15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Neutraalit värit luovat harmonisen yksivärisen ilmeen – Musa Studion “Northern Dune”

neutraalit värit avoimessa oleskelutilassa, mustat kattovalaisimet, valkoiset seinäyksiköt

Dubaista New Yorkiin Musa Studion lahjakkaiden, nuorten arkkitehtien ja suunnittelijoiden portfoliossa on jo yli 100 valmistunutta projektia. He esittivät äskettäin yhden uusimmista projekteistaan ​​verkossa – “Northern Dune” -asunnon Chisinaussa, Moldovassa. Asunto sijaitsee uudessa Perla Residence -asuinalueessa Moldovan pääkaupungin sydämessä. Tämän asuinkompleksin huoneistoille on ominaista avoimet pohjaratkaisut, jotka tarjoavat riittävästi vaihtoehtoja mukautumiseen kunkin yksittäisen omistajan tarpeisiin. Musa Studion kalusteiden visualisointi on erinomainen esimerkki siitä, miten neutraaleja värejä voidaan yhdistää harmonisen yksivärisen ilmeen luomiseksi omiin neljään seinään.

Neutraalit värit luonnehtivat sisustusta

neutraalit värit avoimessa oleskelutilassa takaavat yhtenäisen ilmeen

Tämä 80 neliömetrin kokoinen 2 makuuhuoneen huoneisto on melko tilava. Asunnon omistaja – menestyvä liikemies – palkkasi suunnittelijat luomaan minimalistisen, mutta kutsuvan ja kodikkaan sisustuksen. Laitoksen tulisi keskittyä olennaiseen ja samalla olla toimiva.

Sisääntulokäytävä on erotettu olohuoneesta liukulasiovella

Alkuperäinen ulkoasu johti asunnon loogiseen jakamiseen kahteen vyöhykkeeseen. Sisäänkäynnin vasemmalla puolella on suuri olohuone, jossa myös vieraita otetaan vastaan, ja oma makuuhuone pysyy oikealla. Sisäänkäynti on erotettu muusta huoneistosta liukulasiovella. Ei ole huonekaluja tai koristeita, paitsi käytännöllinen, seinälle kiinnitettävä penkki, jossa voit laittaa kengät mukavasti jalkaan.

Käytäväseinän suunnittelupaneelit kivikokoisilla penkkikengillä

Olohuoneen sisustamiseen suunnittelijat valitsivat avoimen tilan konseptin vastatakseen asiakkaan vaatimuksiin toimivasta ja niukasti sisustetusta huoneesta. Ei ole hyödyttömiä elementtejä, kaikki on pelkästään välttämätöntä. Neutraalit värit ja huomaamattomat kuviot luovat erityisen rauhoittavan ja harmonisen tunnelman.

Eteisen lattialaatat puuta, rentouttava nojatuoli, mustat kattovalaisimet

Avoin oleskelutila koostuu kolmesta vyöhykkeestä – olohuone, jossa on tv -alue, keittiö, jossa on aamiaisbaari televisioon päin, ja ruokailutila, jossa on 6 hengen ruokailuryhmä. Istuinryhmään kuuluu 3-istuttava sohva, jossa on ottomaanit, ja rentouttava nojatuoli, jossa on jakkara. Raskaan työpäivän jälkeen liikemies voi nostaa jalat ylös, painaa kaukosäädintä ja rentoutua. Vihreät huonekasvit tuovat tunnelmaa ja hieman väriä neutraaliin sisustukseen.

Keittiö, jossa laskuri musta baarituoli hyllyseinä

Keittiössä on toimiva konsepti, modernit laitteet ja käytännöllinen aamiaisbaari. Hylly- ja säilytystilaratkaisuja on riittävästi, jotta kaikki mahtuu. Valkoiset keittiön seinäyksiköt vaikuttavat kiiltävällä lakalla ja ulottuvat kattoon asti. Ruokailutila sijaitsee aivan keittiön vieressä ja on optisesti rakennettu samaan tyylikkääseen ja tyylikkääseen muotoiluun.

neutraalit värit ruokailutilassa harmaat nojatuolit ja mustat jalat pallovalot ruokapöydän yläpuolella

Harmaasävyiset ruokailutilat luovat alakaton epäsuoralla valaistuksella

“Northern Dune” -huoneiston kalustus ei salli kompromisseja ja perustuu luonnollisiin pintoihin, korkealaatuisiin materiaaleihin, neutraaleihin väreihin ja selkeisiin linjoihin. Ainutlaatuinen yhdistelmä menestyvälle liikemiehelle, joka tietää yksinkertaisuuden ja järjestyksen arvon.

Neutraaleilla väreillä on rauhoittava vaikutus makuuhuoneeseen

neutraalit värit makuuhuoneessa luovat rentouttavan tunnelman peiliseinään

Makuuhuoneessa on tarpeeksi tilaa suurelle parivuoteelle, kahdelle yöpöydälle, tilavalle vaatekaapille ja viihtyisälle oleskelualueelle, jossa on mukava lepotuoli. Vaikka makuuhuone on tilava, näemme lattiasta kattoon ulottuvan peiliseinän sängyn takana, mikä laajentaa tilaa entisestään. Pidämme ajatuksesta asettaa kaksi mattoa päällekkäin.

Makuuhuone neutraaleilla väreillä suuret huonekasvit verhoiltu sänky

Makuuhuone on yhdistetty kylpyhuoneeseen, jossa on suuri suihkukaappi. Käytännölliset liukuovilasit mahdollistavat suihkun oven avaamisen ja sulkemisen helposti. Näin ollen kaikki elementit on järjestetty siten, että kaikki kylpyhuoneessa tapahtuvat prosessit helpottuvat. Luonnonpuuoptiikan ja valkoisen marmorin vuorovaikutus näyttää erityisen hienostuneelta ja modernilta kylpyhuoneessa.

Valkoinen marmori ja vaalea puu: voittava yhdistelmä

Kylpyhuoneen valkoinen marmori ja puu näyttävät peiliseinältä optiseen suurennukseen

Kylpyhuone laatat puu näyttää yhdistelmä marmori

Kylpyhuoneen laatat puusta näyttävät peililtä taustavalolla

Asunnon alkuperäinen pohjaratkaisu

2-huoneen huoneisto, 80 neliömetrin pohjapiirros

ja mitä Musa Studion suunnittelijat lopulta saavuttivat

2 huoneen huoneisto 80 neliömetrin neutraalien värien pohjapiirroksen visualisointi

Projektin tekijä MUSA -studio

Previous Post
Kammottavat ja edulliset Halloween -koristeet – Osa 2
Next Post
Fenkolin istutus – hyödyllisiä vinkkejä mausteisille vihanneksille