15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tyylikäs kiinteistö myytävänä Greenwich Villagessa

Tiilirakennukset Greenwich Village

Nämä tyylikäs kiinteistö sijaitsee kohteessa Greenwich Village, New York. Sarah Jessica Parkerin ja Matthew Broderickin omistama huoneisto on 631,74 neliömetriä ja sitä lämmittää seitsemän takkaa. Myyntihinta on 22 miljoonaa dollaria. Tämä vuonna 1846 rakennettu tyylikäs ja hiljattain kunnostettu kaupunkitalo on perhekoti, ja se on 25 metriä leveä ja säilyttää arkkitehtuurin ja historiallisen ylellisen elämäntapan arkkitehtuurin ja historian kauniissa Greenwich Villagessa Fifthin ja New Yorkin yliopiston välissä. Kuvat ovat Douglas Elliman Real Estate -yhtiön hyväksymiä.

Tyylikäs kiinteistö- puutarha ja pohjakerros 

Keraamiset käsintehdyt maljakot ja Kanen-takka

Puutarhataso on varustettu Boffin ruostumattomalla teräksellä avokeittiössä ja pähkinäpuusta ruokasalissa. Takka, jossa on marmorikivestä tehty kirjahylly, Boffi -hyllyt ja Boffi -varastot avaavat näkymän asunnon eteläosaan ja terassille, jolta on puutarhanäköala. Barr -laattalattia, korkeat katot ja arkkitehtonisia elementtejä- dentil -muovaus nimeltään kaksoispiiput, alkuperäinen ulkoseinäkuori ja Julian parveke, josta pääsee puutarhaan, kaikki tämä esittelee tämän tyylikäs kiinteistö. Valot, jotka loistavat katosta lattiaan, kaksoisikkunat mahonkipuusta ruokasalissa, joka on saumattomasti yhdistetty olohuoneeseen arkkitehtonisen kehyksen kautta sisäänkäynninä.

Tyylikäs kiinteistö – jäljellä olevat kerrokset

Terassi-vihreä veranta-sohva-puulattia

Vieraiden kerroksessa on kolme makuuhuonetta. Suurimmassa on kylpyhuone, jossa on ylellinen marmorikivi, olohuone ja toimistoalue, jossa on viktoriaaninen takka. Kaksi pienempää makuuhuonetta ovat täydellisiä vieraiden lapsille ja perheen vieraille, ja niissä on myös oma kylpyhuone. Vaatekaappi on myös saatavilla. Omistajan kerroksessa on kaunis pohjaratkaisu, oma terassi, kivitakka ja käsintehty soikea kylpyamme, kylpyhuonelaatat, joissa on antiikkinen ilme, erilliset pesualtaat, suihkualue, wc ja sisäänkäynti, jossa on ikkunaovi. Pääkylpyhuoneessa on oma takka. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa toimintahuoneessa on päivän aikana horisontin ylimitoitetut ikkunat. Pitkät kirjahyllyt, leikkialue, pieni toimistohuone vaatekaapilla ja kylpyhuone, jossa on mineraalimateriaalia ja marmorikiveä. the tyylikäs kiinteistö Siinä on myös viiden vyöhykkeen lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä, PESÄ Jäähdytysveden termostaatti, LED -valonsäädin ja näyttö Lutron Maestro, modernit sammutuslaitteet, ilmanpuhdistus ja kosteudenhallinta, seitsemän toimivaa takkaa ja Arnold Chanin suunnittelema valaistus.

symmetrinen-tuolit-massiivipuuta-pöytä-seinäkoriste

 Takka ja mahonki -ikkunanpuitteet

Huoneenjakaja-seinä-olohuone-klassinen-verhoilu-tumma ja vaalea

Saumaton sisäänkäynti ruokasaliin

Makuuhuone-takka-harmaa-seinä

Makuuhuone, jossa takka ja puulattia

moderni-iso-kylpyhuone-pyöreä-kylpyamme-suihku-pyöröovilla

Suuri kylpyhuone, käsintehty kylpyamme kalkkikivestä

Marmori- ja rauta-pöytä-metalli- ja muovituolit

Keittiö-marmoriseinä-ruokapöytä-ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat

Kylpyhuone-retro-tyylinen-luonnonkivilattia

Lastenhuone-teltta-villa-ja-pellava-tekstiilit

vaatehuone, metallipalkit, puulattia

Pylvässänky-vierashuone-seinäkoriste-takka-marmorikivellä

viimeinen kerros-toiminta-huone-kirjat-pöytätennis

Previous Post
AMOS DESIGNin upeat keittiö- ja kylpyhuoneideat
Next Post
Tee oma sisustus lastentarhalle – 25 luovaa ideaa