri -ikkunat design olohuone istuu sohvapöytä vintage kattokruunu verhot

Yksi vaikeimmista tehtävistä erkkeri -ikkunan suunnittelussa on löytää oikeat verhot ja verhot. Ihannetapauksessa verhotanko taipuu noudattamaan ikkunoiden suunnittelua, mutta valitettavasti tämä on melko vaikeaa. Kolme erillistä verhotankoa sen sijaan olisi paljon helpompi ja parempi vaihtoehto. Verhojen valinta perustuu tietysti huoneen valon kokonaismäärään. Pimeissä huoneissa niiden tulisi olla vaaleita tai jopa läpinäkyviä, jotta ilmapiiri ei muuttuisi liian synkäksi.

pieni erkkeri -ikkuna tekee olohuoneesta maalaistyylisen maalaismaisen kodin lisävarusteita

pieni erkkeri -ikkunan suunnittelu makuuhuone modernit ideat verhot tummanruskea matto

Erkkeri -ikkunan suunnittelu olohuoneen sohva samettinen nojatuoli kodin lisävarusteiden ideoita

Erkkeri -ikkunat suunnittelu olohuone lukukulma lepotuolit modernit sisustusideat

Erkkeri -ikkunan suunnittelu olohuone ruokapöytä ruokapöytä tuoli puinen kaappi vintage -kalusteet

Erkkeri -ikkunan suunnittelu olohuoneen ruokailutila vintage kattokruunu puinen pöytäsuunnittelu

Suunnittele erkkeri -ikkunat olohuoneen ruokailutila vintage -sisustusideoita eläviin suuntauksiin

Erkkeri -ikkunat design olohuone kulmasohva matto beige trendi väri elävät trendit 2019

Erkkeri -ikkunat design -kylpyhuone Skandinaavinen elämäntapa Lattialaatat Elävät trendit

Erkkeri -ikkunat suunnittelu kylpyhuone kylpyamme marmori näyttää laatat eläviä suuntauksia

Erkkeri -ikkunan erkkeri -muotoinen ruokailutila kulmasohva puinen pöytä puulattia vintage -kalusteet

Oriels suunnittelee vintage -sisustusideoita penkkiverhot puulattian elävät trendit

Suunnittele erkkeri -ikkunat rakentaa kulmasohva itse Ohjeita eläviin suuntauksiin 2019

Oriel -design -kulmasohva XXL -asusteiden ideoita Asunnon kalustus

Erkkeri -ikkunan suunnittelu ruokailutila moderni kulmasohva puinen pöytäseinämaalausideoita

Erkkeri -ikkunan koristelu ruokasali koristelu maalaismainen puinen pöytä penkki kattokruunu koristelu parveke

Erkkeri -ikkunan suunnittelu pieni sohva vintage sohvapöytä matto puulattia elävät trendit

Erkkeri -ikkunat suunnittelevat pienen keittiön ruokapöytä puu puiset tuoliverhot elävät suuntaukset

Orielsin design -lukunurkka Vintage -nojatuolit Kalusteet verhot Elävät trendit

Erkkeri -ikkunat suunnittelu lukeminen kulma nojatuolit vintage pitkät verhot puulattia elävät suuntaukset

Erkkeri -ikkunat design lukukulma keinutuoli matto maalaistalon elävät tyylit

Erkkeri -ikkunan suunnittelun lukukulma puulattian nojatuoli vintage vaaleansininen elävä väri

Erkkeri -ikkunat design keittiö moderni skandinaavinen elävä tyyli seinälaatat verhot

Erkkeri -ikkunat suunnittelevat modernit nojatuolit kulmasohva maalaismainen elävä tyyli puulattia elävät trendit

Erkkeri -ikkunat tekevät nykyaikaisista leikkialueista lasi sohvapöytä biljardipöydän nojatuoleja

Erkkeri -ikkunat suunnittelevat moderneja olohuoneita Skandinaavinen sisustus Pastelliväriset elävät trendit

Oriels suunnittelee makuuhuoneisiin modernit minimalistiset kalusteet nojatuoleihin

Oriel design maalaistalo elävä tyyli puinen pöytä puinen tuoli olohuone maalaismainen sisustus eläviä suuntauksia

Erkkeri -ikkunat suunnittelu moderni olohuone maalaistalo Wohnstihl kulmasohva puinen pöytäidea

Suunnittele erkkeri -ikkunat rakenna kulmasohva itse olohuone puinen sohvapöytä

Erkkeri -ikkunat suunnittelu moderni keittiö sinappi keltainen väri kodin tarvikkeet ideoita moderni

Erkkeri -ikkunan suunnittelu maalaismainen maalaistalo, jossa on ruokapöytä puulattia kodin tarvikkeet vintage

Erkkeri -ikkunat suunnittelu ruokasali moderni matto verhot puinen tuoli elävät trendit 2019

Oriel design ruokasali maalaismainen moderni puinen pöytä puinen tuoli matto kodin tarvikkeet

Oriels suunnittelee nykyaikaisia ​​skandinaavisia elämäntapa -ideoita verhoja ruokapöydän asuintrendejä

Orielit koristavat makuuhuoneita, pienen sohvan, puupöydän ja kodin tarvikkeita

Erkkeri -ikkunan suunnittelu makuuhuone moderni matto kansituoli huonekasveja ideoita

Erkkeri -ikkunan suunnittelu olohuoneen sisustus moderni sohva leopardikuvio puu sohvapöytä

Oriels suunnittelee olohuoneen lukukulman vintage -sisustusideoita elävistä suuntauksista

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille